Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
624 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 624 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 40]

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γεια σας κοριτσια!!Εχετε χαθει μερες που ειναι, φυσικο ειναι!
Εμεις θα παμε σε λιγοστο δικο μας βαφτισιμιο, με προβληματιζεικαι μενα Χαπι τι θα γινει το βραδυ της Αναστασης με τον υπνο του μικρου, ειδομεν!!Εχει ερθει και η κουνιαδα μου με οικογενεια απο την Αθηνα και ετσι η μερα μας ειναι γεματη!!Χαπι, εγω δεν του βαζω ντιβιντι γιατι πολύ απλα δενκαθεται να τα δει!Μονο αν δει λιγο, παιζοντας ταυτοχρονα για κανενα 10λεπτο να πω, απο τη σειρα της brainy baby.Δεν εκανα τσουρεκι φετος, κερνας καφε χαχα Laughing ??
Τιτικα, θελεις χρονο να τοεπεξεργαστεις , και μεις εξω απο το χορο πολλα τραγουδια λεμε, αλλα θα δεις με τον καιρο οτι θα το συνηθισεις!!
Γεωργια, του εδωσα την πιο μικρη σοκοφρετα, απο το τζαμπο τις πηρα, ουτε μια μπουκια δεν ειναι για μας!Ενταξει, οσο πιο αργα μαθει αυτες τις γευσεις τοσο καλυτερα,αλλα μια στο τοσο δεν ειναι τραγικο!
Αν δεν μπω αυριο , σας ευχομαι να ειστε ολες καλά, να χαιρεστε τα μπουμπουκια σας, αντε και τους αντρες σας Laughing , να περασετε ομορφα το Πασχα και η Ανασταση να φερνει σε ολους υγεια και ευημερια!!
Φιλια!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 36 417472

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεωργία02/07/10 έγραψε:Λοιπόν Τιτίκα μόλις μίλησα με τον άντρα μου για τις τιμές στα γυαλιά... δούλευε σε μια από τις μεγαλύτερες αντιπροσωπείες χονδρικής οπτικών... τότε είχα πάθει σοκ με το πόσο τους κόστιζε η αγορά το κόψιμο και ο σκελετός είτε σε γυαλιά οράσεως είτε σε ηλίου, μιλάμε οποιοδήποτε μοντέλο δεν ξεπερνούσε σε κόστος τα 40 ευρώ... οι φακοί έκαναν κάτι λεπτά με μερικά ευρώ να αγοραστούν, μετά η επεξεργασία ήταν θέμα παροχης υπηρεσιών, και την βαρούσαν στο κεφάλι... αλλά όλοι οι σκελετοί δεν κόστιζαν πάνω από 20-30 ευρώ ο πιο ακριβός...
Στην περίπτωση σου στην αγορά τα παιδικά γυαλιά κοστίζουν εκεί γύρω στα 200 με 300 ευρώ άλλες φορές και περισσότερο... ο Αλέξης είπε ότι η επεξεργασία σου φακού για υπερμετροπία είναι πιο λεπτοδουλειά άρα μπορεί να σε πατήσουν...
Και εδώ έρχομαι να σου πω το εξής έχω πλέον πελάτη έναν παλιό συνάδελφο του Αλέξη που τώρα δουλεύει σαν αντιπρόσωπος της εταιρίας, για να βρίσκει μαγαζιά με λιανική... αλλά... κατεβαίνει Αθήνα θα του πω αν θέλεις νασυναντηθείτε να σου φέρει καταλόγους.. να σου ετοιμάσει τα γυαλιά και να σου τα στείλει... αν θυμαμαι καλά ο άντρας μου ήταν κάθε μέρα σε μεταφορικές και ΚΤΕΛ για να στέλνει γυαλιά σε όλη την Ελλάδα... και το πιο τέλειο από όλα δεν θα σου κοστίσει πιο πολύ από 150 ευρω... εννοείται ότι ισχύουν και οι συνταγές, αν σου έχει γράψει ο γιατρός... εγώ θυμάμαι όταν δούλευε ο Αλέξης είχε κάνει όλη η οικογένεια γυαλιά εκεί... αν σε ενδιαφέρει πες μου... Wink

σε ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου θα το συζητησω και με τον αντρα μυο και θα σου πω.αν μου λες τετοιες τιμες τοτε σιγουρα θα χρειαστω την βοηθεια σου

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mangio έγραψε:γεια σας κοριτσια!!Εχετε χαθει μερες που ειναι, φυσικο ειναι!
Εμεις θα παμε σε λιγοστο δικο μας βαφτισιμιο, με προβληματιζεικαι μενα Χαπι τι θα γινει το βραδυ της Αναστασης με τον υπνο του μικρου, ειδομεν!!Εχει ερθει και η κουνιαδα μου με οικογενεια απο την Αθηνα και ετσι η μερα μας ειναι γεματη!!Χαπι, εγω δεν του βαζω ντιβιντι γιατι πολύ απλα δενκαθεται να τα δει!Μονο αν δει λιγο, παιζοντας ταυτοχρονα για κανενα 10λεπτο να πω, απο τη σειρα της brainy baby.Δεν εκανα τσουρεκι φετος, κερνας καφε χαχα Laughing ??
Τιτικα, θελεις χρονο να τοεπεξεργαστεις , και μεις εξω απο το χορο πολλα τραγουδια λεμε, αλλα θα δεις με τον καιρο οτι θα το συνηθισεις!!
Γεωργια, του εδωσα την πιο μικρη σοκοφρετα, απο το τζαμπο τις πηρα, ουτε μια μπουκια δεν ειναι για μας!Ενταξει, οσο πιο αργα μαθει αυτες τις γευσεις τοσο καλυτερα,αλλα μια στο τοσο δεν ειναι τραγικο!
Αν δεν μπω αυριο , σας ευχομαι να ειστε ολες καλά, να χαιρεστε τα μπουμπουκια σας, αντε και τους αντρες σας Laughing , να περασετε ομορφα το Πασχα και η Ανασταση να φερνει σε ολους υγεια και ευημερια!!
Φιλια!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 36 417472
φυσικα και κερναω...οποτε θελεις....!!!
ελα και αν φαμε τα τσουρεκια εχω σκοπο να ξαναφτιαξω ηταν πολυ ευκολη αυτη η συνταγη,βεβαια θα τα δοκιμασω και μετα θα βγαλω συμπερασμα
οσο για τις σοκοφρετες και γενικα τα γλυκα κι εγω του δινω αραια και που απλα προσπαθω να μην του γινεται συνηθεια,δλδ καθε μερα...παω να ετοιμαστω για εκκλησια...φιλουθια!!!

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια μου, καλησπέρα...
Ο μικρός έχει απίστευτο ταλιμπανισμό... εδω στο χωριό έχει ξεσαλώσει και έχει και την απίστευτη γκρίνια... μια μέρα θα τα πω από την καλή και την ανάποδη με την μαμά μου... που αυτο το κόλλημα που έχει να μην μπορεί να τον ακούει να κλαίει τον έχει κάνει τρομερό γκρινιαρη για το παρα μικρό... γενικά δεν έχω πρόβλημα σας γιαγιά να τον κακομαθαίνει αλλά για μια φορά δυο την εβδομάδα, επείδη τον βλέπει κάθε μέρα σχεδόν όλη μέρα, πλεον η γκρίνια και το κακομάθημα έχει γίνει συμπεριφορά... και δεν θέλω να υποφέρει το παιδί μου μια ζωή με το ανεκπλήρωτο...

Anyway... δεν θέλω να ασχοληθώ με αυτό το θέμα αυτές τις μέρες... έχει δέκα λεπτά που πλακωθήκαμε...και έχω το αίμα ακόμα στο κεφάλι...΄εξάλλου από την Τετάρτη ξεκινάει πάλι ο μικρός παιδικό όποτε θα κοπούν οι "κακές" συναναστροφές...

Τιτίκα μου, όποτε θέλεις θα μιλήσουμε ... θα περιμένω θα κάνω και κάποια τηλεφωνήματα... για να σε έχουν στο νου τους σε περίπτωση που... Wink Wink

Mangio μου, εγώ θα το κοιμήσω και θα τον κρατήσει η γιαγιά μου, γιαγια να πάμε στην εκκλησία οι υπόλοιποι... αλλά ακόμα και να μην ήταν η γιαγιά κάποιος θα έμενε πίσω ακόμα και εγώ δεν έχω κόλλημα... είναι πολύ μικρός ακόμα και δεν ξέρω για τις άλλες εκκλησίες αλλά εδώ πέφτει πολύ πυροτέχνημα πίσω από την εκκλησία και είναι ακαταλλήλο για νήπια... αλλά και πάλι δεν θα ήθελα να τον ταλαιπωρήσω... αλλά αν πρέπει να πάτε στην πεθερά... ε δεν πειράζει ας βγει και μια μέρα εκτός προγράμματος...

Τα φιλιά μου σε όλες... αν δεν ξαναμπώ... καλή Ανάσταση να έχουμε θα τα πούμε... φιλιά

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
χριστος ανεστη κοριτσαρες μου...να χαιρεστε τις οικογενειες σας...να ειστε ολες γερες και ειδικα τα παιδακια σας υγιεστατα και καλοτυχα!!!

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσια Χρονια πολλά, Χριστος Ανεστη σε ολες σας ξεχωριστά και στις οικογενειές σας!!Να χαιρεστε τα παιδακια σας, να έχετε παντα υγεια και να ειστε καθε μερα ακομα περισσοτερο ευτυχισμενες με τα βλασταρια σας!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 36 417472

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εντελει δεν την γλυτωσαμε...ο μικρος ειναι χαλια...δεν μπορει να ανασανει απο το μπουκωμα εχει ενα βηχα σαν να πνιγεται με αποτελεσμα να εχουμε καποιες φορες εξαγωγες,δεν τρωει σχεδον τιποτα (ευτυχως πινει γαλα)
και εχει και δεκατα τα οποια ανεβοκατεβουν ολη την ωρα...

Ana

Ana
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
xristos anesti!!!!! elpizw na perasate kala koritsia me tis oikogenies sas!! emeis ola kala, spiti, irema Smile filia kai etoimazomai apo twra na diavasw ta nea sas aurio Razz tha sas dw sto #7 mallon Laughing

happines perastika... elpizw na perasei grigora...

Ana

Ana
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
happiness έγραψε:εντελει δεν την γλυτωσαμε...ο μικρος ειναι χαλια...δεν μπορει να ανασανει απο το μπουκωμα εχει ενα βηχα σαν να πνιγεται με αποτελεσμα να εχουμε καποιες φορες εξαγωγες,δεν τρωει σχεδον τιποτα (ευτυχως πινει γαλα)
και εχει και δεκατα τα οποια ανεβοκατεβουν ολη την ωρα...

afou exei toso provlima den tou dineis tipota zirtek i aerius gia to mpukoma?? oso anapneei apo to stoma einai xirotera gia to laimo...

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημεραααααααααα

χρονια πολλα χριστος ανεστη.
περασατε καλα?

εγω γυρισα απο ζαντε αλλα ο μικρος και ο μπαμπας μεινανε για διακοπας.
περασαμε τελειαααααααααααααααααααααααααααααααααα Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
ο τζουνιορ ταλιμπανισε ταμαλα τρελα ομωωωωωωωωωως.
στην ανασταση κοιμοτανε βεβαια τετοια κουραση που ειχε πανω του απο τις 8,30.
γενικα ξεσαλωνειι ολη μεραααααααα και κοιμαται 8,30-9 στο χωριο.
τι κοτουλες ταισε ,τι κατσικακια,τι σε αλογο ανεβηκε...αππαπαπα τρελα γλεντιαααα.
εχει και πολλα παιδακια η γειτονια και τρελενετε.χτες μου λεει ο αντρας μου επαιζε μπαλα και απο την τρεχαλα μετα κοιμηθηκε επιτοπου.
εσεις?
Very Happy Very Happy

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα,κοριτσάκια μου!!!Καλημέρα,Βιβήκα!!!!
Χριστός Ανέστη!!!Και του χρόνου να είμαστε καλά να ξεσαλώσουμε!!!
Εμείς περάσαμε πολύ καλά αν εξαιρέσεις τον καιρό που μας τα χάλασε λιγάκι,κι αν εξαιρέσεις ότι έπαθα γαστρεντερίτιδα,μάλλον, και για μία μέρα ήμουν χάλια,και επίσης στην επιστροφή μου έκανε κι ο μικρός διάρροια,και κάναμε και εκατό ώρες δρόμο στην επιστροφή....
Τηλεφώνησα στον γιατρό από τον δρόμο και μας έδωσε σιροπάκι και μου είπε να του κάνω δίαιτα,φρούτα και γάλα κομμένα.
Τέλος πάντων,όλα καλά κι ο μικρός έπαιξε,και εμείς ξεσκάσαμε κι όλα καλά..του χρόνου καλύτερα να είναι!!!

Εσύ Βιβήκα,πόσες ώρες έκανες στην επιστροφή??Οδηγάς????
Κι έτσι,που λες,ε???Σε παρατήσανε???χαχα!!Δεν πειράζει,ας παίξει κι ο μικρός λίγο να χαρεί,που τα κλείνουμε μες στα διαμερίσματα..

Τα υπόλοιπα κορίτσια πώς περάσατε???
Πάω να διαβάσω αυτά που έχασα...

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Καλημέρα,κοριτσάκια μου!!!Καλημέρα,Βιβήκα!!!!
Χριστός Ανέστη!!!Και του χρόνου να είμαστε καλά να ξεσαλώσουμε!!!
Εμείς περάσαμε πολύ καλά αν εξαιρέσεις τον καιρό που μας τα χάλασε λιγάκι,κι αν εξαιρέσεις ότι έπαθα γαστρεντερίτιδα,μάλλον, και για μία μέρα ήμουν χάλια,και επίσης στην επιστροφή μου έκανε κι ο μικρός διάρροια,και κάναμε και εκατό ώρες δρόμο στην επιστροφή....
Τηλεφώνησα στον γιατρό από τον δρόμο και μας έδωσε σιροπάκι και μου είπε να του κάνω δίαιτα,φρούτα και γάλα κομμένα.
Τέλος πάντων,όλα καλά κι ο μικρός έπαιξε,και εμείς ξεσκάσαμε κι όλα καλά..του χρόνου καλύτερα να είναι!!!

Εσύ Βιβήκα,πόσες ώρες έκανες στην επιστροφή??Οδηγάς????
Κι έτσι,που λες,ε???Σε παρατήσανε???χαχα!!Δεν πειράζει,ας παίξει κι ο μικρός λίγο να χαρεί,που τα κλείνουμε μες στα διαμερίσματα..

Τα υπόλοιπα κορίτσια πώς περάσατε???
Πάω να διαβάσω αυτά που έχασα...
καλημερα αγαπηηηη.
χτες γυρισες?πακετο ηταν?
εγω ηρθα αεροπορικως αχαχχαχα Very Happy Very Happy Very Happy σε 40 λεπτα αθηνα ,πηγα και για ποτο μετα Very Happy Very Happy Very Happy ουτε που διανοηθηκα να γυρισω οδικως.δεν υπαρχει αυτο Shocked
το παιδι πως ειναι τωρα?
καλα ρε συ γαστρεντεριτιδα?ημαρτον δλδ Shocked

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Βιβήκα μου,40 λεπτα????
Λοιπόν.κρατήσου.....φύγαμε από το σπίτι στο χωριό 9,30 το πρωί και παρκάραμε κάτω από το σπίτι μας,εδώ στις...................10,30 το βράδυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ο μικρός τώρα κοιμάται.Θα τον παρακολουθήσω αν θα κάνει και σήμερα διάρροια κι αν είναι το απόγευμα θα τον πάω μια βόλτα στον γιατρό.
Την πρώτη φορά,όμως,στο ταξίδι τον έπιασε ένα κλάμμα...άλλο πράμα... και δεν ξέραμε γιατί κλαίει.Μετά βέβαια ηρέμησε αλλά ξαναέκανε διάρροια...

Ευτυχία μου,περαστικά στον παίδαρο..

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Βιβήκα μου,40 λεπτα????
Λοιπόν.κρατήσου.....φύγαμε από το σπίτι στο χωριό 9,30 το πρωί και παρκάραμε κάτω από το σπίτι μας,εδώ στις...................10,30 το βράδυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ο μικρός τώρα κοιμάται.Θα τον παρακολουθήσω αν θα κάνει και σήμερα διάρροια κι αν είναι το απόγευμα θα τον πάω μια βόλτα στον γιατρό.
Την πρώτη φορά,όμως,στο ταξίδι τον έπιασε ένα κλάμμα...άλλο πράμα... και δεν ξέραμε γιατί κλαίει.Μετά βέβαια ηρέμησε αλλά ξαναέκανε διάρροια...

Ευτυχία μου,περαστικά στον παίδαρο..

ΤΙ ΛΕς ΡΕ?ΤΟΣΕς ΩΡΕς?καλα τπο παιδι δεν εφριξε?τον επιασε η διαροια στον δρομο?πω πω .ο καημενος.και να καθετε και στο καθισμα.πολυ ταλαιπωρια ρε παιδακι μου.δεν υπαρχει αυτο. Shocked

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Η χειρότερη στιγμή ήταν όταν τον έπιασαν οι πόνοι και δεν μπορούσε να ενεργηθεί.Εκεί κάναμε μια στάση και μπόρεσε και έτσι ξαλάφρωσε το καημενούλι μου.Έφαγε κιόλας και μια χαρά.
Το υπόλοιπο ταξίδι κύλησε ομαλά και μπορώ να πω ότι έχω πολύ ήσυχο και καλόβολο παιδάκι,χαχαχαχ!!!!
Ούτε γκρίνιαξε ούτε τίποτα.
Τραγουδάγαμε,γελάγαμε,πειραζόμασταν και λέγαμε ιστοριούλες !!!!!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα και χρόνια πολλά!!!!! Γύρισα κι εγώ με τη φαμίλια!!!
Λύσσαξε η μικρή στο παιχνίδι, λύσσαξαν και τα πεθερικά μαζί της (τους άφησα να ασχολούνται όσο θέλουν μαζί τους, να ξεκουραστώ κι εγώ λιγάκι - στο τέλος είχαμε βέβαια κάποια ευτράπελα να το πω έτσι Twisted Evil ) και τώρα να δούμε πώς θ' αντέξουμε με τη μικρή κλεισμένη στο διαμέρισμα! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 36 688264
Κοιμήθηκα αρκετά εκεί (βοηθούσε και το βαρύ κλίμα της περιοχής), παρόλα αυτά θέλω κι άλλο, ουαααα! Επίσης, έφυγα άρρωστη (όπως ίσως θα θυμάστε) και εκεί ενώ βελτιώθηκε λίγο ο λαιμός ήμουν με τρελό και απίστευτο συνάχι. Τώρα που γυρίσαμε σα να πονάει πάλι λίγο ο λαιμός, γκρρρρ...
Η μικρή έκανε φοβερές προόδους στο λεξιλόγιο της, μάθαμε ένα σωρό καινούριες λέξεις (πχ κατακάλια=πορτοκάλια, πατάτα, μπουμπα μπέλα=κούνια μπέλα, κο μου=δικό μου, πού (ερώτηση), πουφ τατα=πουφ κακά όταν τα κάνουμε χεχε κ.α.) αλλά δεν έφαγε όσο ευελπιστούσα, μάλλον τελικά φταίνε τα δοντάκια που σκάνε μαζεμένα. Δε σας είπα ότι την Τετάρτη πριν φύγουμε ανακάλυψα ότι της είχε σκάσει το πάνω πλαϊνό δόντι (επιτέλους) κι έτσι τώρα είμαστε στα 10 δοντάκια και συνεχίζουμε με πρησμένα ούλα...
Τέλος, στα πεθερικά δεν είχα κάποιο ιδιαίτερο θέμα, οφείλω να παραδεχτώ ότι ήταν πολύ φιλόξενοι, δεν ήθελαν να μ' αφήσουν να πλύνω ούτε ένα ποτήρι νερό, αλλά σε ο,τι αφορά τη μικρή, όπως έγραψα και παραπάνω, στο τέλος το παράκανε λίγο η πεθερά... Πχ η μικρή έπαιζε όλη μέρα μαζί τους, ερχόταν κάποια στιγμή στην αγκαλιά μου να τριφτεί, δεν προλάβαινε να έρθει και τσίριζε η πεθερά "πού πας εκεί, έλα εδώ" κλπ. Με ενόχλησε, δεν μπορώ να την κρατήσω για 1 λεπτό; Επίσης, σε άλλη φάση προσπαθούσε να την ταΐσει μπανάνα, η μικρή μου ζήτησε αγκαλιά και την πήρα και αμέσως η πεθερά "αχ γιατί την πήρες αγκαλιά, ορίστε τώρα, δεν τρώει μπανάνα" λες και έφταιγε αυτό. Και άλλα παρόμοια, πχ την τάιζα και να τσιρίζει η πεθερά "έλα εδώ να σε ταΐσει η γιαγιά που θα σου δώσει το καλύτερο φαγάκι" και άλλες τέτοιες μπούρδες ( ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 36 667478 ) Γενικά εκνευρίστηκα με κάτι τέτοια, αλλά κρατήθηκα για να μη γίνει σκηνικό... Τεσπα, πάει κι αυτό!

Α, σε ο,τι αφορά στο αεροπλάνο, μια χαρά, η μικρή ήταν οκ, λίγο ζωηρή (στο γυρισμό σηκωνόταν όρθια στην αγκαλιά μου και με αυτό το κόλπο έβγαζε τη ζώνη που της περνούσα ξανά και ξανά), αλλά δεν είχαμε κανένα θέμα. Την τάισα κουλουράκια και τσουρεκάκι σε απογείωση-προσγείωση κι έτσι δε φάνηκε να έχουμε θέμα με τα αφτάκια μας...

Ξεχνάω κάτι; (το σποράκι μάλλον καλά, αν κρίνω από το ότι συνεχίζω να έχω φοβερές καούρες και ανακατωσούρες ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 36 679259 )

Εσείς τι νέα; Μη μου πείτε να διαβάσω όλα αυτά; Διάβασα όσα μπορούσα και βλέπω ότι περάσατε γενικά όμορφα (αλικάκι μου περαστικά σας, φοβερή ταλαιπωρία με το μικρό στην επιστροφή, εεε; Sad ) Βιβήκα γύρισες μόνη σου βρε θηρίο; Την καλύτερη δουλειά έκανες βρε συ!
Τιτίκα κάτι διάβασα για γυαλάκια, να μην στενοχωριέσαι τόσο. Δόξα τω Θεώ δεν είναι κάτι άλλο. Σίγουρα καταλαβαίνω αρχικά τη στενοχώρια σου, ήταν σοκ, αλλά πήγαινε κάπου να το επιβεβαιώσεις και αν όντως, τότε απλά θα κάνεις ο,τι καλύτερο μπορείς για τη ζουζούνα σου. Κι εγώ έχω δει μικράκια με γυαλιά και δεν μου έκανε τέτοια εντύπωση ώστε να το σχολιάσω ή να το ρωτήσω! Επίσης και η Δανάη είναι πολύ πιθανό να φορέσει γυαλάκια, αν έχει μοιάσει του μπαμπά (στα περισσότερα του έχει μοιάσει, οπότε...) και νομίζω ότι τελικά πιο πολύ το πρακτικό μέρος θα πρέπει να σε απασχολεί (πώς θα τα δεχτεί, που αν δει ότι τη βοηθάνε πιστεύω να τα δεχτεί τελικά). Εγώ απλά σου λέω να μην είσαι τόσο στενοχωρημένη και το νιώθει η μικρούλα σου, ευτυχώς δεν ήταν κάτι σοβαρότερο να λες. Με τον περίγυρο έτσι κι αλλιώς δε θα πρέπει να ασχολείσαι, μια ζωή κοιτάνε να ανακατευτούν σε θέματα που δεν τους αφορά (λες και δεν έχουν τα δικά τους!). Αλλά και πάλι να ξέρεις ότι το να φοράει γυαλάκια δεν είναι κάτι που θα τους κάνει τόσο τρομερή εντύπωση, ώστε να τρέχουν και να ρωτάνε ή να σχολιάζουν...

Χάπι μου διάβασα ότι έχεις άρρωστο το μικρό, περαστικούλια!!!!
Οι άλλες κορίτσια;

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Άντε,άντε να επιστρέφουμε όλες σιγά σιγά.....
Αλικάκι μου,μήπως να μην πήγαινες Κρήτη???
Να άφηνες το παιδί να το κρατήσει η γιαγιάκα?????
Κουτί θα της ερχόταν!!!!Αχαχαχαχαχ!!!!!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αλικάκι μου, χαχαχα, μη νομίζεις το είπε ευθέως! Να φύγουμε και να τους την αφήσουμε εκεί! Και έκαναν και σχέδια για το καλοκαίρι. Αλλά να βοηθήσουν σε πρακτικά διαδικαστικά, όπως το μπανάκι και η αλλαγή δεν έκαναν τον κόπο. Και ιδιαίτερα σε ο,τι αφορά στο μπανάκι ενοχλήθηκα γιατί ενώ ήξεραν ότι θα την κάναμε, δεν φρόντισαν να έχει ζεστό νερό εκείνη την ώρα (μονίμως το ξεχνούσαν και δε μας είχαν δείξει πώς να το ανάβουμε - ένα περίεργο σύστημα που το νερό ζεσταινόταν μαζί με τα καλοριφέρ και έκανε κυριολεκτικά 1 ώρα Mad ). Φαντάσου, μας έλεγαν ε, δεν πειράζει ας μην κάνει ούτε σήμερα (για τον ίδιο λόγο δεν είχε κάνει ούτε και την προηγούμενη). Ναι, να μην κάνει, αλλά πώς θα την πλύνω από κάτω με παγωμένο νερό οεο; Άσε, αλικάκι μου τα θυμάμαι και ανάβω τώρα, χαχαχα! Twisted Evil

Άντε, σας φιλώ γλυκά και αποχωρώ για τη δουλίτσα!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 36 417472

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσακια χριστος ανεστη και χρονια πολλα.εγω τελικα εκατσα και σημερα σπιτι γιατι η μικρη ειναι αρρωστη.φουλ βηχα και πυρετο οποτε ειπα να καθησω και σημερα.ηταν και για εμβολιο σημερα αλλα παει αναβαλλεται αυτο.στο θεμα δευτερης γνωμης για οφθαλμιατρο θα το συζητησω και με την παιδιατρο και θα δω τι θ α κανω.πηγε η μαμα μου και κοιταξε για γυαλια αυτα που θελω να παρω στη μικρη που ειναι παναλαφρα εχουν μονο 350 ευρω ο σκελετος.τι να κανουμε ομως αφου μας προεκυψε αυτο θα το αντιμετωπισουμε.διαβασα ξεσαλωσατε ε;καλα κανατε αντε και του χρονου

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχ,βρε Αλικάκι μου,αυτά συμβαίνουν με τις ελληνικές οικογένειες.
Κανουμε όλοι μαζί διακοπές,τις περισσότερες φορές, και είσαι αναγκασμένος από κει που έχεις μάθει να ζεις με την οικογένειά σου ,να ζεις και με άλλους μαζί,που δεν ταιριάζεις....
Αυτές οι καταστάσεις θέλουν υπομονή,αλλά εκεί που σου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι,πού να την βρείς την ρημάδα??????

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα,Τιτίκα μου!!!!
Περαστικούλια σας....

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Καλημέρα,Τιτίκα μου!!!!
Περαστικούλια σας....

να΄σαι καλα σε ευχαριστω πολυ

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τιτίκα μου,συζήτησέ το και με τον άντρα σου αυτό που σου είπε η Γεωργία.
Τόσα πολλά λεφτά μόνο για σκελετό???

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΙΤΙΚΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Very Happy Very Happy Very Happy
καταρχην περαστικα στην μυρσινουλα.εχει λιωσει το παιδι πια ελεος να φυγει αυτος ο καιρος να ανασανεις λιγακι να παρει και το παιδι τα πανω του.
πως περασες εδω λοιπον?εψησες?
εισαι καλυτερα τωρα?
να μιλησεις και με την γεωργια για αυτο που σου ειπε.

αλικακι ΚΡΗΤΗ ΛΕΒΕΝΤΟΓΕΝΑ και πεθερα στα ΧΑΜΕΝΑ? Very Happy Very Happy
αντε τελειωσε και αυτο. Very Happy Very Happy η μικρη σου ροδανι παει η γλωσσα. Very Happy Very Happy

χαπι μου περαστικα σας . Sad

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΙΤΙΚΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Very Happy Very Happy Very Happy
καταρχην περαστικα στην μυρσινουλα.εχει λιωσει το παιδι πια ελεος να φυγει αυτος ο καιρος να ανασανεις λιγακι να παρει και το παιδι τα πανω του.
πως περασες εδω λοιπον?εψησες?
εισαι καλυτερα τωρα?
να μιλησεις και με την γεωργια για αυτο που σου ειπε.

αλικακι ΚΡΗΤΗ ΛΕΒΕΝΤΟΓΕΝΑ και πεθερα στα ΧΑΜΕΝΑ? Very Happy Very Happy
αντε τελειωσε και αυτο. Very Happy Very Happy η μικρη σου ροδανι παει η γλωσσα. Very Happy Very Happy

χαπι μου περαστικα σας . Sad

καλα περασαμε οχι τοσο καλα οσο περιμενα γιατι εμενα το μυαλο μου ηταν αλλου.αρρωστησε και το μωρο απο το μ.σαββατο οποτε ηρθε και εδεσε.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις