Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
528 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 528 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 40]

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ελα σταματαμε την κιλοσυζητηση γιατι και εγω αισθανομαι ασχημα πυο ειμαι στεκα μπιλιαρδου

Sot2010

Sot2010
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
mamavivo έγραψε:οσο συνεχιζετε θελω να βαλω τα κλαματα...
ξεκινησα 64 .πηγα 82 ,μετα πηγα 67 και τωρα 74 ελεος δλδ

Όσο για 'σενα.....θα πηγαίνεις τον Διονύση στο πάρκο κάθε μέρα και θα τρέχεις γύρω γύρω 20 φορές!!!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:ελα σταματαμε την κιλοσυζητηση γιατι και εγω αισθανομαι ασχημα πυο ειμαι στεκα μπιλιαρδου

για πειτε τι κανουν τα σκαθαρια τωρα?
εμενα με πηρε η μαμα ,εφαγε τον απακο(κοκκινιστο κοτοπουλακι με μακαρονια)και θα κοιμηθει οσονουπω

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:

Όσο για 'σενα.....θα πηγαίνεις τον Διονύση στο πάρκο κάθε μέρα και θα τρέχεις γύρω γύρω 20 φορές!!!
ρε αυτο κανω σαν τρελη αλλα το βραδυ κανω το αλλο.....

μην φρικαρετε.
σηκωνομαι την νυχτα και τρωω..ασυναισθητα.το ειχα και παλια το ειχα κοψει για κανα χρονο και ξαναμανα τωρα.γιαυτο τα παιρνω.
αν το κοψω αυτο τελειως θα επανελθω λογικα
ε?

Sot2010

Sot2010
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:ελα σταματαμε την κιλοσυζητηση γιατι και εγω αισθανομαι ασχημα πυο ειμαι στεκα μπιλιαρδου

για πειτε τι κανουν τα σκαθαρια τωρα?
εμενα με πηρε η μαμα ,εφαγε τον απακο(κοκκινιστο κοτοπουλακι με μακαρονια)και θα κοιμηθει οσονουπω

Άρχισε πάλι να τρώει τα κόκκινα ο Διονυσάκος; Είδες μωρέ; Περνάνε τις φάσεις του κι αυτά! Πίεση δε χρειάζεται!
Ο δικός μου είναι στον παιδικό και θα έχει φάει τώρα!

Sot2010

Sot2010

mamavivo έγραψε:
Sot2010 έγραψε:

μην φρικαρετε.
σηκωνομαι την νυχτα και τρωω..ασυναισθητα.το ειχα και παλια το ειχα κοψει για κανα χρονο και ξαναμανα τωρα.γιαυτο τα παιρνω.
ε?

Εννοείται οτι θα επανέλθεις αν κόψεις αυτή την τόσο κακή συνήθεια! Αυτό επιτρέπεται μόνο στην Τιτίκα!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
Sot2010 έγραψε:

μην φρικαρετε.
ε?

πλακα κανεις.μες τη νυχτα;για κοψτα αυτα δεν ντρεπεσαι λεω εγω; Very Happy

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
οχι δεν τα εκοψε ο διονυσακης .του το βαζει κομματακια χωρις σαλτσες του σατραπη.

τιτικα μην φωναζεις ,παντα το εκανα αυτο.Φτιαχνω και κανονικο πιατο και τρωω....αισχοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος.

θα το κοψω τελειως ...το υποσχομαι.

Sot2010

Sot2010
mamavivo έγραψε:οχι δεν τα εκοψε ο διονυσακης .του το βαζει κομματακια χωρις σαλτσες του σατραπη.

τιτικα μην φωναζεις ,παντα το εκανα αυτο.Φτιαχνω και κανονικο πιατο και τρωω....αισχοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος.

Το οτι ξέρεις οτι κάνεις χαζομάρα είναι μια καλή αρχή!
Το οτι ενώ το ξέρεις, εξακολουθείς να το κάνεις είναι μια κακή συνέχεια....

Τι είπα πάλι η doctor.......... Laughing Laughing Laughing

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:
mamavivo έγραψε:οχι δεν τα εκοψε ο διονυσακης .του το βαζει κομματακια χωρις σαλτσες του σατραπη.

Το οτι ξέρεις οτι κάνεις χαζομάρα είναι μια καλή αρχή!
Το οτι ενώ το ξέρεις, εξακολουθείς να το κάνεις είναι μια κακή συνέχεια....

Τι είπα πάλι η doctor.......... Laughing Laughing Laughing
αχαχχααχαχχα καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εκλεισα ραντεβου για την μικρη μ.τεταρτη που ευτυχως εχω αδεια για τις 4 τωρα πως θα γινει να αντεξει αυτη γιατι εκεινη την ωρα κοιμαται δ εξερω.μαλλον θα την κοιμισω μετα το φρουτο και πριν το μεσημεριανο γιατι αλλιως δε μας βλεπω να περναμε ωραια.

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τι κανετε βρε κοριτσια????καλη εβδομαδα!!!!Βρε, δεν παλευεστε!!Εσεις τρεχετε πιο γρήγορα και από την τρελομαμα που κανει αγλωνες!!!Ερχονανται δυσκολοι καιροι καλέ, καντε λιγη οικονομια Razz !!
Για να μαθετε λοιπον, θα γραψω 2 σεντονια σημερα και μετά θα εξαφανιστω, οχι για να πλύνω κουρτινες(σποντα σποντα, ονοματα δε λεμε Razz ), αλλά για να κανω απο δουλεις ο,τι μπορω σημερα!!Αυριο ο αντρας μου φευγει για 5 μερες περιπου εξωτερικο και καταλαβαινω τι εχω να περασω ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 14 534787 !!Ο μικρος μου περασε καλα το σ/κ,επειδη ειμασταν και οι δυο γονεις εδω(δεν δουλευε σ/κ επιτελους ο αντρας μου), και σημερα παλι αρχισε τις γκρινιες!!
Απο πού να αρχισω με σας??Τα παιρνω με τη σειρα:
Καλα Τουρτιτσα, εβαλε τα χερακια της στη λεκανη η μικρη??δεν θα ειχε πλάκα σιγουρα!!
τρελομαμα, περιμενουμε νεα απο τη νεα καρδουλα!!!οσον αφορα την πιπιλα, και μενα, ενω την επιανε μονο στον υπνο, τωρα λογω δοντιων τη θελει πιο συχνα, αλλα κανω την παπια!!!Καθισμα πηραμε ενα της kiddo, 9-36 κιλά στα 165ευρω!
Ανιμπαλ, παραπονακια εκανε μωρε ο μικρος σου Crying or Very sad ???
Χαπινες, αυτα τα 3ωρα ξενυχτια τα χτυπουσε ο δικος μου οταν εβγαζε μαζεμενα τα δοντια καθε μερα!!Τα ειχα παιξει ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 14 534787 !!
Αλικακι μου, βρηκατε ακρη με τον πυρετο ε??περαστικα του μωρε!!
Γεωργια, γαστρεντεριτιδα ο δικος σου??ειναι καλυτερα τωρα???
παω στο επομενο σεντονι!!

τουρτιτσα

τουρτιτσα
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:και εμενα ετσι μου λεει σωτηρια μου και ειμαι στο τσακ να του πω και εγω ακριβως το ιδιο με εσενα.μονο που εγω πρεπει να παρω και τα 6 κιλα που θελει να χασει η βιβη.τοσα μου λειπουν πλεον δυστυχως

μολις συναντηθουμε θα στα δωσω πακετο . Very Happy Very Happy
κανε ορεξη βιβικα.απο εμενα θα τα παρει.

πλακα κανεις????ας ημουν και εγω στεκα και δεν θα αισθανομουν καθολου ασχημα.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τουρτιτσα έγραψε:
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:και εμενα ετσι μου λεει σωτηρια μου και ειμαι στο τσακ να του πω και εγω ακριβως το ιδιο με εσενα.μονο που εγω πρεπει να παρω και τα 6 κιλα που θελει να χασει η βιβη.τοσα μου λειπουν πλεον δυστυχως

μολις συναντηθουμε θα στα δωσω πακετο . Very Happy Very Happy
κανε ορεξη βιβικα.απο εμενα θα τα παρει.

πλακα κανεις????ας ημουν και εγω στεκα και δεν θα αισθανομουν καθολου ασχημα.

οχι μωρε δεν ειναι και τοσο ωραιο το τοσο αδυνατο εμενα τουλαχιστον δε μου αρεσει τωρα ο εαυτος μου. Very Happy

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Χαπινες, φαβα νομιζω οτι απαγορευεται μεχρι 5 χρονων!
Τιτικα, πιστευω οτι το κλαμα προερχεται απο τα δοντια, επειδη το περασαμε και μεις!!Και μακαρι να ειναι από τα δοντια δηλαδή!!
Ζουζουνιτσα, δε σεπαρεξηγουμε καλέ που θα λειπεις!!Αλλά φροντισε να μπαινεις συχνοτερα Laughing !!Η μικρη σου καλυτερα ειδα!!
Καλά Βιβη, σε χαιδευε ο μικρος το βραδυ??Μα δεν ειναι να τα φαμε οταν μας αγκαλιαζουν??Οταν μας φιλάνε??Οταν μας φωναζουν μαμα??Μην πιάσω την άλλη πλευρα και χαλάσω το ρομαντισμο του θεματος ε Twisted Evil ??
Αχ με το θερμομετρο υδραργυρου τα ειχα δει ολα οταν εσπασε 2 φορες!Απροσεχτη τελειως Embarassed !!
Και το τελευταιο για το τελος!!!Αν-λεω αν-ξαναπει καμια εδω μεσα οτι ειναι 51 ή 55 κιλα( ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 14 4872 ), θα παρει καρτα!!Ακου κει 51 και 55 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 14 13953 Laughing !!
Βιβη, και γω μαζι σου!!Θελω και γω να χασω Crying or Very sad !!
βρε κοριτσια, εσεις τα αφηνετε σε άλλο δωματιο μονα τους??και αν ναι, για ποσα λεπτα??Δεν ειναι επικινδυνο??
Κατι διαβασα στο φεις για τεκνατζουδες Razz !!Δε μιλατε ε???Θα βρεθουν κι άλλες, ειμαι σιγουρη!!
Σας αφηνω να φτιαξω κατι κουουρακια λαδιου(διαιτης Embarassed tongue ).Φιλάκια!!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mangio έγραψε:Χαπινες, φαβα νομιζω οτι απαγορευεται μεχρι 5 χρονων!
Τιτικα, πιστευω οτι το κλαμα προερχεται απο τα δοντια, επειδη το περασαμε και μεις!!Και μακαρι να ειναι από τα δοντια δηλαδή!!
Ζουζουνιτσα, δε σεπαρεξηγουμε καλέ που θα λειπεις!!Αλλά φροντισε να μπαινεις συχνοτερα Laughing !!Η μικρη σου καλυτερα ειδα!!
Καλά Βιβη, σε χαιδευε ο μικρος το βραδυ??Μα δεν ειναι να τα φαμε οταν μας αγκαλιαζουν??Οταν μας φιλάνε??Οταν μας φωναζουν μαμα??Μην πιάσω την άλλη πλευρα και χαλάσω το ρομαντισμο του θεματος ε Twisted Evil ??
Αχ με το θερμομετρο υδραργυρου τα ειχα δει ολα οταν εσπασε 2 φορες!Απροσεχτη τελειως Embarassed !!
Και το τελευταιο για το τελος!!!Αν-λεω αν-ξαναπει καμια εδω μεσα οτι ειναι 51 ή 55 κιλα( ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 14 4872 ), θα παρει καρτα!!Ακου κει 51 και 55 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 14 13953 Laughing !!
Βιβη, και γω μαζι σου!!Θελω και γω να χασω Crying or Very sad !!
βρε κοριτσια, εσεις τα αφηνετε σε άλλο δωματιο μονα τους??και αν ναι, για ποσα λεπτα??Δεν ειναι επικινδυνο??
Κατι διαβασα στο φεις για τεκνατζουδες Razz !!Δε μιλατε ε???Θα βρεθουν κι άλλες, ειμαι σιγουρη!!
Σας αφηνω να φτιαξω κατι κουουρακια λαδιου(διαιτης Embarassed tongue ).Φιλάκια!!!!

μη νομιζεις οτι ειναι καλο να ειμαστε τοσο αδυνατες .αλλωστε ειμαι ανοιχτη στο να παρω τα κιλα σας.τεκνατζουδες ολες σχεδον ε;

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Παναγιά μου γλωσσοδιάροια σήμερα... μα 6 σελίδες σε μια μέρα....

Είπα διάροια και θυμήθηκα το δράμα μου... χτες Κυριακή μας ξεκλήρισε ο μικρός, ο οποίος στάνιαρε και έκανε μόνο μαλακά κακά... κόλλησε και ξετίναξε εμένα τον άντρα μου και τον μπαμπά μου, μόνο η μαμά μου έμεινε ακόμα μια φορά βράχος, που παρεπιπτώντος είπαμε με τον άντρα μου να πάμε να ελέξουμε το αίμα της με την πρώτη ευκαιρία... να δεις που κάτι παίρνει κρυφά αυτή.. και όχι τίποτα άλλο δεν δίνει και σε εμάς... που πραγματικά κορίτσια αυτό που πέρασα δεν περιγράφεται... ξεκίνησα με κάτι αναγούλες στον ύπνο μου το Σάββατο το βράδυ (όπως τότε το πρώτο τρίμηνο... Τρελομάνα ακούς... τσάμπα συμπαράσταση) ξυπνάω στην 1.00 τρέχοντας στην τουαλέτα... πάει η πρώτη ρουκέτα... (και είχα φάει πίτσα ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 14 534787 ), μέχρι το πρωί εβγαλα 8 φορές στις 12 που σταμάτησα άρχισε η διάροια... και τότε ξεκίνσε ο μπαμπάς και ο άντρας μου... ευτυχώς που στο χωριό το σπίτι είναι μεγάλο με 3 τουαλέτες, γιατί θα είχαμε θέμα... και ευτυχώς που η μαμά άντεξε και ντάντευε 4 μωρά...

Σήμερα σηκωθήκαμε όλοι άλλοι άνθρωποι, βέβαια δεν τρώμε και πολύ αλλά να φανταστείτε ότι άφησα χωριό το μικρό να έρθει άυριο και όλη μέρα σπίτι έκανα γενική, έχω κάτι ενοχλήσεις μετά το φαί αλλά είμαι καλύτερα... είχα και το δράμα της περιόδο μέσα σε όλο αυτό... tragic!!!!

Στα δικά σας τώρα..

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Είναι και πολλά ζωη να έχετε...
Λοιπόν...
Τρελομάνα μου, μπράβο που είσθε στην ανάρωση, περαστικά σας... και εγώ στο 1ο τρίμηνο ήμουν χάλια, αλλά μόνο μέχρι το μεσημέρι εξού και τα 18+ στην εγκυμοσύνη... άντε να πάνε όλα καλά με το σποράκι σας και να μας πεις τα ευχάριστα και την ΠΗΤ... σε φιλώ διπλά εσένα...
Αλικάκι... αμυγδαλές τελικά... σας έδωσε αντιβίωση? εμείς στην φαρυγγοαμυγδαλίτιδα είχαμε πάρει θυμάμαι... περαστικά στο μαναράκι σου, άντε μπήκες και εσύ στο κλαμπ των νοσοκόμων... η πείρα βοηθάει...
Hapiness το ίδιο θέμα με εσένα έχει και η αδερφή μου που ο μικρός είναι 15 μηνών, και θα σου πω αυτό που της είπα... "Ευτυχισμένη μαμά έχει και ευτυχισμένο παιδί", αν σε ξεκουράζει να τον ταίζεις και αυτός κοιμάται κατευθείαν, μην κόβεις το γάλα.. αν δεν έχετε πρόβλημα βάρους... ή άλλη εντολή γιατρού κάνε αυτό που σας βολεύει και τους δυο, κάθε οικογένεια είναι διαφορετική... ΟΚ υπάρχουν κάποιοι κανόνες, αλλά τις ισορροπίες τις βρισκουμε μόνοι μας... Smile
Annidal μου έχετε θέμα με το μπάνιο ε??? τι να σου πω πάρτο με το καλό, αν του πάρεις ένα παιχνιδάκι που του αρέσει και του πεις ότι με αυτό παίζουμε μόνο στο νερό αλλά όχι πολύ ώρα γιατι χαλάει??? λες να καταλάβει το είδα πολύ λεκτικό το μικράκι σου... Εμείς πάντως αυτή την φάση δεν την έχουμε περάσει ακόμα... λατρεύουμε το νερό είτε σε μπανιέρα, είτε σε κουβά είτε σε κουπάκι είτε σε ποτήρι, φτάνει να μπορούμε να το λουστούμε και να πλατσουρίσουμε... Twisted Evil
Τιτίκα... περαστικά σας κουκλίτσα μου, να κάνω και εγώ την διάγνωση μου και να ψηφίσω στο γκάλοπ... δοντάκι ή κοιλιά... εγώ μετά από αυτό που πέρασα θα πω κοιλιά... βέβαια ο μικρός εμένα ποτέ δεν είχε σε κανένα δοντάκι πρόβλημα τόσο μεγάλο, αλλά επείδη θυμάμαι ΠΟΛΥ ΚΑΛΆ τους κολικούς... ψηφίζω κοιλιά...
Βιβήκα ακόμα γελάω... μα χώμα... να προσέχω δηλαδη γιατί τα δικά μας τα σκαρφίζονται και όλα μαζί... επίσης όπως είπα εγώ σε πέρασα ξεκίνησα από 69 κιλά στην εγκυμοσύνη και +18 ξέρεις πρόσθεσή??? ειδικά στην φώτο στο fb είμαι στον 8ο και είμαι σίγουρα στα 80κιλά... τώρα είμαι 68... αλλά Βιβήκα μου εγώ το έκοψα το βραδινό... άρα και εσύ μπρορείς... επίσης έλα να σου κολλήσω γαστρεντερίτιδα, χάνεις 3 κιλα αμέσως... Wink
Mangio μου, μοναχούλα θα την περάσεις... υπομονή κουκλίτσα τουλάχιστον είχατε ωραίο σ/κ... α!

Τα φιλιά μου σε όλες... δεν ξέχασα καμία ε? καληνύχτα... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 14 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 14 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 14 417472

annibal

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Mango θα μείνεις μονη με το ταρζανακι 5 μερες; Οπλισου με υπομονή κ όλα θα πανε καλα!
Happiness κ γω θα σου λέγα να του δώσεις γάλα απο το να μένεις ξυπνια 2 ώρες. Κ γω του δίνω κ κοιμάται κατευθείαν, αν δε του δώσω θα έχω κ γω τα ίδια.
Αλικακι εύχομαι να γίνει γρήγορα καλα ο μικρός. Σας έδωσε αντιβιωση ο γιατρός;
Τρελομαμα ακούσατε δη καρδούλα; Εύχομαι να πήγαν όλα καλα. Γρήγορα στο κρεβάτι για ξεκούραση!
Πω πω γιωργια, κολλησατε όλη μαζι; Είναι δύσκολη η ατιμη η γαστρεντεριτιδα. Κ συ θηρίο όμως είσαι, να κανείς γενική το σπίτι με γαστρεντεριτιδα. Εγω δυο φορές έχω πάθει κ κοβομουν τελείως.
Να τολμησω να πω κ γω τα κιλά μου; 45,5 είμαι αλλα δεν είμαι κ πρώτο μπόι(1,60).

Ana

Ana
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
geia sas geia sas!! kala pernate edw mesa kai polu xairomai, alla zileuw kiolas Wink twra pou tha eimai spiti tha prospathisw kai'gw na mpw prwi na ta poume kai poio live Razz

emeis ti deutera eixame stenaxories... efige i mama mou... i mikri (akoma den mou erxetai na tin pw megali) antedrase aprovlepta. ekei pou perimename to leoforio kati eixe katalavei: stin agalia tis mamas mou, me eperne kai emena apo to laimo kai mas agkaliaze mazi. meta pou anevike i mama mou sto leoforio kanoume gei, stelnoume filakia kai ola kala mexri pou klinei i porta k feugei to leoforio. ekei i mikri arxizei na kleei, na fonazei, me ta xeria pros to leoforio na xtipietai. me to zori tin evala sto autokinito kai pigame spiti. perito na sas pw oti evala kai'gw ta klamata otan tin eida... me sigkinise toso polu... ti mama mou i mikri tin exei dei elaxista. 3,5 minwn gia 10 meres pou den metraei giati itan mikri, ton oktovrio gia alles 10 meres kai twra 2 eudomades... dethike omos toso polu mazi tis... eutixos spiti sinilthe, paiksame kai ksexase...

grammatiki tha sou thimisw palia egrapsa gia tin melina pou xtipiotane apo ton pono otan evgaze donti. polu asxima ekane. min tin afineis na ponaei. depon me tin mia, donti einai. vgalame 19 kai mas emeine 1 opote exoume empiria. mporeis na fantasteis ti exw dei k ti exei perasei i mikri... drama

kalinixtaaaa!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα τι κανετε κοριτσακια μου;εμεις πηγαμε παιδιατρο τελικα χτες και η απαντηση στο γκαλοπ που εκανα ηταν τελικα δοντι ή να το πω πιο σωστα δοντια.γιατι η χαζη ξανθια τιτικα νομιζε οτι εφοσον εσκασε ο τραπεζιτης εχουμε τελειωσει ελα ομως που ο τραπεζιτης εχει 4 μυτες .αρα σκαει μια μια μυτη.

Sot2010

Sot2010
grammatiki έγραψε:καλημερα τι κανετε κοριτσακια μου;εμεις πηγαμε παιδιατρο τελικα χτες και η απαντηση στο γκαλοπ που εκανα ηταν τελικα δοντι ή να το πω πιο σωστα δοντια.γιατι η χαζη ξανθια τιτικα νομιζε οτι εφοσον εσκασε ο τραπεζιτης εχουμε τελειωσει ελα ομως που ο τραπεζιτης εχει 4 μυτες .αρα σκαει μια μια μυτη.

Καλημέρα Τιτικάκι μου! Άντε, πάει κι αυτό! Ηρέμησες επιτελους γιατί είδες τελικά τι το βασάνιζε το παιδί! Τελικά η πρώτη μου διάγνωση ήταν η σωστή! Δεν έφαγα τσάμπα τα χρόνια μου στο Clain Main Univesrity of Drimyklana!!! Very Happy Very Happy Very Happy

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:
grammatiki έγραψε:καλημερα τι κανετε κοριτσακια μου;εμεις πηγαμε παιδιατρο τελικα χτες και η απαντηση στο γκαλοπ που εκανα ηταν τελικα δοντι ή να το πω πιο σωστα δοντια.γιατι η χαζη ξανθια τιτικα νομιζε οτι εφοσον εσκασε ο τραπεζιτης εχουμε τελειωσει ελα ομως που ο τραπεζιτης εχει 4 μυτες .αρα σκαει μια μια μυτη.

Καλημέρα Τιτικάκι μου! Άντε, πάει κι αυτό! Ηρέμησες επιτελους γιατί είδες τελικά τι το βασάνιζε το παιδί! Τελικά η πρώτη μου διάγνωση ήταν η σωστή! Δεν έφαγα τσάμπα τα χρόνια μου στο Clain Main Univesrity of Drimyklana!!! Very Happy Very Happy Very Happy

χαχαχαχαχαχα καλημερα α ρε γιατρε δεν πηγαν τσαμπα τοσες σπουδες.

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κοριτσάκια!!!!!
Οκ, δε θα σας αφήσω σε αγωνία, χτες ακούσαμε καρδούλα!!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 14 215994
Όλα καλά, είδαμε και ένα φασολάκι 8 χιλιοστών και προχωράμε! Smile Μου έγραψε και κάποιο φάρμακο για τις ανακατωσούρες που έχω αν και σκέφτομαι όσο το δυνατόν να το αποφύγω, παρότι με διαβεβαίωσε ότι είναι αβλαβές για το μωρό. Αυτά από εκεί!

Στα υπόλοιπα, ναι η μικρή μου μάλλον πονάει από τα δοντάκια που βγάζει (Τιτίκα ακούς;;;;Wink και γι' αυτό... ανακάλυψε την πιπίλα! Για την ακρίβεια δεν την ήθελε ποτέ μέχρι τώρα, τώρα το θυμήθηκε! Τεσπα, εγώ την αφήνω να τη μασουλάει, αφού δε δείχνει και εξαρτημένη από αυτή... Κατά τ' άλλα έχουμε βηχαλάκι ρε γμτ, αλλά όχι πυρετό ευτυχώς. Δεν ξέρω τι να κάνω, περιμένω να δω πώς θα εξελιχθεί, ίσως πάρω και παιδίατρο. Πάντως η μικρή είναι καλόκεφη και αυτό ξέρω πως είναι σημαντικό!

Τιτίκα μου κουράγιο με τους τραπεζίτες! Εμάς ένας μας μένει από δαύτους! Αλλά μας λείπουν ακόμα πλάγιοι και κυνόδοντες! Shocked

Σωτηρία τρελογιατρέ μια χαρά διάγνωση, σε συγχαίρω, χαχα!

Ana μου πώς τα πας με τα ζουζούνια σου; Αχ μωρέ το γλυκό το κοριτσάκι σου στενοχωρήθηκε. Θα της εξηγήσεις όμως εσύ ότι δεν έφυγε για πάντα και ότι θα την ξαναδείτε και πιστεύω να καταλάβει κάτι!

Στο θέμα των κιλών, ανήκω κι εγώ στην κατηγορία της Τιτίκας! Αν και... νομίζω η Annibal μας περνάει!!!

Δεν θυμάμαι άλλα, ο μικρός σου αλικάκι πώς είναι;
Γεωργία μου, αααα, θυμάμαι, ταλαιπωρηθήκατε όλοι, πωπω ρε συ! Κουράγιο σας! (αυτή τη μαμά σου να την ερευνήσετε! Razz )

Βιβίκο μου εμένα πάντως θα μου άρεσε να ξυπνούσα και να έβρισκα τη μικρή να μου χαϊδεύει το κεφάλι... Αν και καταλαβαίνω τον πόνο σου, αλλά δε θα με χαλούσε το συγκεκριμένο! Razz Κατά τ' άλλα τι να πω, το γνωστό... κουράγιο!!!

Ελπίζω να μην έχουμε άλλα αρρωστούλικα, αν έχουμε τότε περαστικάκια!!!!
Αχ, διαφωτίστε με αν ξέχασα κάτι/κάποιον, είμαι και στον κόσμο μου καταλαβαίνετε ελπίζω!

Σας φιλώ γλυκά!!!!! I love you

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
axaxxaxaxaxxaxxa
καλημερουδιαααααααααα

τιτικα μπραβο ευχαριστα νεα.
ρε doc?κλαιμαιν?που το θυμηθηκες βρε αλανι?

καλημερα σε ολες! Very Happy Very Happy

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις