Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
614 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 614 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 40]

Sot2010

Sot2010
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
αλικακι έγραψε:Καλημέρα,Σωτηρούλα μου!!!Σε ευχαριστώ πολύ!!Και μένα μου λείψατε,βρε!!!!

Μπες και συ στο φατσοβιβλίο!!!!!!!!!!
Μπορείς!!!!!

Αφού σου είπα βρε Αλικάκι μου, είμαι antifan!!! Άσε που και να είχα, στη δουλειά είναι κομμένο και στο σπίτι δεν προλαβαίνω ν' ανοίξω υπολογιστή! Οπότε....μένουμε εδώ!!!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΡΕ ΝΤΟΡΑΚΙ 40,2 ?ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΧΑ ΦΛΙΠΑΡΕΙ.
περαστικα σας και ελπιζω σημερα να ειστε καλυτερα πολυ.
τον γιατρο τον πηρες?
αλικακι και εσυ να παρεις τον γυναικολογο .

καλα ρε εςας μετρανε?θα τρελαθωωωωω
εμενα τιποτααα.
Very Happy Very Happy σιγα μην μετραει εδω δεν λεει αλλα και αλλα Very Happy Very Happy
σας φθονω ολες ομως Very Happy Very Happy

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ομορφα κοριτσια μου σας ευχαριστω!
εχω το μικρο στην αγκαλια μου, ουτε μιση ωρα δεν κοιμηθηκε!
Αλικακι και γω τα εβαλα τα κλαματα ειδικα οταν ετρεμε σαν το ψαρι!! Αν ηταν και ο αντρας μου σπιτι θα παλευοταν, αλλα μονη μου φοβηθηκα.
Σωτηρια, στο φεις τις ειδαμε τις φωτο, γι αυτο εχουμε αποψη!Αλλα καλα κανεις και συμφωνεις!
Σας αφηνω να αφοσιωθω στο γιοκακι μου!!Φιλια!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
περαστικα στο καμαρι σου δωρακι και σε εσενα αλικη.μην αγχωνεσαι και τρελαινεσαι παρε τον γυναικολογο σου να δεις τι θα σου πει.

Sot2010

Sot2010
Πάλι εκτός θέματος είμαι;
Εγώ γιατί κατάλαβα οτι το Δωράκι ήταν άρρωστο;;;

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:Πάλι εκτός θέματος είμαι;
καλημερα doc ειναι και οι δυο χαλια.η ντορα μαλλον κολλησε τον μικρο.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:Πάλι εκτός θέματος είμαι;

ηταν η δωρα αρρωστη και αρρωστησε και ο μικρος της

Sot2010

Sot2010
Ααααα!!! Αυτό μάλλον το έγραψε στο φατσοβιβλίο γι'αυτό δεν το είδα!
Διπλά περαστικά Δωράκι μου!!!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
koritsiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:koritsiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

τι εγινε;δεν εχουμε δουλιτσα και βαριομαστε;

mommy12585

mommy12585
Καλημέρα κοριτσούδια !! Τι κάνετε?? Εγώ ήμουν χάλια πονούσε η κοιλιά μου πολύ χτες το απόγευμα επειδή αδιαθέτησα είχε καιρό να με ενοχλήσει έτσι και ήρθε ο μπαμπάς μου και πήρε τη μικρή μου ήταν αδύνατον να την κυνηγάω έτσι όπως ημουν, είχα διπλωθεί στο κρεβάτι μου...Μόλις συνήλθα μετά η μουρλή μπήκα να καθαρίσω στο μπάνιο μας, έκανα σκούπα και σφουγγάρισμα, ξεσκονίσματα κλπ..ευκαιρία ήταν να την έχανα?? Wink Wink

Περαστικά Δώρα και στους δυο σας καλέ!!

Τιτίκα μου και Βιβή τι κάνετε?? Βιβή πολύ ωραίες οι φωτογραφίες, το χτένισμα μου άρεσε πολύ αλλά και το μακιγιάζ!Πήγατε οικογενειακώς??? Μόλις μεγαλώσει λίγο ακόμα και η δικιά μου σκέφτομαι να πάω σε αυτή που μας φωτογράφισε στη βάπτιση να μας βγάλει μερικές οικογενειακές φωτογραφίες, αλλά προς το παρόν επειδή δε κάθεται να τη βγάλουμε η δικιά μου θα περιμένω κανένα χρόνο ακόμα!!

mommy12585

mommy12585
Αλικάκι crazymommy περαστικά και σε εσένα, μην ανησυχείς, εγώ στην εγκυμοσύνη είχα πάθει βρογχίτιδα στον 6ο μήνα, κόντεψα να γεννήσω από τον πολύ βήχα...είσαι καλύτερα τώρα????

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eyaki η ατιμη ειδες τι κανει?καλυτερα να περιμενεις να μεγαλωσει γιατι εμενα μου βγηκε ο πατος στο κυνηγι. και γκρινιααααα...ηθελε να βουτηξει στην θαλασσα ,μετα κυνηγαγε τα σκυλια,μετα ηθλε να ξεχαρβαλωσει κατι λουλουδια,μετα βρηκε 2 παιδακια και παιζαμε μπαλαααααααα.
πολυ κουρασηηηηη.
Very Happy Very Happy Very Happy

τιτικα πολυ βαριεμαι ρε συ .
κανω εκτυπωσεις τωρα για ενα σεμιναριο και ειμαι περα δωθε περα κειθε.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:eyaki η ατιμη ειδες τι κανει?καλυτερα να περιμενεις να μεγαλωσει γιατι εμενα μου βγηκε ο πατος στο κυνηγι. και γκρινιααααα...ηθελε να βουτηξει στην θαλασσα ,μετα κυνηγαγε τα σκυλια,μετα ηθλε να ξεχαρβαλωσει κατι λουλουδια,μετα βρηκε 2 παιδακια και παιζαμε μπαλαααααααα.
πολυ κουρασηηηηη.
Very Happy Very Happy Very Happy

τιτικα πολυ βαριεμαι ρε συ .
κανω εκτυπωσεις τωρα για ενα σεμιναριο και ειμαι περα δωθε περα κειθε.

και εγω βαριεμαι και κολοβαραω

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσια ευχαριστουμε για τα περαστικα σας! Ο μικρος ξαναανεβασε 39+, τωρα κοιμαται, αλλά τον ακουω να δυσανασχετει!
Μαμυ, δεν μας εφταναν ολα, πρεπει να εχουμε κ τους πονους της ακατανομαστης ε??
Αντε να περασουν ολες οι ιωσεις πια κ να μην αρρωσταινει κανενα παιδακι!
Εσας κανει κρυο εκει??Το πρωι εβρεχε εδω!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mangio έγραψε:Κοριτσια ευχαριστουμε για τα περαστικα σας! Ο μικρος ξαναανεβασε 39+, τωρα κοιμαται, αλλά τον ακουω να δυσανασχετει!

πηρες τον παιδιατρο να του πεις για τον υψηλο πυρετο;δινεις ανα 3 ωρες αντιπυρετικο και παρολα αυτα ανεβασε τοσο πολυ;

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mangio έγραψε:Κοριτσια ευχαριστουμε για τα περαστικα σας! Ο μικρος ξαναανεβασε 39+, τωρα κοιμαται, αλλά τον ακουω να δυσανασχετει!
τον ξαναεκανες μπανιο...πω πω ρε συ πολυ πυρετο εχει.
του δινεις ντεπον και τετοια?
καντου και κομπρεσες με ξυδακι

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Του δινω ανα 6ωρο σχεδον , μια πονσταν μια ντεπον!Πηρα την παιδιατρο, μιλησα με τη γραμματεα και θα με επειαρνε στο σταθερο κ τωρα συνειδητοποιησα οτι εχει χαλασει και δεν ακουγεται αν παιρνει κανεις.Και επειδη κοιμηθηκα κ γω λιγο, θα την παρω το απογευμα που θα ξαναπαει ιατρειο.
Βρε κοριτσια, η ομαδα μας στο φεις γιατι δε γραφει οτι ειναι κλειστη??

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mangio έγραψε:Του δινω ανα 6ωρο σχεδον , μια πονσταν μια ντεπον!Πηρα την παιδιατρο, μιλησα με τη γραμματεα και θα με επειαρνε στο σταθερο κ τωρα συνειδητοποιησα οτι εχει χαλασει και δεν ακουγεται αν παιρνει κανεις.Και επειδη κοιμηθηκα κ γω λιγο, θα την παρω το απογευμα που θα ξαναπαει ιατρειο.

ανα 6ωρο ρε συ δεν εινια πολυ αραια;τι εννοεις εινια κλειστη;

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Του εδωσα 8 το βραδυ, 12 το βραδυ, 6 το πρωι και 12 το μεσημερι.Του επεφτε και ετσι δε χρειαζοταν να του ξαναδωσω στο τριωρο.Τωρα ας πουμε δεν εχει.Μετα μπορει να ξαναανεβασει.
Κλειστη εννοω οτι βλεπουμε μονο εμεις τι γραφουμε , οχι και ολοι οι φιλοι μας.Το εγραφε οτι ηταν και τωρα δεν το γραφει.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
mangio έγραψε:Του δινω ανα 6ωρο σχεδον , μια πονσταν μια ντεπον!Πηρα την παιδιατρο, μιλησα με τη γραμματεα και θα με επειαρνε στο σταθερο κ τωρα συνειδητοποιησα οτι εχει χαλασει και δεν ακουγεται αν παιρνει κανεις.Και επειδη κοιμηθηκα κ γω λιγο, θα την παρω το απογευμα που θα ξαναπαει ιατρειο.

ανα 6ωρο ρε συ δεν εινια πολυ αραια;τι εννοεις εινια κλειστη;
το γραφει πανω αριστερα \

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mangio έγραψε:Του εδωσα 8 το βραδυ, 12 το βραδυ, 6 το πρωι και 12 το μεσημερι.Του επεφτε και ετσι δε χρειαζοταν να του ξαναδωσω στο τριωρο.Τωρα ας πουμε δεν εχει.Μετα μπορει να ξαναανεβασει.
Κλειστη εννοω οτι βλεπουμε μονο εμεις τι γραφουμε , οχι και ολοι οι φιλοι μας.Το εγραφε οτι ηταν και τωρα δεν το γραφει.

τι να σου πω δεν το εχω παρατηρησει.

οσο για τον πυρετο εμενα η παιδιατρος μου ελεγε ειδικα το πρωτο 24ωρο που εχει ανεβασει τοσο πυρετο ανεξαρτητως αν εχει πυρετο πρεπει να της δινω ανα 3ωρο ντεπον πονσταν για να της περασει η ιωση ή οτι αλλο εχει τελος παντων.

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Η Βιβη θα ξερει για την ομαδα.
Απλα Τιτιτκα, δε χρειαστηκε να του δωσω νωριτερα γιατι φαινοταν καλά, αλλά τελικα ολο ανεβαινει.Αναμενομενο ηταν να τον κολλησω, φορουσα μασκα στο σπιτι, αλλά οχι την πρωτη μερα και ετσι τον κολλησα.Ειμαι εκετεθειμενη και στο σχολειο, εφοσον ελειπαν πολλα παιδια λογω ιωσεων, πολυ θελει??
Περιμενω τον αντρα μου να ερθει απο εξωτερικο σημερα, σε λιγο φτανει.Ας παω να μαγειρεψω κατιτις, ετσι για το καλο!καλο απογευμα..........!!!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
η ομαδα ειναι κλειστη ντορακι μου.
περαστικα σας. Very Happy Very Happy

Ana

Ana
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
geia sas koritsia!! alikaki k crazymommy edw i mera mou:
ksipnaw 8-8:30 otan ksipnaei i melina. ftiaxnw gala, to pinei k mexri na teleiosei ksipnaei o mikros. alagma, taisma k ligo agalia gia na ksanakoimithei, allios griniazei. i melina oli auti tin wra i tha peksei i tha eina dipla k tha koitaei to mwro, tha tou piasei kanene podaraki, tha tou milaei. 10:30-11 i melina tha faei. i ligo prin i ligo meta tha thelei k o mikros gala. afou teleionw k me tous 2 ftiaxnw fagito gia mesimeri. i melina eutixos den me pirazei polu k to mwro katholou. tha faei pali o mikros, meta 13-13:30 tha faw mazi me tin melina k 14:00 peripou tha koimithei. oso koimatai asxoloumai me to mikro kai doulies tou spitiou: plintiria rouxon, piaton, skoupisma, sidero, apostiroti gia ta mpoukalia ktlp kai an den exw tipota tha ksaplosw ligo. 16:30-17 pali me tin melina, 18:00 tha faei pali kai oso koimatai to mwro paizoume. 20:30 pinei gala kai teleionw me tin melina. pali mazeuw to spiti apo paixnidia, pali doulies, mpanio to mwro kai taisma. stis 1-2:00 pou tha taisw kai pali to mwro koimamai mexri pou tha ksipnisei kai pali Smile), kai etsi mexri to prwi. twra tetarti k sabbato pou einai spiti o andras nou kanei mpanio k i melina. episeis otan einai spiti autos kanw mpanio to mwro pio noris na koimitho ligo pio noris. sabbato tha paw supermarket to mesimeri pou koimountai kai kuriaki tha vgoume mia volta mia writsa... exoume vgei diladi me to mwro idi Smile twra pou ta vlepw ola auta kourastika Smile)) fenetai exw arxisei na sinithisw k den niothw toso kourasmeni, i voithaei o kafes pou pinw to mesimeri (den epina kafe pote mexri twra)

me to thilasmo exw alli megali istoria na grapsw. me liga logia tha pw oti den thilasa ti melina kai oute twra. anatomiko to provlima, to ithela polu alla den ginotane...

crazymommy auto me to fagito fasi prepei na einai giati mou to kanei kai'mena i melina opos les kai'su me fagita kai frouta pou etroge me trela...

oso gia to tifwna melina den eipame pote oti kathetai s'ena meros kai diavazei vivlia oli mera Smile)) ti oraio tha itan auto Razz exei ontos kalo programma alla gia na koimatai kai toso tin imera den stamataei katholou. trexei, scarfalonei, fonazei, anakatevei ola ta pexnidia, apla ola auta xoris na fovamai oti tha pesei i tha pathei tipota allo, diladi den xriazetai na fonazw polu. exoume ftiaksei to spiti etsi oste na einai akindino gia paidia Smile ekso ginetai xamos, den pianetai.... to kako pou mou ekane proxthes oso egw eimoun me to mwro vrike ena markadoro mauro (gia kakia mou tixi ton eixa vgalei na to parei o andras mou sti doulia kai kala min pesei sta xeria tis...) kai zografise enas tixos kai 2 doulapes.... perito na sas pw oti den vgienei to mauro......

sto facebook an thelete kanete kai emena fili. ana papadim exw tin fotografia pou exw kai edw

ksipnaei se ligo i melina alla simera tha tin koitaksei ligo o andras mou afou einai spiti. ksipnaei omos twra o mikros. sto tsak prolava. fillia!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις