Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
639 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 639 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 40]

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zoyzoynitsa moy έγραψε:gpammatikh moy egw pepnw koyakeps ta ebaza sta fpoyta h ta ekana kpemoyla me galataki den einai kai nostima alla an ta synithisoyn apo twpa tha ta tpwne kai otan megalwsoyn!!!

na kanw mia epwthsh egw h mikph moy ekane kaka tis pin ligo kai htan kanonika malaka,ayto shmenei oti einai ok to nini moy mpopw na to dwso n fai ?as moy apanthsei kapoia poy to pepase
κανε υπομονη και σημερα παρακαλωωωωωωωω
απο αυριο κανονικα παλι

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
nai shmepa den tin dinw na fai kati ektos dietas..alla esy den pepases kati papomio?otan epanhlthe o dionysakhs eixe kanei kanonika kaka toy kai tin epomenh mepa ton taises kanonika? den thelw na papw ton giatpo gia ena tetio thema

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zoyzoynitsa moy έγραψε:nai shmepa den tin dinw na fai kati ektos dietas..alla esy den pepases kati papomio?otan epanhlthe o dionysakhs eixe kanei kanonika kaka toy kai tin epomenh mepa ton taises kanonika? den thelw na papw ton giatpo gia ena tetio thema

εγω τον ειχα κρατησει αλλη μια μερα αλλα πηρα και τον γιατρο τηλ για επιβαιβεωση και μου ειπε αν συνεχισει οκ με τα κακα τοτε σιγα σιγα απο την επομενη να τον βαλω παλι σε προγραμμα διατροφης αλλα προσεκτικα.

ας πουμε απεφυγα κολοκυθι

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι μωρε αυτο λεω και εγω κανε υπομονη και σημερα

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
katalaba egw tote tha tin apxisw apo aypio alla tpofes stegnes,px ena mpiftekaki na mhn tis dwsw?emena o giatpos einai stis vpykseles kai den thelw na ton enoxlhsw

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zoyzoynitsa moy έγραψε:katalaba egw tote tha tin apxisw apo aypio alla tpofes stegnes,px ena mpiftekaki na mhn tis dwsw?emena o giatpos einai stis vpykseles kai den thelw na ton enoxlhsw

να τον ενοχλησεις για αυτο ειναι γιατρος ρε συ σιγα δε πειραζει.νομιζω το μπιφτεκι ειναι βαρυ για αρχη

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
grammatiki έγραψε:
zoyzoynitsa moy έγραψε:katalaba egw tote tha tin apxisw apo aypio alla tpofes stegnes,px ena mpiftekaki na mhn tis dwsw?emena o giatpos einai stis vpykseles kai den thelw na ton enoxlhsw

να τον ενοχλησεις για αυτο ειναι γιατρος ρε συ σιγα δε πειραζει.νομιζω το μπιφτεκι ειναι βαρυ για αρχη

les ee? vapy na einai?les na ton papw? mallon tha ton to kanw ena thl aypio

annibal

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Κοριτσακια περαστικα στα μικρουλια σας.
Σωτηρία σίγουρα θα πονουσε η κοιλιτσα. Πω πω... Να κλαίει σπαρακτικα κ να μη ξέρεις τι έχει...Φαντάζομαι το άγχος σου.
Γιώργια δε νομίζω να έχει κάτι σοβαρό ο μικρός αλλα καλα σκεφτηκες να κανεις μια προληπτική εξεταση. Όχι τίποτα άλλο αλλα για να σου φύγει η αγωνία.

Αλικακι κ Γιωργια, 3 λεξουλες ε; Μπράβο μπράβο! Εμείς έχουμε μείνει στις 2 ακομη. Μόνο μια φορα πριν ένα μήνα περίπου μου είπε ' Μαμα λαλαλα θελω' ( εννοούσε να του βάλω τα ζουζουνια).

Απο γάλα του δίνω σκόνη και πίνει πρωί κ βράδυ απο 120, σπάνια παραπάνω.

Κορίτσια κ εμείς έχουμε θεμα με τον ύπνο. Δυο μερες δε κοιμήθηκε καθόλου μεσημέρι. Σήμερα με το ζορυ κοιμήθηκε στις 4,30. Χθες βράδυ, αφού όλη μέρα δεν είχε κοιμηθεί, τον έβαλα για ύπνο στις 8,30 κ ξύπνησε το πρωί στις 10. Κοιμήθηκε σύνολο 13,30 ώρες αλλα είχε πολυ ανησυχο ύπνο, γκρινιαζε συνέχεια κ ήθελε αγκαλιές.
Τις τελευταίες 3 μερες έχει κ πολυ πείσμα ο μικρός. Αν δ γίνει το δικο του κλαίει κατευθείαν. Εσάς πεισμωνουν τα παιδάκια σας; Αχ νομίζω ότι δεν έχω άλλη υπομονή , έχω αρχίσει να έχω νεύρα κ ταυτόχρονα τύψεις για τα νεύρα.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
annibal έγραψε:Κοριτσακια περαστικα στα μικρουλια σας.
Σωτηρία σίγουρα θα πονουσε η κοιλιτσα. Πω πω... Να κλαίει σπαρακτικα κ να μη ξέρεις τι έχει...Φαντάζομαι το άγχος σου.
Γιώργια δε νομίζω να έχει κάτι σοβαρό ο μικρός αλλα καλα σκεφτηκες να κανεις μια προληπτική εξεταση. Όχι τίποτα άλλο αλλα για να σου φύγει η αγωνία.

Αλικακι κ Γιωργια, 3 λεξουλες ε; Μπράβο μπράβο! Εμείς έχουμε μείνει στις 2 ακομη. Μόνο μια φορα πριν ένα μήνα περίπου μου είπε ' Μαμα λαλαλα θελω' ( εννοούσε να του βάλω τα ζουζουνια).

Κορίτσια κ εμείς έχουμε θεμα με τον ύπνο. Δυο μερες δε κοιμήθηκε καθόλου μεσημέρι. Σήμερα με το ζορυ κοιμήθηκε στις 4,30. Χθες βράδυ, αφού όλη μέρα δεν είχε κοιμηθεί, τον έβαλα για ύπνο στις 8,30 κ ξύπνησε το πρωί στις 10. Κοιμήθηκε σύνολο 13,30 ώρες αλλα είχε πολυ ανησυχο ύπνο, γκρινιαζε συνέχεια κ ήθελε αγκαλιές.
Τις τελευταίες 3 μερες έχει κ πολυ πείσμα ο μικρός. Αν δ γίνει το δικο του κλαίει κατευθείαν. Εσάς πεισμωνουν τα παιδάκια σας; Αχ νομίζω ότι δεν έχω άλλη υπομονή , έχω αρχίσει να έχω νεύρα κ ταυτόχρονα τύψεις για τα νεύρα.

μονο πεισμωνει;αστα να πανε μερικες φορες μου γυρναει το ματι εντελως.πεισμα και νευρα μαζι οταν δεν της κανω κατι.και εγω σκονη της δινω πριν τις ρουκετες και τον πυρετο επινε 250 το βραδυ και αλλο τοσο το πρωι .ελπιζω να το φτασουμε παλι το νουμερο αυτο.

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κοριτσάκια, σήμερα είναι λίγο πιο λάσκα και μπήκα να σας γράψω...

Αλικάκι και εσείς αρρωστούλια? και αν θυμάμαι είναι η πρώτη φορά... περαστικά κουκλίτσα... και εγώ θα συμφβνήσω με την Τιτικά, πάνε να το δει ο γιατρός αν συνεχιστεί ο βήχας και δέκατα μπορεί (μακριά παό σας) να είναι καμιά αμυγδαλίτιδα και να θέλει αντιβίωση ή να έχει ακροαστικά το μικρούλη... να την τηλ πάντως σίγουρα... τα φιλιά μου και στους δύο, και σε ευχαριστώ για αυτό που πόσταρες γιατί δεν ήξερα τίποτα για τα γάλατα υψηλής παστερίωσης και σκεφτόμουν να του δώσω... τώρα μακριά...

Τιτίκα εσείς καλύτερα σήμερα... μπράβο και σε εσάς ζουζού μου, περαστικά και αγύριστά... όσο για την φαρίν λακτέ εγώ παίρνω της ΝΟΥΝΟΥ που είναι βαθύ πορτοκαλί απ΄έξω, ΠΟΛΥ ΝΟΣΤΙΜΗ και η πιο φθηνή 2,80 νομίζω.

Σωτηρούλα μου αν το είχε κάνει μόνο στον παιδότοπο δεν θα ανησυχούσα αλλά το έκανε και την προηγούμενη μέρα περίπου ίδια ωρα αμέσως μετά τον μεσημεριανό ύπνο, δύο εντελώς διαφορετικές καταστάσεις γι αυτό αγχώθηκα... πάντως μέχρι τώρα από χτες δεν το ξαναέκανε... θα τον προσέξω πιο πολύ το απογευματάκι και θα σας πω... σας ευχαριστώ όμως ΟΛΕΣ για το ενδιαφέρον... πραγματικά ρε κορίτσια μπορεί να το έχω ξαναπεί αλλά σας νιώθω τόσο δικούς μου ανθρώπους... δεν έχω καμία άλλη φίλη που παιρνάει τα ίδια, η αδερφή μου με είναι στο χωριό και την βλέπω μόνο καμιά φορά στην δουλειά και δεν προλαβαίνουμε να τα πούμε, και καμιά άλλη φίλη μου δεν είναι μαμά... εκτός από την κουμπάρα που μένει και αυτή εκτός πόλης... και πάλι ευχαριστώ ΤΟΟΟΣΟ ΠΟΛΥ!!!

Επίσης Σωτηρούλα μου, σφίχτηκε η καρδιά μου με τον μικρό σου... πόσο σε καταλαβαίνω, όταν περνούσαμε τους πηρετούς τον Γενάρη τα ίδια είχαμε ακριβώς, από το κεφάλι του εμείς... κλάμα να φωνάζει μαμά να κάνει και εμετό από τον υψηλό πυρετό ... φρίκη... ελπίζω να είσθε καλύτερα... εγώ πρώτη φορά την προηγούμενη βδομάδα έδωσα φασολάκια και ευτυχώς εκτός από ΠΟΛΛΑ αέρια δεν είχα τίποτα άλλο, βέβαια τρελένεται για όσπρια οπότε έχει εξασκημένο έντερο... χιχιχιχι

Εγώ το αργότερο 10 τον έχω βάλει για ύπνο, τώρα που άλλαξε η ώρα γιατι πριν στις 9 τον κοίμιζα... μόλις γυρνούσαμε από την δουλειά, τον έβλεπε λίγο ο άντρας μου μέχρι να αλλάξω να κάνω γάλα και να ετοιμάσω το μπάνιο του... και ύπνο... στην διάρκεια της μέρας θα κοιμηθεί σίγουρα ένα 3ωρο μερικές φορές και παραπάνω ανάλογα τι ώρα σηκωθεί το πρωί. το απόγευμα πλέον δεν κοιμάται... αλλά ρε κορίτσια ήθελα να σας ρωτήσω εσάς τα παιδάκια σας τι τύποι είναι πρωινοί μεσημεριανοί απογευματινοί ή βραδινοί??? εμένα αν και θα ξυπνήσε συνήθως γύρω στις 9 μέχρι την 1 περίπου που θα ξανακοιμηθεί είναι από καναπέ σε καναπέ και από καρέκλα σε καρέκλα, θα κάτσει κάτω να παίξει με τα παιχνίδια του ή θα ζωγραφίσει... γενικά ο ταλιμπανισμός αρχίζει μετά τον μεσημεριανό ύπνο και το απόγευμα τα δίνουμε ΟΛΑΑΑΑ γι αυτό και πάει αδιαμαρτήριτα για ύπνο στις 9....

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεωργία02/07/10 έγραψε:Καλησπέρα κοριτσάκια, σήμερα είναι λίγο πιο λάσκα και μπήκα να σας γράψω...

Αλικάκι και εσείς αρρωστούλια? και αν θυμάμαι είναι η πρώτη φορά... περαστικά κουκλίτσα... και εγώ θα συμφβνήσω με την Τιτικά, πάνε να το δει ο γιατρός αν συνεχιστεί ο βήχας και δέκατα μπορεί (μακριά παό σας) να είναι καμιά αμυγδαλίτιδα και να θέλει αντιβίωση ή να έχει ακροαστικά το μικρούλη... να την τηλ πάντως σίγουρα... τα φιλιά μου και στους δύο, και σε ευχαριστώ για αυτό που πόσταρες γιατί δεν ήξερα τίποτα για τα γάλατα υψηλής παστερίωσης και σκεφτόμουν να του δώσω... τώρα μακριά...

Τιτίκα εσείς καλύτερα σήμερα... μπράβο και σε εσάς ζουζού μου, περαστικά και αγύριστά... όσο για την φαρίν λακτέ εγώ παίρνω της ΝΟΥΝΟΥ που είναι βαθύ πορτοκαλί απ΄έξω, ΠΟΛΥ ΝΟΣΤΙΜΗ και η πιο φθηνή 2,80 νομίζω.

Σωτηρούλα μου αν το είχε κάνει μόνο στον παιδότοπο δεν θα ανησυχούσα αλλά το έκανε και την προηγούμενη μέρα περίπου ίδια ωρα αμέσως μετά τον μεσημεριανό ύπνο, δύο εντελώς διαφορετικές καταστάσεις γι αυτό αγχώθηκα... πάντως μέχρι τώρα από χτες δεν το ξαναέκανε... θα τον προσέξω πιο πολύ το απογευματάκι και θα σας πω... σας ευχαριστώ όμως ΟΛΕΣ για το ενδιαφέρον... πραγματικά ρε κορίτσια μπορεί να το έχω ξαναπεί αλλά σας νιώθω τόσο δικούς μου ανθρώπους... δεν έχω καμία άλλη φίλη που παιρνάει τα ίδια, η αδερφή μου με είναι στο χωριό και την βλέπω μόνο καμιά φορά στην δουλειά και δεν προλαβαίνουμε να τα πούμε, και καμιά άλλη φίλη μου δεν είναι μαμά... εκτός από την κουμπάρα που μένει και αυτή εκτός πόλης... και πάλι ευχαριστώ ΤΟΟΟΣΟ ΠΟΛΥ!!!

Επίσης Σωτηρούλα μου, σφίχτηκε η καρδιά μου με τον μικρό σου... πόσο σε καταλαβαίνω, όταν περνούσαμε τους πηρετούς τον Γενάρη τα ίδια είχαμε ακριβώς, από το κεφάλι του εμείς... κλάμα να φωνάζει μαμά να κάνει και εμετό από τον υψηλό πυρετό ... φρίκη... ελπίζω να είσθε καλύτερα... εγώ πρώτη φορά την προηγούμενη βδομάδα έδωσα φασολάκια και ευτυχώς εκτός από ΠΟΛΛΑ αέρια δεν είχα τίποτα άλλο, βέβαια τρελένεται για όσπρια οπότε έχει εξασκημένο έντερο... χιχιχιχι

Εγώ το αργότερο 10 τον έχω βάλει για ύπνο, τώρα που άλλαξε η ώρα γιατι πριν στις 9 τον κοίμιζα... μόλις γυρνούσαμε από την δουλειά, τον έβλεπε λίγο ο άντρας μου μέχρι να αλλάξω να κάνω γάλα και να ετοιμάσω το μπάνιο του... και ύπνο... στην διάρκεια της μέρας θα κοιμηθεί σίγουρα ένα 3ωρο μερικές φορές και παραπάνω ανάλογα τι ώρα σηκωθεί το πρωί. το απόγευμα πλέον δεν κοιμάται... αλλά ρε κορίτσια ήθελα να σας ρωτήσω εσάς τα παιδάκια σας τι τύποι είναι πρωινοί μεσημεριανοί απογευματινοί ή βραδινοί??? εμένα αν και θα ξυπνήσε συνήθως γύρω στις 9 μέχρι την 1 περίπου που θα ξανακοιμηθεί είναι από καναπέ σε καναπέ και από καρέκλα σε καρέκλα, θα κάτσει κάτω να παίξει με τα παιχνίδια του ή θα ζωγραφίσει... γενικά ο ταλιμπανισμός αρχίζει μετά τον μεσημεριανό ύπνο και το απόγευμα τα δίνουμε ΟΛΑΑΑΑ γι αυτό και πάει αδιαμαρτήριτα για ύπνο στις 9....

εξαρταται τη διαθεση της.παντως νομιζω το απογευμα ειανι που τα δινει ολα επειδη επιστρεφουμε στο σπιτι εγω και ο πατερας της και θελει να τα κανει ολα για να μας εντυπωσιασει.

annibal

Και μενα συνήθως 4 ώρες μετα το πρωινό ξύπνημα κοιμάται για μεσημέρι. Συνήθως κοιμάται 1,5 - 2 ωρεσ το πολυ. Γιωργια εσένα υπναρας ο μικρός!

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
grammatiki έγραψε:

μονο πεισμωνει;αστα να πανε μερικες φορες μου γυρναει το ματι εντελως.πεισμα και νευρα μαζι οταν δεν της κανω κατι.και εγω σκονη της δινω πριν τις ρουκετες και τον πυρετο επινε 250 το βραδυ και αλλο τοσο το πρωι .ελπιζω να το φτασουμε παλι το νουμερο αυτο.

τι μαμακίαση που τον έχει πιάσει τις τελευταίες μέρες δεν μπορώ να την περιγράψω απλά... εκτός από το γεγονός με το μπαλκόνι την προηγούμενη βδομάδα, χτες τον πρόλαβα ένα δευτερόλεπτο πριν λουστεί με ένα τενεκεδάκι μπύρα ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 6 585182 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 6 585182 και πριν αρπάξει το μπρίκι που έκαιγε με νερό από το γκαζάκι... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 6 585182 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 6 585182 , έχει μάθει τώρα και κυκλοφορί με το σκαμποδάκι το απιδικο από το ΙΚΕΑ στο χέρι και όπου δεν φτάνει ανεβαίνει πάνω και τα πιάνει όλα.... λέω να πάω να πάρω ένα λουρί έξτρα των σκυλιών και να του το φοράω όταν πάω τουαλέτα γιατι πλέον όταν είμαστε οι δύο μας τρέμωστην ιδέα ότι θα μου έρθει κατούρημα, παλιά καθόταν μαζί μου τώρα πια....

τουρτιτσα

τουρτιτσα
Very Happy

τουρτιτσα

τουρτιτσα
Very Happy

Ana

Ana
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mamavivo, mommy12585, happiness, grammatiki, alikaki, mangio kai loipa koritsia euxaristo polu gia tis euxes sas!! flower

gewrgia euxaristo! nai megalos alla i melina itan megaliteri Smile exei omos kati patouses kai kati daxrila polu makria... apisteuta Razz kai'gw anarwtiomoun pos tha einai, an tha to agapaw to idio me tin mikri... me to pou ton eida ton eniosa diko mou kai ton agapaw oso kai ti mikri. polu oraio sinaistima. sas euxomai sintoma na to zisete se oses thelete kai prospathite!

crazymommy tha sou pw pos ta vgazw pera meta pou tha exei figei i mama mou pou kanei twra 75% doulies sto spiti... egw mono me to mikro asxoloumai sxedon. den kserw ti tha ekana moni mou. ekana 2i kaisariki alla auti ti fora mou pairnei perisotero xrono na sinelthw Sad enw stin enxirisi eimoun pio kala, ponesa kai ponaw akoma arketa... pos gennises ti prwti fora?
i diafora metaksi ton 2 einai ontos opos fainetai stin fotografia Smile i mikri einai kanoniki (87cm 11,300g 22 minwn sxedon) kai o mikros megaloutsiko (53cm 3,400g,exase 150g meta ti genna) opote katalavaineis Smile

na sas pw kai to programma upnou tis melinas: ksipnaei 7:30 me 8:30, koimatai 2 me 2,5 wres to mesimeri apo tis 13:00 i 14:00 kai to vradu 20:30 me 21:30 einai sto krevati moni tis. se 30 lepta to poli koimatai. auta apo mas. fillia!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ana έγραψε:mamavivo, mommy12585, happiness, grammatiki, alikaki, mangio kai loipa koritsia euxaristo polu gia tis euxes sas!! flower

gewrgia euxaristo! nai megalos alla i melina itan megaliteri Smile exei omos kati patouses kai kati daxrila polu makria... apisteuta Razz kai'gw anarwtiomoun pos tha einai, an tha to agapaw to idio me tin mikri... me to pou ton eida ton eniosa diko mou kai ton agapaw oso kai ti mikri. polu oraio sinaistima. sas euxomai sintoma na to zisete se oses thelete kai prospathite!

crazymommy tha sou pw pos ta vgazw pera meta pou tha exei figei i mama mou pou kanei twra 75% doulies sto spiti... egw mono me to mikro asxoloumai sxedon. den kserw ti tha ekana moni mou. ekana 2i kaisariki alla auti ti fora mou pairnei perisotero xrono na sinelthw Sad enw stin enxirisi eimoun pio kala, ponesa kai ponaw akoma arketa... pos gennises ti prwti fora?
i diafora metaksi ton 2 einai ontos opos fainetai stin fotografia Smile i mikri einai kanoniki (87cm 11,300g 22 minwn sxedon) kai o mikros megaloutsiko (53cm 3,400g,exase 150g meta ti genna) opote katalavaineis Smile

na sas pw kai to programma upnou tis melinas: ksipnaei 7:30 me 8:30, koimatai 2 me 2,5 wres to mesimeri apo tis 13:00 i 14:00 kai to vradu 20:30 me 21:30 einai sto krevati moni tis. se 30 lepta to poli koimatai. auta apo mas. fillia!

Ana μου τι καλά!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 6 215994 Να πω όμως ότι 87cm, η κόρη σου είναι μοντελάκι! Εμείς είμαστε πιο κοντούλες, χιχι! Αλλά απ' ότι βλέπω και ο γιος προορίζεται για ως εκεί πάνω! Wink
Αφού τα βγάζεις πέρα κι έτσι, νομίζω είσαι καλά! Η πιο μεγάλη αγωνία μου είναι πώς θα αντέχω τα ξενύχτια με το μωρό (καλά, όοοοοοοταν λέμε...) και θα έχω ταυτόχρονα και τη.. μεγάλη (πω ρε συ θα τη λέω μεγάλη!!!) να περιφέρεται και να με αναζητά για παιχνίδια και αγκαλιές. Νομίζω ότι η Μελίνα σου είναι ένα πολύ καλόβολο κοριτσάκι Smile και είσαι τυχερή! Άσε που το ωράριό της είναι τέλειο...
Για να απαντήσω κι εγώ για το ωράριο (Γεωργία ο γιος σου είναι υπναράς!!!) κάθε βράδυ, πλέον με την αλλαγή της ώρας κοιμάται κατά τις 12:30 με τα 1000 ζόρια. Ξυπνάει κατά τις 10 το πρωί και κοιμάται κανα 2ωράκι κατά τις 1:-3:30. Μετά, και αφού φάει ταλιμπανίζει ασταμάτητα μέχρι το βράδυ. Ισχύει ότι τις απογευματινές ώρες και όσο βραδυάζει βρίσκεται σε μεγαλύτερη υπερένταση και η ταλιμπανιά δίνει και παίρνει... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 6 911307

Α, για το θέμα της γέννας, γέννησα φυσιολογικά τη Δανάη (κι ελπίζω έτσι και για το 2ο όταν με το καλό φτάσουμε εκεί). Αλλά λόγω του σωματότυπού μου (στενή λεκάνη) και της μεγάλης διάρκειας του τοκετού πονούσα πολύ για κανά μήνα μετά τη γέννα. Στην αρχή μου ήταν πραγματικά αδύνατο το να σηκωθώ και να καθίσω, χρειαζόμουν βοήθεια. Τώρα να δούμε... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 6 534787

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zoyzoynitsa moy έγραψε:gpammatikh moy egw pepnw koyakeps ta ebaza sta fpoyta h ta ekana kpemoyla me galataki den einai kai nostima alla an ta synithisoyn apo twpa tha ta tpwne kai otan megalwsoyn!!!

na kanw mia epwthsh egw h mikph moy ekane kaka tis pin ligo kai htan kanonika malaka,ayto shmenei oti einai ok to nini moy mpopw na to dwso n fai ?as moy apanthsei kapoia poy to pepase
Το χε πει γιατρός στη μητέρα μου, απ' όταν φαίνεται να είναι σχετικά καλά, να περιμένεις ακόμα κανα 24ωρο να στρώσει το στομάχι και το έντερο. Μπορεί η ίωση να πέρασε, αλλά χρειάζεται λίγος χρόνος για να επανέλθει στα φυσιολογικά του το σύστημα. Δε δίνεις καλύτερα κανα κοτοπουλάκι;

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεωργία02/07/10 έγραψε:
grammatiki έγραψε:

τι μαμακίαση που τον έχει πιάσει τις τελευταίες μέρες δεν μπορώ να την περιγράψω απλά... εκτός από το γεγονός με το μπαλκόνι την προηγούμενη βδομάδα, χτες τον πρόλαβα ένα δευτερόλεπτο πριν λουστεί με ένα τενεκεδάκι μπύρα ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 6 585182 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 6 585182 και πριν αρπάξει το μπρίκι που έκαιγε με νερό από το γκαζάκι... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 6 585182 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 6 585182 , έχει μάθει τώρα και κυκλοφορί με το σκαμποδάκι το απιδικο από το ΙΚΕΑ στο χέρι και όπου δεν φτάνει ανεβαίνει πάνω και τα πιάνει όλα.... λέω να πάω να πάρω ένα λουρί έξτρα των σκυλιών και να του το φοράω όταν πάω τουαλέτα γιατι πλέον όταν είμαστε οι δύο μας τρέμωστην ιδέα ότι θα μου έρθει κατούρημα, παλιά καθόταν μαζί μου τώρα πια....
Χαχαχαχαχαχ βρε Γεωργία, τι σκαρφίζεται αυτό το παιδί!!!! Laughing Laughing Laughing
Πάντως, χωρίς πλάκα υπάρχουν ειδικά λουράκια (που μοιάζουν με των σκυλιών) για παιδάκια. Αν και δε νομίζω ότι θα φορούσα στη μικρή, μου κάνει κάπως, χιχιχι!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:Κι εμείς χθες είχαμε δύσκολο απόγευμα! Πήγαμε βολτίτσα με το καρότσι και τον πήρε ο ύπνος. Μόλις γυρίσαμε σπίτι τον έβαλα κατευθείαν στο κρεβάτι και κοιμήθηκε για κανα μισάωρο. Όταν ξύπνησε είχε μια γκρίνια.....η οποία έγινε δυνατό κλάμα με λυγμό!!! Τον είχα στην αγκαλιά μου και χτυπιόταν! Τέντωνε και μάζευε τα ποδαράκια του και έκλαιγε,έκλαιγε,έκλαιγε...Τον ρωτούσα αν τον πονάει η κοιλίτσα του αλλά δεν έλεγε τίποτα. Μόνο έκλαιγε! Τον ρώτησα αν θέλει τραχανούλη και μου είπε ναι. Όταν πήγα να του δώσω, χτυπιόταν και δεν ήθελε...αυτό γινόταν για κανα μισάωρο! Μετά για να τον ηρεμήσω τον ρώτησα αν ήθελε σοκολάτα. Μου είπε ναι αλλά πάλι όταν πήγα να του δώσω γυρνούσε απο την άλλη και έκλαιγε πολύ δυνατά! ΦΡΙΚΑΡΑ!!!!
Πήρα τηλέφωνο τη γιατρό και τη ρώτησα τι να κάνω. Φοβήθηκα για σκωληκοειδίτη! Μου είπε να του δώσω λίγο τσάι και να τον βγάλω λίγο έξω να πάρει αέρα. Τελικά δεν χρειάστηκε! Μετά απο μια ώρα κι ένα τέταρτο περίπου ηρέμησε. Φοβάμαι οτι τα φασόλια που έφαγε το μεσημέρι του έφεραν αέρια και τον πονούσε η κοιλίτσα του. Αφού άφησε οτι είχε και δεν είχε, ηρέμησε!
Πάντως φίλες, ήμουν σε απόγνωση...αφού απο το κλάμα κι επειδή προσπαθούσε να μιλήσει κιόλας, του κοβόταν η ανάσα!
Σημασία έχει ότι πέρασε και ελπίζω να μην του ξανασυμβεί τέτοιο πράγμα!
Πωπω βρε Σωτηρία μου τι περάσατε κι εσείς!!! Να του δώσεις ένα γλυκό φιλάκι τώρα και να προσπαθήσετε να τα ξεχάσετε... Κι επίσης... και τα φασόλια να ξεχάσετε για λίγο!!!
Εγώ δεν έχω δώσει ακόμα φασόλια στη μικρή, ψιλοφοβάμαι. Βέβαια τις φακές τις τσακίζει... Αλλά τα φασόλια είναι τα διάσημα για τα... εντερικά!!!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mommy12585 έγραψε:Καλημέρα κοριτσάκια μου! Τι κάνετε? καλά δεν σας προλαβαίνω πόσα γράψατε πάλι!! Πωπω Σωτηρία σίγουρα πονούσε η κοιλίτσα του παιδιού σου..εγώ δεν της δίνω φασόλια καθόλου..εδώ πειράζουν εμένα πολύ, για αυτό δεν δίνω και στη μικρή..

Αλικάκι περαστικά και στον άντρακλα σου!! βρε τι έχουμε πάθει φέτος με τα κρυώματα...

Βιβή μου κόλπο που βρήκες όμως για να τον κάνεις να φύγει?? χαχαχα
Και μένα της αρέσουν τα σκυλάκια πολύ, και την πρώτη φορά που πλησίασε σκυλί, της αδερφής του γαμπρού μου, το χαίδεψε με πολύ προσοχή κιόλας...ενώ περίμενα να αρχίσει να του τραβάει ότι βρει....χαχαχα

Θεοφανία τι δημητριακά του δίνεις για πρωινό?? θέλω και γω να αρχίσω να της δινω και δεν ξέρω ποια να πάρω..εχει τίποτα ειδικά για μικρά παιδιά..?

Να ρωτήσω κάτι βρε κορίτσια? τι ώρα τα κοιμίζετε το βράδυ τα παιδιά σας? Εμένα δε κοιμάται νωρίς, κάθε βράδυ στις μία+ κοιμάται, χθες την είχα 1.5 ώρα να προσπαθώ να την κοιμήσει και τίποτα, μέχρι που ήρθε ο σωτήρας μου(ο μπαμπάς της) από τη δουλειά και ξάπλωσε μαζί της, αν λείπει δεν κοιμάται με τίποτα η μικρή.αυτές τις μέρες την ξυπνάω νωρίς το πρωί και την αφηνω λιγότερο να κοιμάται μεσημερι αλλά και πάλι το ξενυχτάει...έχω αγανακτήσει μιλάμε.
Mommy εμένα η μικρή τσακίζει τα special K (τα κλασικά), είτε μαζί με φρέσκο γάλα, είτε σκέτα σαν σνακ. Βέβαια δεν ξέρω αν κάνει, αλλά δεν μπορώ να κάνω κι αλλιώς. Ξέρει που είναι η θέση τους (όπως και για οτιδήποτε άλλο μέσα στο σπίτι!) και τα αναζητά κατευθείαν! Και φυσικά το σπίτι χάλια, πατάς και νιώθεις κρατς.. κρατς... Mad

Βιβήκα απίστευτος ο μικρός να κυνηγάει το σκύλο, ακόμα πιο απίστευτη και η ιδέα σου, χαχαχα! Βρε τι κόλλημα έχουν όλα τους με τα σκυλιά; Η μάνα μου λέει ότι κάθε μέρα που πάει τη μικρή στην πλατεία τρέχει (η μικρή) και κυνηγάει κάτι θεόρατα σκυλιά, ελπίζω να μην τα τσαντίσει καμιά μέρα!!! Shocked ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 6 534787

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:(...)

Αλίκη μου,αυτό δεν ήταν σεντόνι..αυτό ήταν 2χλμ ύφασμα...
Τέλος πάντων,δικαιολογείσαι,για πολλούς και διάφορους λόγους Very Happy
Βγάλατε κι άλλα δοντάκια,ε??
Μπράβο σας!!!Και ελπίζω το μπουκωματάκι να ήταν αθώο και να περάσει..
Φιλακια στην νυφούλα μου και στην κοιλίτσα σου!!!!

(...)
Δεν θυμάμαι άλλα..μόνο να σας πω περιστατικό με τον μικρό μου..
Είμασταν έξω στο μπαλκόνι και άπλωνα ρούχα και σε κάποια φάση περνάει ο παλιατζής.
Και γυρνάει και μου λέει....
Μαμά,άκιου!!Τατζή!!
(Μαμά,άκου!!Ο παλιατζής!!)
Όπου μέχρι να καταλάβω ότι το τατζή,είναι ο παλιατζής,πέρασαν αρκετά δευτερόλεπτα....
Και του το είχα πει πριν πολλές μέρες και όμως το θυμόταν!!!

Χαχαχα, το διάβασες όμως, είσαι ηρωίδα!!! Razz Τα έγραψα όλα σε ένα (που δεν ξέρω όμως αν... συμφέρει!), γι' αυτό!
Βρε... τον παλιατζή που το θυμήθηκε το αστέρι σου! Μπράβο του!!!!!!
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 6 328109

αλικακι έγραψε:Ζουζού μου και Αλίκη μου ,σας ευχαριστώ για τα περαστικά!
Έχει και λίγο βήχα ,οπότε αν δω σήμερα ότι συνεχίζεται θα πάμε στον γιατρό.
Αλίκη μου,τα eubos, από ότι είδα στα συστατικά είναι free από paraben.
Αααα,έχεις πάρε αντιλιακό apivita???Έχουν καλύτερες τιμές από τα frezy...πρέπει να κοιτάξω τι γίνεται και με αυτά.
Έλεος πια...λες και είμαστε χημικοί μας έχουν καταντήσει....

Ναι, το διάβασα που το είχες γράψει για τα paraben, απλώς το επεσήμανα. Wink
Τα apivita όντως ήταν πολύ καλά, αυτό θα πάρω και φέτος! Όταν ήμουν έγκυος στη Δανάη αυτό φορούσα και δεν έβγαλα το παραμικρό. Και έκανα και 25 μπάνια τότε να φανταστείς...
Τι να κάνουμε βρε Αλικάκι, αφού κανείς δε νοιάζεται για την υγεία μας, αναγκαζόμαστε και το ψάχνουμε εμείς όσο μπορούμε...!

Τι κάνει ο μικρούλης σου; Ελπίζω να είναι καλύτερα! Τον πήγες στο γιατρό τελικά; Περιμένουμε νεάκια!
Η μικρή μου έχει ακόμα το μπούκωμα, δεν ξέρω τι είναι αλλά αφού δεν έχει πυρετό ή κάποιο άλλο σύμπτωμα... Η μάνα μου έλεγε μήπως ήταν και από το δοντάκι, αλλά αφού έσκασε δε θα πρεπε να υποχωρήσει και το μπούκωμα; Ή να... ετοιμάζονται κι άλλα, γι' αυτό; Ποιος ξέρει... Είναι και περίεργη εποχή!

Λοιπόν, σας αφήνω, πάλι όσο έγραφα σαβούρωνα, χιχιχι ξεχάστε τους κοιλιακούς!!! Cool

annibal

Αννα χαίρομαι που είναι καλα τα παιδάκια σου. Είναι δύσκολη φάση για το πρώτο όταν έρχεται το δεύτερο παιδάκι στο σπίτι. Είναι ένα θεμα που το σκέφτομαι πολυ. Το κοριτσάκι σου έχει πολυ καλο προγραμμα κ εύχομαι έτσι να συνεχίσει.

Αλικακι μου τι κάνει ο μικρουλης σου; Ελπίζω να είναι καλυτερα. Θα περιμένω τα νέα σου

annibal

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι αχετο γιατί μάλλον είμαι πολυ άσχετη! Πως απαντάτε κάτω απο συγκεκριμένο κείμενο; Πχ θέλω να απαντήσω κάτω απο συγκεκριμένο κείμενο της Άννας, πως το κάνω;

annibal

Crazmommy δε νομίζω το μπουκωμα να είναι απο το δοντακι. Και σίγουρα δεν είναι κάτι ανησυχητικό. Και μενα ο μικρός ήταν μπουκωμενος για αρκετές μερες κ πέρασε μόνο του.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις