226 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 Παρ Μαρ 30, 2012 10:24 pm
mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
βρε γεωργια μου ειναι δυνατον να εχει το παιδι γαστρεντεριτιδα και να τρωει κανονικα?ετσι σου ειπε?Δεν τον βρισκω σωστο τον doc.Να περιμενεις 2 ωρες απο τις αναγωγες οκ και να του δινεις αλμορα.αλλα θα σου προτεινα ελαφρια γευματα για να το ξεπερασετε γρηγορα.εμας περσι που παθαμε 10 μερες τον ειχα σε διαιτα και επανηλθε και ευτυχως δεν ποναγε.οι αναγωγες σταματησαν στις 2 μερες αλλα ειχαμε λιγη διαροια κατα τοπους στην ημερα και παλι συνεχιζα ελαφρια γευματα.γεωργία02/07/10 έγραψε:Λοιπόν κοριτσάκια μην μου αγχώνεσθε λύθηκε το θέμα τρέμουλο.... έχουμε φουλ γαστρεντερίτιδα
Γενικά τις τελευταίες μέρες του είχε κοπεί λίγο η όρεξη αλλά σήμερα το μεσημέρι μετα την φασολάδα... έδωσε ρέστα. Τον είχα αφήσει στους γονείς μου να τον φέρουν χωριό... για να πάω εγώ από τον σπίτι να μαζέψω το χάος που θα λείπαμε σ/κ. Η μαμά μου δεν μου είπε τίποτα να μην ανησυχήσω αλλά από τις 3 άρχισε να κάνει εμετό και διάροια... όταν φτάσαμε χωριό στις 7 τα είχε βγάλει όλα και είχε μόνο σάλια να βγάζει... αλλά ήταν φουλ στην όρεξη για παιχνίδι... μίλησα με τον γιατρό ρε κορίτσια εμένα δεν μου είπε αυτά που είπαν οι γιατροί σε Βιβή και Ζουζού, μου να μου του δώσω ούτε νερό, και να δοκιμάσω 2 ώρες μετά την τελευταία αναγωγή να του δώσω λίγο νερό με το κουταλάκι αν δεν το βγάλει σε 15 λεπτά να του δώσω να πιει όσο θέλει, και από φαγητό ότι θέλει να τρώει κανονικά στο πρόγραμμα του φρούτα, γάλα, κρέμα, ακόμα και φασολάδα αν θέλω να του δώσω (που δεν θα το κάνω βέβαια), και αν ξαναβγάλει για 2 ώρες πάλι τίποτα... γενικά δηλαδή το consept λέει κάνουμε κανονικά το πρόγραμμα μας αλλά αν έχουμε αναγωγή περιμένουμε 2 ώρες σε όλα... από τις 6 δεν του έχω δώσει ούτε νερό και πάει 10 γιατί ανά 20 λεπτά μου βγάζει και λίγο, τον κοίμισα στις 9, και ξύπνησε πρίν κανένα 20 λεπτο και έβγαλε πάλι και ξανακοιμήθηκε, είμαι από δίπλα του και δεν θα φύγω... περιμένω να περάσει κανένα 2ωρο για να δώσω γάλα... Αυτά τα νέα μας... χαλάρωσα λίγο από το αγχος με το τρέμουλο αλλά δεν μπορώ να πω ότι πετάω από την χαρά μου, ευτυχώς που είμαι χωριό και είμαστε και οι 4 από πάνω του και δεν θα γίνω κομμάτια, γιατί είμαι και ξενυχτισμένη... ήρθαν οι ρώσοι από χτες και δεν μπόρεσα να κοιμηθώ από την μέση μου... σήμερα είχα όλη μέρα δρομολόγιο με το αυτοκίνητο (6ωρες), και μετά σπίτι συμάζεμα (2ώρες έπλενα κατσαρόλες και πιάτα) και μετά ταξίδι και τώρα αυτό και προβλέπεται κιάλλο ξενύχτι....
Μην του δωσεις κατι που θα τον βαρυνει.Γαλα χωρις λακτοζη να θυμασαι.
περαστικα σας.
κοριτσια καλημεραααααααααααα
τουρτιτσα τσαουσο η μικρη ε?παει μονη της για τιμωρια?ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΟΟΟΟΟ
περιμενω νεες περιπετειες της μικρης.