Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
627 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 627 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 40]

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δεν θυμαμαι τιποτα απο οτι γραψατε.αχαχχαχαχαχχαα Very Happy Very Happy Very Happy
Εμεις κοιμομαστε απο τις 10 το αργοτερο,μεχρι το πρωι.
Γεωργια ο γαβριλος σου απλα ειναι ολοιδιος ρε παιδι μου με τον Διονυση.Μα ολα τα ιδια τα κανουν.
Θα ηθελα να τονισω οτι δεν αφηνουμε τα παιδια με αδεσποτα σκυλια.Μονο οταν ειναι ηρεμα σκυλια και πει ο ιδιοκτητης τους οτι ναι μπορει να πλησιασει το παιδι.Μεγαλη προσοχη παρακαλω σε αυτο.
Δεν πηγαμε βολτα χτες,ποναγαν πολυ τα ποδια μου.Ταλιμπανισε ταμαλα στο σπιτι.Ο σπυρος θεωρησε καλη ιδεα να πηγαινει και να τον βαζει να καθετε πανω σε μια παλια τυπου τηλεοραση.και ολο θελει εκει να πηγαινει τωρα.Τον κοπανας ή δεν τον κοπανας?
Δεν θελουμε πλεον να ακουμε ζουζουνια -μαζοο και τετοια ,εδω και καιρο.Σας το εχω πει?
Μονο RnB KAI TA MYALA STA KAGKELA,.
φαγαμε χτες 2 πιατα μακαρονια με κοκορα κρασατο.και μαρουλοσαλατα.Εσκασε και εκει ...ηθελε και αλλο.
Τι αλλα?Δεν θυμαμαι.

Τα παιδακια καλυτερα ε? Very Happy Very Happy

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:καλημερα βιβη καλημερα θεοφανια.τι εγινε βιβη μας πλακωσε το παπλωμα; Very Happy
οχι ρε απο τις 7 παρα εχω σηκωθει,ηπια και το καφεδακι μου στην βεραντα ,απλα με το που ηρθα δουλεια με τρεχουν ...θα τους κοπανησω ρε !!!!
ΔΟΥΛΕΥΩ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ Shocked Shocked Shocked Shocked

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:καλημερα βιβη καλημερα θεοφανια.τι εγινε βιβη μας πλακωσε το παπλωμα; Very Happy
οχι ρε απο τις 7 παρα εχω σηκωθει,ηπια και το καφεδακι μου στην βεραντα ,απλα με το που ηρθα δουλεια με τρεχουν ...θα τους κοπανησω ρε !!!!
ΔΟΥΛΕΥΩ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ Shocked Shocked Shocked Shocked

ωχ παλι;πωπω ρε γαμωτο κουραγιο

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mommy12585 έγραψε:Καλημέραααα Very Happy
Αλικη crazymommy μην αγχώνεσαι θα περάσει το ζόρικο πρώτο τρίμηνο, στο επόμενο θα πετας πάλι!! Και γώ στο πρώτο τρίμηνο ήμουν ένας ράκος καθημερινά, και οι καούρες με έπιαναν το απόγευμα κυρίως θυμάμαι και εμένα, δε την πάλευα καθόλου όμως!! Θα χαρείς ξανά όπως θες τη μικρή σου! Υπομονήηηηηηη ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 8 215994

Τιτίκα μου τι κάνεις? Η μικρή σου βγάζει κυνόδοντες?? είναι δύσκολα δοντάκια αλλά θα περάσει! Επειδή τα βγάζει σε αυτή την ηλικία τώρα όλα μαζί, για αυτό ζορίζεται περισσότερο..εγώ δεν κατάλαβα πότε τα έβγαλε γιατί από 7 μηνών ξεκίνησε να τα βγάζει...πάρε ένα τζελ mundisal και τρίβε της τα ουλάκια....προφανώς για αυτό δεν πολυθέλει και το γάλα..της έπεσαν όλα μαζί μωρέ της μικρούλας σου, λίγο το κρύωμα λίγο τα δόντια, λογικό είναι να μην είναι και μέσα στα κέφια..

Κορίτσια εμένα το σχέδιο ύπνος νωρίς, στέφθηκε με επιτυχία χθες..την άφησα 1,5 ώρα το μεσημέρι να κοιμηθεί και μετα την τάισα και την πήγα στις κούνιες κανένα μισάωρο, παίζαμε κυνηγητό στο σπίτι μετά, την έκανα μπάνιο, γάλα και στις 10 την έβαλα για ύπνο, στις 1030 κοιμόταν!! πάρτυ έκανα..πήγα κυρία στην κρεβατάρα μου και ηρέμησα! οχι η μανταμ θα με κάνει ότι θέλει..

Τελευταία έχω προσέξει ότι έχει ζωηρέψει παρα πολύ, έρχεται μου χώνει κάτι μπουφλες ξαφνικά και εμένα και τον πατέρα της, τη γιαγιά της δε περισσότερο..την μαλώνουμε άλλα τίποτα. η πονηρή μου ρίχνει μια μπουφλα και μετά με φιλάει στο ίδιο σημείο...ή αν της δείξω την παλάμη μου και καλά θα τις φάς, έρχεται και μου φιλάει το χέρι και αρχίζει κάτι νάζια απίστευτα..και φυσικά μας μαλακώνει κατευθείαν..ακόμα δε βγήκε από το αυγό της και μας πουλάει και μας αγοράζει, την βάψαμε από το διδυμάκι μου!! χαχαχα
Και συνέχεια τσιρίζει τελευταία όταν χαίρεται, πονοκέφαλος με πιάνει όλη μέρα...

καλημερα ευακι λογικα κυνοδοντες βγαζει γιατι δε εχει μεινει και κατι αλλο που να ειναι υποψηφιο.ειχε και τα κοιλιακα-στομαχικα της οποτε μετα απο καποια ωρα το απογευμα την πιανουν πολλα νευρα και δε ξερει τι θελει.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

grammatiki έγραψε:
Αλικη crazymommy μην αγχώνεσαι θα περάσει το ζόρικο πρώτο τρίμηνο, στο επόμενο θα πετας πάλι!! Και γώ στο πρώτο τρίμηνο ήμουν ένας ράκος καθημερινά, και οι καούρες με έπιαναν το απόγευμα κυρίως θυμάμαι και εμένα, δε την πάλευα καθόλου όμως!! Θα χαρείς ξανά όπως θες τη μικρή σου! Υπομονήηηηηηη ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 8 215994

Τιτίκα μου τι κάνεις? Η μικρή σου βγάζει κυνόδοντες?? είναι δύσκολα δοντάκια αλλά θα περάσει! Επειδή τα βγάζει σε αυτή την ηλικία τώρα όλα μαζί, για αυτό ζορίζεται περισσότερο..εγώ δεν κατάλαβα πότε τα έβγαλε γιατί από 7 μηνών ξεκίνησε να τα βγάζει...πάρε ένα τζελ mundisal και τρίβε της τα ουλάκια....προφανώς για αυτό δεν πολυθέλει και το γάλα..της έπεσαν όλα μαζί μωρέ της μικρούλας σου, λίγο το κρύωμα λίγο τα δόντια, λογικό είναι να μην είναι και μέσα στα κέφια..

Κορίτσια εμένα το σχέδιο ύπνος νωρίς, στέφθηκε με επιτυχία χθες..την άφησα 1,5 ώρα το μεσημέρι να κοιμηθεί και μετα την τάισα και την πήγα στις κούνιες κανένα μισάωρο, παίζαμε κυνηγητό στο σπίτι μετά, την έκανα μπάνιο, γάλα και στις 10 την έβαλα για ύπνο, στις 1030 κοιμόταν!! πάρτυ έκανα..πήγα κυρία στην κρεβατάρα μου και ηρέμησα! οχι η μανταμ θα με κάνει ότι θέλει..

Τελευταία έχω προσέξει ότι έχει ζωηρέψει παρα πολύ, έρχεται μου χώνει κάτι μπουφλες ξαφνικά και εμένα και τον πατέρα της, τη γιαγιά της δε περισσότερο..την μαλώνουμε άλλα τίποτα. η πονηρή μου ρίχνει μια μπουφλα και μετά με φιλάει στο ίδιο σημείο...ή αν της δείξω την παλάμη μου και καλά θα τις φάς, έρχεται και μου φιλάει το χέρι και αρχίζει κάτι νάζια απίστευτα..και φυσικά μας μαλακώνει κατευθείαν..ακόμα δε βγήκε από το αυγό της και μας πουλάει και μας αγοράζει, την βάψαμε από το διδυμάκι μου!! χαχαχα
Και συνέχεια τσιρίζει τελευταία όταν χαίρεται, πονοκέφαλος με πιάνει όλη μέρα...

καλημερα ευακι λογικα κυνοδοντες βγαζει γιατι δε εχει μεινει και κατι αλλο που να ειναι υποψηφιο.ειχε και τα κοιλιακα-στομαχικα της οποτε μετα απο καποια ωρα το απογευμα την πιανουν πολλα νευρα και δε ξερει τι θελει.
τιτικα να την βγαζεις εξω για να ειναι πιο ηρεμη.ετσι κανουν,παναγια στις γιοαγιαδες και οταν μας δουν δωσεεεεεεεεεεεεεεεεεε

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:

τιτικα να την βγαζεις εξω για να ειναι πιο ηρεμη.ετσι κανουν,παναγια στις γιοαγιαδες και οταν μας δουν δωσεεεεεεεεεεεεεεεεεε

μωρε ειχε λιγο κρυο αερα χτες και φοβηθηκα να την βγαλω λογω του αυτιου της.μπας και περασουμε ενα νορμαλ σκ χωρις αρρωστιες.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΙΧΕ Αερα χτες?

εγω στεναχωρηθηκα που δεν τον εβγαλα αλλα τα ποδια μου με πεθαινουν.

Να την βγαλεις βρε μην φοβασαι.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:ΕΙΧΕ Αερα χτες?

σημερα που θα παρουμε το καινουριο μας ποδηλατο θα παμε για τσαρκες Very Happy

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:

καλα θα ξετρελαθει ρε...με το κονταρι πισω ειναι?εχω απο περσι του διονυση και κανει πεταλι στον αερα.
βεβαια οταν βλεπει αλλα θελει τα αλλα οχι το δικο του.επισης θελει να τρεχω οταν ειναι πανω να κανει κοντρες και σουζες.
Δεν υπαρχει το ατομο.και κουνιετε πανω ,ζοριζετε για να πηγαινω πιο γρηγορα.
Καλοριζικοοοοο και καλες τσαρκες Very Happy Very Happy Very Happy Μην ξεχασεις να εχει τεντα απο πανω για τον ηλιο.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:

καλα θα ξετρελαθει ρε...με το κονταρι πισω ειναι?εχω απο περσι του διονυση και κανει πεταλι στον αερα.
βεβαια οταν βλεπει αλλα θελει τα αλλα οχι το δικο του.επισης θελει να τρεχω οταν ειναι πανω να κανει κοντρες και σουζες.
Καλοριζικοοοοο και καλες τσαρκες Very Happy Very Happy Very Happy Μην ξεχασεις να εχει τεντα απο πανω για τον ηλιο.

ναι ναι με τεντα εννοειται.αυτο που πηρες μετα βγαινουν τα παντα και γινεται ποδηλατο;ποσο το ειχες παρει θυμασαι;ακομη περιμενω να μου πεις για το θερμομετρο γαιοδουρα. Very Happy

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:

ναι ναι με τεντα εννοειται.αυτο που πηρες μετα βγαινουν τα παντα και γινεται ποδηλατο;ποσο το ειχες παρει θυμασαι;ακομη περιμενω να μου πεις για το θερμομετρο γαιοδουρα. Very Happy

καλα εχεις χιλια πεντακοσια κομμα 60 λεπτα δικια!!!απλα δεν την ρωτησα...ξεχασααααααα.
Ναι αυτο πηρα απο την disney winnie the poof και το πηρα 85 ευρω με εκπτωση.
εχουμε και 2 σκουτερ.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:

καλα εχεις χιλια πεντακοσια κομμα 60 λεπτα δικια!!!απλα δεν την ρωτησα...ξεχασααααααα.
Ναι αυτο πηρα απο την disney winnie the poof και το πηρα 85 ευρω με εκπτωση.
εχουμε και 2 σκουτερ.

α ενταξει μια χαρα.ειστε και εξελιγμενοι εσεις.

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γεια σας κοριτσαρες μου τι κανετε???
θελω να με βοηησετε σε κατι...
ο μικρος ξυπνησε χθες 3 η ωρα και ζηταγε γαλα (μετα απο 20+ μερες που ειχε σταματησει να ξυπναει)εγω δεν του εδωσα με αποτελεσμα απο τις 3 που ξυπνησε να ξανακοιμηθει στις 6 περιπου...ενω καθοτανε στο κρεββατιδεν κοιμοτανε....αλλοι λενε να μην του δινω γαλα το βραδυ,αλλοι λενε οτι πρεπει να του δινω δεν ξερω τι να κανω...(να σημειωσω οτι τις 2 προηγουμενες βραδιες ειχε ξυπνησει 6 και του εδωσα γαλα)...δεν ξερω τι πρεπει να κανω..εσεις θα δινατε???
σκεφτομαι και οτι πινει πολυ γαλα και δεν θελω να του δινω κι αλλο
τωρα παω να διαβασω τι γραψατε...

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
happiness έγραψε:γεια σας κοριτσαρες μου τι κανετε???
θελω να με βοηησετε σε κατι...
ο μικρος ξυπνησε χθες 3 η ωρα και ζηταγε γαλα (μετα απο 20+ μερες που ειχε σταματησει να ξυπναει)εγω δεν του εδωσα με αποτελεσμα απο τις 3 που ξυπνησε να ξανακοιμηθει στις 6 περιπου...ενω καθοτανε στο κρεββατιδεν κοιμοτανε....αλλοι λενε να μην του δινω γαλα το βραδυ,αλλοι λενε οτι πρεπει να του δινω δεν ξερω τι να κανω...(να σημειωσω οτι τις 2 προηγουμενες βραδιες ειχε ξυπνησει 6 και του εδωσα γαλα)...δεν ξερω τι πρεπει να κανω..εσεις θα δινατε???
σκεφτομαι και οτι πινει πολυ γαλα και δεν θελω να του δινω κι αλλο
τωρα παω να διαβασω τι γραψατε...
παρολο που καθοτανε δεν γκρινιαζε?
κοιτα ο διονυσης χωρις να μου ζηταει γαλα εχει τυχει να ξυπνησει και να κοιμηθει μετα απο κανα 2ωρο αλλα ξαπλωμενος και κοιταει το ταβανι(στοχαζετε μαλλον τοτε)και εγω απλα ξαπλωνω διπλα του....και...κοιμαμαι (η γαιδουρα).μετα κοιμαται και αυτος.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εχω διαβασει καπου χαπινες οτι το πολυ γαλα φερνει αντιθετα αποτελεσματα.εννοω οτι δεν κανει καλο αντιθετως δεν βοηθαει το παιδι να παιρνει τα απαραιτητα συσταικα και βιταμνιες και απο αλλα προιοντα.για ψαξτο λιγο το θεμα.

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
στην αρχη εκλαιγε μετα του ειπα οτι δεν τρωνε τη νυχτα και οτι κοιμομαστε...ηθελε να ειναι στο κρεββατι του,οποτε τον εβαζα και μετα καθοτανε αλλα μετα αρχιζε παλι και φωναζε μαμα...μαμα...μαμα...
μαμακα...
σε καποια φαση εκανε 45 περιπου να μιλησει και πανω που πηγε να με παρει ο υπνος αρχισε παλι μαμα...μαμα....μαμα...
μετα δεν ηξερε τι ηθελε...ηθελε να κοιμηθει αλλα ηθελε να στεκομαι απο πανω του(το οποιο δεν θελω να το κανω γιατι προσπαθω να μαθει να κοιμηθει μονος του)...

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
grammatiki έγραψε:εχω διαβασει καπου χαπινες οτι το πολυ γαλα φερνει αντιθετα αποτελεσματα.εννοω οτι δεν κανει καλο αντιθετως δεν βοηθαει το παιδι να παιρνει τα απαραιτητα συσταικα και βιταμνιες και απο αλλα προιοντα.για ψαξτο λιγο το θεμα.
προσπαθω να του το μειωσω αλλα δεν τα καταφερνω σαν τρελλος κανει...φανταστειτε το πρωϊ που ξυπνησε ηπιε 250 και ηθελε και αλλο και εκλαιγε...αλλα δεν του εδωσα αλλο...

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
happiness έγραψε:
grammatiki έγραψε:εχω διαβασει καπου χαπινες οτι το πολυ γαλα φερνει αντιθετα αποτελεσματα.εννοω οτι δεν κανει καλο αντιθετως δεν βοηθαει το παιδι να παιρνει τα απαραιτητα συσταικα και βιταμνιες και απο αλλα προιοντα.για ψαξτο λιγο το θεμα.
προσπαθω να του το μειωσω αλλα δεν τα καταφερνω σαν τρελλος κανει...φανταστειτε το πρωϊ που ξυπνησε ηπιε 250 και ηθελε και αλλο και εκλαιγε...αλλα δεν του εδωσα αλλο...
και με το φαγητο ετσι ειναι?

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσια πριν κανα μηνα επινε παλι ετσι πολυ γαλα μου ζητουσε και 2 φορες μεσα στη νυχτα(ετσι κοιμοτανε και αμεσως μολις ξυπνουσε)+ το γαλα που επινε ολημερα..με αποτελεσμα να μην τρωει καθολου φαγητο...οσο εντομεταξυ του εδινα γαλα τοσο πιο πολυ ξυπνουσε τη νυχτα,οποτε του ειπα τελος και ειχαμε ηρεμησει για κανενα 20ημερο,ομως τωρα παλι τα ιδια...και αφηστε και την γκρινια που εχει ολη μερα γιατι δεν κοιμηθηκε καλα...
απο προχθες ομω που του εδωσα στις 6 το πρωϊ αρχισε να ξυπναει παλι

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mamavivo έγραψε:
happiness έγραψε:
οχι βεβαια για να φαει κανουμε διαφορα,ζωγραφιζουμε,διαβαζουμε ,βλεπουμε μικυ...αλλιως δεν τρωει...
βεβαια μπορω να πω οτι τελευταια τρωει περισσοτερο φαγητο απ'οτι πριν ενα μηνα...(τοτε δεν ηθελε με τιποτα λαχανικα,φρουτα...τιποτα,τωρα εστω και με τα παραμυθια τα τρωει καπως)
και με το φαγητο ετσι ειναι?

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μαλλον θα πρεπει παλι να μπεις στον κοπο να του το κοψεις και να του δινεις φαγητο.να παιρνει και καμια βιταμινη-πρωτεινη.
σιγα σιγα κοφτο παλι.
τοσο γαλα δεν ειναι αναγκαιο πλεον.

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κατα τη διαρκεια της νυχτας του το εχω κοψει γι'αυτο σας ρωτησα και τι να κανω ...αλλα τα αλλα πως να τα κοψω δεν προκειται να κοιμηθει αν δεν πιει γαλα...και το πρωϊ τι να του δωσω???

Sot2010

Sot2010
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα κοριτσάκια μου! Τι κάνετε; Εμείς λέμε καλά! Δεν μπορώ να συνέλθω απο χθες....το απόγευμα έπεσε ο γλυκούλης μου απο το πυροσβεστικό του και χτύπησε το κεφαλάκι του. Πήρα μια λαχτάρα.....ακόμα στεναχωριέμαι! Επιπλέον, το πρωί πάτησα κι ένα πατιρντί με την ακατανόμαστη κι ακόμα δεν έχω ηρεμήσει.... anyway...

mommy12585 έγραψε:
Σωτηρία ζηλεύω τα ωράρια σας!! Από τις 8 ε?? μια χαρά θα ξεκουράζεσαι μετά άνετα και εσύ..Εδώ που έχω φτάσει δεν θα έχω φυσικά την απαίτηση να κοιμάται από τόσο νωρίς, τουλάχιστον στις 11 όμως θα ήμουν ευχαριστημένη...

Ευάκι μου, αν σκεφτείς οτι μόλις γυρνάω απο τη δουλειά τον πηγαίνω βόλτα και γυρνάμε κατα τις 7, παίζουμε και στο σπίτι και μετά τον κάνω μπάνιο και κοιμάται, μετά έχω να μαγειρέψω, να κάνω μπάνιο, να σιδερώσω, και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, δεν νομίζω οτι μου μένει και πολύς χρόνος για ξεκούραση. Να σκεφτείς οτι δεν βλέπω καθόλου τηλεόραση.....

crazymommy έγραψε:
Πωπω βρε Σωτηρία μου τι περάσατε κι εσείς!!! Να του δώσεις ένα γλυκό φιλάκι τώρα και να προσπαθήσετε να τα ξεχάσετε... Κι επίσης... και τα φασόλια να ξεχάσετε για λίγο!!!
Εγώ δεν έχω δώσει ακόμα φασόλια στη μικρή, ψιλοφοβάμαι. Βέβαια τις φακές τις τσακίζει... Αλλά τα φασόλια είναι τα διάσημα για τα... εντερικά!!!

Έχει ξαναφάει φασόλια βρε Αλικάκι μου αλλά δεν τον πείραξαν! Εννοείται οτι θα κάνει πολύ καιρό να ξαναφάει!
Σε φιλώ!!!

grammatiki έγραψε:
μωρε ειχε λιγο κρυο αερα χτες και φοβηθηκα να την βγαλω λογω του αυτιου της.μπας και περασουμε ενα νορμαλ σκ χωρις αρρωστιες.

Γραμματικούλα μου, μη φοβάσαι τον αέρα! Αν το παιδί δεν έχει κάποια ίωση, δεν παθαίνει τίποτα απο τον καιρό μόνο! Το λένε και οι γιατροί!
Φιλιά!

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
οσες δινεται δημητριακα...τους δινεται μονο τα δημητριακα με γαλα,οχι π.χ γαλα και μετα λιγα δημητριακα με αλλο λιγο γαλα???μαλλον θα κοιταξω να του δινω το πρωί μονο τα δημητριακα με το γαλα και θα προσπαθησω να του μειωσω και την ποσοτητα που πινει πριν κοιμηθει το βραδυ

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ωχ το παιδακι μου...Σωτηρια πως επεσε...ελπιζω να μην χτυπησε πολυ

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις