Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
671 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 671 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 40]

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mamavivo έγραψε:
γεωργία02/07/10 έγραψε:Αμα κάθομαι και σκέφτομαι και τα νεύρα του Γαβριλάκο με βλέπω να πέφτω στα σκληρά... Mad Mad Mad
Τα δικά μου τα νεύρα κανείς δεν θα τα λυπηθεί???(σόρυ είμαι λίγο κάπως), αλλά ρε κορίτσια μου δεν νομίζω να του αρνηθώ να κάνει κάτι που γουστάρει και να το πάρει χωρίς πρόβλημα.... είτε μούτρα είτε φωνές είτε νεύρα θα κάνει και προκειμένου να τα κάνει κάτω και ανεξέλεκτα, ας τον έχω τουλάχιστον αγκαλιά, να μένει ακίνητος και αύριο μεθαύριο όταν θα μεγαλώσει θα τον βάζω σε καρέκλα... δεν γίνετε άλλο έτσι όμως... δεν με νοιάζει τόσο ότι μου έχει πάρει τον αέρα αλλά ότι μπορέι να κάνει επείδη δεν με φοβάται τίποτα επικίνδυνο... δεν είναι και από τα φρόνιμα παιδάκια... και ήταν αγγελούδι το καλό μου πριν από 5 μήνες.... τι έγινε που πήγε το ήσυχο παιδάκι που έπαιζε μόνο του στο πάρκο και 3 ώρες???? Crying or Very sad
πλακα με κανεις?εγω δεν εζησα τουλαχιστον ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ. Shocked Shocked Shocked Sad

ναι ρε ήταν πάρα πολυ καλό μωρό.... σκέψου το καλοκαίρι πηγαίναμε στο beach bar κατα τις 9.30 με 10.00 έκανε μισή ώρα μπάνιο και μετά γάλα και κοιμόταν χαλαρά ένα δίωρο πίναμε τον καφέ μας, κάναμε τις βουτιές μας και αυτός κάτω από το κιόσκι στην σκία να κοιμάται... άσε που στο γραφείο ξυπνούσε τον τάιζα τον έβαζα στο πάρκο με τα παιχνίδια του και τον ξεχνούσα.... ΑΧΧΧΧΧ ασε τι μου θύμισες... ήταν το παιδί διαφήμιση... όλοι λέγαν τι του έκανα.... το ίδιο μου λένε και τώρα για άλλο λόγο... Mad γι αυτο τα έχω παίξει γιατί δεν είχα μάθει έτσι με το μικρό....

Sot2010

Sot2010
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ούτε κι εγώ...το πάρκο το πήρα τσάμπα λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! Μπήκε μέσα κανα δυο φορές για κανα 5 λεπτο!!! Very Happy

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεωργία02/07/10 έγραψε:
mamavivo έγραψε:
γεωργία02/07/10 έγραψε:Αμα κάθομαι και σκέφτομαι και τα νεύρα του Γαβριλάκο με βλέπω να πέφτω στα σκληρά... Mad Mad Mad
Τα δικά μου τα νεύρα κανείς δεν θα τα λυπηθεί???(σόρυ είμαι λίγο κάπως), αλλά ρε κορίτσια μου δεν νομίζω να του αρνηθώ να κάνει κάτι που γουστάρει και να το πάρει χωρίς πρόβλημα.... είτε μούτρα είτε φωνές είτε νεύρα θα κάνει και προκειμένου να τα κάνει κάτω και ανεξέλεκτα, ας τον έχω τουλάχιστον αγκαλιά, να μένει ακίνητος και αύριο μεθαύριο όταν θα μεγαλώσει θα τον βάζω σε καρέκλα... δεν γίνετε άλλο έτσι όμως... δεν με νοιάζει τόσο ότι μου έχει πάρει τον αέρα αλλά ότι μπορέι να κάνει επείδη δεν με φοβάται τίποτα επικίνδυνο... δεν είναι και από τα φρόνιμα παιδάκια... και ήταν αγγελούδι το καλό μου πριν από 5 μήνες.... τι έγινε που πήγε το ήσυχο παιδάκι που έπαιζε μόνο του στο πάρκο και 3 ώρες???? Crying or Very sad
πλακα με κανεις?εγω δεν εζησα τουλαχιστον ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ. Shocked Shocked Shocked Sad

ναι ρε ήταν πάρα πολυ καλό μωρό.... σκέψου το καλοκαίρι πηγαίναμε στο beach bar κατα τις 9.30 με 10.00 έκανε μισή ώρα μπάνιο και μετά γάλα και κοιμόταν χαλαρά ένα δίωρο πίναμε τον καφέ μας, κάναμε τις βουτιές μας και αυτός κάτω από το κιόσκι στην σκία να κοιμάται... άσε που στο γραφείο ξυπνούσε τον τάιζα τον έβαζα στο πάρκο με τα παιχνίδια του και τον ξεχνούσα.... ΑΧΧΧΧΧ ασε τι μου θύμισες... ήταν το παιδί διαφήμιση... όλοι λέγαν τι του έκανα.... το ίδιο μου λένε και τώρα για άλλο λόγο... Mad γι αυτο τα έχω παίξει γιατί δεν είχα μάθει έτσι με το μικρό....
ενω εγω που σκληραγωγηθηκα απο νωρις με βλεπεις?με ζαναξ ειμαι συνεχεια αχαχχαχαχα.τι να κανουμ με τα φατσουλακια ,τα ταλιμπανακια?ΥΠΟΜΟΝΗΗΗΗ Very Happy Very Happy Very Happy

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Υπομονη δεν λες τίποτα... είναι και αυτο το γαμω μητρικό ένστικτο που έχω συνέχεια τύψεις ότι δεν κάνω τίποτα καλά και δεν είμαι καλή μάνα.... απο την μία να θέλω να το πνίξω και από την άλλη να θέλω να πνιγώ που το σκέφτηκα... tragic... το φαγητό άρχισε να μυρίζει... και πεινάω... θα έρθει σήμερα ο αντρούλης μου και θα φάμε τα δύο μας στο τραπέζι μετά από...... από..... δεν θυμάμαι.... αν δεν ξυπνήσει βέβαια ο ταλιμπάν. Wink εσείς σπίτι σας τρώτε όλοι μαζί... η αυτό είναι απλά διαφήμιση για φρυγανιές????

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεωργία02/07/10 έγραψε:Υπομονη δεν λες τίποτα... είναι και αυτο το γαμω μητρικό ένστικτο που έχω συνέχεια τύψεις ότι δεν κάνω τίποτα καλά και δεν είμαι καλή μάνα.... απο την μία να θέλω να το πνίξω και από την άλλη να θέλω να πνιγώ που το σκέφτηκα... tragic... το φαγητό άρχισε να μυρίζει... και πεινάω... θα έρθει σήμερα ο αντρούλης μου και θα φάμε τα δύο μας στο τραπέζι μετά από...... από..... δεν θυμάμαι.... αν δεν ξυπνήσει βέβαια ο ταλιμπάν. Wink εσείς σπίτι σας τρώτε όλοι μαζί... η αυτό είναι απλά διαφήμιση για φρυγανιές????
τρωω συνηθως στον παγκο της κουζινας.εχουμε πολυ καιρο να φαμε μαζι. Very Happy Very Happy ειναι παντα ξυπνιος ο διονυσης .και θελει να καθετε στο τραπεζιιιι..επανω Shocked Shocked

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mamavivo έγραψε:
γεωργία02/07/10 έγραψε:Υπομονη δεν λες τίποτα... είναι και αυτο το γαμω μητρικό ένστικτο που έχω συνέχεια τύψεις ότι δεν κάνω τίποτα καλά και δεν είμαι καλή μάνα.... απο την μία να θέλω να το πνίξω και από την άλλη να θέλω να πνιγώ που το σκέφτηκα... tragic... το φαγητό άρχισε να μυρίζει... και πεινάω... θα έρθει σήμερα ο αντρούλης μου και θα φάμε τα δύο μας στο τραπέζι μετά από...... από..... δεν θυμάμαι.... αν δεν ξυπνήσει βέβαια ο ταλιμπάν. Wink εσείς σπίτι σας τρώτε όλοι μαζί... η αυτό είναι απλά διαφήμιση για φρυγανιές????
τρωω συνηθως στον παγκο της κουζινας.εχουμε πολυ καιρο να φαμε μαζι. Very Happy Very Happy ειναι παντα ξυπνιος ο διονυσης .και θελει να καθετε στο τραπεζιιιι..επανω Shocked Shocked

ΟΚ το έχουμε πει πολλές φορές και έχουμε γίνει ίσως κουραστικές αλλά ρε Βιβή και εσύ δικιά μου είσαι ..... μα τοοοοοσοοοο ίδια.... φαντάζεσαι μια μοιραία συνάντηση τους???? Laughing ο εξολοθρευτής Διονύσης και ο ταλιμπάν Γαβριλάκος... και μαμώ τα δίδυμα για κατεδαφίσεις.... Wink

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεωργία02/07/10 έγραψε:
mamavivo έγραψε:

ΟΚ το έχουμε πει πολλές φορές και έχουμε γίνει ίσως κουραστικές αλλά ρε Βιβή και εσύ δικιά μου είσαι ..... μα τοοοοοσοοοο ίδια.... φαντάζεσαι μια μοιραία συνάντηση τους???? Laughing ο εξολοθρευτής Διονύσης και ο ταλιμπάν Γαβριλάκος... και μαμώ τα δίδυμα για κατεδαφίσεις.... Wink
αχαχχαχαχαχχα οντως θα παθουμε αποπληξια μολις βρεθουν ,κοιταχτουν και αρχισουν τις τρελες συνεργασιες!! Very Happy Very Happy γιατι τα παιδακια κανουν τρελο κομμα μετα αφου γνωρισει το ενα το αλλο.στο μισαωρο πανω χαμοοοος ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 26 215994 θελεις να στον στειλω διακοπες?μπουαχαχαχαχχαχαχχαχχαχαχαχαχα Very Happy Very Happy

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μου ηρθε η ακατανομαστη γαμωτο μου...πριξιμο ολε θα ερθει και σε λιγοοοοο . Sad Sad Sad

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mamavivo έγραψε:μου ηρθε η ακατανομαστη γαμωτο μου...πριξιμο ολε θα ερθει και σε λιγοοοοο . Sad Sad Sad

Υπομονή Βιβή μου... όσο για το πακετάκι για Διακοπές.... συγνώμη δεν θα πάρω... αν θέλετε ανεβείτε μαζί... αλλά εγώ τα ηρεμιστικά μόνοι δεν τα παίρνω... ελα να τα μοιραζόμαστε....

Την κάνω ήρθε ο ανήρ... α ρε να μου ζήσει το Δημόσιο 3 σχολάνε 2.30 είναι σπίτι να τους πληρώνανε κιόλας όπως παλιά και θα είχα κάνει δέκα παιδιά να του τα άφηνα να τα μεγαλώσει... Wink

Τα φιλιά μου θα τα πούμε το βράδάκι...

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεωργία02/07/10 έγραψε:
mamavivo έγραψε:μου ηρθε η ακατανομαστη γαμωτο μου...πριξιμο ολε θα ερθει και σε λιγοοοοο . Sad Sad Sad

Υπομονή Βιβή μου... όσο για το πακετάκι για Διακοπές.... συγνώμη δεν θα πάρω... αν θέλετε ανεβείτε μαζί... αλλά εγώ τα ηρεμιστικά μόνοι δεν τα παίρνω... ελα να τα μοιραζόμαστε....

Την κάνω ήρθε ο ανήρ... α ρε να μου ζήσει το Δημόσιο 3 σχολάνε 2.30 είναι σπίτι να τους πληρώνανε κιόλας όπως παλιά και θα είχα κάνει δέκα παιδιά να του τα άφηνα να τα μεγαλώσει... Wink

Τα φιλιά μου θα τα πούμε το βράδάκι...
φιλακια αγαπη θα τα πουμε το βραδυ.φιλια στον Γαβρίλο και καλη ορεξη και γρηγορηηηη Very Happy Very Happy

Theofania

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλησπέρα μανούλες Very Happy

Πόσα πολλά έχω χάσει... Τι κάνετε ???Τα παιδάκια σας ?? Διάβασα ελάχιστα απο τα μηνύματα σας γιατί γίνεται πανικός, δεν σας προλαβαίνω ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 26 875502

Σήμερα γύρισα γραφείο μετά από 3 μέρες άδεια και δεν έμπαινα ούτε απο το σπίτι γιατί λείπαμε συνέχεια με τον αγορίνο μου !!!! Χαρήκαμε τον έρωτα μας (με τον γιό μου εννοώ φυσικά.....)

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Theofania έγραψε:Καλησπέρα μανούλες Very Happy

Πόσα πολλά έχω χάσει... Τι κάνετε ???Τα παιδάκια σας ?? Διάβασα ελάχιστα απο τα μηνύματα σας γιατί γίνεται πανικός, δεν σας προλαβαίνω ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 26 875502

Σήμερα γύρισα γραφείο μετά από 3 μέρες άδεια και δεν έμπαινα ούτε απο το σπίτι γιατί λείπαμε συνέχεια με τον αγορίνο μου !!!! Χαρήκαμε τον έρωτα μας (με τον γιό μου εννοώ φυσικά.....)
θεοφανια μου περασατε καλαααα??
βολταρατε ε?
καλα εκανες Very Happy Very Happy

Theofania

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Περάσαμε τέλεια!!! Πηγαίναμε κάθε μέρα στην παραλία και έπαιζε με τα ανίψια μου που έχουν έρθει για διακοπές απο Αγγλία και μας έκανε και καλό καιρό, σε σχέση με σήμερα δηλαδή και ήταν ότι χρειαζόμουν.

Αν και σήμερα με έπιασε μια καταθλιψούλα που έπρεπε να γυρίσω γραφείο... αλλά δεν πειράζει έρχεται το Πάσχα !!!

Απ'τα λίγα μηνύματα που διάβασα νομίζω ότι ήταν και το δικό σου για μια φωτογράφηση Smile ?? Για πές !!!! Εχουμε κάνει και εμείς. Που θα την κάνετε ??

mamavivo έγραψε:
Theofania έγραψε:Καλησπέρα μανούλες Very Happy

θεοφανια μου περασατε καλαααα??
βολταρατε ε?
καλα εκανες Very Happy Very Happy

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kanate kai eseiw?e?για πεσ πως ηταν?
δεν ξερω ακομα που θα γινει.θα φοραμε ασπρο μαυρα ρουχα παντως αχαχαχχαχαχα

Theofania

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Και πως και θα φοράτε συγκεκριμένο χρώμα?? Εχει κάποιο "θέμα" η φωτογράφιση ??

Εμείς την είχαμε κάνει κάπου στην Αγ. Παρασκευή.
Ο μικρός ενώ συνήθως είναι πάντα μες στην τρελή χαρά εκεί ήταν μές στα μούτρα Mad. Εχουμε όμως ωραίες φωτογραφίες και κάναμε και 2 κάδρα για το σαλόνι που αποκλείεται εμείς να κάναμε ποτέ απο μόνοι μας

mamavivo έγραψε:kanate kai eseiw?e?για πεσ πως ηταν?

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Theofania έγραψε:Και πως και θα φοράτε συγκεκριμένο χρώμα?? Εχει κάποιο "θέμα" η φωτογράφιση ??

Εμείς την είχαμε κάνει κάπου στην Αγ. Παρασκευή.
Ο μικρός ενώ συνήθως είναι πάντα μες στην τρελή χαρά εκεί ήταν μές στα μούτρα Mad. Εχουμε όμως ωραίες φωτογραφίες και κάναμε και 2 κάδρα για το σαλόνι που αποκλείεται εμείς να κάναμε ποτέ απο μόνοι μας

mamavivo έγραψε:kanate kai eseiw?e?για πεσ πως ηταν?
πηγες κυριλε ντυμενη?

Theofania

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
'Οχι, jean και ένα απλό μπλουζάκι.

Δεν μας είχαν πει να φορέσουμε κάτι συγκεκριμένο. Και ντυθήκαμε περίπου όμοια και οι 3 μας Smile

τουρτιτσα

τουρτιτσα

γεωργια μου ολες οι μαμαδες λιγο πολυ τα ιδια αντιμετωπιζουμε.η δικια μου προχθες μολις ηρθε η μεγαλη απο τοσχολειο πηρε ενα παιχνιδι,το οποιο ολη μερα η μικρη ουτε που το εδωσε σημασια.το ηθελε εκεινη την ωρα και αρχισε να κλαει ασταματητα.μου εσπασε τα νευρα,την πηρα την εβαλα στο δωματιο και καποια στιγμη σταματησε,πηρε κατι αλλο και ολα ωραια.οσο για την ακινησια που λες μακαρι να πιασει.εγω τωρα εφαρμοζω την αδιαφορια.ολα τα αλλα απετυχαν.

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τι κανετε καλοκαιρινες μαμαδες??
Εγω οχι και τοσο καλά, πονολαιμος, πονοκεφαλος, πλευρα, ματια, κατι κακο μυριζομαι!με κολλησαν τα παιδια στο σχολειο που ηταν αρρωστα!
Βρε Αλικάκι μου πού εισαι??Η απουσια σου ειναι αισθητη...!!
Χαπινες, τι ακουω??????8 χρονια Shocked ??Καλε μπραβο!!Πώς το πηραν τα πεθερικα χιχι!!Για να χουμε δηλαδη και καλο ερωτημα, περιπου 30 με 22 ας πουμε??κερδιζεις το πρωτο βραβειο στην ομαδα παντως με την αξια σου Very Happy !θα σου κανω κ γω αιρτημα στο φεις!
Βιβή, ασε ολες να σου λενε τι ρουχα θα βαλεις!βαλε τα κοκκινα, τα σεξι τα εσωρουχα σου και θα μεινουν ολοι στη φωτογραφηφη!!Απορω πώς δεν το ειχες σκεφτει τοσες μερες Razz !
Γεωργια μου, κα ιμενα ο δικος μου δεν ακουει τιποτα, αλλά δεν αφηνω να περναει το δικο του, εκτος απο ελαχιστες περιπτωσεις.Λογω επαγγελματος εχω συνηθισει, αλλά και παλι στο δικο σου το παιδι δεν ειναι το ιδιο.Και γω συνεχεια εκτος οριων κ φωναζω, βλεπω οτι φωναζει κ αυτος κ προσπαθω να το ελαττωνω.Και μενα πεφτει κατω κ χτυπιεται στο κλαμα, οπως ολα, τον αφηνω εκει, αδιαφορα κ μετα απο ..κανενα τεταρτο δεν κλαιει τοσο, δεν σταματαει ομως.Το παρκο το εχω μονο για τιμωρια κ οποτε του λεω τη μαγικα λεξη συγκρατιεται λιγο, αλλά μετα προς τη δοξα τραβα!Το πολυ παντως να καθοταν κ μενα γυρω στα 5-10 λεπτα, δεν του αρεσε!
Θεοφανια, ανανεωσατες τον ερωτα σας ε Very Happy ??πανε οι αντρες μας, αλλά μην τους το πειτε!Εμενα λειπει 3 μερες τωρα κ ο μικροςολο τον ζηταει κ τον φωναζει!Του εδωσα κ γω μια φωτο σημερα να τον βλεπει, αμαν πια με το μπαμπα του Razz !!
Εμενα κοριτσια ξυπναει στις 7 το πρωι, εσας γιατι πιο αργα Crying or Very sad ??Αλλα ξανακοιμαται κατα τις 10μησι-11μησι και μετα απο 3μησι -5.Δε με αφηνει να ετοιμαστω το πρωι, πολλη γκρινια!!
Τρελομαμα, υπομονη ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 26 534787 !Μεχρι το τριμηνο ειχα κ γω ανακατωσουρες κ ετρωγα ταχα μου για να περασουν Very Happy !!
Κοριτσια, παω να ξαναχακαπωθω, ποναω!!ξυπνησε γαμωτο, απο τωρα?

Theofania

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
mangio έγραψε:Τι κανετε καλοκαιρινες μαμαδες??
Εγω οχι και τοσο καλά, πονολαιμος, πονοκεφαλος, πλευρα, ματια, κατι κακο μυριζομαι!με κολλησαν τα παιδια στο σχολειο που ηταν αρρωστα!
Βρε Αλικάκι μου πού εισαι??Η απουσια σου ειναι αισθητη...!!
Χαπινες, τι ακουω??????8 χρονια Shocked ??Καλε μπραβο!!Πώς το πηραν τα πεθερικα χιχι!!Για να χουμε δηλαδη και καλο ερωτημα, περιπου 30 με 22 ας πουμε??κερδιζεις το πρωτο βραβειο στην ομαδα παντως με την αξια σου Very Happy !θα σου κανω κ γω αιρτημα στο φεις!
Βιβή, ασε ολες να σου λενε τι ρουχα θα βαλεις!βαλε τα κοκκινα, τα σεξι τα εσωρουχα σου και θα μεινουν ολοι στη φωτογραφηφη!!Απορω πώς δεν το ειχες σκεφτει τοσες μερες Razz !
Γεωργια μου, κα ιμενα ο δικος μου δεν ακουει τιποτα, αλλά δεν αφηνω να περναει το δικο του, εκτος απο ελαχιστες περιπτωσεις.Λογω επαγγελματος εχω συνηθισει, αλλά και παλι στο δικο σου το παιδι δεν ειναι το ιδιο.Και γω συνεχεια εκτος οριων κ φωναζω, βλεπω οτι φωναζει κ αυτος κ προσπαθω να το ελαττωνω.Και μενα πεφτει κατω κ χτυπιεται στο κλαμα, οπως ολα, τον αφηνω εκει, αδιαφορα κ μετα απο ..κανενα τεταρτο δεν κλαιει τοσο, δεν σταματαει ομως.Το παρκο το εχω μονο για τιμωρια κ οποτε του λεω τη μαγικα λεξη συγκρατιεται λιγο, αλλά μετα προς τη δοξα τραβα!Το πολυ παντως να καθοταν κ μενα γυρω στα 5-10 λεπτα, δεν του αρεσε!
Θεοφανια, ανανεωσατες τον ερωτα σας ε Very Happy ??πανε οι αντρες μας, αλλά μην τους το πειτε!Εμενα λειπει 3 μερες τωρα κ ο μικροςολο τον ζηταει κ τον φωναζει!Του εδωσα κ γω μια φωτο σημερα να τον βλεπει, αμαν πια με το μπαμπα του Razz !!
Εμενα κοριτσια ξυπναει στις 7 το πρωι, εσας γιατι πιο αργα Crying or Very sad ??Αλλα ξανακοιμαται κατα τις 10μησι-11μησι και μετα απο 3μησι -5.Δε με αφηνει να ετοιμαστω το πρωι, πολλη γκρινια!!
Τρελομαμα, υπομονη ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 26 534787 !Μεχρι το τριμηνο ειχα κ γω ανακατωσουρες κ ετρωγα ταχα μου για να περασουν Very Happy !!
Κοριτσια, παω να ξαναχακαπωθω, ποναω!!ξυπνησε γαμωτο, απο τωρα?

Καταρχήν περαστικά σου !!!!!
Καλή ιδέα αυτή με την φωτογραφία !!!!! χαχαχαχαχα

Εμείς έχουμε καινούργιο θεματάκι με τον γιό μου, όλη μέρα θέλει εμένα, δεν πάει με τίποτα στον μπαμπά του, τρέχει απο πίσω μου αλλά οταν έρχεται το βράδυ η ώρα για γάλα παίρνει το μπιμπερό του και φωνάζει "μπαμπά". Εχθές το βράδυ που είχα κάτσει δίπλα τους με χαιρέταγε κιόλας......ενοχλούσα μάλλον

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
θεοφανια ευχαριστω!!
Και μενα ετσι το κανει!!Κολλημενος σε μενα κ το βραδυ ταγμενος στο μπαμπα!!και μαλιστα μην παω να τον αγκαλιασω ή να τον φιλησω, με διωχνει κανονικα, μην του τον φαω!!!
Καλε χαπινες, ποια 8 χρονια, μας κοροιδευεις Razz ??ιδια ηλικια φαινεστε, αληθεια!!ασε που σε καθε φωτο φαινεσαι κ διαφορετικη!!
Παω γιατι ολο μαμα ακουω, το εμπεδωσα!!Τι γκρινια κι αυτη Mad !!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσάκια μου,καλησπέρααααα!!!!!
Πόσο μου έχετε λείψει...
Θα επανέλθω σύντομα!!!Μην νομίζετε ότι θα απαλλαγείτε έτσι εύκολα από μένα,χοχοχο!!!!
Και να δω πώς θα απαντήσω σε όλες...μεταξεταστέα θα μείνω!!
Πολλά φιλάκια!!!!SEE YOU SOON!!!!!

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
θα πω μια γρηγορη καλησπερα...θα σχολιασω ελαχιστα και παω να δω ταινιουλα με το συζυξ...ο καημενος με περιμενει...
λοιπον ξεκιναω...
Γεωργια να σου τονισω οτι αυτο που κανει το παιδακι σου το κανουν ολα τα παιδακια καποια στιγμη,εμενα το εχει ξεκινησει πολυ καιρο ,αλλα ευτυχως δεν μου εχει δημιουργησει εντονο θεμα εξω...εγω οταν ειμαστε σπιτι....ή θα τον βαλω τιμωρια στο χαλακι(το εχω ξεκινησει απο 11 μηνων τωρα πλεον δεν τον βαζω τακτικα)...ή θα τον παρω και θα τον παω σε αλλο δωματιο και του λεω οτι δεν θα βγει αν δεν ηρεμησει ή θα φυγω απο εκει που καθομαι και δεν θα του δινω σημασια για κανενα 5λεπτο...κι ενα που εχω ξεκινησει τελευταια ειναι οτι αν φωναζει δεν θα δει μικυ...οτι κι αν κανω απο αυτα σταματαει(εκτος αν ειναι κουρασμενος που γενικα δεν μπορει να ηρεμησει,οποτε τον κανω ενα ντουζακι για να χαλαρωση).....
οταν ειμαστε εξω και δεν ακουει η κινηση μου ειναι να τον πιασω και να τον βαλω κατευθειαν στο καροτσι ...εξω δεν σηκωνω και πολλα πολλα,προειδοποιω...αν δεν ακουει τελος.....καροτσι,δεν εχει χαρες...
αλικακι ειχα αρχισει να ανησυχω....
mangio αληθεια 8 χρονια...εγω 33 εκεινος 25(σε λιγες μερες)...
δεν θυμαμαι τι αλλο ηθελα να γραψω...τα υπολοιπα θα τα πουμε αυριο...καληνυχτα!!!(συγνωμη για το σεντονι)

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
EYTYXIAAAAAAAAAAAAA

XRONIA POLLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 26 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 26 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 26 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 26 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 26 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 26 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 26 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 26 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 26 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 26 215994

Sot2010

Sot2010
Καλημέρα κοριτσάκια μου! Αν και βροχερή δεν παύει να 'ναι Παρασκευή κι έχω διάθεση τρελλή!!!

Πρωινό, πρωινό το ζαμπονάκι βλέπω!!!

Ευτυχία, χρόνια σου πολλά με υγεία!!!Να χαίρεσαι το παιδάκι σου και να σε χαίρονται οι άνθρωποι σου!!!

Αντζούλα μου, προκαταβολικά χρόνια πολλά για αύριο που έχεις τα γενέθλια σου!!! Ξέρεις, δεν μπαίνω το Σ/Κ! Να είσαι πάντα γερή κι ευτυχισμένη και να χαίρεσαι την κουκλίτσα σου! Θέλω να πιστεύω οτι θα κάνεις Πάσχα με τον αντρούλη σου και το παιδάκι σας! Πέρνα κι απο δω καμιά βόλτα να μας πεις τα νέα σου!
Φιλιά!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις