Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
584 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 584 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 40]

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πρωι βραδυ ας πινει γαλα αφου θελει ,ενδιαμεσα δωστου φαγακι αυτο εννοω.

βρε γιατρε μου ολα καλα τωρα?περαστικα σας.
τι πυροσβεστικο ηταν?μεγαλο?σου αναψε φωτιες αντι να σβησει. Very Happy Very Happy Very Happy

Sot2010

Sot2010
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα κοριτσάκια μου! Τι κάνετε; Εμείς λέμε καλά! Δεν μπορώ να συνέλθω απο χθες....το απόγευμα έπεσε ο γλυκούλης μου απο το πυροσβεστικό του και χτύπησε το κεφαλάκι του. Πήρα μια λαχτάρα.....ακόμα στεναχωριέμαι! Επιπλέον, το πρωί πάτησα κι ένα πατιρντί με την ακατανόμαστη κι ακόμα δεν έχω ηρεμήσει.... anyway...

mommy12585 έγραψε:
Σωτηρία ζηλεύω τα ωράρια σας!! Από τις 8 ε?? μια χαρά θα ξεκουράζεσαι μετά άνετα και εσύ..Εδώ που έχω φτάσει δεν θα έχω φυσικά την απαίτηση να κοιμάται από τόσο νωρίς, τουλάχιστον στις 11 όμως θα ήμουν ευχαριστημένη...

Ευάκι μου, αν σκεφτείς οτι μόλις γυρνάω απο τη δουλειά τον πηγαίνω βόλτα και γυρνάμε κατα τις 7, παίζουμε και στο σπίτι και μετά τον κάνω μπάνιο και κοιμάται, μετά έχω να μαγειρέψω, να κάνω μπάνιο, να σιδερώσω, και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, δεν νομίζω οτι μου μένει και πολύς χρόνος για ξεκούραση. Να σκεφτείς οτι δεν βλέπω καθόλου τηλεόραση.....

crazymommy έγραψε:
Πωπω βρε Σωτηρία μου τι περάσατε κι εσείς!!! Να του δώσεις ένα γλυκό φιλάκι τώρα και να προσπαθήσετε να τα ξεχάσετε... Κι επίσης... και τα φασόλια να ξεχάσετε για λίγο!!!
Εγώ δεν έχω δώσει ακόμα φασόλια στη μικρή, ψιλοφοβάμαι. Βέβαια τις φακές τις τσακίζει... Αλλά τα φασόλια είναι τα διάσημα για τα... εντερικά!!!

Έχει ξαναφάει φασόλια βρε Αλικάκι μου αλλά δεν τον πείραξαν! Εννοείται οτι θα κάνει πολύ καιρό να ξαναφάει!
Σε φιλώ!!!

grammatiki έγραψε:
μωρε ειχε λιγο κρυο αερα χτες και φοβηθηκα να την βγαλω λογω του αυτιου της.μπας και περασουμε ενα νορμαλ σκ χωρις αρρωστιες.

Γραμματικούλα μου, μη φοβάσαι τον αέρα! Αν το παιδί δεν έχει κάποια ίωση, δεν παθαίνει τίποτα απο τον καιρό μόνο! Το λένε και οι γιατροί!
Φιλιά!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:Καλημέρα κοριτσάκια μου! Τι κάνετε; Εμείς λέμε καλά! Δεν μπορώ να συνέλθω απο χθες....το απόγευμα έπεσε ο γλυκούλης μου απο το πυροσβεστικό του και χτύπησε το κεφαλάκι του. Πήρα μια λαχτάρα.....ακόμα στεναχωριέμαι! Επιπλέον, το πρωί πάτησα κι ένα πατιρντί με την ακατανόμαστη κι ακόμα δεν έχω ηρεμήσει.... anyway...

mommy12585 έγραψε:
Σωτηρία ζηλεύω τα ωράρια σας!! Από τις 8 ε?? μια χαρά θα ξεκουράζεσαι μετά άνετα και εσύ..Εδώ που έχω φτάσει δεν θα έχω φυσικά την απαίτηση να κοιμάται από τόσο νωρίς, τουλάχιστον στις 11 όμως θα ήμουν ευχαριστημένη...

Ευάκι μου, αν σκεφτείς οτι μόλις γυρνάω απο τη δουλειά τον πηγαίνω βόλτα και γυρνάμε κατα τις 7, παίζουμε και στο σπίτι και μετά τον κάνω μπάνιο και κοιμάται, μετά έχω να μαγειρέψω, να κάνω μπάνιο, να σιδερώσω, και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, δεν νομίζω οτι μου μένει και πολύς χρόνος για ξεκούραση. Να σκεφτείς οτι δεν βλέπω καθόλου τηλεόραση.....

crazymommy έγραψε:
Πωπω βρε Σωτηρία μου τι περάσατε κι εσείς!!! Να του δώσεις ένα γλυκό φιλάκι τώρα και να προσπαθήσετε να τα ξεχάσετε... Κι επίσης... και τα φασόλια να ξεχάσετε για λίγο!!!
Εγώ δεν έχω δώσει ακόμα φασόλια στη μικρή, ψιλοφοβάμαι. Βέβαια τις φακές τις τσακίζει... Αλλά τα φασόλια είναι τα διάσημα για τα... εντερικά!!!

Έχει ξαναφάει φασόλια βρε Αλικάκι μου αλλά δεν τον πείραξαν! Εννοείται οτι θα κάνει πολύ καιρό να ξαναφάει!
Σε φιλώ!!!

grammatiki έγραψε:
μωρε ειχε λιγο κρυο αερα χτες και φοβηθηκα να την βγαλω λογω του αυτιου της.μπας και περασουμε ενα νορμαλ σκ χωρις αρρωστιες.

Γραμματικούλα μου, μη φοβάσαι τον αέρα! Αν το παιδί δεν έχει κάποια ίωση, δεν παθαίνει τίποτα απο τον καιρό μόνο! Το λένε και οι γιατροί!
Φιλιά!
το ξαναποσταρες για να το εμπαιδωσουμε αχχαχαχαχαχαχ.
μαλλον η μαμα σωτηρια-γιατρος δεν ειναι καλα σημερα Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Sot2010

Sot2010
happiness έγραψε:ωχ το παιδακι μου...Σωτηρια πως επεσε...ελπιζω να μην χτυπησε πολυ

Έκανε μια αψυχολόγητη κίνηση, όλο το σώμα του και το κεφάλι προς τα πίσω και το φορτηγάκι γύρισε ανάποδα...μαζί με τον Χρήστο. Δυστυχώς το καρούμπαλο δεν το γλιτώσαμε.

mamavivo έγραψε:πρωι βραδυ ας πινει γαλα αφου θελει ,ενδιαμεσα δωστου φαγακι αυτο εννοω.

τι πυροσβεστικο ηταν?μεγαλο?σου αναψε φωτιες αντι να σβησει. Very Happy Very Happy Very Happy

Άστα να πάνε ρε Βιβή...πολύ λαχτάρα τελευταία.....έχω και την ακατανόμαστη να μου σπάει τα νεύρα....δεν μπορώ να ηρεμήσω λέμε!!!!

Sot2010

Sot2010
mamavivo έγραψε:
το ξαναποσταρες για να το εμπαιδωσουμε αχχαχαχαχαχαχ.
μαλλον η μαμα σωτηρια-γιατρος δεν ειναι καλα σημερα Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

όχι ρε μωρό. Σέρνεται το internet κι έκανα refresh.....

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mamavivo έγραψε:πρωι βραδυ ας πινει γαλα αφου θελει ,ενδιαμεσα δωστου φαγακι αυτο εννοω.

και φαγητο να φαει παλι πινει γαλα πριν κοιμηθει το μεσημερι...κι αςεχει φαει και καλα

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
happiness έγραψε:

και φαγητο να φαει παλι πινει γαλα πριν κοιμηθει το μεσημερι...κι αςεχει φαει και καλα

ο γαλαταααας ειναι το παιδι σου χαπι?

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ωχ το παιδακι μου...ελπιζω περαστικα στο καρουμπαλακι του ...δεν προσεχουν καθολου...αυτα τα παιδακια μας θα μας τρελλανουν...
κοριτσια παω να μαγειρεψω και να συμμαζεψω το σπιτι ειναι λες και το εχουν βομβαρδισει...ειχαν ερθει παιδακια και χθες το απογευμα και σημερα το πρωϊ και ολο το σπιτι εχει παντου παιχνιδια...

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:
happiness έγραψε:ωχ το παιδακι μου...Σωτηρια πως επεσε...ελπιζω να μην χτυπησε πολυ

Έκανε μια αψυχολόγητη κίνηση, όλο το σώμα του και το κεφάλι προς τα πίσω και το φορτηγάκι γύρισε ανάποδα...μαζί με τον Χρήστο. Δυστυχώς το καρούμπαλο δεν το γλιτώσαμε.

Άστα να πάνε ρε Βιβή...πολύ λαχτάρα τελευταία.....έχω και την ακατανόμαστη να μου σπάει τα νεύρα....δεν μπορώ να ηρεμήσω λέμε!!!!
και μενα επεσε προχθες και ενα ενα καρουμπαλοοοοοοοοοοο ..αλλα οκ μην σκας θα τα εχουμε αυτα.
τι το θες το οχημα και εσυ μες στο σπιτι?αχαχαχαχα και πυροσβεστικο κιολας?
εμενα επεσε στο ισιωμα οποτε μην σκας.

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mamavivo έγραψε:
happiness έγραψε:

ο γαλαταααας ειναι το παιδι σου χαπι?
αυτο το παιδι μονο γαλα να ειχε θα μπορουσε να ζησει.....ο γαλατας δεν λες τιποτα...χαχαχαχ Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
βεβαια ειμαι και μαζοχα ...μ'αρεσει που πινει γαλα...αλλα ενταξει οχι και τοσο πολυ και με οσα εχω διαβασει εχω αρχισει να φοβαμαι μην δεν παιρνει βιταμινες που πρεπει και τετοια...αλλα απο αναπτυξη ειναι σουπερ μπορω να πω...φτου φτου..μην το ματιασω το παιδι μου

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
happiness έγραψε:βεβαια ειμαι και μαζοχα ...μ'αρεσει που πινει γαλα...αλλα ενταξει οχι και τοσο πολυ και με οσα εχω διαβασει εχω αρχισει να φοβαμαι μην δεν παιρνει βιταμινες που πρεπει και τετοια...αλλα απο αναπτυξη ειναι σουπερ μπορω να πω...φτου φτου..μην το ματιασω το παιδι μου
ftoy φτου το παιδακι σου Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Sot2010

Sot2010
happiness έγραψε:ωχ το παιδακι μου...ελπιζω περαστικα στο καρουμπαλακι του ...δεν προσεχουν καθολου...αυτα τα παιδακια μας θα μας τρελλανουν...
κοριτσια παω να μαγειρεψω και να συμμαζεψω το σπιτι ειναι λες και το εχουν βομβαρδισει...ειχαν ερθει παιδακια και χθες το απογευμα και σημερα το πρωϊ και ολο το σπιτι εχει παντου παιχνιδια...

Σ' ευχαριστώ κουκλίτσα μου! Καλές δουλειές και καλό Σ/Κ σου εύχομαι!

mamavivo έγραψε:
και μενα επεσε προχθες και ενα ενα καρουμπαλοοοοοοοοοοο ..αλλα οκ μην σκας θα τα εχουμε αυτα.

Σκάω ρε Βιβίκα, σκάω! Όταν έπιασα το καρούμπαλο φρίκαρα!!!Αφού δεν τον άφηνα να κοιμηθεί μετά, για να δω τις αντιδράσεις του!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:
happiness έγραψε:ωχ το παιδακι μου...ελπιζω περαστικα στο καρουμπαλακι του ...δεν προσεχουν καθολου...αυτα τα παιδακια μας θα μας τρελλανουν...

Σ' ευχαριστώ κουκλίτσα μου! Καλές δουλειές και καλό Σ/Κ σου εύχομαι!

mamavivo έγραψε:

Σκάω ρε Βιβίκα, σκάω! Όταν έπιασα το καρούμπαλο φρίκαρα!!!Αφού δεν τον άφηνα να κοιμηθεί μετά, για να δω τις αντιδράσεις του!
που να σε ειχα που σκιστηκε και ειχε γεμισει το στομα του αιματα.εκει να δεις σαλτα.ευτυχως που ηταν ο αντρας μου μαζι.εκει ναι φρικαρααααααααααα.και στεναχωρηθηκα παρα πολυ.
το καρουμπαλο μετα μου φανηκε οκ.γιαυτο. Very Happy Very Happy

Sot2010

Sot2010
Πρέπει να αρχίσουμε να συνηθίζουμε σε τέτοια φαινόμενα αλλά πώς δεν ξέρω....

Sot2010

Sot2010
Έφυγα κοριτσάρες!!!Καλό Σ/Κ σας εύχομαι!!!Φιλιά!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
happiness έγραψε:κοριτσια πριν κανα μηνα επινε παλι ετσι πολυ γαλα μου ζητουσε και 2 φορες μεσα στη νυχτα(ετσι κοιμοτανε και αμεσως μολις ξυπνουσε)+ το γαλα που επινε ολημερα..με αποτελεσμα να μην τρωει καθολου φαγητο...οσο εντομεταξυ του εδινα γαλα τοσο πιο πολυ ξυπνουσε τη νυχτα,οποτε του ειπα τελος και ειχαμε ηρεμησει για κανενα 20ημερο,ομως τωρα παλι τα ιδια...και αφηστε και την γκρινια που εχει ολη μερα γιατι δεν κοιμηθηκε καλα...
απο προχθες ομω που του εδωσα στις 6 το πρωϊ αρχισε να ξυπναει παλι

τι γαλα του δινεις;μηπως ειναι πολυ ελαφρυ και δεν τον καλυπτει δεν του φτανει να χορτασει εννοω;

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας βρε μανούλες!!Τι κανετε??
Σωτηρια, δυστυχως τα πεσίματΑ ειναι μεσα στο προγραμμα και το λεω για να το ακουσω και γω pale !Εγω στενοχωρέθηκα χτες σχολειο, διοτι ένα παιδάκια έτρεχε εξω στο διαλειμμα, δεν κοιταξε μπροστά του καιέριξε ένα άλλο που έκανε ενα τεραστιο καρουμπαλο στο κουτελο!Κι αυτα δυστυχως στο προγραμμα ειναι, αυτο το διαλειμμα ειναι πάντα δυσκολο!
Αλικάκι, που γυρνας σημερα???Ε?????
Χαπι, και γω δεν ξερω τι θα έκαν το βραδυ με το γαλα, μαλλον θα υπεκυπτα ομως!Οποτε ξυπνουσε πιο παλια εμενα,ειχε φωναξει γυρω στις 4 φορες οτι θελει γαλα, δεν το ξεχνουσε και του έδινα, διοτι δεν έλεγε να το φιλοσοφω πολύ στις 4 τα ξημερωματα!Αλλά, δεν το εχει ξανακανει, 4-5 φορες ηταν ολες κι όλες, αρα οντως πεινουσε!
Τρελομαμα, υπομονη με τις ανακατωσουρες ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 9 911307 και μη νιωθεις τυψεις, το παιδι θελει να βλεπει καλά τη μαμα του!Μεχρι κ τον πρωτο χρονο του μικρου ημουν χαλια ψυχολογικα,περασα δυσκολη φαση και δεν το αφηνα στην πεθερα πχ εστω ενα μισαωρο.Της το αφησα οταν χρονιασε για 1 ωρα λογω αναγκης!Δεν ηθελα πουθενα!Αν ειχα αυτη τη μιση ωρα, δεν θα ημουν μεσα στα νευρα ολημερις της μερας!Αρα, καλα το κανεις!!!Οσο για το χρωμα των μαλλιων, λιγο λιγο, να τοσο Razz τα ανοιξα, ισα που φαινονται!Μην πεσω κατευθειαν στα βαρια Razz !!
Τα λοιπα κοριτσακια τι κανετε??
Σημερα θα παμε να κοιταξουμε για καθισμα αυτοκινητου κ αφου δεν θα διαλεξουμε σημερα, θα παμε και αυριο!!
Να περασετε ενα καλο σ/κ αν δε σας "δω", χωρις χτυπηματακια, αλλά μονο με γελια ,χαρες και βολτουλες με τα παιδια σας!!με τους αντρες σας τωρα, καντε ο,τι θέλετε, δεν θα σας πω εγω Laughing Laughing !! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 9 417472

Theofania

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Αν και σήμερα εξαιτίας δουλειάς δεν συμμετείχα, σας εύχομαι ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο !!!!!!!!! Φιλιά σ'όλες σας & να περάσετε υπέροχα !!!!!

τουρτιτσα

τουρτιτσα
ρε κοριτσια αυτο το μικρο μου θα το δειρω.σηκωνει πολυ χερι και χτυπΑει,τους παντες.μαμα,μπαμπα,την αδερφη της,ολους γενικα.τι να κανω δεν ξερω,τι με το καλο την πηρα,τι με το αγριο,τι τιμωρια την βαζω,τιποτα.δεν χαμπαριαζει.παρεπιπτοντωςπολυ τσαμπουκαλου μου βγηκε αυτη.ενω ολη μερα ψαχνει την αδερφη της,μολις θα ρθει το καημενο απο το σχολειο και πανε να παιξουνε,επειδη πηρε η μεγαλη ενα παιχνιδι που το ηθελε και η μικρη την χτυπαει.
σημερα ετοιμαζα το φαγητο(κριθαρακι με μανιταρια),ερχεται η μεγαλη και κανει παραπονα,μια,δυο,τρεις,στο τελος ηρθε κοντα μου και και μου λεει "μαμα η ειρηνη παλι θα με χτυπησει,κοιτα κοιτα σαν το σκυλακι περιμενει".και η μικρη οντως περιμενε ποτε θα φυγει απο κοντα μου για να χτυπησει.
περιτο να πω οτι ελιωσα στο γελιο με αυτο που ειπε η μεγαλη,δεν μπορουσα να κρατηθω και θυμωσε με το δικιο της,δεν ειναι αστειο μου ειπε και εφυγε.και η μικρη πηγε και εκατσε στην τιμωρια μονη της.σου λεει θα με βαλει ας δειξω καλη διαγωγη και ας παω μονη μου.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τουρτιτσα έγραψε:ρε κοριτσια αυτο το μικρο μου θα το δειρω.σηκωνει πολυ χερι και χτυπΑει,τους παντες.μαμα,μπαμπα,την αδερφη της,ολους γενικα.τι να κανω δεν ξερω,τι με το καλο την πηρα,τι με το αγριο,τι τιμωρια την βαζω,τιποτα.δεν χαμπαριαζει.παρεπιπτοντωςπολυ τσαμπουκαλου μου βγηκε αυτη.ενω ολη μερα ψαχνει την αδερφη της,μολις θα ρθει το καημενο απο το σχολειο και πανε να παιξουνε,επειδη πηρε η μεγαλη ενα παιχνιδι που το ηθελε και η μικρη την χτυπαει.
σημερα ετοιμαζα το φαγητο(κριθαρακι με μανιταρια),ερχεται η μεγαλη και κανει παραπονα,μια,δυο,τρεις,στο τελος ηρθε κοντα μου και και μου λεει "μαμα η ειρηνη παλι θα με χτυπησει,κοιτα κοιτα σαν το σκυλακι περιμενει".και η μικρη οντως περιμενε ποτε θα φυγει απο κοντα μου για να χτυπησει.
περιτο να πω οτι ελιωσα στο γελιο με αυτο που ειπε η μεγαλη,δεν μπορουσα να κρατηθω και θυμωσε με το δικιο της,δεν ειναι αστειο μου ειπε και εφυγε.και η μικρη πηγε και εκατσε στην τιμωρια μονη της.σου λεει θα με βαλει ας δειξω καλη διαγωγη και ας παω μονη μου.

χαχαχαχα πλακα εχουν.καλε ανταρτισα η μικρη σου ε;πωπω Very Happy

τουρτιτσα

τουρτιτσα
grammatiki έγραψε:
τουρτιτσα έγραψε:ρε κοριτσια αυτο το μικρο μου θα το δειρω.σηκωνει πολυ χερι και χτυπΑει,τους παντες.μαμα,μπαμπα,την αδερφη της,ολους γενικα.τι να κανω δεν ξερω,τι με το καλο την πηρα,τι με το αγριο,τι τιμωρια την βαζω,τιποτα.δεν χαμπαριαζει.παρεπιπτοντωςπολυ τσαμπουκαλου μου βγηκε αυτη.ενω ολη μερα ψαχνει την αδερφη της,μολις θα ρθει το καημενο απο το σχολειο και πανε να παιξουνε,επειδη πηρε η μεγαλη ενα παιχνιδι που το ηθελε και η μικρη την χτυπαει.

χαχαχαχα πλακα εχουν.καλε ανταρτισα η μικρη σου ε;πωπω Very Happy
αντε καλε μη το ξανακατηγορησεις το παιδι μου Smile .οσο ησυχο ηταν απο μωρο εχει αρχισει να γινεται διαολακι.ζωηρη δεν ειναι,δεν ειναι δηλαδη σαν τον διονυσακι και σαν τον γαβριηλ,αλλα δεν ακουει,ολο δεν θελω λεει,χτυπαει και αυτο που θελει θα το κανει.

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Theofania έγραψε:Αν και σήμερα εξαιτίας δουλειάς δεν συμμετείχα, σας εύχομαι ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο !!!!!!!!! Φιλιά σ'όλες σας & να περάσετε υπέροχα !!!!!
Θεοφανία, καλόσ/κ και σε σενα ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 9 215994 !!

Μομμυ Ευα, τωρα που το θυμήθηκα,αυτο με τις μπουφλες που λες, το κανουν ολα τα μωρακια λες??Το παιρνουν για παιχνιδι τα σκατουλια, αλλά για παιχνιδι ειχα και ενα παιδι, σε ενα σταθμο οταν πρωτοδουλεψα ,που δάγκωνε ΟΛΑ τα χερακια των παιδιων για να τους κανει ρολογακι ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 9 534787 !! Σιγα σιγα θα μαθουν, πού θα παει!!
Τωρα για το οτι μας πουλαει και μας αγοραζει, ασε, ασε Very Happy Very Happy , δεν παλευονται!!
Προχτες ειχα κοσμο στο σπιτι και ειχαν οι ανθρωποι τα αναψυκτικα τους στο τραπεζάκι του σαλονιου, πηγε λοιπον το αγορι μου να τους τα παρει, αλλά δεν τον αφησαν εννοειται!και κανει νοημα το σκατο με το δαχτυλάκι του στον ενα καλεσμενο να κοιταξει στο ταβανι,κοιταει εκεινος και τσουπ αρπαζει ο μαγκας το αναψυκτικο Laughing !!πονηρα απο κουνια!!!
παω κοριτσια, παω , ακουω φωνουλα!!!!

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Λοιπόν κοριτσάκια μην μου αγχώνεσθε λύθηκε το θέμα τρέμουλο.... έχουμε φουλ γαστρεντερίτιδα Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Γενικά τις τελευταίες μέρες του είχε κοπεί λίγο η όρεξη αλλά σήμερα το μεσημέρι μετα την φασολάδα... έδωσε ρέστα. Τον είχα αφήσει στους γονείς μου να τον φέρουν χωριό... για να πάω εγώ από τον σπίτι να μαζέψω το χάος που θα λείπαμε σ/κ. Η μαμά μου δεν μου είπε τίποτα να μην ανησυχήσω αλλά από τις 3 άρχισε να κάνει εμετό και διάροια... όταν φτάσαμε χωριό στις 7 τα είχε βγάλει όλα και είχε μόνο σάλια να βγάζει... αλλά ήταν φουλ στην όρεξη για παιχνίδι... μίλησα με τον γιατρό ρε κορίτσια εμένα δεν μου είπε αυτά που είπαν οι γιατροί σε Βιβή και Ζουζού, μου να μου του δώσω ούτε νερό, και να δοκιμάσω 2 ώρες μετά την τελευταία αναγωγή να του δώσω λίγο νερό με το κουταλάκι αν δεν το βγάλει σε 15 λεπτά να του δώσω να πιει όσο θέλει, και από φαγητό ότι θέλει να τρώει κανονικά στο πρόγραμμα του φρούτα, γάλα, κρέμα, ακόμα και φασολάδα αν θέλω να του δώσω (που δεν θα το κάνω βέβαια), και αν ξαναβγάλει για 2 ώρες πάλι τίποτα... γενικά δηλαδή το consept λέει κάνουμε κανονικά το πρόγραμμα μας αλλά αν έχουμε αναγωγή περιμένουμε 2 ώρες σε όλα... από τις 6 δεν του έχω δώσει ούτε νερό και πάει 10 γιατί ανά 20 λεπτά μου βγάζει και λίγο, τον κοίμισα στις 9, και ξύπνησε πρίν κανένα 20 λεπτο και έβγαλε πάλι και ξανακοιμήθηκε, είμαι από δίπλα του και δεν θα φύγω... περιμένω να περάσει κανένα 2ωρο για να δώσω γάλα... Αυτά τα νέα μας... χαλάρωσα λίγο από το αγχος με το τρέμουλο αλλά δεν μπορώ να πω ότι πετάω από την χαρά μου, ευτυχώς που είμαι χωριό και είμαστε και οι 4 από πάνω του και δεν θα γίνω κομμάτια, γιατί είμαι και ξενυχτισμένη... ήρθαν οι ρώσοι από χτες και δεν μπόρεσα να κοιμηθώ από την μέση μου... σήμερα είχα όλη μέρα δρομολόγιο με το αυτοκίνητο (6ωρες), και μετά σπίτι συμάζεμα (2ώρες έπλενα κατσαρόλες και πιάτα) και μετά ταξίδι και τώρα αυτό και προβλέπεται κιάλλο ξενύχτι.... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 9 688264 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 9 688264 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 9 688264

Ana

Ana
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
crazymommy mipos na alakseis esu siga siga to programma tis mikris... an tin katafereis na sikothei 8-8:30 kai etsi pou les oti exei polu energeia, tha pesei moni tis prin tis 21:00. kai i melina einai etsi. o andras mou tin leei tifonas melina Laughing exei tixei na koimithei k apo tis 19:00 mexri to prwi apo kourasi Smile
o mikros den me kourazei to vradu. ton taizw 1-1:30 kai meta koimamai. ksipnaei 5-6 troei k meta 8-9 to prwi pou ksipnaw kai egw. min anisixis. tha ta katafereis Smile sou euxomai i deuteri sou genna na einai san ti prwti mou: piga spiti kai eixa apisteuti energeia, tipota pono, petousa!!! tote ta asxima ta perasa stin kliniki...

annibal ontos eimai tixeri. i mikri einai apisteuti. kaluteri antimetopisi tou mwrou den tha mporouse na uparxei. na fantastite koritsia, ksipnaei to prwi k prwta paei k koitaei to mwro, mporei na tou kanei k 'api'(agapi) xwris na tis pw egw tipota kai meta me pairnei na pame kouzina na ftiaksoume 'giala'(gala)

mommy12585 poso se katalavaino. kai'gw diskola mporw na tin malosw. gelaei sinexia, ma sinexia... kai emeis lionoume vevea... egw kapos prospathw na eimai pio austiri min mas anevei k sto kefali alla ton mpampa tis ton exei kataferei Laughing

tourtitsa kai theofania euxaristo polu kai euxomai kai esas oti kalutero!!!

sot2010 kai loipa koritsia na exete spiti alouminonero otan xtipane ta paidakia na kanete kompreses gia 5-10 lepta. voithaei na min kanoun karoumpalakia. to polu tha melaniasoun ligo an to xtipima einai dinato. (ta 200ml exoun 1eurw an thimamai kala)

gewrgia emena mou eipe na tis edina rizaki, to gala nan sensitive kai almora fakelakia - ilektrolites, gia na min afidatothei. perastika sas!!

kalinixta koritsia! perimeno na ksipnisei o mikros na faei kai tin peftw kai egw Sleep

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις