Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
479 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 479 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 40]

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mangio έγραψε:Αλικακι Αλικακι, στασου!!!!μυγδαλα!!!
Μια φορα πηγα να σε πετυχω πρωι και φευγεις Very Happy !!Καλο ταξιδι να εχετε,να περασετε ηρεμες οικογενειακες στιγμες!!! Αχ ξεχασα, ποιο νησι??

χαχαχα!!!!Όχι,δεν φεύγω!!Το μωρό μου κοιμάται ακόμη...
Σε ευχαριστώ για τις ευχές και ανταποδίδω!!!!
Κέρκυρα,Κέρκυραααα με το ποντηκονήσιιιιιιι,λαλαλα!!!!!!

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αλικακι εννοειται, καλα το εκανες!! Τα εχω συνηθισει, στη θαλασσα νευριαζω ,αλλα θα το συνηθισω κι αυτο!!
Ειμαι πρωινη σημερα γιαλ ιγο, θα παω να βαψω τα αυγα μας, με κρεμμυδοφυλλα, ετσι τα ειχα κανει και περυσι!Και θα κολλησω μετα διαφορα πανω, θα τα κανω καλλιτεχνικα!Δε μου ειπες, σε ποιο νησι θα πατε??Δεν ερχεστε κα ισεις στο δικο μας!!Το τρελοαλικακι εφτασε χτες ε??

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αλικακι έγραψε:
[/quote]

Αχ κερκυρα, τι ωραια που θα ειναι!!!!
Εδωσα του μικρου σοκοφρετα μικρη και ολο λεει :ταλλη ταλλη ταλλη!!!!Πειραζει μωρε να του δωσω κι αλλη??Δεν ετρωγε και αυτες τις μερες, αδυνατισε, ηταν που ηταν!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mangio έγραψε:Αλικακι εννοειται, καλα το εκανες!! Τα εχω συνηθισει, στη θαλασσα νευριαζω ,αλλα θα το συνηθισω κι αυτο!!
Ειμαι πρωινη σημερα γιαλ ιγο, θα παω να βαψω τα αυγα μας, με κρεμμυδοφυλλα, ετσι τα ειχα κανει και περυσι!Και θα κολλησω μετα διαφορα πανω, θα τα κανω καλλιτεχνικα!Δε μου ειπες, σε ποιο νησι θα πατε??Δεν ερχεστε κα ισεις στο δικο μας!!Το τρελοαλικακι εφτασε χτες ε??

Με κρεμμυδότσουφλα είχα επιχειρήσει να τα βάψω πρόπερσι και κατάφερα...μια τρύπα στο νερό!!!χαχαχαχ!!!!!
Σου είπα σε πιο νησί αλλά δεν με προσέχεις γι αυτό δεν στο ξαναλέω!!!!
Κάτσε να σε πειράξω λιγάκι τώρα που σε βρήκα,χοχοχο!!!! Razz
Στο νησί σας δεν υπάρχει περίπτωση α ξανάρθω παρά μόνο με αεροπλάνο...έπαθα νήλα εκείνην την χρονιά με το πλοίο!!!!!Λογικά τώρα η Αλίκη μας θα βρίσκεται στα μέρη σου...
Να πας κι εσύ να την κάνεις!!Γιατί όχι???Θα δεις...στην κυριολεξία!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mangio έγραψε:
αλικακι έγραψε:

Αχ κερκυρα, τι ωραια που θα ειναι!!!!
Εδωσα του μικρου σοκοφρετα μικρη και ολο λεει :ταλλη ταλλη ταλλη!!!!Πειραζει μωρε να του δωσω κι αλλη??Δεν ετρωγε και αυτες τις μερες, αδυνατισε, ηταν που ηταν!![/quote]

Δώστου καλέ του παιδιου...σιγά....

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσακια

καλα να περασετε .αλικη κερκυρα?εμεις διπλα Ζακυνθο. Very Happy Very Happy
εγω ειχα μυωπια απο οσο θυμαμαι τον εαυτο μου .μετα τα 18 εβαλα φακους και εγω.στις πανελληνιες εκτοξευτηκα.
11 βαθμοι το συνολο.
Ταλαιπωρηθηκα και κουραστηκα με τους φακους .
εκανα λειζερ τον Νοεμβρη του 2006 .και μηδενισα.Ξερεις τι ειναι να βλεπεις καθαρα μετα απο 11 βαθμους?
Sad τα κλαματα εβαλα.δεν το πιστευα.
Εκανα βουτιες στην θαλασσα,περναγα την βελονα στην κλωστη,μπορουσα να κοψω ανετα τα νυχια στα ποδια . Very Happy Very Happy
Εκπληκτικα.
Γεννησα Φυσιολογικα με επισκληριδιο.Δεν μου ανεβηκε ,που το ειχα φοβο στην εγκυμοσυνη ,ουτε μετα.
δεν ειχα κανενα προβλημα μικρη.Κανεις δεν με κοροιδευε.
τιτικα μην το εχεις αυτο στο μυαλο σου..
και εγω το σκεφτομαι για τον Διονυση ,μην το παρει κληρονομικα,αλλα και να το παρει οκ.δεν εγινε και τιποτα.Θα ειναι και μουρατος με γυαλι το σκατοοοο.
Χαλαρωσε και κοιτα να ειναι οκ το παιδι.πρεπει να τα φοραει συνεχεια?τι σου ειπε?

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα,Βιβήκα μου!!!Κι εσυ λέιζερ????Είδαμε το φως το αληθινό,ε???χιχιχιχιχ!!!!!!
Δίπλα δίπλα θα είμαστε βρε!!!Αν πάμε γιατί δεν είναι σίγουρο..ο αντρούλης μου πονάει ακόμη.....

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
χαχα Αλικακι οτι θα δω ειναι σιγουρο!!!Ασε που οταν τα φοραω στο σπιτι ολο μου τα τραβαει ο μικρος!!Μη του λεω, 300 ευρω εκαναν και ηταν απο τα φτηνα, τιποτα αυτος Razz !!
Το ειδα στο επομενο μηνυμα οτι εγραψες κερκυρα, αλλα αφου με πειραξες, δε θα σε παιζω και γω Razz Razz ! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 34 417472
Καλα μας εφερε και ενα τσουρεκι ο νονος χτες, το τσακιζω λεπτο με το λεπτο!!Ο καφες δεν τελειωνει, αλλα το τσουρεκι εξαφανιζεται!!Πρεπει καποιος να με σταματησει Twisted Evil !!
Θα παρω κ σε λιγο τη μικροβιολογο να μου πει αποτελεσματα εξετασης ουρων του μικρου, να σιγουρευτουμε οτι δεν ειχε ουρολοιμωξη.Βρε κοριτσια, αυτο το αιφνιδιο εξανθημα που βγαζουν τα μωρα μετα απο ιωση, δεν το βγαζουν καθε φορα??Μια φορα περασε ιωση και γεμισε, αλλα τωρα τιποτα.
Βιβηκα, καλημερα!!!!!!!!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κορίτσια,αυτό το ξέρατε????
Τόσα χρόνια το βλέπω και δεν το 'ξερα!!!

http://tsekouratoi.blogspot.com/2012/04/video_5864.html

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mangio έγραψε:χαχα Αλικακι οτι θα δω ειναι σιγουρο!!!Ασε που οταν τα φοραω στο σπιτι ολο μου τα τραβαει ο μικρος!!Μη του λεω, 300 ευρω εκαναν και ηταν απο τα φτηνα, τιποτα αυτος Razz !!
Το ειδα στο επομενο μηνυμα οτι εγραψες κερκυρα, αλλα αφου με πειραξες, δε θα σε παιζω και γω Razz Razz ! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 34 417472
Καλα μας εφερε και ενα τσουρεκι ο νονος χτες, το τσακιζω λεπτο με το λεπτο!!Ο καφες δεν τελειωνει, αλλα το τσουρεκι εξαφανιζεται!!Πρεπει καποιος να με σταματησει Twisted Evil !!
Θα παρω κ σε λιγο τη μικροβιολογο να μου πει αποτελεσματα εξετασης ουρων του μικρου, να σιγουρευτουμε οτι δεν ειχε ουρολοιμωξη.Βρε κοριτσια, αυτο το αιφνιδιο εξανθημα που βγαζουν τα μωρα μετα απο ιωση, δεν το βγαζουν καθε φορα??Μια φορα περασε ιωση και γεμισε, αλλα τωρα τιποτα.
Βιβηκα, καλημερα!!!!!!!!!!
καλημερα αγαπημενη μου.
οχι δεν χρειαζετε να τον βγαζουν καθε φορα το εξανθημα.
αναλογα την ιωση και πως ξεσπαει στον οργανισμο μου ειπε ο γιατρος τοτες.
Very Happy Very Happy

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσοπουλα, επειδη και το δετερο παιδι χωρις επισκληριδιο θα το γεννησω, ειναι λιγο επιφοβο με τολειζερ.Αν και δεν ενιωσα οτι ζοριστηκα τα ματια οταν γεννουσα, ασχετα αν ο αντρας μου μου ειπε οτι ειχαν πεταχτει εξω affraid !!μα γιατι το λεει αυτο ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 34 4872 ??
Τιτικα, ειδες, ολες στραβουλες ειμαστε!!Εκτος απο τεκνατζουδες, θα ανηκουμε και σε αλλη κατηγορια τωρα!(Εσυ Αλικακι, τη γλιτωσες την τεκνατζου, αλλα κατι θα βρουμε και για σενα!!Με το φορεμα τι εκανες??

Sot2010

Sot2010
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα κοριτσάρες μου!!! Τι κάνετε; Εμείς είμαστε μια χαρούλα...με λίγο βηχαλάκι βέβαια αλλά δεν ανησυχώ...ακόμα!

Τιτικάκι μου πολύ στεναχωρέθηκα που δεν είχατε και τόσο καλά νέα! Προσπάθησε όμως να είσαι ήρεμη όπως σου προείπαν και οι φίλες για να μην αναστατωθεί η Μυρσινούλα. Δεύτερη, μη σου πω και τρίτη γνώμη ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ!!!
Γαμώτο, άντε και έβαλες τα γυαλιά! Μετά θα φοβάσαι δυο φορές να μην πέσει και χτυπήσει το παιδί! Κάπου διάβασα όμως οτι η υπερμετρωπία στα παιδιά περνάει μεγαλώνοντας, όταν οι βαθμοί είναι μικροί. Το 4 δηλαδή είναι μεγάλο;;;; Δεν ξέρω βρε Τιτικάκι μου, κοίτα λίγο να ηρεμήσεις και απο βδομάδα πήγαινε και σε έναν άλλο γιατρό!!!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Κορίτσια,αυτό το ξέρατε????

σοβαρα?καλα καμια σχεση,δεν θα το καταλαβαινα ποτε ομως.Μπραβο του.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Mangiούλα μου,εμένα ο δικός μου μια φορά μόνο έβγαλε εξανθύματα από πυρετό.Τις άλλες 2 φορές που αρρωστησε δεν έβγαλε..οπότε δεν βγάζουν πάντα..
300 ευρώ για γυαλιά ε???Πολύ large τύπος είσαι,χαχαχαχα!!!!Καλά αποτελέσματα στον γιοκα σου!!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Mangiούλα μου,εμένα ο δικός μου μια φορά μόνο έβγαλε εξανθύματα από πυρετό.Τις άλλες 2 φορές που αρρωστησε δεν έβγαλε..οπότε δεν βγάζουν πάντα..
300 ευρώ για γυαλιά ε???Πολύ large τύπος είσαι,χαχαχαχα!!!!Καλά αποτελέσματα στον γιοκα σου!!
εγω να δεις ποσα εδινα.300 καναν μονο οι φακοι των γυαλιων .οχι και ο σκελετος.
ειδικη επεργασια γυαλι για να μην παραμορφωνονται τα ματια μου.
Και ηταν πολυ λεπτοι .μια φορα μου σπασανε και φρικαρααααααα.αντε μανα 300 ευρουλακια.ακομα το θυμαμαι.

Sot2010

Sot2010
Αλικάκι, Δωράκι και Βιβικάκι καλημέρααααααααααααα!!!

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αλικακι, δεν το ηξερα ουτε εγω για τον Βογιατζη!
Οσο για τα αυγα, τι περιμενες τωρα??Σε ειδαν τα αυγα και θαμπωθηκαν απο την ομορφια σου, δεν μπορουσαν να βαφτουν Razz !!!Επαθαν πολιτισμικο σοκ!!Γι' αυτο δεν σου πετυχαν βρε!!Ετσι θα το σκεφτεσαι Razz !!

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Sot2010 έγραψε:Αλικάκι, Δωράκι και Βιβικάκι καλημέρααααααααααααα!!!
Καλημερα Σωτηρουλα ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 34 215994 !!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mangio έγραψε:Κοριτσοπουλα, επειδη και το δετερο παιδι χωρις επισκληριδιο θα το γεννησω, ειναι λιγο επιφοβο με τολειζερ.Αν και δεν ενιωσα οτι ζοριστηκα τα ματια οταν γεννουσα, ασχετα αν ο αντρας μου μου ειπε οτι ειχαν πεταχτει εξω affraid !!μα γιατι το λεει αυτο ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 34 4872 ??
Τιτικα, ειδες, ολες στραβουλες ειμαστε!!Εκτος απο τεκνατζουδες, θα ανηκουμε και σε αλλη κατηγορια τωρα!(Εσυ Αλικακι, τη γλιτωσες την τεκνατζου, αλλα κατι θα βρουμε και για σενα!!Με το φορεμα τι εκανες??

Χωρίς επισκλειρίδιο ρε θηρίο????Μπράβο σου,κοκόνα μου!!!Respect.....
Εμένα ο άντρας μου,μιας και έχω ξεχάσει να σας πω με παρναει γύρω στα 5 χρόνια οπότε καλά λες,Mangioύλα μου,τεκνατζού δεν είμαι..να δω τι άλλο θα βρεις!!!!! Razz
Τα φορέματα τα έδειξα χθες στην κουμπαρίτσα μου και ψηφίζει μαύρο δαγκωτό...περιμένω και τον σύζηγο να μου πει την γνώμη του για να κλείσει το σίριαλ,χαχαχαχα!!!!!!!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mangio έγραψε:
Καλημερα Σωτηρουλα ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 34 215994 !!!!

καλημερα γιατρε μουυυυυυυυυυυυ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 34 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 34 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 34 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 34 215994

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Καλημέρα,Σωτηρούλα μου!!!Εσένα κι αν έχω καιρό να σε πετύχω πρωί....Τι μου κάνεις?????

mangio έγραψε:Αλικακι, δεν το ηξερα ουτε εγω για τον Βογιατζη!
Οσο για τα αυγα, τι περιμενες τωρα??Σε ειδαν τα αυγα και θαμπωθηκαν απο την ομορφια σου, δεν μπορουσαν να βαφτουν Razz !!!Επαθαν πολιτισμικο σοκ!!Γι' αυτο δεν σου πετυχαν βρε!!Ετσι θα το σκεφτεσαι Razz !!

Άσε το γλύψιμο!!!!!!Δεν πιάνουν αυτά σε μένα... Razz
Να σε κάψω Γιάννη να σε αλείψω λάδι!!!!!!! Very Happy

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Kαι λεω και γω, με αφηνει τοση ωρα το σκατο να γραφω ετσι χαλαρα??Εκανε ενα χεσιματακι σουπερ!!!Και τωρα ξανα προς τη γκρινια τραβα!!!
Βιβηκα, πανακριβα ειναι γαμωτο οταν εχεις πολλη μυωπια!!Πηγα μια αλλη φορα να παρω γυαλια με 220 ευρω στο πορτοφολι!Δοκιμαζω, ξαναδοκιμαζω, βρηκα αυτα που ηθελα και ξεχασα μωρε να ρωτησω ποσο εκανα, σιγα το πραγμα!!!Να σου η κυρια στο ταμειο!!εκει μαθαινω την τιμη!!480ευρω με εκπτωση κιολας ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 34 911307 !!Αλλαξα κυριολεκτικα 10 χρωματα και απο ντροπη τα πηρα!Τα λεφτουδακια που ειχα ηταν απλα μια προκαταβολη!
Αλικακι, νομιζεις οτι δεν θα βρω κατι να πω Razz ???Δηλαδη το πιστευεις αυτο που λες Laughing ??Ειμαι και γω πειραχτηρι, μην το ξεχνας Very Happy !!!

Sot2010

Sot2010
[quote="αλικακι"]

Καλημέρα,Σωτηρούλα μου!!!Εσένα κι αν έχω καιρό να σε πετύχω πρωί....Τι μου κάνεις?????

Μια χαρούλα κοριτσάρα μου! Τρέχω σαν τον %^^^$$! Έχω τόσα πράγματα να κάνω και δεν ξέρω πότε.....anyway.....
Πόσο σας ζηλέυω όλες που θα φύγετε!!!
Κι εγώ θέλω!!! Δε μου φτάνει η ακατανόμαστη που τη βλέπω κάθε μέρα, θα είμαστε μαζί και τις γιορτές... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="Sot2010"]Καλημέρα κοριτσάρες μου!!! Τι κάνετε; Εμείς είμαστε μια χαρούλα...με λίγο βηχαλάκι βέβαια αλλά δεν ανησυχώ...ακόμα!

Να σου πω βρε κοριτσάρα...και μένα λίγο βηχαλάκι είχε..πολύ λίγο και επειδή άκουγα για ιώσεις από δω και από κει,είπα να τον πάω στον γιατρό για να είμαι ήσυχη...και του βρήκε βισματάκια στις αμυγδαλές.Δηλαδή,αν δεν τον πήγαινα θα έκανε αμυγδαλίτιδα...Δεν θέλω να σε ανησυχήσω έτσι???Απλά αν ακούς αυτό το λίγο βηχαλάκι περίεργο καλύτερα να τον πας κι ας μην έχει τίποτα....

mamavivo έγραψε:
αλικακι έγραψε:Κορίτσια,αυτό το ξέρατε????

σοβαρα?καλα καμια σχεση,δεν θα το καταλαβαινα ποτε ομως.Μπραβο του.

Ούτε κι εγώ!!!Έπεσα από τα σύννεφα....

mamavivo έγραψε:
αλικακι έγραψε:Mangiούλα μου,εμένα ο δικός μου μια φορά μόνο έβγαλε εξανθύματα από πυρετό.Τις άλλες 2 φορές που αρρωστησε δεν έβγαλε..οπότε δεν βγάζουν πάντα..
εγω να δεις ποσα εδινα.300 καναν μονο οι φακοι των γυαλιων .οχι και ο σκελετος.
ειδικη επεργασια γυαλι για να μην παραμορφωνονται τα ματια μου.
Και ηταν πολυ λεπτοι .μια φορα μου σπασανε και φρικαρααααααα.αντε μανα 300 ευρουλακια.ακομα το θυμαμαι.

Ναι,μωρέ είναι πανάκριβα τα σκασμένα ,το θυμάμαι κι εγώ...

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρή,Mangio,ντράπηκες και πήρες 480 ευρώ γυαλιά?????Χχαχαχαχ!!!Καλή είσαι εσύ....μοιάζουμε σε αυτό!!!
Εγώ είχα ντραπεί και πήρα 400 ευρώ φόρεμα για τον γάμο του αδερφού μου....
Πειραχτήρι εσύ??Άντε καλέ...δεν το είχα καταλάβει...αλλά βρήκες τον μάστορά σου,να το ξέρεις,χιιχιχιχιχ!!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις