Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
598 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 598 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 40]

τουρτιτσα

τουρτιτσα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημερα κοριτσια.τι κανετε?
αλικακι περαστικα στον μικρο.
τιτικα μηπως θελει να κακακια της και δυσκολευεται?

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αυτο μου κανει εντυπωση γεωργια οτι κανει κανονικα κακα δεν ειναι σφικτα απλα προς το βραδυ την επιανε ενας ανεξελεγκτος τρελος πονος που την εκανε να κλαιει με λυγμους και φυσικα να μην θελει με τιποτα γαλα.εδικα το σαββατο που κοιμηθηκε ξερη αφου της εδωσα ντεπον μετα ο κωλος της πηγαινε σαν πολυβολο απο τα αερια. Very Happy

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω νομιζω οτι ειναι τα δοντακια ή η κοιλιτσα.

να πας και να μας πεις τι αποφανθει η doctor.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:εγω νομιζω οτι ειναι τα δοντακια ή η κοιλιτσα.

και εγω σε αυτα τα 2 παιζω και μαλλον περισσοτερο προς την κοιλιτσα.θα δειξει το απογευμα θα σας πω αυριο.ασε που θελω να κλεισω και για τα ματια της ραντεβου αυτη τη βδομαδα που λεγαμε βιβη

Sot2010

Sot2010
grammatiki έγραψε:
σε ευχαριστω πολυ κοριτσαρα μου να΄σαι καλα.δωσε φιλια στο αντρακι σου

Θα του δώσω πολλά πολλά!!!Κι εσύ να δώσεις στη Μυρσινούλα σου!!!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:εγω νομιζω οτι ειναι τα δοντακια ή η κοιλιτσα.

και εγω σε αυτα τα 2 παιζω και μαλλον περισσοτερο προς την κοιλιτσα.θα δειξει το απογευμα θα σας πω αυριο.ασε που θελω να κλεισω και για τα ματια της ραντεβου αυτη τη βδομαδα που λεγαμε βιβη
το θερμομετρο κοστιζει γυρω στα 45-50 ευρω και κατοπιν παραγγελιας τα φερνει και το φαρμακειο.

Sot2010

Sot2010
mamavivo έγραψε:
το θερμομετρο κοστιζει γυρω στα 45-50 ευρω και κατοπιν παραγγελιας τα φερνει και το φαρμακειο.

Ποιο θερμόμετρο καλέ; Πού κολλάει το θερμόμετρο στη συζήτηση μας; Very Happy Very Happy Very Happy

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:
mamavivo έγραψε:

Ποιο θερμόμετρο καλέ; Πού κολλάει το θερμόμετρο στη συζήτηση μας; Very Happy Very Happy Very Happy

χαχαχαχαχα την ειχα ρωτησει να μου πει ποσο εχει το θερμομετρο που σημαδευεις απο μακρυα για να παρω στη μικρη μου.

Sot2010

Sot2010
grammatiki έγραψε:
χαχαχαχαχα την ειχα ρωτησει να μου πει ποσο εχει το θερμομετρο που σημαδευεις απο μακρυα για να παρω στη μικρη μου.

Εγώ το πήρα απο το internet 34 €

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:
grammatiki έγραψε:

Εγώ το πήρα απο το internet 34 €

ναι θυμαμαι που μου το ειχες πει καποια στιγμη.το θεμα ειναι εχει αποτελεσμα;ειναι αξιοπιστο;ή τσαμπα τα λεφτα;

Sot2010

Sot2010
grammatiki έγραψε:
ναι θυμαμαι που μου το ειχες πει καποια στιγμη.το θεμα ειναι εχει αποτελεσμα;ειναι αξιοπιστο;ή τσαμπα τα λεφτα;

Κοίτα, το λέει και στις οδηγίες οτι σε παιδιά μέχρι 3 ετών πρέπει να παίρνεις τρεις μετρήσεις. Είναι όντως έτσι. Την πρώτη φορά μπορεί να σου βγάλει 39,5 και τη δεύτερη 38,5. Γι' αυτό παίρνεις τρεις και είσαι σίγουρη. Φυσικά, το υδραργύρου δεν το πέταξα ακόμα γιατί αν μου φαίνεται οτι έχει πολύ, τον ξανατσεκάρω μ' αυτό. Πάντα συμφωνούν τα δύο θερμόμετρα αλλά όχι πάντα απο την πρώτη μέτρηση......συνήθως η δεύτερη είναι η σωστή....

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:
grammatiki έγραψε:

Κοίτα, το λέει και στις οδηγίες οτι σε παιδιά μέχρι 3 ετών πρέπει να παίρνεις τρεις μετρήσεις. Είναι όντως έτσι. Την πρώτη φορά μπορεί να σου βγάλει 39,5 και τη δεύτερη 38,5. Γι' αυτό παίρνεις τρεις και είσαι σίγουρη. Φυσικά, το υδραργύρου δεν το πέταξα ακόμα γιατί αν μου φαίνεται οτι έχει πολύ, τον ξανατσεκάρω μ' αυτό. Πάντα συμφωνούν τα δύο θερμόμετρα αλλά όχι πάντα απο την πρώτη μέτρηση......συνήθως η δεύτερη είναι η σωστή....

ρε doc απο που το πηρεσ?
στειλε μας κανα link.πολυ φθηνα το πηρες.

Sot2010

Sot2010
mamavivo έγραψε:
Sot2010 έγραψε:
grammatiki έγραψε:

ρε doc απο που το πηρεσ?
στειλε μας κανα link.πολυ φθηνα το πηρες.

http://www.pharmacy4u.gr/microlife-nc100-infrared-forehead-thermometer-p-11345.html

Απ' εδώ με αντικαταβολή παρακαλώ!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:
grammatiki έγραψε:

μαλιστα καλα και εγω ετσι κανω παντα 2-3 φορες την μετραω απλα επειδη δεν καθεται και πολυ να το βαλω στην μασχαλη θελω κατι πιο ευκολο.να ρωτησω του υδραργυρου ειαι το παλιο το κλασικο;

Sot2010

Sot2010
grammatiki έγραψε:
μαλιστα καλα και εγω ετσι κανω παντα 2-3 φορες την μετραω απλα επειδη δεν καθεται και πολυ να το βαλω στην μασχαλη θελω κατι πιο ευκολο.να ρωτησω του υδραργυρου ειαι το παλιο το κλασικο;

Ναι Τιτικάκι μου!
Παλιό κλασικό= υδραργύρου = επικίνδυνο = αποσυρμένο = μπιλίτσες = κλάφτα Χαράλαμπε αμα σου σπάσει!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γιατι νομιζω καπου ακουσα οτι υπαρχει υδραργυρου αλλα εξελιγμενο μοντελο χωρις τις μπιλιτσες.τεσπα θα παω αυτο που μου εστειλες και βλεπουμε

Sot2010

Sot2010
grammatiki έγραψε:γιατι νομιζω καπου ακουσα οτι υπαρχει υδραργυρου αλλα εξελιγμενο μοντελο χωρις τις μπιλιτσες.τεσπα θα παω αυτο που μου εστειλες και βλεπουμε

Ναι, υπάρχουν τέτοιου τύπου θερμόμετρα που δεν έχουν μέσα υδράργυρο...Ο υδράργυρος έχει αποσυρθεί απο την αγορά λόγω επικινδυνότητας.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:
grammatiki έγραψε:γιατι νομιζω καπου ακουσα οτι υπαρχει υδραργυρου αλλα εξελιγμενο μοντελο χωρις τις μπιλιτσες.τεσπα θα παω αυτο που μου εστειλες και βλεπουμε

Ναι, υπάρχουν τέτοιου τύπου θερμόμετρα που δεν έχουν μέσα υδράργυρο...Ο υδράργυρος έχει αποσυρθεί απο την αγορά λόγω επικινδυνότητας.

καλα θα παρω αυτο που εχεις και εσυ για να μου λυθει καθε μου προβλημα.

Sot2010

Sot2010
grammatiki έγραψε:

Θύμωσες; εεεε;;;θύμωσες;;;;γιατί μου μιλάς έτσι;;;;;θύμωσες;;;;;λέγε.....

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:
grammatiki έγραψε:

Θύμωσες; εεεε;;;θύμωσες;;;;γιατί μου μιλάς έτσι;;;;;θύμωσες;;;;;λέγε.....

χαχαχαχαχα οχι φυσικα θα το κααταλαβεις αμα θυμωσω.απλα δε θελω κλασικο θερμομετρο που κανει μια ωρα να βγαλει ενδειξη γιατι μεχρι να βγαλει ενδειξη η μικρη θα μου το εχει δωσει να το φαω Very Happy

Sot2010

Sot2010
grammatiki έγραψε:
χαχαχαχαχα οχι φυσικα θα το κααταλαβεις αμα θυμωσω.απλα δε θελω κλασικο θερμομετρο που κανει μια ωρα να βγαλει ενδειξη γιατι μεχρι να βγαλει ενδειξη η μικρη θα μου το εχει δωσει να το φαω Very Happy

Χαχαχαχαχαχαχα....όντως! Κι εγώ γι' αυτό το άλλαξα! Όπως επίσης και γιατί είχα διαβάσει τι πρέπει να κάνεις σε περίπτωση που σου σπάσει το θερμόμετρο υδραργύρου...η μα$%^^ία είναι οτι ακόμα δεν το έχω πετάξει. Θα πάω να πάρω κι ένα σαν αυτό που έλεγες πριν γιατί πάντα χρειάζεται και μια καβάτζα....για σύγκριση....

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:
grammatiki έγραψε:

Χαχαχαχαχαχαχα....όντως! Κι εγώ γι' αυτό το άλλαξα! Όπως επίσης και γιατί είχα διαβάσει τι πρέπει να κάνεις σε περίπτωση που σου σπάσει το θερμόμετρο υδραργύρου...η μα$%^^ία είναι οτι ακόμα δεν το έχω πετάξει. Θα πάω να πάρω κι ένα σαν αυτό που έλεγες πριν γιατί πάντα χρειάζεται και μια καβάτζα....για σύγκριση....

εγω θα παρω αυτο που εχεις μονο εσυ και τιποτα αλλο.

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τουρτιτσα έγραψε:τι κανετε κοριτσια?μαλλον κοιμαστε τετοια ωρα.εχω ενα θεματακι.η μικρη μου αρχισε να μην θελει να κανει μπανιο.πολλα παιδακια ξερω οτι σε καποια στιγμη θα κλαινε με το μπανιο και η μεγαλη μου εκλαιγε αλλα λιγο πιο μεγαλη.κανω την μεγαλη σημερα μπαινιο και λεω μετα"ειρηνη θα κανουμε μπανιο?"
"λε λεω κανω παθα παθα"(πάτσα πατσα) μου λεει.εννοειτε οτι δεν την ακουσα και την πηρα με το καλο την εβαλα σιγα στην μπανιερα,της εδωσα παιχνιδακια αλλα παλι τα ιδια.βασικα εχει προβλημα με το κεφαλι,δεν θελει να την λουσω.με το σωματακι της δεν εχει προβλημα.αφου τελειωσαμε την ρωταω ειρηνη θα βγουμε? "λε λελω,παιδω" [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]θα με τρελανει.μια δεν θελει να κανει μπανιο και μετα δεν θελει να βγει.
κι εμενα τωρα τελευταια οταν πηγαινα να του ξεπλυνω το κεφαλακι εκλαιγε απιστευτα πολυ....οποτε κι εγω τωρα του το ξεπλενω...λιγο...λιγο και προσπαθω να μην πεφτουν τα νερα στο προσωπου του και ετσι σταματησε να κλαιει

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κουκλιτσες ...παω να διαβασω τα υπολοιπα και ξαναρχομαιιιιιιιιι

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αλικακι έγραψε:Καλημερούδια,κοριτσάκια μου!!!!!
Τι μου κάνετε???Εμείς περάσαμε λίγο χάλια αυτες τις μέρες αλλά είμαστε λίγο καλύτερα,ευτυχώς!
Τελικά ,την Πέμπτη τον πήγα στον γιατρό για να είμαι ήσυχη και ευτυχώς που τον πήγα γιατί ο γιατρός διέγνωσε ίωση και παρολίγο αμυγδαλίτιδα!Μου είπε ότι διέκρινε βισματάκια στις αμυγδαλές..
Και ενώ πυρετούλη είχε μόνο 2 φορές στις τόσες μέρες ,38 το πιο πολύ που ανέβηκε,μετά ήρθε και ο έντονος βήχας,όπου ξενυχτήσαμε για 2 βράδυα..
Τελικά,πήρα χτες τον γιατρό τηλέφωνο και μας εδωσε σιροπάκι και έτσι κοιμήθηκε καλά χτες το βράδυ.
Αυτά τα νέα μας!!
θα διαβάσω τα δικά σας σίγουρα αλλά δεν ξέρω αν θα προλάβω σήμερα...συγχωρέστε με!
Ελπίζω όλες να είστε καλά!Φιλάκια σε όλα τα μωράκια και εννοείται τα πιο πολλά στο πιο μικρό της παρέας...συμπεθερούλα μου για το σποράκι σου λέω!!Φιλάκιααααα!!!!!!
ευτυχως το προλαβατε...περαστικααααααααααααα!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις