Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
566 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 566 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 40]

annibal

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Τουρτιτσα κ μας ο μικρός σηκώνει χέρι κ του λέμε καλός Μπαμπας, καλη Μαμα κ κάνει καλο κ αυτός. Κάπου διάβασα ότι το κανουν σε αυτη την ηλικία για να κόψουν αντιδράσεις.
Mangio πονηρουλης ο μικρός!

Γιωργια χαίρομαι που λύθηκε το θεμα με το τρεμουλο κ που δεν είναι κάτι σοβαρό. Όσο για τη γαστρεντεριτιδα κ μενα μου φάνηκε περίεργο που δεν απαγόρευσε τίποτα ο γιατρός αλλα για να το λέει ο ντοκτορ...

Αλικακι μου που χαθηκεεεεεεες! Εύχομαι να είναι καλα ο μικρός. Τα φιλια μου.

annibal

Σωτηρία φαντάζομαι πως το καρουμπαλακι θα έχει φύγει. Η αλήθεια είναι ότι δεν τους προλαβαίνουμε. Νομίζω πως όλες καταλαβαίνουμε το φόβο που πήρες γιατί όλες το έχουμε ζήσει το σκηνικο.

Happiness σε καταλαβαινω απόλυτα όσο αφορά το βραδινό ξύπνημα. Ο δικός μου απο τη μέρα που γεννήθηκε, είναι μετρημένα στα δάχτυλα τα βραδια που κοιμήθηκε χωρίς να ξυπνήσει. Του δίνω γάλα το βράδυ, πλέον το ζητάει κιόλας. Αφού δε του το έκοψα νωρίτερα, τώρα νομίζω ότι είναι δύσκολο. Θα το προσπαθήσω κάποια στιγμή αλλα ακομη δεν είμαι έτοιμη για τόσο ξενυχτι. Νομίζω πως αν του πω ότι τελείωσε το γάλα κ δεν σχει άλλο, θα κλαίει ασταμάτητα, είναι πολυ πεισματαρης η' κακομαθημαινος, δεν ξερω

annibal

Crazymommy υπομονή με τις αναγουλες. Το ξέρω ότι είναι πολυ δύσκολο. Και γω μέχρι τον τέταρτο μήνα ήμουν χάλια. Ήμουν σα να είχα για 4 μήνες γαστρεντεριτιδα. Υπάρχει όμως κ ένα θετικό: δε τρως πολυ! Εγω είχα χάσει 4 κιλά και συνολικά σε όλη την εγκυμοσύνη έβαλα 6,5.

Εύχομαι σε όλες να περάσετε μια όμορφη Κυριακή.

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπερα κοριτσαρες,βλεπω επεσε απιστευτη ηρεμια ...ελπιζω τουλαχιστον να ειχατε ολες ενα υπεροχο σ/κ
εμεις περασαμε ησυχα,αν εξαιρεσουμε το ξενυχτι 4-7 τα ξημερωματα που μου κανονισε ο μικρος...
εσεις πως περασατε σημερα?....εμεις πηγαμε στα πεθερικα ...φαγαμε,επαιξε λιγο ο μικρος και επιστρεψαμε σπιτι μας...
οσο για αυτα που λετε για τους ντοκ ειναι αληθεια ο καθενας λεει τα δικα του εγω που στο χρονο πανω αλλαξα και παιδιατρο ειδα μεγαλη διαφορα ο ενας με τον αλλο
crazymommy υπομονη θα κανεις να περασει το 1ο τριμηνο...ξερω οτι νοιωθεις ασχημα απεναντι στην κορουλα σου αλλα σε λιγο καιρο θα ασχολεισαι παλι μαζι της...
γεωργια ελπιζω το παιδακι σου να ειναι καλυτερα και επισης ευχομαι ολα τα αρρωστουλικα μωρακια να ειναι καλυτερα

τουρτιτσα

τουρτιτσα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
τι κανετε κοριτσια?μαλλον κοιμαστε τετοια ωρα.εχω ενα θεματακι.η μικρη μου αρχισε να μην θελει να κανει μπανιο.πολλα παιδακια ξερω οτι σε καποια στιγμη θα κλαινε με το μπανιο και η μεγαλη μου εκλαιγε αλλα λιγο πιο μεγαλη.κανω την μεγαλη σημερα μπαινιο και λεω μετα"ειρηνη θα κανουμε μπανιο?"
"λε λεω κανω παθα παθα"(πάτσα πατσα) μου λεει.εννοειτε οτι δεν την ακουσα και την πηρα με το καλο την εβαλα σιγα στην μπανιερα,της εδωσα παιχνιδακια αλλα παλι τα ιδια.βασικα εχει προβλημα με το κεφαλι,δεν θελει να την λουσω.με το σωματακι της δεν εχει προβλημα.αφου τελειωσαμε την ρωταω ειρηνη θα βγουμε? "λε λελω,παιδω" [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]θα με τρελανει.μια δεν θελει να κανει μπανιο και μετα δεν θελει να βγει.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερούδια,κοριτσάκια μου!!!!!
Τι μου κάνετε???Εμείς περάσαμε λίγο χάλια αυτες τις μέρες αλλά είμαστε λίγο καλύτερα,ευτυχώς!
Τελικά ,την Πέμπτη τον πήγα στον γιατρό για να είμαι ήσυχη και ευτυχώς που τον πήγα γιατί ο γιατρός διέγνωσε ίωση και παρολίγο αμυγδαλίτιδα!Μου είπε ότι διέκρινε βισματάκια στις αμυγδαλές..
Και ενώ πυρετούλη είχε μόνο 2 φορές στις τόσες μέρες ,38 το πιο πολύ που ανέβηκε,μετά ήρθε και ο έντονος βήχας,όπου ξενυχτήσαμε για 2 βράδυα..
Τελικά,πήρα χτες τον γιατρό τηλέφωνο και μας εδωσε σιροπάκι και έτσι κοιμήθηκε καλά χτες το βράδυ.
Αυτά τα νέα μας!!
θα διαβάσω τα δικά σας σίγουρα αλλά δεν ξέρω αν θα προλάβω σήμερα...συγχωρέστε με!
Ελπίζω όλες να είστε καλά!Φιλάκια σε όλα τα μωράκια και εννοείται τα πιο πολλά στο πιο μικρό της παρέας...συμπεθερούλα μου για το σποράκι σου λέω!!Φιλάκιααααα!!!!!!

Sot2010

Sot2010
Καλημέρα και καλή εβδομάδα και καλό μήνα κοριτσάκια μου!!! Η άνοιξη μπήκε για τα καλά πλέον και εμείς ξεπορτίσαμε ταμάλα το Σ/Κ!!! Το καταχάρηκε ο μπομπιράκος μου!!! Ρε κορίτσια, το Σ/Κ που είμαι στο σπίτι είναι τόσο ήρεμο το ζουζουνάκι μου, παίζει, γελάει, κοιμάται, ούτε γκρίνιες ούτε τίποτα! Τις καθημερινές είναι πολύ τσιτωμένος!!!

Στα δικά σας τώρα....

Αλικάκι μου και Γεωργία μου περαστικά στα αντράκια σας τα όμορφα!!!

Τουρτίτσα, αφασία η μικρή σου!!!

Αλικάκι μου διπλό, υπομονή με τις αναγούλες και την υπνηλία! Ελπίζω να είναι μόνο για το πρώτο τρίμηνο γιατί εγώ ήμουν έτσι μέχρι να μπω στον έκτο!!!

Φιλούρες ομορφιές μου! Καλημέρα!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε;εμεις ετσι και ετσι.κατι εχιε η μικρη μου απο τη πεμπτη και κλαιει με λυγμους καθε βραδακι το γαλα για να το πιει περναει μιση ωρα και βαλε και τελικα δεν το πινει και ολο και παραπονιεται οτι ποναει το ποδι της αλλα ουσιαστικα πιο πανω πιανει το χερακι της.υποθετω οτι ειναι η κοιλια της αλλα τοσες μερες;το στομα της δε ειναι φουσκωμενο παντου.λεω να την παω σημερα στην παιδιατρο να αποκλεισω τουλαχιστον τα αυτια μπας και μου πει τιποτα για το φαινομενο αυτο.τη παρασκευη τηνπηραμε μαζι να παρουμε ποδηλατο και στην επιστροφη την επιασε εν ακλαμα ....

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!! Σας ευχαριστώ όλες σας για τη συμπαράσταση, αλήθεια πόσο γλυκιές είστε!!! Η αλήθεια είναι πως εξακολουθώ και είμαι χάλια και η κατάσταση δεν παλεύεται αν ξυπνήσω από απογευματινό ύπνο. Ναι, τώρα στην 1η ευκαιρία ξαπλώνω και το απόγευμα διότι νιώθω πτώμα. Να φανταστείτε ότι σήμερα που έχουμε να πάμε στο γιατρό (για καρδούλα, πφφφ ελπίζω να πάνε όλα καλά!) αντί να χαίρομαι και να ανυπομονώ, εγώ σκέφτομαι πώς θα τα βγάλω πέρα που δε θα προλάβω να ξαπλώσω το απόγευμα! Shocked ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 11 585182

Λοιπόν, τα νέα μας: Η μικρή πλέον σιγά σιγά ξεπερνάει το συναχάκι της, αλλά προχτές λίγο και χτες περισσότερο είχαμε βηχαλάκι! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 11 534787 Αν και όχι πολύ και δεν είχε καθόλου πεσμένη διάθεση - ούτε και πυρετό, εγώ πάντως είμαι σε επιφυλακή! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 11 534787 Το συναχάκι το αντιμετωπίσαμε με ορούς, τώρα το βηχαλάκι δεν ξέρω, απλά περιμένω να δω αν θα αλλάξει κάτι ή να χειροτερεύσει... Rolling Eyes
Το άλλο κουλό (αυτό το παιδί τα κάνει όλα ανάποδα λέμε!), ανακάλυψε κάτι πιπίλες που της είχα πάρει παλιότερα (κατηγορίας 6-18 μηνών, χεχε) και τώρα τις βάζει όλη την ώρα στο στόμα και μασουλάει!!! Shocked Ποιος; Αυτή που ούτε να τη δει μπροστά της την πιπίλα! Νομίζω πως φταίνε τα μπροστινά πλαϊνά δοντάκια που ετοιμάζονται να σκάσουν και την ενοχλούν, ελπίζω να μην της μείνει συνήθεια όμως! (από την άλλη, αν είναι έτσι να κόψει τη συνήθεια του να πιπιλάει το δαχτυλάκι το προτιμώ!) Τεσπα, θα δούμε την εξέλιξη. Το καλό είναι ότι την άλλη εβδομάδα έχουμε να ταξιδέψουμε με αεροπλάνο και βρήκα τη λύση για την προσγείωση-απογείωση, χεχε!

Αλικάκι μου το φοβήθηκα ότι μπορεί να ήταν αρρωστούλης ο γαμπρούλης μου ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 11 534787 Πάλι καλά που τον πήγατε στο γιατρό και το προλάβατε! Περαστικάκια σας το συντομότερο δυνατό!!!!!!

Τουρτίτσα μου κι εγώ έχω ακούσει ότι περνάνε αυτή τη φάση με το μπάνιο, αλλά ξέρω να μην το θέλουν καθόλου και να κλαίνε και να χτυπιούνται... Εμένα κάθε βράδυ αρχικά δε θέλει να μπει και μετά δε θέλει να βγει, οπότε αυτό που μου λες πλέον μου φαίνεται τόσο συνηθισμένο. Ίσως περνάει κάποια φάση η μικρή, αλλά δεν είναι τίποτα να ανησυχείς, εφόσον δεν αντιδρά έντονα!

Σωτηρία μου περάσατε όμορφα, μπράβο σας!!!

Χάπι μου, σας ταλαιπώρησε λίγό ο μικρός, ελπίζω να ήταν η τελευταία φορά!!!

Annibal μου σ' ευχαριστώ, είμαι όμως αδύνατη από τη φύση μου και δεν κάνει να χάσω άλλα κιλά. Απλά να μην βάλω περισσότερα απ' όσο πρέπει. Έχω μεγάλο πρόβλημα γιατί δεν μπορώ να φάω τίποτα, τα πάντα με κάνουν να ανακατεύομαι και με το ζόρι κρατιέμαι... Από την άλλη όμως νιώθω να πεινάω και έχω και καούρες, είναι απαίσια! Μακάρι όλα να πάνε καλά τουλάχιστον και να τελειώσει η ιστορία αυτή με τις ανακατωσούρες μαζί με το 1ο τρίμηνο!

Τιτίκα μου περαστικά και σ' εσάς!!! Ναι, να την πας να δείτε τι συμβαίνει και να αποκλείσετε οτιδήποτε παθολογικό. Αν είναι μόνο αποστροφή, απλά να κάνετε υπομονή, αλλά τουλάχιστον να μην έχει κάτι άλλο...!

Κουκλίτσες μου σας φιλώ γλυκά γιατί σήμερα πρέπει να φύγω και νωρίτερα! Να έχετε μια όμορφη εβδομάδα και θα σας ενημερώσω για τα νέα μου! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 11 417472

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kαλημερα κοριτσαρες μου,
περαστικα γεωργια,αλικακι .Ειστε καλυτερα?

Βρε Τιτικα μου τι εννοεις φουσκωμενο δεν καταλαβα.
Αλικακι υπομονη το 1ο 3μηνο ειναι μονο μετα θα πετας..τα ξερεις. Very Happy Very Happy
Σωτηρία μου?
και μενα το σαβατοκυριακο που ειμαι μαζι του ειναι πολυ καλο παιδακι.
Εμεις περασαμε σουπερ σαβατοκυριακο ,απο τις 17,00 και μετα που γυρισα.Πηγαμε βολταα,ηρθε η φιλη μου με το μπεμπε της το βραδυ και κατσαμε ολοι.
Την κυριακη κανονιζουμε με την κουμπαρα καφε με τα παιδια.Ο ταλιμπανεισον ειχε σηκωθει απο τις 8 παρα.12,30 ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΜΕ ΑΡΧΙΣΕ Η ΤΡΕΛΗ ΓΚΡΙΝΙΑ.13,00 εφυγα να τον παω σπιτι γιατι νυσταζε ταμαλα.Λεω στην κουμπαρα μου."ωραια τα ειπαμε,και καφε ηπιαμε ,να το ξανακανουμε"γελαγε τι να κανει.τα παιδια προηγουτε.πηγαμε σπιτι ελιωσεεεεεεεε κανα 2ωρο ,εκατσα εγω βεραντα να διαβασω "ΤΟ ΝΗΜΑ"φοβερο βιβλιο να το διαβασετε οπωσδηποτε.
Σηκωθηκε να φαει και παλι δεν ηθελε τιποτα.εχει γινει τρομερα ιδιοτροπος.
Πηγαμε κουνιες και ρε παιδια εκατσε κατω ξαφνικα και ετρωγε χωμα,επαθα αποπληξιαααα.τον καθαριζα ποση ωρα,μετα παλι τα ιδια.Τοσο καιρο παμε τωρα του ηρθε.Ηρθε και μια φιλη μου με την μπουμπου της και αφησα τον συζυξ με τον Διονυσο(ο οποιος κυνηγουσε τα σκυλια παλι και ουρλιαζε απο την χαρα του)Γυρισαμε σπιτι κατα τις 8 παρα.καναμε ολοι μπανιο(παιζαμε μπουγελο στο μπανιο και οι 3 τρελαθηκε ο διονυσης ,ξεκαρδιστηκε)και ξανα γκριναι 8,30 για υπνο.τον βαζω για υπνο και 3 το χαραμα ,ανοιγω τα ματια μου και ο διονυσης διπλα μου να με χαιδευει.συνεχεια σηκωνετε και ερχετε στο δωματιο μου.Τον πηγα παλι στο δωματιο του αλλα με τιποτα να μην κοιματε.με κραταγε και κοιταγε το ταβανι και 1 ωρα συνεχομενα.Εγω καποια στιγμη αποκοιμηθηκα(ΖΩΟΟΟΝ)και ξυπναω καποια στιγμη και δεν τον βλεπω διπλα μου..ΠΑΝΙΚΟΟΟΣ.ειχε παει και κοιμοτανε στην ακρη του κρεβατιου.Τον ξαναεβαλα στην θεση του και εφυγα.
9 η ωρα που εφυγα απο το σπιτι ακομα κοιμοτανε.Τι θα κανω με το φαι του?

Αυτα τα νεα.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:Kαλημερα κοριτσαρες μου,
περαστικα γεωργια,αλικακι .Ειστε καλυτερα?

Βρε Τιτικα μου τι εννοεις φουσκωμενο δεν καταλαβα.
Αλικακι υπομονη το 1ο 3μηνο ειναι μονο μετα θα πετας..τα ξερεις. Very Happy Very Happy
Σωτηρία μου?
Εμεις περασαμε σουπερ σαβατοκυριακο ,απο τις 17,00 και μετα που γυρισα.Πηγαμε βολταα,ηρθε η φιλη μου με το μπεμπε της το βραδυ και κατσαμε ολοι.
Την κυριακη κανονιζουμε με την κουμπαρα καφε με τα παιδια.Ο ταλιμπανεισον ειχε σηκωθει απο τις 8 παρα.12,30 ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΜΕ ΑΡΧΙΣΕ Η ΤΡΕΛΗ ΓΚΡΙΝΙΑ.13,00 εφυγα να τον παω σπιτι γιατι νυσταζε ταμαλα.Λεω στην κουμπαρα μου."ωραια τα ειπαμε,και καφε ηπιαμε ,να το ξανακανουμε"γελαγε τι να κανει.τα παιδια προηγουτε.πηγαμε σπιτι ελιωσεεεεεεεε κανα 2ωρο ,εκατσα εγω βεραντα να διαβασω "ΤΟ ΝΗΜΑ"φοβερο βιβλιο να το διαβασετε οπωσδηποτε.
Πηγαμε κουνιες και ρε παιδια εκατσε κατω ξαφνικα και ετρωγε χωμα,επαθα αποπληξιαααα.τον καθαριζα ποση ωρα,μετα παλι τα ιδια.Τοσο καιρο παμε τωρα του ηρθε.Ηρθε και μια φιλη μου με την μπουμπου της και αφησα τον συζυξ με τον Διονυσο(ο οποιος κυνηγουσε τα σκυλια παλι και ουρλιαζε απο την χαρα του)Γυρισαμε σπιτι κατα τις 8 παρα.καναμε ολοι μπανιο(παιζαμε μπουγελο στο μπανιο και οι 3 τρελαθηκε ο διονυσης ,ξεκαρδιστηκε)και ξανα γκριναι 8,30 για υπνο.τον βαζω για υπνο και 3 το χαραμα ,ανοιγω τα ματια μου και ο διονυσης διπλα μου να με χαιδευει.συνεχεια σηκωνετε και ερχετε στο δωματιο μου.Τον πηγα παλι στο δωματιο του αλλα με τιποτα να μην κοιματε.με κραταγε και κοιταγε το ταβανι και 1 ωρα συνεχομενα.Εγω καποια στιγμη αποκοιμηθηκα(ΖΩΟΟΟΝ)και ξυπναω καποια στιγμη και δεν τον βλεπω διπλα μου..ΠΑΝΙΚΟΟΟΣ.ειχε παει και κοιμοτανε στην ακρη του κρεβατιου.Τον ξαναεβαλα στην θεση του και εφυγα.

Αυτα τα νεα.

καλημερα βιβη μια χαρα και ο διονυσης βλεπω.τι θα κανουμε με αυτο το βραδυνο υπνο;οταν λεω φουσκωμενο εννοω το ουλο της το δοντι ειναι ετοιμο να σκασει ή κατι εχει το ουλο παντως.για αυτο και θελω ναπαω να τ ην δει η παιδιατρος γιατι κατι δεν παει καλα τετοιο κλαμα με λυγμους εχει να κανει απο τοτε που ειχε κολικους.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βρε τιτικα μπας και το παιδι ποναει στην κοιλιτσα του?
καλα θα κανεις να πας,να αποκλεισεις δοντια και κοιλιτσα.
τοσο κλαμα βρε παιδι μου?

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:βρε τιτικα μπας και το παιδι ποναει στην κοιλιτσα του?
καλα θα κανεις να πας,να αποκλεισεις δοντια και κοιλιτσα.
τοσο κλαμα βρε παιδι μου?

εγω αυτο υποθετω οτι την πονουσε πολυ η κοιλια της για αυτο και δεν ηθελε καθολου γαλα.αφου μου ελεγε ποδι μου και επιανε ουσιαστικα την κοιλια της η κοιλια λογικα θα εινια.αλλα θα την παω το απογευμα να την δει η γιατρος γιατι ειδικα παρασκευη βραδυ που γυρισαμε σπιτι απο την αγορα ποδηλατου ημασταν 4 ατομα και δεν μπορουσαμε να την κανουμε καλα.

Sot2010

Sot2010
grammatiki έγραψε:καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε;εμεις ετσι και ετσι.κατι εχιε η μικρη μου απο τη πεμπτη και κλαιει με λυγμους καθε βραδακι το γαλα για να το πιει περναει μιση ωρα και βαλε και τελικα δεν το πινει και ολο και παραπονιεται οτι ποναει το ποδι της αλλα ουσιαστικα πιο πανω πιανει το χερακι της.υποθετω οτι ειναι η κοιλια της αλλα τοσες μερες;το στομα της δε ειναι φουσκωμενο παντου.λεω να την παω σημερα στην παιδιατρο να αποκλεισω τουλαχιστον τα αυτια μπας και μου πει τιποτα για το φαινομενο αυτο.τη παρασκευη τηνπηραμε μαζι να παρουμε ποδηλατο και στην επιστροφη την επιασε εν ακλαμα ....

Καλημέρα Τιτίκα μου! Αυτά τα έντονα ξεσπάσματα πάντως θυμίζουν δοντάκια που θέλουν να ξεπροβάλλουν!!!Τώρα το ότι πιάνει το ποδαράκι της με μπερδεύει λίγο! Καλύτερα να πάρεις και τη γνώμη άλλου συναδέλφου, που μπορεί να δει το παιδί απο κοντά γιατί εγώ κωλύομαι λίγο να έρθω στην Αθήνα!!! Φιλιά και περαστικά σας κουκλίτσα!!!

mamavivo έγραψε:
Σωτηρία μου?

Αυτα τα νεα.

Αχ, ψυχούλα μου!!!Του λείπεις μωρέ του αστερούλη!!! Προφανώς δε σε χορταίνει μέσα στην ημέρα και έρχεται να περάσει χρόνο μαζί σου και τη νύχτα!!! Αχ, γιαβρί μου....!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:
grammatiki έγραψε:καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε;εμεις ετσι και ετσι.κατι εχιε η μικρη μου απο τη πεμπτη και κλαιει με λυγμους καθε βραδακι το γαλα για να το πιει περναει μιση ωρα και βαλε και τελικα δεν το πινει και ολο και παραπονιεται οτι ποναει το ποδι της αλλα ουσιαστικα πιο πανω πιανει το χερακι της.υποθετω οτι ειναι η κοιλια της αλλα τοσες μερες;το στομα της δε ειναι φουσκωμενο παντου.λεω να την παω σημερα στην παιδιατρο να αποκλεισω τουλαχιστον τα αυτια μπας και μου πει τιποτα για το φαινομενο αυτο.τη παρασκευη τηνπηραμε μαζι να παρουμε ποδηλατο και στην επιστροφη την επιασε εν ακλαμα ....

Καλημέρα Τιτίκα μου! Αυτά τα έντονα ξεσπάσματα πάντως θυμίζουν δοντάκια που θέλουν να ξεπροβάλλουν!!!Τώρα το ότι πιάνει το ποδαράκι της με μπερδεύει λίγο! Καλύτερα να πάρεις και τη γνώμη άλλου συναδέλφου, που μπορεί να δει το παιδί απο κοντά γιατί εγώ κωλύομαι λίγο να έρθω στην Αθήνα!!! Φιλιά και περαστικά σας κουκλίτσα!!!

mamavivo έγραψε:
Σωτηρία μου?

Αυτα τα νεα.

