Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
648 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 648 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 40]

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΙΤΙΚΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Very Happy Very Happy Very Happy
καταρχην περαστικα στην μυρσινουλα.εχει λιωσει το παιδι πια ελεος να φυγει αυτος ο καιρος να ανασανεις λιγακι να παρει και το παιδι τα πανω του.
πως περασες εδω λοιπον?εψησες?
εισαι καλυτερα τωρα?
να μιλησεις και με την γεωργια για αυτο που σου ειπε.

αλικακι ΚΡΗΤΗ ΛΕΒΕΝΤΟΓΕΝΑ και πεθερα στα ΧΑΜΕΝΑ? Very Happy Very Happy
αντε τελειωσε και αυτο. Very Happy Very Happy η μικρη σου ροδανι παει η γλωσσα. Very Happy Very Happy

χαπι μου περαστικα σας . Sad

καλα περασαμε οχι τοσο καλα οσο περιμενα γιατι εμενα το μυαλο μου ηταν αλλου.αρρωστησε και το μωρο απο το μ.σαββατο οποτε ηρθε και εδεσε.
ποδηλατακι τουλαχιστον προλαβε να κανει?
Sad Sad περαστικα σας τιτικα μου .τωρα κοιμαται?

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΙΤΙΚΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Very Happy Very Happy Very Happy
καταρχην περαστικα στην μυρσινουλα.εχει λιωσει το παιδι πια ελεος να φυγει αυτος ο καιρος να ανασανεις λιγακι να παρει και το παιδι τα πανω του.
εισαι καλυτερα τωρα?

αντε τελειωσε και αυτο. Very Happy Very Happy η μικρη σου ροδανι παει η γλωσσα. Very Happy Very Happy

καλα περασαμε οχι τοσο καλα οσο περιμενα γιατι εμενα το μυαλο μου ηταν αλλου.αρρωστησε και το μωρο απο το μ.σαββατο οποτε ηρθε και εδεσε.

καναμε ναι.της πηραμε και κουζινα τεφαλ και μας μαγειρευει η σκατουλα.οχι δε θελει με τιποτα νακοιμηθει εφαγε το μισο φρουτο με τα χιλια ζορια και καθεται ακομη στο καθισμα φαγητου.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
εισαι καλυτερα τωρα?

καναμε ναι.της πηραμε και κουζινα τεφαλ και μας μαγειρευει η σκατουλα.οχι δε θελει με τιποτα νακοιμηθει εφαγε το μισο φρουτο με τα χιλια ζορια και καθεται ακομη στο καθισμα φαγητου.
και δεν γκρινιαζει που καθετε εκει?
εμεις του πηραμε φουσκωτο τραμπολινο και εχει κανει τον κοσμο αναστα .μολις γυρισει θα λιωσει παλι.
καλα κοριτσια χτες ολη μερα εξω ημουν .και για ποτακι πηγα το βραδυ.σημερα θα βρεθω με τις φιλες μου και θα κανω και μια καλη φασινα στο σπιτι.ευκαιρια ειναι τωρα.
αυριο θα παμε για ουζα με τις αδελφουλες και καμια μασα ,ελαφρια.
παντως δεν εφαγα στην ζαντε ,προσεξα πολυ ,εχω χασει μου ειπαν εδω στην δουλεια.
αλλα πολυ ψητο εφαγα.και πολυ σαλαταααααα
σημερα παλι γιαουρτακι το μενου.
Very Happy

Sot2010

Sot2010
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Χριστός Ανέστη! Χρόνια Πολλά και καλά με υγεία και χαρά κοριτσάκια μου!!!
Τι κάνετε; Περάσατε όμορφα διαβάζω! Άντε και του χρόνου με υγεία!

Τιτικάκι μου, περαστικά στην Μυρσινούλα σου! Λοιπόν, οταν θα πάει παιδικό θα σου λέει: "Μαμά γιατί όλα τα παιδάκια λείπουν καμιά φορά απο το σχολείο κι εγώ δε λείπω ποτέ;;;;;" Δηλαδή, το "αντίσωμα" έχει πιάσει ταβάνι!!! Περαστικά και πάλι βρε κουκλίτσα μου!

Βιβίκο, τι έγινε; Το παίζουμε ελεύθερες κι ωραίες και βγαίνουμε και για ποτάκι μόνες;;;;; Σωστήηηηηηη!!!

Αλικάκια μου, Γεωργία, Ευτυχία και λοιπες ομορφιές καλημέρα και Χρόνια Πολλά!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:Χριστός Ανέστη! Χρόνια Πολλά και καλά με υγεία και χαρά κοριτσάκια μου!!!
Τι κάνετε; Περάσατε όμορφα διαβάζω! Άντε και του χρόνου με υγεία!

Τιτικάκι μου, περαστικά στην Μυρσινούλα σου! Λοιπόν, οταν θα πάει παιδικό θα σου λέει: "Μαμά γιατί όλα τα παιδάκια λείπουν καμιά φορά απο το σχολείο κι εγώ δε λείπω ποτέ;;;;;" Δηλαδή, το "αντίσωμα" έχει πιάσει ταβάνι!!! Περαστικά και πάλι βρε κουκλίτσα μου!

καλημερα κοριτσακι μακαρι ρε συ του χρονου να μην ειναι ετσι τα πραγματα με την μικρη γιατι αλλιως καηκα.

Βιβίκο, τι έγινε; Το παίζουμε ελεύθερες κι ωραίες και βγαίνουμε και για ποτάκι μόνες;;;;; Σωστήηηηηηη!!!

Αλικάκια μου, Γεωργία, Ευτυχία και λοιπες ομορφιές καλημέρα και Χρόνια Πολλά!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
εισαι καλυτερα τωρα?

εμεις του πηραμε φουσκωτο τραμπολινο και εχει κανει τον κοσμο αναστα .μολις γυρισει θα λιωσει παλι.
καλα κοριτσια χτες ολη μερα εξω ημουν .και για ποτακι πηγα το βραδυ.σημερα θα βρεθω με τις φιλες μου και θα κανω και μια καλη φασινα στο σπιτι.ευκαιρια ειναι τωρα.
παντως δεν εφαγα στην ζαντε ,προσεξα πολυ ,εχω χασει μου ειπαν εδω στην δουλεια.
Very Happy

ξεσαλωνουμε κυρια βιβη βλεπω ε;ποτε επιστρεφει ο γιος;

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
εισαι καλυτερα τωρα?

Very Happy

καλημερα doc και χρονια πολλαααααα

ο γιος μαλλον επιστρεφει πεμπτη .εχω χρονο για ξεσαλωμα .. Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
εισαι καλυτερα τωρα?

Very Happy

καλημερα doc και χρονια πολλαααααα

ο γιος μαλλον επιστρεφει πεμπτη .εχω χρονο για ξεσαλωμα .. Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

μπραβο κοριτσαρα μου ξεσαλωσε λιγο και για εμενα

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
kalhsp3pa kopitsia xponia polla!!!xpistos an3sti!!!!!pws p3pasat3?

poly wpaia kala p3pasam3 fagam3 koimathikam3 paiksam3 papa poly sto gkazon alla apwsthsam3 kiolas shm3pa an3bas3 pyp3to 38 alla tin kolhsa 3gw stin anastash an3basa pyp3to ponos sto laimo kai sto swma,shm3pa niwtho kala!h mikph moy d3n bhx3i alla sygoypa pona3i o laimos tis......kai shm3pa dn doyl3ya alla tha paw giati tha kanoym3 mintink....dn tha apghsw alla agxonomai....o kaipos xalia kai tha syn3xish aman pia mas koypas3 olos o kosmos apwstos 3inai.

p3pastika sta paidakia poy inai apwsta!!!gpafw xalia giati kai o ypologisths ta tinazi!!!!

τουρτιτσα

τουρτιτσα
καλημερα σας και απο εδω.τι κανετε πως περασατε?δεν προλαβαινω να διαβασω,εχω δουλειες.τα λεμε απο αυριο καλυτερα.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημεραααααααααααααααααααααααααα
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 37 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 37 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 37 215994

ωρε που ειστε ουλες? Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

εγω δουλεια κλασικα.

ξεσαλωσα παλι χτες
ευχαριστω ευχαριστω Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερούδια,κοπελιές!!!!!!

Αμάν,ρε Βιβήκα!!!!Έλεος!!!!! Very Happy
Πάλι ξεσάλωσες????Δεν ντρέπεσαι καθόλου????? Very Happy

Πάω να σας διαβάσω και έρχομαι!!!
Ο ζουζουνάκος μου είναι μια χαρά!!Φτού μας!!!! Very Happy
Σήμερα θα του σταματήσω και το σιροπάκι.Τι βροχή είναι αυτή ρε κορίτσια?????Κι ήθελα να πάω για ψώνια......

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ζουζουνίτσα μου,από ότι κατάλαβα είναι η μικρή σου αρρωστούλα και την κόλλησες εσύ???
Περαστικούλια και στις δυο σας!
Έχω πρόβλημα με τα γκρίκλις,δεν τα καταλαβαίνω και πολύ καλά...και όχι δεν είμαι ξανθιά...καστανόξανθη είμαι,χοχοχοχο!!!!!!

Καλημέρα,Σωτηρούλα μου!!Καλώς μας ήρθες κι εσύ,ξανά!!!!

Τουρτίτσα μου,χρόνια πολλά κι από δω για το κοριτσάκι σου,για χτες.Γερό και ευτυχισμένο να είναι!!

Γεωργία μου,εσύ επέστρεψες???Κάπου πήρε από σπόντα το μάτι μου κάποιο ποστ σου,αλλά δεν σου απάντησα,μου ξέφυγε...θα ψάξω τώρα να το βρω...

Βιβήκα,θέλω κι εγώ να του πάρω κάποιο φουσκωτό παιχνίδι του μικρού μου.Πόσο μου αρέσουν!!!Θα παίζω κι εγώ μου φαίνεται,χιχιχιχ!!!!!!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μια βροχερή καλημέρα κι από μένα!!! Τι μου κάνετε; Βιβήκα ξεσαλώματα διαβάζω και ζηλεύω! Αν και να σου πω την αλήθεια, αν είχα χρόνο εγώ θα κοιμόμουν, στην κατάσταση που βρίσκομαι!
Η μικρή μου πάλι ξύπνησε μέσα στη νύχτα, αυτό μου έλειπε γιατί είχα ξαπλώσει και αργά με τις δουλειές που είχαν μαζευτεί!!! Όπως καταλαβαίνετε δε θα την παλέψω πάλι σήμερα!!!

Χαχα, αλικάκι που να ήσουν και ξανθιά! Razz Αστειεύομαι, η αλήθεια είναι ότι τα γκίκλις είναι δυσανάγνωστα (γράφει η ζουζού και το 3 στη θέση του "ε" και μας μπέρδεψε λιγάκι, χιχι) αλλά άμα έχει πρόβλημα ο η/υ τι να κάνεις... Αρκεί που γράφει!!!

Αλικάκι καλύτερα ο γιος, μπράβο! Χάπι ο δικός σου; Τιτίκα μου η μικρή; Ελπίζω καλύτερα σήμερα, αν και τέτοιος καιρός!

Τουρτίτσα μου χρόνια πολλά για τη μεγάλη σου κι από εδώ (σου ευχηθήκαμε και στο φέης)! Να τη χαίρεσαι!!!
Έχω σημειώσει απουσίες, ή μου ξέφυγαν; Πχ mangio... που είσαι καλή μου οεο;
Σωτηρία, Γεωργία, Ana, Anibal και λοιπές μανούλες την καλημέρα μου!!!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Α, και δε σας είπα, πολλές γιορτούλες μαζεύτηκαν για εμάς τις μέρες αυτές! Σήμερα έχουμε επέτειο γάμου (2 χρόνια!) αν και το γιορτάζουμε περισσότερο στην ημ/νια που τα "φτιάξαμε" Razz Την Παρασκευή γιορτάζει η μανούλα μου, το Σάββατο έχει γεννέθλια η αδερφή μου και την Κυριακή κλείνει τον 1ο της χρόνο η ανιψούλα μου! Χαμός, πρέπει να ψωνιστούμε, χεχε!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεωργία μου,από το Σάββατο έχεις να φανείς,ε???
Διάβασα αυτό που έλεγες για την μαμα σου και αυτό που είπες στο τέλος ήταν το πιο σωστο...θα αρχίσει ο μικρός τον παιδικό και θα ηρεμήσεις.
Είναι λίγο δύσκολο να τα βάζουμε με γιαγιοπαππούσες γιατί οι κανόνες που εχουμε βάλει εμείς ,πολύ απλά τις περισσότερες φορές τους φαίνεται ότι μιλάμε κινέζικα!!!!
Σε όλες μας πιστεύω συμβαίνει αυτό..
Άντε βγάλε άκρη.....θα πρέπει να τσακωνόμαστε συνέχεια...

Ευτυχία μου,θέλω κι εγώ από τα καλούδια που έφτιαξες!!Μιαμ,μιαμ....Και του χρόνου να είστε καλά οι νυκοκυρές να φτιάξετε πάλι!!!Εγώ φέτος δεν έκανα τίποτα...ούτε αυγά δεν έβαψα!!!Αλλά πήγα στην μαμά μου και έπλασα κουλουράκια!!!!

Άνιμπαλ,ακόμα δεν φάνηκες???Πάει...μας ξέχασες.....

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
crazymommy έγραψε:Α, και δε σας είπα, πολλές γιορτούλες μαζεύτηκαν για εμάς τις μέρες αυτές! Σήμερα έχουμε επέτειο γάμου (2 χρόνια!) αν και το γιορτάζουμε περισσότερο στην ημ/νια που τα "φτιάξαμε" Razz Την Παρασκευή γιορτάζει η μανούλα μου, το Σάββατο έχει γεννέθλια η αδερφή μου και την Κυριακή κλείνει τον 1ο της χρόνο η ανιψούλα μου! Χαμός, πρέπει να ψωνιστούμε, χεχε!

Τι εννοείς να ψωνιστείτε????Αχαχαχαχαχ!!!!!Πλάκα σου κάνω!!!!
Χρόνια σας πολλά!!!!!!!Να ζήσετε να ευτυχήσετε και ο γάμος σας να είναι ο πιο ευτυχισμένος πάνω στην γη!!!!!!!!
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 37 379767 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 37 379767 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 37 379767 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 37 379767 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 37 379767
Προκαταβολικά,να χαίρεσαι την μανούλα σου,την αδερφούλα σου και την ανηψούλα σου!!Να είναι γερές και ευτυχισμένες!!!!!!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:
crazymommy έγραψε:Α, και δε σας είπα, πολλές γιορτούλες μαζεύτηκαν για εμάς τις μέρες αυτές! Σήμερα έχουμε επέτειο γάμου (2 χρόνια!) αν και το γιορτάζουμε περισσότερο στην ημ/νια που τα "φτιάξαμε" Razz Την Παρασκευή γιορτάζει η μανούλα μου, το Σάββατο έχει γεννέθλια η αδερφή μου και την Κυριακή κλείνει τον 1ο της χρόνο η ανιψούλα μου! Χαμός, πρέπει να ψωνιστούμε, χεχε!

Χρόνια σας πολλά!!!!!!!Να ζήσετε να ευτυχήσετε και ο γάμος σας να είναι ο πιο ευτυχισμένος πάνω στην γη!!!!!!!!
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 37 379767 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 37 379767 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 37 379767 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 37 379767 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 37 379767
Προκαταβολικά,να χαίρεσαι την μανούλα σου,την αδερφούλα σου και την ανηψούλα σου!!Να είναι γερές και ευτυχισμένες!!!!!!

Razz Razz Razz
Κι εγώ για πλάκα το είπα το "ψωνιστούμε", χιχιχι! Χωρίς πλάκα πρέπει να ρίξουμε τρέξιμο να προλάβουμε τόσα δώρα! Μ' αρέσει να ψωνίζω δώρα, αλλά είμαι και κουρασμένη ρε γμτ!
Σ' ευχαριστώ πολύ αλικάκι μου!!!!!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 37 215994 Πέσαν όλα μαζί φέτος (δηλ. η γιορτή της μαμάς που έπεσε μαζί) γιατί τα γενέθλια δεν αλλάζουν!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Γεωργία μου,από το Σάββατο έχεις να φανείς,ε???
Διάβασα αυτό που έλεγες για την μαμα σου και αυτό που είπες στο τέλος ήταν το πιο σωστο...θα αρχίσει ο μικρός τον παιδικό και θα ηρεμήσεις.
Είναι λίγο δύσκολο να τα βάζουμε με γιαγιοπαππούσες γιατί οι κανόνες που εχουμε βάλει εμείς ,πολύ απλά τις περισσότερες φορές τους φαίνεται ότι μιλάμε κινέζικα!!!!
Σε όλες μας πιστεύω συμβαίνει αυτό..
Άντε βγάλε άκρη.....θα πρέπει να τσακωνόμαστε συνέχεια...

Ευτυχία μου,θέλω κι εγώ από τα καλούδια που έφτιαξες!!Μιαμ,μιαμ....Και του χρόνου να είστε καλά οι νυκοκυρές να φτιάξετε πάλι!!!Εγώ φέτος δεν έκανα τίποτα...ούτε αυγά δεν έβαψα!!!Αλλά πήγα στην μαμά μου και έπλασα κουλουράκια!!!!

Άνιμπαλ,ακόμα δεν φάνηκες???Πάει...μας ξέχασες.....

Σε ο,τι αφορά στους γιαγιοπαπούδες, απλά Respect Respect Respect

Επίσης, ούτε κι εγώ έφτιαξα τίποτα φέτος, χεχε! Ούτε καν έπλασα κουλουράκια, μόνο έφαγα η γουρούνα, χαχαχα! Μια χαρά ήταν! Και του χρόνου, χιχιχι!

Ωχ, πέρασε η ώρα, σας χαιρετώ, φιλιά πολλά! Να έχετε μια όμορφη μέρα, παρά τον άσχημο καιρό!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δηλαδή,η γιορτή είναι κινούμενη???Γιατί????

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημρα κοριτσια τι κανετε;εγω πολυ χαλια .χτες το μωρο ολη την ημερα δεν ειχε ουρησει και ημασταν στο τσακ να παμε νοσοκομειο.τελικα αφου την ποτισα πολυ νερο εκανε τσισα το βραδυ και γλυτωσαμε.σημερα θα δουμε πως θα παει η κατασταση.τι σκατα ποιος μας εχει μουτζωσει δεν εχω καταλαβει.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα,Τιτίκα μου!
Εννοείς ότι όλην την ημέρα δεν είχε κάνει τίποτα???Της έδινες υγρά αλλά και πάλι όχι???
Ο παιδίατρος τι είπε γι αυτό???
Τι να πω πια....

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
crazymommy έγραψε:
αλικακι έγραψε:

Razz Razz Razz
Κι εγώ για πλάκα το είπα το "ψωνιστούμε", χιχιχι! Χωρίς πλάκα πρέπει να ρίξουμε τρέξιμο να προλάβουμε τόσα δώρα! Μ' αρέσει να ψωνίζω δώρα, αλλά είμαι και κουρασμένη ρε γμτ!
Σ' ευχαριστώ πολύ αλικάκι μου!!!!!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 37 215994 Πέσαν όλα μαζί φέτος (δηλ. η γιορτή της μαμάς που έπεσε μαζί) γιατί τα γενέθλια δεν αλλάζουν!
ΑΛΙΚΑΚΙ ΜΟΥ να τους χαιρεσαι ουλους και να ζησετε .
Very Happy Very Happy οπωσδηποτε να ψωνιστητε επιβαλετε.
Very Happy Very Happy Very Happy η τιτικα που ειναι?
αλικακι μου μπραβο που αναρρωσατε .

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Καλημέρα,Τιτίκα μου!
Εννοείς ότι όλην την ημέρα δεν είχε κάνει τίποτα???Της έδινες υγρά αλλά και πάλι όχι???
Ο παιδίατρος τι είπε γι αυτό???
Τι να πω πια....

μου ειπε αν σε 18 ωρες δεν ουρησει νοσοκομειο.απο τον πυρετο μου ειπε αν ιδρωνει χανει υγρα οποτε δεν κανει τσισα.το θεμα ειναι οτι και αλλες φορες εκανε πυρετο αλλα δεν συνεβαινε κατι τετοιο.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σε ευχαριστώ πολύ Βιβηκα μου!
Να μην ξαναρρωστήσει κανένα παιδάκι!Γίνεται?????

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις