801 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 Τετ Απρ 11, 2012 2:22 am
grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
μακαρι ρε κοριτσια θα σας γραψω νεα οποτε μπορεσω
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
grammatiki έγραψε:μακαρι ρε κοριτσια θα σας γραψω νεα οποτε μπορεσω
mamavivo έγραψε:καλησπερα κοριτσαρες.
ευακι μου τι κανεις?
ξεκινανε προγραμμα ecdl ανεργων 100 ωρων με 500 ευρω να παρεις.
αν ενδιαφερεσαι μπες εδω http://www.voucher.gov.gr/
doc ολα καλααααααααααααα ????
τιτικαααααααααααα
καλη επιτυχιααααααααα
γεωργία02/07/10 έγραψε:Κουκλίτσες δεν έχω internet σπίτι αλλάζουμε εταιρία και μέχρι την Τρίτη του Πάσχα θα είναι κομμένο... αλλά αυριο πάμε χωριό όποτε θα σας γράφω από εκεί....
Τιτίκα μου, να πας και εύχομαι όλα καλά να είναι με τα ματάκια της μικρής... και εγώ θέλω να πάρω τηλ τον γιατρό ξυπνάει εδώ και 3 μέρε με πολλές τσίμπλες και λέω να κάνω μια ερώτηση....
Αλικάκι δεν πειράζει που δεν νιώθεις σίγουρη... κάθε εμπειρία καλή είναι... αλλά σου απεύχομαι να παοκτήσεις πολλές τέτοιες...
Βιβήκα... εργαλεία???? λες????? μην αρχίσει να καταστρέφει τα έπιπλα φοβάμαι... είναι για μικρά παιδιά... γιατί εμείς με τις ζημιές είμαστε πολύ ευρυματικοί...
Ζουζού μου και εγώ χάρηκα πολύ που βρήκες δουλειά και δεν πρόλαβα να σου το πω χτες... να πάνε όλα καλά κούκλα μου και όπως τα θέλεις...
Φιλιά και στις υπόλοιπες... και καλό Πάσχα σας εύχομαι... σε όσες δεν ξαναμπουνε...
happiness έγραψε:γεια σας κοριτσαρες μου....
ειπα να γραψω και μετα να διαβασω τα νεα σας...ελπιζω να αναρρωσατε οσες εισασταν αρρωστουλες και τα παιδακια που ηταν αρρωστουλικα
θα σας πω τα νεα μας και μετα θα σχολιασω και τα δικα σας....
1ον εχω ενα τρελλο πονο στην πλατη ...και μου ηρθε και η κοκινοσιχαμενη,εχω απογοητευτει τελειως με το θεμα
ρε μπας και σε βαραει ο ταλιμπαν ?αχαχαχαχ2ο ο συζυξ επαθε μια μολυνση στο χερι και παιρνει αντιβιωση
περαστικα στον συζυξ3ο ο μικρος εξελλισεται σε μεγαλο ταλιμπαν....
πιο μεγαλο απο γαβριλο και Διονυση?κακο που σε βρηκεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εχω να φτιαξω και τα τσουρεκια και τα κουλουρια...
mamavivo έγραψε:happiness έγραψε:γεια σας κοριτσαρες μου....
ειπα να γραψω και μετα να διαβασω τα νεα σας...ελπιζω να αναρρωσατε οσες εισασταν αρρωστουλες και τα παιδακια που ηταν αρρωστουλικα
θα σας πω τα νεα μας και μετα θα σχολιασω και τα δικα σας....
1ον εχω ενα τρελλο πονο στην πλατη ...και μου ηρθε και η κοκινοσιχαμενη,εχω απογοητευτει τελειως με το θεμα
ρε μπας και σε βαραει ο ταλιμπαν ?αχαχαχαχ
2ο ο συζυξ επαθε μια μολυνση στο χερι και παιρνει αντιβιωση
περαστικα στον συζυξ3ο ο μικρος εξελλισεται σε μεγαλο ταλιμπαν....
πιο μεγαλο απο γαβριλο και Διονυση?κακο που σε βρηκεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εχω να φτιαξω και τα τσουρεκια και τα κουλουρια...
και εσυ?ολο το φορουμ ψηνει σημεριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιις
grammatiki έγραψε:κοριτσια τα νεα δεν ειναι και τοσο ευχαριστα τελικα για την μικρη μου.εχει 4 βαθμους υπερμετρωπια και θα πρεπει να βαλει αμεσα γυαλια.ειμαι να σκασω τοσο στενοχωρια δεν ειχα ποτε στη ζωη μου.τοσο μικρη να φορεσει γυαλια;και πως θα τα δεχτει;και τι γυαλια να βρω;και που;το πασχα μολις χαλασε για εμενα.
mommy12585 έγραψε:grammatiki έγραψε:κοριτσια τα νεα δεν ειναι και τοσο ευχαριστα τελικα για την μικρη μου.εχει 4 βαθμους υπερμετρωπια και θα πρεπει να βαλει αμεσα γυαλια.ειμαι να σκασω τοσο στενοχωρια δεν ειχα ποτε στη ζωη μου.τοσο μικρη να φορεσει γυαλια;και πως θα τα δεχτει;και τι γυαλια να βρω;και που;το πασχα μολις χαλασε για εμενα.
Κρίμα Τιτίκα μου, υπερμετρωπία?Πως προκλήθηκε αυτό στη μικρή σου??? Θεραπεύεται? Γυαλιά θα βρεις μην ανησυχείς, φαντάζομαι αυτά που δένουν μέχρι πίσω στο κεφάλι, αλλά και πάλι όντως πως θα τα δεχτεί η μικρή σου??
grammatiki έγραψε:mommy12585 έγραψε:grammatiki έγραψε:κοριτσια τα νεα δεν ειναι και τοσο ευχαριστα τελικα για την μικρη μου.εχει 4 βαθμους υπερμετρωπια και θα πρεπει να βαλει αμεσα γυαλια.ειμαι να σκασω τοσο στενοχωρια δεν ειχα ποτε στη ζωη μου.τοσο μικρη να φορεσει γυαλια;και πως θα τα δεχτει;και τι γυαλια να βρω;και που;το πασχα μολις χαλασε για εμενα.
Κρίμα Τιτίκα μου, υπερμετρωπία?Πως προκλήθηκε αυτό στη μικρή σου??? Θεραπεύεται? Γυαλιά θα βρεις μην ανησυχείς, φαντάζομαι αυτά που δένουν μέχρι πίσω στο κεφάλι, αλλά και πάλι όντως πως θα τα δεχτεί η μικρή σου??
κατα πασα πιθανοτητα μου ειπε κληρονομικο δε γινεται απο κατι αλλο.ναι σαν αυτη που φορανε στην κολυμβηση με το λαστιχο γυρω απο το κεφαλι αλλα δε ξερω πως θα την κανω να τα φοραει μονιμα.μου ειπε οτι μπορει να μειωθει μεχρι τα 12 της.αλλα και παλι θα φορεσει φακους αν θελει μεχρι τα 18 που αν θελει θα κανει λεηζερ.αυτα τα τοσο ευχαριστα συνεβησαν σημερα
mommy12585 έγραψε:grammatiki έγραψε:mommy12585 έγραψε:grammatiki έγραψε:κοριτσια τα νεα δεν ειναι και τοσο ευχαριστα τελικα για την μικρη μου.εχει 4 βαθμους υπερμετρωπια και θα πρεπει να βαλει αμεσα γυαλια.ειμαι να σκασω τοσο στενοχωρια δεν ειχα ποτε στη ζωη μου.τοσο μικρη να φορεσει γυαλια;και πως θα τα δεχτει;και τι γυαλια να βρω;και που;το πασχα μολις χαλασε για εμενα.
κατα πασα πιθανοτητα μου ειπε κληρονομικο δε γινεται απο κατι αλλο.ναι σαν αυτη που φορανε στην κολυμβηση με το λαστιχο γυρω απο το κεφαλι αλλα δε ξερω πως θα την κανω να τα φοραει μονιμα.μου ειπε οτι μπορει να μειωθει μεχρι τα 12 της.αλλα και παλι θα φορεσει φακους αν θελει μεχρι τα 18 που αν θελει θα κανει λεηζερ.αυτα τα τοσο ευχαριστα συνεβησαν σημερα
Μη στεναχωριέσαι, καταλαβαίνω πως θα νιώθεις σίγουρα και εγώ θα είχα αγχωθεί και στεναχωρεθεί, απλά να σκέφτεσαι ότι δεν είναι δα και τόοοοοσο σοβαρό...πιθανόν να φύγει από μόνο του στην πορεία και να μη χρειαστεί τίποτα ούτε λειζερ ούτε φακοί....Φακούς μπορείς να της βάλεις από τώρα??γιατί τα γυαλιά όντως με προβληματίζουν πως θα τα δεχτεί...
grammatiki έγραψε:mommy12585 έγραψε:grammatiki έγραψε:mommy12585 έγραψε:grammatiki έγραψε:κοριτσια τα νεα δεν ειναι και τοσο ευχαριστα τελικα για την μικρη μου.εχει 4 βαθμους υπερμετρωπια και θα πρεπει να βαλει αμεσα γυαλια.ειμαι να σκασω τοσο στενοχωρια δεν ειχα ποτε στη ζωη μου.τοσο μικρη να φορεσει γυαλια;και πως θα τα δεχτει;και τι γυαλια να βρω;και που;το πασχα μολις χαλασε για εμενα.
Μη στεναχωριέσαι, καταλαβαίνω πως θα νιώθεις σίγουρα και εγώ θα είχα αγχωθεί και στεναχωρεθεί, απλά να σκέφτεσαι ότι δεν είναι δα και τόοοοοσο σοβαρό...πιθανόν να φύγει από μόνο του στην πορεία και να μη χρειαστεί τίποτα ούτε λειζερ ούτε φακοί....Φακούς μπορείς να της βάλεις από τώρα??γιατί τα γυαλιά όντως με προβληματίζουν πως θα τα δεχτεί...
οχι μετα τα 13 φακοι επαφης.εγω σκεφτομαι οτι θα την κοροιδευουν ολοι με τα γυαλια και δε ξερω πως θα το δεχτει αυτο.γενικα σκεφτομαι να την πηγαινω βολτα και να λενε ολοι αχου τοσο μικρο και φοραει γυαλια;ολα αυτα σκεφτομαι και εχει θολωσει το μυαλο μου.
mommy12585 έγραψε:grammatiki έγραψε:mommy12585 έγραψε:grammatiki έγραψε:mommy12585 έγραψε:grammatiki έγραψε:κοριτσια τα νεα δεν ειναι και τοσο ευχαριστα τελικα για την μικρη μου.εχει 4 βαθμους υπερμετρωπια και θα πρεπει να βαλει αμεσα γυαλια.ειμαι να σκασω τοσο στενοχωρια δεν ειχα ποτε στη ζωη μου.τοσο μικρη να φορεσει γυαλια;και πως θα τα δεχτει;και τι γυαλια να βρω;και που;το πασχα μολις χαλασε για εμενα.
οχι μετα τα 13 φακοι επαφης.εγω σκεφτομαι οτι θα την κοροιδευουν ολοι με τα γυαλια και δε ξερω πως θα το δεχτει αυτο.γενικα σκεφτομαι να την πηγαινω βολτα και να λενε ολοι αχου τοσο μικρο και φοραει γυαλια;ολα αυτα σκεφτομαι και εχει θολωσει το μυαλο μου.
Γιατί να την κοροιδεύουν καλέ που θα φοράει γυαλιά? αυτά έχουν ξεπεραστεί πλέον, έχω ξαναδει κοριτσάκι μικρούλι να φοράει γυαλιά και πιστεψε με ούτε καν σκέφτηκα με αυτό τον τρόπο που λες, τουλάχιστον εγώ...άλλωστε τι σε νοιάζει αν και το τι θα σκέφτονται? να μη σε ρωτάει ο καθένας είναι η βλακεία...γιατί θα γίνει ενοχλητικό...
mamavivo έγραψε:τιτικα μου μην στεναχωριεσαι και εγω ειχα μικρη και φοραγα γυαλια.κανεις δεν με κοροιδευε.
βρες ωραια γυαλακια με πεταλουδιτσες ,ροζουλι και παρτης .πολλα παιδακια φορανε μην ανησυχεις.
δεν ειναι οτι καλυτερο γαμωτο αλλα δεν ειναι και τραγικο
σε καταλαβαινω αλλα μην χαλιεσαι .το παιδακι σου ειναι μια χαρα.
θα ελεγα ...μια 2η γνωμη?γιατι οχι?
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης