326 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 Δευ Απρ 02, 2012 2:47 am
grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
ελα σταματαμε την κιλοσυζητηση γιατι και εγω αισθανομαι ασχημα πυο ειμαι στεκα μπιλιαρδου
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
mamavivo έγραψε:οσο συνεχιζετε θελω να βαλω τα κλαματα...
ξεκινησα 64 .πηγα 82 ,μετα πηγα 67 και τωρα 74 ελεος δλδ
grammatiki έγραψε:ελα σταματαμε την κιλοσυζητηση γιατι και εγω αισθανομαι ασχημα πυο ειμαι στεκα μπιλιαρδου
ρε αυτο κανω σαν τρελη αλλα το βραδυ κανω το αλλο.....Sot2010 έγραψε:mamavivo έγραψε:οσο συνεχιζετε θελω να βαλω τα κλαματα...
Όσο για 'σενα.....θα πηγαίνεις τον Διονύση στο πάρκο κάθε μέρα και θα τρέχεις γύρω γύρω 20 φορές!!!
mamavivo έγραψε:grammatiki έγραψε:ελα σταματαμε την κιλοσυζητηση γιατι και εγω αισθανομαι ασχημα πυο ειμαι στεκα μπιλιαρδου
για πειτε τι κανουν τα σκαθαρια τωρα?
εμενα με πηρε η μαμα ,εφαγε τον απακο(κοκκινιστο κοτοπουλακι με μακαρονια)και θα κοιμηθει οσονουπω
mamavivo έγραψε:ρε αυτο κανω σαν τρελη αλλα το βραδυ κανω το αλλο.....Sot2010 έγραψε:mamavivo έγραψε:οσο συνεχιζετε θελω να βαλω τα κλαματα...
Όσο για 'σενα.....θα πηγαίνεις τον Διονύση στο πάρκο κάθε μέρα και θα τρέχεις γύρω γύρω 20 φορές!!!
μην φρικαρετε.
σηκωνομαι την νυχτα και τρωω..ασυναισθητα.το ειχα και παλια το ειχα κοψει για κανα χρονο και ξαναμανα τωρα.γιαυτο τα παιρνω.
αν το κοψω αυτο τελειως θα επανελθω λογικα
ε?
mamavivo έγραψε:ρε αυτο κανω σαν τρελη αλλα το βραδυ κανω το αλλο.....Sot2010 έγραψε:mamavivo έγραψε:οσο συνεχιζετε θελω να βαλω τα κλαματα...
μην φρικαρετε.
σηκωνομαι την νυχτα και τρωω..ασυναισθητα.το ειχα και παλια το ειχα κοψει για κανα χρονο και ξαναμανα τωρα.γιαυτο τα παιρνω.
αν το κοψω αυτο τελειως θα επανελθω λογικα
ε?
mamavivo έγραψε:οχι δεν τα εκοψε ο διονυσακης .του το βαζει κομματακια χωρις σαλτσες του σατραπη.
τιτικα μην φωναζεις ,παντα το εκανα αυτο.Φτιαχνω και κανονικο πιατο και τρωω....αισχοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος.
θα το κοψω τελειως ...το υποσχομαι.
αχαχχααχαχχα καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοSot2010 έγραψε:mamavivo έγραψε:οχι δεν τα εκοψε ο διονυσακης .του το βαζει κομματακια χωρις σαλτσες του σατραπη.
τιτικα μην φωναζεις ,παντα το εκανα αυτο.Φτιαχνω και κανονικο πιατο και τρωω....αισχοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος.
θα το κοψω τελειως ...το υποσχομαι.
Το οτι ξέρεις οτι κάνεις χαζομάρα είναι μια καλή αρχή!
Το οτι ενώ το ξέρεις, εξακολουθείς να το κάνεις είναι μια κακή συνέχεια....
Τι είπα πάλι η doctor..........
κανε ορεξη βιβικα.απο εμενα θα τα παρει.mamavivo έγραψε:grammatiki έγραψε:και εμενα ετσι μου λεει σωτηρια μου και ειμαι στο τσακ να του πω και εγω ακριβως το ιδιο με εσενα.μονο που εγω πρεπει να παρω και τα 6 κιλα που θελει να χασει η βιβη.τοσα μου λειπουν πλεον δυστυχως
μολις συναντηθουμε θα στα δωσω πακετο .
πλακα κανεις????ας ημουν και εγω στεκα και δεν θα αισθανομουν καθολου ασχημα.grammatiki έγραψε:ελα σταματαμε την κιλοσυζητηση γιατι και εγω αισθανομαι ασχημα πυο ειμαι στεκα μπιλιαρδου
τουρτιτσα έγραψε:κανε ορεξη βιβικα.απο εμενα θα τα παρει.mamavivo έγραψε:grammatiki έγραψε:και εμενα ετσι μου λεει σωτηρια μου και ειμαι στο τσακ να του πω και εγω ακριβως το ιδιο με εσενα.μονο που εγω πρεπει να παρω και τα 6 κιλα που θελει να χασει η βιβη.τοσα μου λειπουν πλεον δυστυχως
μολις συναντηθουμε θα στα δωσω πακετο .πλακα κανεις????ας ημουν και εγω στεκα και δεν θα αισθανομουν καθολου ασχημα.grammatiki έγραψε:ελα σταματαμε την κιλοσυζητηση γιατι και εγω αισθανομαι ασχημα πυο ειμαι στεκα μπιλιαρδου
mangio έγραψε:Χαπινες, φαβα νομιζω οτι απαγορευεται μεχρι 5 χρονων!
Τιτικα, πιστευω οτι το κλαμα προερχεται απο τα δοντια, επειδη το περασαμε και μεις!!Και μακαρι να ειναι από τα δοντια δηλαδή!!
Ζουζουνιτσα, δε σεπαρεξηγουμε καλέ που θα λειπεις!!Αλλά φροντισε να μπαινεις συχνοτερα !!Η μικρη σου καλυτερα ειδα!!
Καλά Βιβη, σε χαιδευε ο μικρος το βραδυ??Μα δεν ειναι να τα φαμε οταν μας αγκαλιαζουν??Οταν μας φιλάνε??Οταν μας φωναζουν μαμα??Μην πιάσω την άλλη πλευρα και χαλάσω το ρομαντισμο του θεματος ε ??
Αχ με το θερμομετρο υδραργυρου τα ειχα δει ολα οταν εσπασε 2 φορες!Απροσεχτη τελειως !!
Και το τελευταιο για το τελος!!!Αν-λεω αν-ξαναπει καμια εδω μεσα οτι ειναι 51 ή 55 κιλα( ), θα παρει καρτα!!Ακου κει 51 και 55 !!
Βιβη, και γω μαζι σου!!Θελω και γω να χασω !!
βρε κοριτσια, εσεις τα αφηνετε σε άλλο δωματιο μονα τους??και αν ναι, για ποσα λεπτα??Δεν ειναι επικινδυνο??
Κατι διαβασα στο φεις για τεκνατζουδες !!Δε μιλατε ε???Θα βρεθουν κι άλλες, ειμαι σιγουρη!!
Σας αφηνω να φτιαξω κατι κουουρακια λαδιου(διαιτης ).Φιλάκια!!!!
grammatiki έγραψε:καλημερα τι κανετε κοριτσακια μου;εμεις πηγαμε παιδιατρο τελικα χτες και η απαντηση στο γκαλοπ που εκανα ηταν τελικα δοντι ή να το πω πιο σωστα δοντια.γιατι η χαζη ξανθια τιτικα νομιζε οτι εφοσον εσκασε ο τραπεζιτης εχουμε τελειωσει ελα ομως που ο τραπεζιτης εχει 4 μυτες .αρα σκαει μια μια μυτη.
Sot2010 έγραψε:grammatiki έγραψε:καλημερα τι κανετε κοριτσακια μου;εμεις πηγαμε παιδιατρο τελικα χτες και η απαντηση στο γκαλοπ που εκανα ηταν τελικα δοντι ή να το πω πιο σωστα δοντια.γιατι η χαζη ξανθια τιτικα νομιζε οτι εφοσον εσκασε ο τραπεζιτης εχουμε τελειωσει ελα ομως που ο τραπεζιτης εχει 4 μυτες .αρα σκαει μια μια μυτη.
Καλημέρα Τιτικάκι μου! Άντε, πάει κι αυτό! Ηρέμησες επιτελους γιατί είδες τελικά τι το βασάνιζε το παιδί! Τελικά η πρώτη μου διάγνωση ήταν η σωστή! Δεν έφαγα τσάμπα τα χρόνια μου στο Clain Main Univesrity of Drimyklana!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης