Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
650 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 650 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 40]

Sot2010

Sot2010
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
mamavivo έγραψε:
Sot2010 έγραψε:
mamavivo έγραψε:
Sot2010 έγραψε:
mamavivo έγραψε:
Sot2010 έγραψε:
mamavivo έγραψε:ΩΧ ΚΑΙ εγω τεκνατζου 3,5 χρονια του ριχνω . Very Happy Very Happy Very Happy

doc?
olaκαλα? Very Happy Very Happy

Όλα καλά Ευάκι μου!!!Αχαχαχαχαχαχαχαχαχ
ΒΙΒΗ παρακαλωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω Very Happy Very Happy Very Happy ρε σαλτα σημερα Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Τιτικάκι εσύ είσαι;;;; Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
νοκ νοκ ..ειμαι η τιτικα σε παραλλαγη,πηρα και κιλα στην μεση εγινα χοντρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη.

ΒΙΒΗ ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 16 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 16 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 16 215994

Ζαμπονάκι δε με πιάνεις σήμερα!!!Καφεδάκι δεν ήπιες;;;; Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
αχαχχαχαχαχχαχχαχααχχαχαχχαχαχχα ζαμπονακι με λεει ο αντρας μου αχαχχαχααχχαχχχα θα κατουρηθωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
σε πιανω doc moy ταμαλα.ηπια και καφε και τωρα πινω πρασινο τσαι να κατουρο ολημερις
αχαχχαχαχχαχαχαχχαχαχαχχαχαχχαχαχαχαχχαχααχχαχχαχχαχαχ
κανω την τιτικα λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
συνεχα

Τιτίκα μην πίνεις πράσινο τσάι! Αδυνατίζει!!! Very Happy Very Happy Very Happy

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χτες κοριτσια δεν σηκωθηκα.το παλεψα.σκεφτομουν μερεντες αλλα γυρισα πλευρο και κοιμηθηκα παλι.
αυτο το τσαι πια!!!πρεπει να φοραω πανα.αχχχααχχαχ.ολο τουαλετα ειμαι.αχαχχαχαχχαχα

Sot2010

Sot2010
mamavivo έγραψε:χτες κοριτσια δεν σηκωθηκα.το παλεψα.σκεφτομουν μερεντες αλλα γυρισα πλευρο και κοιμηθηκα παλι.
αυτο το τσαι πια!!!πρεπει να φοραω πανα.αχχχααχχαχ.ολο τουαλετα ειμαι.αχαχχαχαχχαχα

Μπράβο Βιβίκα!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 16 612298 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 16 612298 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 16 612298 xAXAXAXAXAXAXAXXAXXA

Τιτίκα: " Ποιος αδυνατίζει; Το τσάι; Ή αυτός που το πίνει; Ή αυτός που το φτιάχνει; Ωχ! Με μπερδέψατε πάλι ρε κορίτσια!!!!"

WE LOVE TITIKA!!!!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:
mamavivo έγραψε:χτες κοριτσια δεν σηκωθηκα.το παλεψα.σκεφτομουν μερεντες αλλα γυρισα πλευρο και κοιμηθηκα παλι.

Μπράβο Βιβίκα!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 16 612298 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 16 612298 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 16 612298 xAXAXAXAXAXAXAXXAXXA

Τιτίκα: " Ποιος αδυνατίζει; Το τσάι; Ή αυτός που το πίνει; Ή αυτός που το φτιάχνει; Ωχ! Με μπερδέψατε πάλι ρε κορίτσια!!!!"

WE LOVE TITIKA!!!!
αχαχχαχαχαχαχχαχχαχαχαχαχαχχα ω ρε θα σε πιασει στο στομα της αχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχχαχχαχαχαχχαχα

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
το αντρακι μου χτες εγινε 20 μηνων και 1 μερα σημεραααααααα
Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
χτες ειχαμε μηνογενεθλεια...πηγαμε και τσαρκα.δεν φαγαμε χωμα.αλλα τν νυχτα παλι απο πανω μου...τι θα κανω?πως θα του το κοψω?

mommy12585

mommy12585
Καλημέρα κοριτσάκια μου! Είστε καλά εσείς και τα ζουζούνια σας?? και εμείς καλά είμαστε... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 16 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 16 215994

Τα νέα μας δεν είναι ιδιαίτερα, την Κυριακή ήρθε μια φίλη μου από το πρωί και κάθισε μέχρι αργά για αυτό δεν μπήκα καθόλου, χθες ήρθαν η αδερφή μου και πήγαμε όλοι μαζί σε ένα τεράστιο πάρκο στο Ιλιον και περάσαμε σουπερ...αν και έκανε λίγο ψύχρα...εγώ δουλίτσες από το πρωί, τα ίδια γενικότερα...no news good news που λένε Shocked Shocked

Βιβή μου τι πήρες? αδυνατιστικό τσάι?? είχα πάρει και εγώ και μου έχει μείνει στο ντουλάπι...τώρα έχει βγει καφές που αδυνατίζει??αλήθεια τα πιστεύετε? εγώ πάντως νομίζω ότι μόνο με διατροφή και γυμναστική αδυνατίζεις εντέλει...και θέλω και γω να χάσω κιλά γμτ, είμαι 60 και πάντα ήμουν στα 54..αλλά δεν προσπαθώ κιόλας να χάσω, όλο σαχλαμάρες τρώω..πρέπει να το ράψωωωωωωωωωω ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 16 534787 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 16 534787 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 16 534787 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 16 534787

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σκεφτομαι να αγορασω ενα boxter για τον Διονυση κατα το καλοκαιρι μερια.Μου ειπε και ο γιατρος τοτε καλυτερα.
τι γνωμη εχετε?
ειχαμε και ενα κοκερ αλλα πηγε στο χωριο και ειναι και πολυ γερακος τωρα.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τι κανουμε κοριτσακια ξεσαλωνουμε;σας αφησα ελευθερες και με κραζετε ε;σωτηρια μου κεφακια κεφακια ε;ασχετο αλλα και μια αλλη κοπελα εχει χαθει η λενακι1982 καπως ετσι την ελεγαν.ρε μπας και τις διωχνουμε τις κοπελες με τις παπαριες που λεμε;το αλικακισημερα που ειναι;θα τρεχει μαλλον με τον γιο της που ειναι αρρωστος.

Sot2010

Sot2010
mamavivo έγραψε:το αντρακι μου χτες εγινε 20 μηνων και 1 μερα σημεραααααααα
Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
χτες ειχαμε μηνογενεθλεια...πηγαμε και τσαρκα.δεν φαγαμε χωμα.αλλα τν νυχτα παλι απο πανω μου...τι θα κανω?πως θα του το κοψω?

Θα το κόψει μόνος του, δεν νομίζω οτι πρέπει να κάνεις κάτι! Θα δει οτι δεν τον παίρνεις κοντά σου και θα σταματήσει να έρχεται. Άφησε το να παίρνει λίγη μυρωδιά μανούλας το παιδί!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mommy12585 έγραψε:Καλημέρα κοριτσάκια μου! Είστε καλά εσείς και τα ζουζούνια σας?? και εμείς καλά είμαστε... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 16 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 16 215994

Τα νέα μας δεν είναι ιδιαίτερα, την Κυριακή ήρθε μια φίλη μου από το πρωί και κάθισε μέχρι αργά για αυτό δεν μπήκα καθόλου, χθες ήρθαν η αδερφή μου και πήγαμε όλοι μαζί σε ένα τεράστιο πάρκο στο Ιλιον και περάσαμε σουπερ...αν και έκανε λίγο ψύχρα...εγώ δουλίτσες από το πρωί, τα ίδια γενικότερα...no news good news που λένε Shocked Shocked

Βιβή μου τι πήρες? αδυνατιστικό τσάι?? είχα πάρει και εγώ και μου έχει μείνει στο ντουλάπι...τώρα έχει βγει καφές που αδυνατίζει??αλήθεια τα πιστεύετε? εγώ πάντως νομίζω ότι μόνο με διατροφή και γυμναστική αδυνατίζεις εντέλει...και θέλω και γω να χάσω κιλά γμτ, είμαι 60 και πάντα ήμουν στα 54..αλλά δεν προσπαθώ κιόλας να χάσω, όλο σαχλαμάρες τρώω..πρέπει να το ράψωωωωωωωωωω ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 16 534787 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 16 534787 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 16 534787 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 16 534787

η λυση ειναι το ραψιμο ναι .αλλα και η γυμναστικη.αλλα που χρονος για γυμναστικη;

τουρτιτσα

τουρτιτσα
grammatiki έγραψε:
mommy12585 έγραψε:Καλημέρα κοριτσάκια μου! Είστε καλά εσείς και τα ζουζούνια σας?? και εμείς καλά είμαστε... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Βιβή μου τι πήρες? αδυνατιστικό τσάι?? είχα πάρει και εγώ και μου έχει μείνει στο ντουλάπι...τώρα έχει βγει καφές που αδυνατίζει??αλήθεια τα πιστεύετε? εγώ πάντως νομίζω ότι μόνο με διατροφή και γυμναστική αδυνατίζεις εντέλει...και θέλω και γω να χάσω κιλά γμτ, είμαι 60 και πάντα ήμουν στα 54..αλλά δεν προσπαθώ κιόλας να χάσω, όλο σαχλαμάρες τρώω..πρέπει να το ράψωωωωωωωωωω [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

η λυση ειναι το ραψιμο ναι .αλλα και η γυμναστικη.αλλα που χρονος για γυμναστικη;
εμεις εχουμε ποδηλατο και τωρα που ανοιξε ο καιρος καθε μερα το μεσημερι το παιρνω και κανω 7 χιλιομετρα.ενταξει δεν ειναι πολυ αλλα κατι ειναι.απο το να καθομαι και να μην καιω τιποτα.

Sot2010

Sot2010
grammatiki έγραψε:τι κανουμε κοριτσακια ξεσαλωνουμε;σας αφησα ελευθερες και με κραζετε ε;σωτηρια μου κεφακια κεφακια ε;ασχετο αλλα και μια αλλη κοπελα εχει χαθει η λενακι1982 καπως ετσι την ελεγαν.ρε μπας και τις διωχνουμε τις κοπελες με τις παπαριες που λεμε;το αλικακισημερα που ειναι;θα τρεχει μαλλον με τον γιο της που ειναι αρρωστος.

Ομορφοκόριτσο μουυυυυυυυυυυυυυ!!! Έλα μωρέ, ξέρουμε οτι έχεις χιούμορ γι' αυτό μα#%^&&**ε λίγο! Λες να φταίμε εμείς που αποχωρούν οι φίλες;;;;;; Embarassed Embarassed Embarassed
Αλικάκι ενημέρωσε μας για τα νέα σας!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τουρτιτσα έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mommy12585 έγραψε:Καλημέρα κοριτσάκια μου! Είστε καλά εσείς και τα ζουζούνια σας?? και εμείς καλά είμαστε... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Βιβή μου τι πήρες? αδυνατιστικό τσάι?? είχα πάρει και εγώ και μου έχει μείνει στο ντουλάπι...τώρα έχει βγει καφές που αδυνατίζει??αλήθεια τα πιστεύετε? εγώ πάντως νομίζω ότι μόνο με διατροφή και γυμναστική αδυνατίζεις εντέλει...και θέλω και γω να χάσω κιλά γμτ, είμαι 60 και πάντα ήμουν στα 54..αλλά δεν προσπαθώ κιόλας να χάσω, όλο σαχλαμάρες τρώω..πρέπει να το ράψωωωωωωωωωω [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

εμεις εχουμε ποδηλατο και τωρα που ανοιξε ο καιρος καθε μερα το μεσημερι το παιρνω και κανω 7 χιλιομετρα.ενταξει δεν ειναι πολυ αλλα κατι ειναι.απο το να καθομαι και να μην καιω τιποτα.

ελα ρε 7 χιλιομετρα;τελεια σε βρισκω ευγε

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:
grammatiki έγραψε:τι κανουμε κοριτσακια ξεσαλωνουμε;σας αφησα ελευθερες και με κραζετε ε;σωτηρια μου κεφακια κεφακια ε;ασχετο αλλα και μια αλλη κοπελα εχει χαθει η λενακι1982 καπως ετσι την ελεγαν.ρε μπας και τις διωχνουμε τις κοπελες με τις παπαριες που λεμε;το αλικακισημερα που ειναι;θα τρεχει μαλλον με τον γιο της που ειναι αρρωστος.

Ομορφοκόριτσο μουυυυυυυυυυυυυυ!!! Έλα μωρέ, ξέρουμε οτι έχεις χιούμορ γι' αυτό μα#%^&&**ε λίγο! Λες να φταίμε εμείς που αποχωρούν οι φίλες;;;;;; Embarassed Embarassed Embarassed
Αλικάκι ενημέρωσε μας για τα νέα σας!!!

ε δε νομιζω μωρε.αλλωστε καλογριες να γινουμε ξαφνικα δε νομιζω να παιζει.κατι αναλαφρο ειμαστε για τις δυσκολες αυτες εποχες Very Happy

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
τουρτιτσα έγραψε:
grammatiki έγραψε:

μια χαρα σε βρισκω...κορμαρα μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ Very Happy Very Happy Very Happy

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πρεπει να κατασκοπευσουμε και αλλες μαμαδες να δουμε στις ομαδες πως ειναι το σαβουαρ βιβ .
να το κανουμε και εμεις. Very Happy Very Happy

Sot2010

Sot2010
mamavivo έγραψε:
μια χαρα σε βρισκω...κορμαρα μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ Very Happy Very Happy Very Happy

Βιβίκα και Τουρτίτσα....αμαζόνες μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!! Very Happy Very Happy Very Happy

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:
mamavivo έγραψε:

Βιβίκα και Τουρτίτσα....αμαζόνες μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!! Very Happy Very Happy Very Happy
αχαχχαχααχχαχχαχαχχαχαχχαχα
πεταει η ομαδα λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

mommy12585

mommy12585
Και γω θα ήθελα να χρησιμοποιήσω ποδήλατο αλλά φοβάμαι μέσα στην πόλη..λέγαμε χθες με τον άντρα μου να πηγαίνουμε για τρέξιμο σε εκείνο το πάρκο που είναι όλο πράσινο τα απογεύματα, κάτι θα είναι και αυτο..ελπίζω να μην το ξέχασε ήδη και απλά να μου το πε έτσι! χαχαχα

Είχα πάρει και dvd με γυμναστική έκανα 2-3 μέρες σερί, αλλά πχ ξάπλωνα για κοιλιακούς και η μικρή ερχόταν και καθόταν επάνω μου και με πείραζε συνεχώς οπότε το άφησα και αυτό...
Έχουμε και γυμναστήριο κοντά στο σπίτι αλλά δεν θέλω να πηγαίνω μόνη μου! το έκανα κάποτε και βαρέθηκα κάποια στιγμή, αν και ένιωθα εκτόνωση και μου έφευγε το άγχος...

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω προ μικρης και εγκυμοσυνης χτυπιομουν ενα 2ωρο καθε μερα στο γυμναστηριο.τωρα ουτε χρονος ουτε υπαρχει αλλα ουτε και ιδιαιτερη διαθεση.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τι να πω και εγω με τζουντο και κικ μποξινγκ?και κοιτα τα χαλια μου τωρα.απαπαπαππαπα.

να δω ποσα θα ειμαι στο τελος της βδομαδας.δεν θα χασω 2 κιλα?θα χασω για αρχη.
συνολο αποφασισα να χασω 8 κιλα.

αν τα καταφερω.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:τι να πω και εγω με τζουντο και κικ μποξινγκ?και κοιτα τα χαλια μου τωρα.απαπαπαππαπα.

να δω ποσα θα ειμαι στο τελος της βδομαδας.δεν θα χασω 2 κιλα?θα χασω για αρχη.
συνολο αποφασισα να χασω 8 κιλα.

αν τα καταφερω.

τζουντο και κικ μποξινγκ;εσυ θα δερνεις τοτε ρε συ ασχημα. Very Happy

mommy12585

mommy12585
Έχω ακούσει ότι το ταε μπο χάνεις πολλά κιλά γρήγορα...εγώ δε μπορώ αλλό θα πάω να το ψάξω το θέμα, γιατί όσο να ναι έχω αρχίσει και νιώθω κάπως με το σώμα μου πλέον...

τουρτιτσα

τουρτιτσα
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
τουρτιτσα έγραψε:
grammatiki έγραψε:

το κορμαρα μου για μενα πηγαινε? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
χιουμορακι χιουμορακι?

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τουρτιτσα έγραψε:
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
τουρτιτσα έγραψε:
grammatiki έγραψε:

το κορμαρα μου για μενα πηγαινε? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
χιουμορακι χιουμορακι?
οχι αγαπουλααααααα αφου εισαι κορμαρα ,να το κρυψομεν?

και ναι δερνω αν χρειαστει τιτικα αχαχχαχαχχαχαχαχχα αχρεισατο ναναι .πιο πολυ αυτοαμυνα ειναι .
τα ταε μπο ειναι πολυ καλο
και το zumba ειναι ωραιο
κοιτα στο youtube να δεις

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις