401 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 Τρι Απρ 03, 2012 1:13 am
grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:οχι αγαπουλααααααα αφου εισαι κορμαρα ,να το κρυψομεν?τουρτιτσα έγραψε:το κορμαρα μου για μενα πηγαινε?mamavivo έγραψε:μια χαρα σε βρισκω...κορμαρα μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυgrammatiki έγραψε:τουρτιτσα έγραψε:εμεις εχουμε ποδηλατο και τωρα που ανοιξε ο καιρος καθε μερα το μεσημερι το παιρνω και κανω 7 χιλιομετρα.ενταξει δεν ειναι πολυ αλλα κατι ειναι.απο το να καθομαι και να μην καιω τιποτα.grammatiki έγραψε:mommy12585 έγραψε:Καλημέρα κοριτσάκια μου! Είστε καλά εσείς και τα ζουζούνια σας?? και εμείς καλά είμαστε... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Τα νέα μας δεν είναι ιδιαίτερα, την Κυριακή ήρθε μια φίλη μου από το πρωί και κάθισε μέχρι αργά για αυτό δεν μπήκα καθόλου, χθες ήρθαν η αδερφή μου και πήγαμε όλοι μαζί σε ένα τεράστιο πάρκο στο Ιλιον και περάσαμε σουπερ...αν και έκανε λίγο ψύχρα...εγώ δουλίτσες από το πρωί, τα ίδια γενικότερα...no news good news που λένε
Βιβή μου τι πήρες? αδυνατιστικό τσάι?? είχα πάρει και εγώ και μου έχει μείνει στο ντουλάπι...τώρα έχει βγει καφές που αδυνατίζει??αλήθεια τα πιστεύετε? εγώ πάντως νομίζω ότι μόνο με διατροφή και γυμναστική αδυνατίζεις εντέλει...και θέλω και γω να χάσω κιλά γμτ, είμαι 60 και πάντα ήμουν στα 54..αλλά δεν προσπαθώ κιόλας να χάσω, όλο σαχλαμάρες τρώω..πρέπει να το ράψωωωωωωωωωω [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
η λυση ειναι το ραψιμο ναι .αλλα και η γυμναστικη.αλλα που χρονος για γυμναστικη;
ελα ρε 7 χιλιομετρα;τελεια σε βρισκω ευγε
χιουμορακι χιουμορακι?
και ναι δερνω αν χρειαστει τιτικα αχαχχαχαχχαχαχαχχα αχρεισατο ναναι .πιο πολυ αυτοαμυνα ειναι .
τα ταε μπο ειναι πολυ καλο
και το zumba ειναι ωραιο
κοιτα στο youtube να δεις
ολα ωραια ειναι αλλα που χρημα για αυτα και το βασικοτερο που χρονος;