Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
490 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 490 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 40]

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπερα ...
crazymommy εμενα ειχε κανει ο μικρος μια μερα μπουκωμα οταν εβγαζε το 2ο δοντι,αλλα μονο μια μερα...
επισης εγω του βαζω φυσιομερ βοηθαει παρα πολυ

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κοριτσια Sleep !!Τι κανετε βρε??Εγω κοιμάμαι ολορθη!!Παρολα αυτα σας γράφω, για να μη μου πεσουν και μαζεμενα αυριο Razz !!
Ειμαι οφ!!!Ο μικρος δεν κοιμηθηκε το μεσημερι καθολου affraid , πηγαμε σε κατι υποχρεωσεις,δεν καθησε λεπτό, φορουσα και τακουνια τρομαρα μου(αν και δεν τα χρειαζομαι με 1,60 υψος Razz , ε??ε??)και τωρα που κοιμηθηκε, ειναι η δικη μου η ωρα!Καθε βραδυ ψαχνω τη διδασκαλια της επομενης μερας, μαγειρευω, μαζευω κ λπ, τωρα ομως βαριεμαι Twisted Evil !!
Αλικάκι, προχτες δεν έλεγες οτι δεν ειχε αρρωστησει ο μικρος σου??Περαστικα του μωρε!Κοιτα να δεις τον παλιατζη!!
Ανιμπαλ, το quote πατας, αναλογα το κειμενο που θελεις να κανεις παραθεση!
Γεωργια, θα περιμενουμε νεα απο το μικρο σου!
Και γω σκονη του δινω ακομα!Οσον αφορα τον υπνο , κοιμαται κατα τις 10-10μησι κ ξυπναει στις 7 με 1-2 ενδιαμεσα ξυπνηματα!
Χαπινες, ουαου!!Εχει καλο βαρος ο μουργακος σου!Εμεις ειμαστε καπου 10800 τωρα!
Σωτηρια, θα αγχωθηκες με το μικρο ε??Αυτα τα ξεσπασματα τα εχει κανει 2-3 φορες κ ο δικος μου,ειχα σκεφτει τοτε τα δοντια, θα εχω υποψην κ την κοιλια τωρα.
Περαστικα στα κοριτσοπουλακια, ζουζου υπομονη με τη διαιτα της μικρης, τελειωνει!
Βιβη΄, εσένα δεν εχω κατι να σχολιασω Rolling Eyes Laughing ??Ειναι και αργά Sleep !!
Κοριτσια εσας πεφτουν κατω στα ποδια σας αν δεν περναειτο δικο τους , αρχιζουν απελπισμενα τα "μαμααααααααααα,μαμααααααααα affraid , και δε σταματανε με τιποτα??Πειτε ναι σας παρακαλώ, ΤΩΡΑ!!!!Εχω απελπιστεί, ευτυχως που ειμαι πιο αυστηρη απο τον μπαμπα!
Τα κουακερ πώς γινονται σκονη Embarassed ??Στο μπλεντερ εννοειτε??Ανοιξα χτες λιγο το χρωμα των μαλλιων και εχω λιγο θεμα Very Happy !
Χαιρετω ολα τα κοριτσια , και την ξαναμαμα Ανα,αλλά πραγματικα το μυαλο μου δεν ειναι στο κεφαλι μου τωρα, λιμπιζεται το κρεβατακι μου Sleep !!Για μια φορα ας κοιμηθω νωρις σημερα, δηλαδή 12 ας πουμε, αντι για 1-1μησι.Καλο βραδυ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 7 850933

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γεωργια αν ο δικος μου κοιμηθει παραπανω απο 1,5 ωρα το μεσημερι...
μπορει να μην κοιμηθει και ολο το βραδυ

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τα κουακερ τα βαζω στο μουλτι και τα κανω σκονη...
mangio εμενα δεν φωναζει μαμα οταν δεν γινεται το δικο του...τσιριζει απιστευτα,μου τρυπαει το τυμπανο του αυτιου...(εκεινη τη στιγμη πραγματικα με τρελλαινει)
κι εκει που με τρελλαινει ακομα περισσοτερο ειναι οταν παει να κοιμηθει...αφου ξεφυλλισει λιγο τα βιβλια του μετα αρχιζει..μαμα..μαμα..μαμακα...και αν δεν του μιλησω δυναμωνει την ενταση...και λεει λεει..μετα αρχιζει μαμα λαλα...μαμα λαλα =μαμα γαλα..του παω το γαλα..καιει...(και ειναι χλιαρο )...μετα που θα πιει το γαλα...αρχιζει ...μαμα μου...μαμακα μου ελια...μαμακα μου ολο...αυτο με το μαμακα μπορει να συνεχιστει και επι 1 ωρα...

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσαρες μου επιτελους παρασκευη σημερα.ειμαι πολυ χαρουμενη σημερα παρολο που η μικρη μου κανει παπαριτσες με το γαλα γιατι το απογευμα μετα τη δουλεια θα παμε να της παρουμε ποδηλατακι της μικρης μου.

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα!!! Αν και Παρασκευή ξύπνησα με ανακατωσούρες, οπότε δεν είμαι και στα τέλειά μου... Mad Άλλη μια δύσκολη μέρα με περιμένει στη δουλειά! Sad

Τιτίκα μου με το καλό να το αγοράσετε, θα δεις, η μικρή σου θα το λατρέψει! Very Happy

Annibal και χάπι μάλλον έτσι όπως τα λέτε το μπούκωμα δε θα είναι από δοντάκι, εκτός κι αν ετοιμάζονται κι άλλα να σκάσουν άμεσα. Δεν μπορώ να πω και με σιγουριά, τα ούλα της είναι τελείως πρησμένα και απορώ που δεν γκρινιάζει αυτό το κορίτσι!!!

Mangio μου τι έκανες με τα μαλλάκια σου οεο; Καλοκαίρι είναι, σιγά, και λίγο πιο ανοιχτά να βγήκαν δεν πειράζει... Wink

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Άσχετο, Τιτίκα εσύ μου είχες γράψει ότι τα μικρούλια μας είναι πολύ κοντά σε ηλικία; Η μικρή μου είναι στις 29 Αυγούστου, η Μυρσίνη σου πρέπει να είναι στις 31 Αυγούστου αν δεν κάνω λάθος, ε; Πράγματι πολύ κοντά!!! Smile

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
crazymommy έγραψε:Άσχετο, Τιτίκα εσύ μου είχες γράψει ότι τα μικρούλια μας είναι πολύ κοντά σε ηλικία; Η μικρή μου είναι στις 29 Αυγούστου, η Μυρσίνη σου πρέπει να είναι στις 31 Αυγούστου αν δεν κάνω λάθος, ε; Πράγματι πολύ κοντά!!! Smile

ναιιιιι τοσο καιρο μιλαμε και προχτες το ανακαλυψα βλεποντας το τικερακι σου.εχουν 2 μερες διαφορα μονο . Very Happy

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
crazymommy έγραψε:Άσχετο, Τιτίκα εσύ μου είχες γράψει ότι τα μικρούλια μας είναι πολύ κοντά σε ηλικία; Η μικρή μου είναι στις 29 Αυγούστου, η Μυρσίνη σου πρέπει να είναι στις 31 Αυγούστου αν δεν κάνω λάθος, ε; Πράγματι πολύ κοντά!!! Smile

ναιιιιι τοσο καιρο μιλαμε και προχτες το ανακαλυψα βλεποντας το τικερακι σου.εχουν 2 μερες διαφορα μονο . Very Happy

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 7 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 7 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 7 215994

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλέ Τιτίκα πού είναι όλες σήμερααααααα;;;;; Θα φύγω λέμεεεεεεε!!!!! Γκρρρρ και πάντα μόλις φεύγω εμφανίζονται οι περισσότερες και χάνω τους καλύτερους διαλόγους!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαχαχαχα ελα ντε που πηγαν ολες σημερα;εσυ καλα με την εγκυμοσυνη σου;

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:χαχαχαχα ελα ντε που πηγαν ολες σημερα;εσυ καλα με την εγκυμοσυνη σου;

Χαχαχ, τα χάλια μου έχω! Το απόγευμα ειδικά είμαι χειρότερα, αλλά σήμερα αισθάνομαι έτσι με το που σηκώθηκα! Mad Άσε που νιώθω και τύψεις γιατί στέλνω τη μικρή στα πεθερικά για να ξαπλώσω και δεν με βλέπει αρκετά... Βέβαια εκείνη καλά περνάει στους παππούδες της, εγώ το χω μάλλον το πρόβλημα...

Πώς είναι η μικρή σου;

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
crazymommy έγραψε:
grammatiki έγραψε:χαχαχαχα ελα ντε που πηγαν ολες σημερα;εσυ καλα με την εγκυμοσυνη σου;

Χαχαχ, τα χάλια μου έχω! Το απόγευμα ειδικά είμαι χειρότερα, αλλά σήμερα αισθάνομαι έτσι με το που σηκώθηκα! Mad Άσε που νιώθω και τύψεις γιατί στέλνω τη μικρή στα πεθερικά για να ξαπλώσω και δεν με βλέπει αρκετά... Βέβαια εκείνη καλά περνάει στους παππούδες της, εγώ το χω μάλλον το πρόβλημα...

Πώς είναι η μικρή σου;

σιγουρα περναει πολυ καλα και εγω τυψεις βεβαια θα ειχα στη θεση σου.καλα ειναι απλα δεν πολυπινιε το γαλα της μαλλον την εχει αηδιασει .εχει πολλα νευρα βεβαια και εχει ανησυχια μαλλον για δοντια το βλεπω παλι δε ξερω κιολας

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
crazymommy έγραψε:

Πώς είναι η μικρή σου;

σιγουρα περναει πολυ καλα και εγω τυψεις βεβαια θα ειχα στη θεση σου.καλα ειναι απλα δεν πολυπινιε το γαλα της μαλλον την εχει αηδιασει .εχει πολλα νευρα βεβαια και εχει ανησυχια μαλλον για δοντια το βλεπω παλι δε ξερω κιολας

Είστε στους κυνόδοντες τώρα εσείς, ε; Είναι λένε δύσκολα δόντια... Οπότε υπομονή! Τα νεύρα είναι και της ηλικίας δυστυχώς! Όσο για το γάλα, δε σου ήπιε πάλι σήμερα; Πάντως αν δε θέλει μην την πιέσεις, κάποια στιγμή θα ξαναπιεί. Στο μεταξύ δώσε της άλλες τροφές με ασβέστιο...

Ναι ρε συ, έχω τύψεις, αλλά και αν δεν την στείλω θα κάθεται και θα βλέπει μια μαμά σε μαύρα χάλια. Αφού το πρωί κάνω σχέδια για όταν γυρίσω στο σπίτι, ότι θα κάνω αυτό κι αυτό κι αυτό κλπ και τελικά όταν επιστρέφω σέρνομαι και μετά βίας ξαπλώνω στον καναπέ. Ούτε για να φάω δεν μπορώ να σηκωθώ, ανακατεύομαι κιόλας, άντε να περάσει λίγο η φάση να ξαναχαρώ και την κόρη μου! Νιώθω άσχημα μωρέ...

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κουκλίτσα πέρασε η ώρα και δυστυχώς θα αποχωρήσω... Ελπίζω να κάνουν την εμφάνιση και οι υπόλοιπες, άντε γιατί θα αρχίσω να μοιράζω κ.π. Razz να κάνετε κουβεντούλα!

Φιλάκιααααα!!!!!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
crazymommy έγραψε:
grammatiki έγραψε:
crazymommy έγραψε:

Πώς είναι η μικρή σου;

Είστε στους κυνόδοντες τώρα εσείς, ε; Είναι λένε δύσκολα δόντια... Οπότε υπομονή! Τα νεύρα είναι και της ηλικίας δυστυχώς! Όσο για το γάλα, δε σου ήπιε πάλι σήμερα; Πάντως αν δε θέλει μην την πιέσεις, κάποια στιγμή θα ξαναπιεί. Στο μεταξύ δώσε της άλλες τροφές με ασβέστιο...

Ναι ρε συ, έχω τύψεις, αλλά και αν δεν την στείλω θα κάθεται και θα βλέπει μια μαμά σε μαύρα χάλια. Αφού το πρωί κάνω σχέδια για όταν γυρίσω στο σπίτι, ότι θα κάνω αυτό κι αυτό κι αυτό κλπ και τελικά όταν επιστρέφω σέρνομαι και μετά βίας ξαπλώνω στον καναπέ. Ούτε για να φάω δεν μπορώ να σηκωθώ, ανακατεύομαι κιόλας, άντε να περάσει λίγο η φάση να ξαναχαρώ και την κόρη μου! Νιώθω άσχημα μωρέ...

γαλα πινει αλλα το πινει με το ζορι.και οχι την ποσοτητα που επινε.μαλλον για κυνοδοντες ειμαστε ναι .σε καταλαβαινω ειναι δυσκολοι οι πρωτοι μηνες.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
crazymommy έγραψε:Κουκλίτσα πέρασε η ώρα και δυστυχώς θα αποχωρήσω... Ελπίζω να κάνουν την εμφάνιση και οι υπόλοιπες, άντε γιατί θα αρχίσω να μοιράζω κ.π. Razz να κάνετε κουβεντούλα!

Φιλάκιααααα!!!!!!!

φιλακια καλη δουλιτσα

mommy12585

mommy12585
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέραααα Very Happy
Αλικη crazymommy μην αγχώνεσαι θα περάσει το ζόρικο πρώτο τρίμηνο, στο επόμενο θα πετας πάλι!! Και γώ στο πρώτο τρίμηνο ήμουν ένας ράκος καθημερινά, και οι καούρες με έπιαναν το απόγευμα κυρίως θυμάμαι και εμένα, δε την πάλευα καθόλου όμως!! Θα χαρείς ξανά όπως θες τη μικρή σου! Υπομονήηηηηηη ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 7 215994

Τιτίκα μου τι κάνεις? Η μικρή σου βγάζει κυνόδοντες?? είναι δύσκολα δοντάκια αλλά θα περάσει! Επειδή τα βγάζει σε αυτή την ηλικία τώρα όλα μαζί, για αυτό ζορίζεται περισσότερο..εγώ δεν κατάλαβα πότε τα έβγαλε γιατί από 7 μηνών ξεκίνησε να τα βγάζει...πάρε ένα τζελ mundisal και τρίβε της τα ουλάκια....προφανώς για αυτό δεν πολυθέλει και το γάλα..της έπεσαν όλα μαζί μωρέ της μικρούλας σου, λίγο το κρύωμα λίγο τα δόντια, λογικό είναι να μην είναι και μέσα στα κέφια..

Κορίτσια εμένα το σχέδιο ύπνος νωρίς, στέφθηκε με επιτυχία χθες..την άφησα 1,5 ώρα το μεσημέρι να κοιμηθεί και μετα την τάισα και την πήγα στις κούνιες κανένα μισάωρο, παίζαμε κυνηγητό στο σπίτι μετά, την έκανα μπάνιο, γάλα και στις 10 την έβαλα για ύπνο, στις 1030 κοιμόταν!! πάρτυ έκανα..πήγα κυρία στην κρεβατάρα μου και ηρέμησα! οχι η μανταμ θα με κάνει ότι θέλει..

Τελευταία έχω προσέξει ότι έχει ζωηρέψει παρα πολύ, έρχεται μου χώνει κάτι μπουφλες ξαφνικά και εμένα και τον πατέρα της, τη γιαγιά της δε περισσότερο..την μαλώνουμε άλλα τίποτα. η πονηρή μου ρίχνει μια μπουφλα και μετά με φιλάει στο ίδιο σημείο...ή αν της δείξω την παλάμη μου και καλά θα τις φάς, έρχεται και μου φιλάει το χέρι και αρχίζει κάτι νάζια απίστευτα..και φυσικά μας μαλακώνει κατευθείαν..ακόμα δε βγήκε από το αυγό της και μας πουλάει και μας αγοράζει, την βάψαμε από το διδυμάκι μου!! χαχαχα
Και συνέχεια τσιρίζει τελευταία όταν χαίρεται, πονοκέφαλος με πιάνει όλη μέρα...

τουρτιτσα

τουρτιτσα
καλημερα κοριτσια.τι κανετε?τα ζουζουνια σας καλα?

Theofania

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα σας !!!!!!!!! Αν και ξεκίνησε περίεργα σήμερα η μέρα μου στη δουλειά δεν ξεχνώ όμως ότι έίναι .....Παρασκευή ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 7 328109
και οτι την επόμενη εβδομάδα έχω πάρει και 3 μέρες άδεια για να την περάσω με τον μικρό μου ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 7 654316

Τι κάνετε εσείς ?? Τα ζουζουνάκια σας πως είναι ??? Ελπίζω όσα ήταν άρρωστα να έχουν συνέλθει και να χαρείτε το Σαββατοκύριακο Cool

τουρτιτσα

τουρτιτσα
ANA ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΓΙΟΣ

Theofania

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ανα εγώ είμαι η Θεοφανία, δεν πρέπει να έχουμε μιλήσει καθόλου, εύχομαι και εγώ τα καλύτερα για το καινούργιο μέλος της οικογένειας σας !!!!!!!!!!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
KALHMERAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Theofania

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα !!!!!!!!!!!!!!!!

Τι κάνεις Βιβή??? Τι κάνει ο μικρός σου ??

mamavivo έγραψε:KALHMERAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα βιβη καλημερα θεοφανια.τι εγινε βιβη μας πλακωσε το παπλωμα; Very Happy

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις