626 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 Πεμ Απρ 05, 2012 3:18 am
γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
mamavivo έγραψε:πλακα με κανεις?εγω δεν εζησα τουλαχιστον ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ.γεωργία02/07/10 έγραψε:Αμα κάθομαι και σκέφτομαι και τα νεύρα του Γαβριλάκο με βλέπω να πέφτω στα σκληρά...
Τα δικά μου τα νεύρα κανείς δεν θα τα λυπηθεί???(σόρυ είμαι λίγο κάπως), αλλά ρε κορίτσια μου δεν νομίζω να του αρνηθώ να κάνει κάτι που γουστάρει και να το πάρει χωρίς πρόβλημα.... είτε μούτρα είτε φωνές είτε νεύρα θα κάνει και προκειμένου να τα κάνει κάτω και ανεξέλεκτα, ας τον έχω τουλάχιστον αγκαλιά, να μένει ακίνητος και αύριο μεθαύριο όταν θα μεγαλώσει θα τον βάζω σε καρέκλα... δεν γίνετε άλλο έτσι όμως... δεν με νοιάζει τόσο ότι μου έχει πάρει τον αέρα αλλά ότι μπορέι να κάνει επείδη δεν με φοβάται τίποτα επικίνδυνο... δεν είναι και από τα φρόνιμα παιδάκια... και ήταν αγγελούδι το καλό μου πριν από 5 μήνες.... τι έγινε που πήγε το ήσυχο παιδάκι που έπαιζε μόνο του στο πάρκο και 3 ώρες????
ναι ρε ήταν πάρα πολυ καλό μωρό.... σκέψου το καλοκαίρι πηγαίναμε στο beach bar κατα τις 9.30 με 10.00 έκανε μισή ώρα μπάνιο και μετά γάλα και κοιμόταν χαλαρά ένα δίωρο πίναμε τον καφέ μας, κάναμε τις βουτιές μας και αυτός κάτω από το κιόσκι στην σκία να κοιμάται... άσε που στο γραφείο ξυπνούσε τον τάιζα τον έβαζα στο πάρκο με τα παιχνίδια του και τον ξεχνούσα.... ΑΧΧΧΧΧ ασε τι μου θύμισες... ήταν το παιδί διαφήμιση... όλοι λέγαν τι του έκανα.... το ίδιο μου λένε και τώρα για άλλο λόγο... γι αυτο τα έχω παίξει γιατί δεν είχα μάθει έτσι με το μικρό....