Αχ, ψυχούλα μου!!!Του λείπεις μωρέ του αστερούλη!!! Προφανώς δε σε χορταίνει μέσα στην ημέρα και έρχεται να περάσει χρόνο μαζί σου και τη νύχτα!!! Αχ, γιαβρί μου....!!!

δεν πιανει το ενα ποδι μια πιανει το ενα μια το αλλο αλλα εμενα για κοιλια μου εκανε το ολο θεμα.θα παω το απογευμα στην παιδιατρο να δω τι σκατα θα μυο πει.απο χτες το βραδυ παντως εινια καλυτερα το πινει ανετα το γαλα της και δεν εχει τετοια ξεσπασματα.ρε κοριτσια μετα τους πρωτους τραπεζιτες οι κυνοδοντες δεν βγαινουν;τι σκατα εμενα ειανι πρησμενα τα ουλα της πισω πισω παει για δευτερο τραπεζιτη απο τωρα;δε ξερω με εχει μπερδεψει αυτο το παιδι.

Sot2010

Sot2010
grammatiki έγραψε:
δεν πιανει το ενα ποδι μια πιανει το ενα μια το αλλο αλλα εμενα για κοιλια μου εκανε το ολο θεμα.θα παω το απογευμα στην παιδιατρο να δω τι σκατα θα μυο πει.απο χτες το βραδυ παντως εινια καλυτερα το πινει ανετα το γαλα της και δεν εχει τετοια ξεσπασματα.ρε κοριτσια μετα τους πρωτους τραπεζιτες οι κυνοδοντες δεν βγαινουν;τι σκατα εμενα ειανι πρησμενα τα ουλα της πισω πισω παει για δευτερο τραπεζιτη απο τωρα;δε ξερω με εχει μπερδεψει αυτο το παιδι.

Λίγο δύσκολο να βγάλει πρώτα τους δεύτερους τραπεζίτες και μετά τους κυνόδοντες! Πάντως απ' ότι έχω καταλάβει οι κυνόδοντες είναι τα πιο επώδυνα δόντια στο να εμφανιστούν! Τώρα για την κοιλίτσα, ίσως και να συνδέονται αυτά τα δυο ρε Τιτίκα μου! Το ίδιο πράγμα μου έκανε και ο δικός μου την προηγούμενη εβδομάδα και νόμιζα οτι ήταν απο τα φασόλια που έφαγε, αλλά μετά απο δυο μέρες είχε πάλι το ίδιο ξέσπασμα και δεν έβγαζε το χέρι απο το στόμα....τι να πώ; Ααα...δοκίμασε να της δώσεις και λίγο τσαγάκι, μάραθο. Είναι πολύ καλό για τον πονόκοιλο μου είχε πει η γιατρός.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:
grammatiki έγραψε:

Λίγο δύσκολο να βγάλει πρώτα τους δεύτερους τραπεζίτες και μετά τους κυνόδοντες! Πάντως απ' ότι έχω καταλάβει οι κυνόδοντες είναι τα πιο επώδυνα δόντια στο να εμφανιστούν! Τώρα για την κοιλίτσα, ίσως και να συνδέονται αυτά τα δυο ρε Τιτίκα μου! Το ίδιο πράγμα μου έκανε και ο δικός μου την προηγούμενη εβδομάδα και νόμιζα οτι ήταν απο τα φασόλια που έφαγε, αλλά μετά απο δυο μέρες είχε πάλι το ίδιο ξέσπασμα και δεν έβγαζε το χέρι απο το στόμα....τι να πώ; Ααα...δοκίμασε να της δώσεις και λίγο τσαγάκι, μάραθο. Είναι πολύ καλό για τον πονόκοιλο μου είχε πει η γιατρός.

και εγω απιθανο το βρισκω τι να πω δε ξερω.δε μου φαινονται οι κυνοδοντες να ειναι ετοιμοι δε ξερω.θα της δωσω λιγο για την κοιλια της ναι .μηπως εινια καμια ιωση με κοιλια δε ξερω;

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
kalhmepa kopitsia moy ti kanete? pepastika sas alikaki moy!ante kai esys stin anapwsh eiste...

emeis eimaste kala,tpwme kanonika doksa to theo,eyxomai na einai h teleytaia iwsh gia ola ta paidakia!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 11 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 11 215994

emena o ypologisths moy ta exei xasei ta mayla toy Mad den mpenw poly syxna giati me petaei eksw gia ligo kaipo mpopei na mhn ksana mpw den shmenei ayto oti apomakpynthika apo tin pio wai paeoyla alla tha fteei o ypologisths!

emeis leme gia pasxa na pame sto xpio toy antpa moy stin kozani.

gpammatikh moy kai emena poy htan apvsth epiane to podi tis kai eklege poly nomia oti to xtyphse poythena ,alla den fenotan kati tetio giti to patoyse kanonika...emena bgazei twa toys tpapezites kai exei polla neypa dagkwnei oti bpei mpopei na einai apo ta dontia,an ponoyse h koilitsa tha sto edeixne,emena otan ponoyse tpaboyse to panteloni tis kai gkpiniaze apo ekei to katalaba,pane omws sto giatpo na soy pei tin gnwmh toy!!eyxomai n mhn eini tipota

bibhka moy etpwge xwma? Shocked se tpelane to zoyzoyni den peipzei gepo n einai!!!t ypoloipa kopitsia ti kanoyn ?

Sot2010

Sot2010
grammatiki έγραψε:
και εγω απιθανο το βρισκω τι να πω δε ξερω.δε μου φαινονται οι κυνοδοντες να ειναι ετοιμοι δε ξερω.θα της δωσω λιγο για την κοιλια της ναι .μηπως εινια καμια ιωση με κοιλια δε ξερω;

Κυκλοφορεί ίωση με πονόκοιλο και μαλακά κακάκια, αλλά νομίζω συνοδεύεται και απο εμετό.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:
grammatiki έγραψε:

Κυκλοφορεί ίωση με πονόκοιλο και μαλακά κακάκια, αλλά νομίζω συνοδεύεται και απο εμετό.

εκανε εμετο τη πεμπτη το βραδυ εβγαλε ολο το γαλα.αλλα απο εκεινη την ημερα δεν ξανα εκανε εμετο.

Sot2010

Sot2010
grammatiki έγραψε:
εκανε εμετο τη πεμπτη το βραδυ εβγαλε ολο το γαλα.αλλα απο εκεινη την ημερα δεν ξανα εκανε εμετο.

Χμμμμ....ενδιαφέρον....νομίζω οτι την τσίμπησε την ιωσούλα! Απλά είχε το ένα σύμπτωμα την Πέμπτη και τα υπόλοιπα απο την Παρασκευή! Περαστικά σας ρε ομορφιά!
Πάρε και τη γνώμη της συναδέλφου βέβαια!

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
grammatiki έγραψε:
Sot2010 έγραψε:
grammatiki έγραψε:

egw th soy elega na tin pas kai syntoma na eisi sygoyph oti den einia kati kako,gi na hpemhseis,oti tpygipnaei iwsh ayto eini alhtheia,kaka tis kanei ?

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zoyzoynitsa moy έγραψε:
grammatiki έγραψε:
Sot2010 έγραψε:
grammatiki έγραψε:

egw th soy elega na tin pas kai syntoma na eisi sygoyph oti den einia kati kako,gi na hpemhseis,oti tpygipnaei iwsh ayto eini alhtheia,kaka tis kanei ?

κανει ναι 2-3 φορες την ημερα γιατι η δικια μου εχει το ελαττωμα και τα κανει σε δοσεις λιγα και πολλες φορες. Very Happy θα την παω σημερα το απογευμα ναι το εχω παρει αποφαση

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:
grammatiki έγραψε:

Χμμμμ....ενδιαφέρον....νομίζω οτι την τσίμπησε την ιωσούλα! Απλά είχε το ένα σύμπτωμα την Πέμπτη και τα υπόλοιπα απο την Παρασκευή! Περαστικά σας ρε ομορφιά!
Πάρε και τη γνώμη της συναδέλφου βέβαια!

σε ευχαριστω πολυ κοριτσαρα μου να΄σαι καλα.δωσε φιλια στο αντρακι σου

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
pane kopitsaki moy n hpemhseis mpopei n mhn eini kai tipota ki apla na pepnaei tin fsh me ta dontakia sas!!!

pepastika sas!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις