326 Απ: Εγκυούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 μαζευτείτεεεε!!!! Τετ Μάης 30, 2012 5:17 am
evi86
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
markella_p έγραψε:Αθηνα
Κοριτσακι ειμαι στη δουλεια και φευγω σε λιγο
Θα τα ξαναπουμε
Ενταξει κοπελα μου
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
markella_p έγραψε:Αθηνα
Κοριτσακι ειμαι στη δουλεια και φευγω σε λιγο
Θα τα ξαναπουμε
elxir έγραψε:Γειά σου Εύη. Είμαι η Ελένη απο την βροχερή Άμφισσα. Σε καταλαβαίνω απόλυτα οτι είσαι αγχωμένη γιατί κι εγώ όπως και όλες μας όταν πλησίαζε η ώρα της αυχενικής είμασταν τρελαμένες. Όμως προσπάθησε να ηρεμήσεις (αν και ξέρω οτι αυτό δεν γίνεται). Να σκέφτεσαι μόνο οτι θα δεις το μωράκι σου όπως δεν το έχεις ξαναδεί μέχρι τώρα!!! Άλλη αίσθηση!!! Και να είσαι σίγουρη οτι θα είναι υγιέστατο. Ελπίζω να είσαι τυχερή να σου πούν και το φύλο του. Ξέρω οτι αυτό δεν έχει τόση σημασία αυτή τη στιγμή όμως πραγματικά θα τρελαθείς απο την χαρά σου με αυτό που θα αντικρύσεις. Εγώ να φανταστείς περιμένω απο τώρα με τρομερή ανυπομονησία την Β επιπέδου.
FILIO 83 έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ...
ΑΑΑΑΑΧΧΧ...ΕΥΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΙΡΑ...
ΕΧΩ ΕΧΩ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΧΟΥΝ ΚΟΠΕΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΑΠΟ
ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ... ΣΤΟ ΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΥΛΟ ΑΝ ΦΑΝΕΙ...
ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ...ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΗΤ 9/12 ΧΙΧΙΧΙ...ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΛΕΩ ΕΓΩ...
ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ...ΒΕΒΑΙΑ ΕΓΩ ΤΑ ΛΕΩ ΣΤΟΥΣ ΣΤΟΥ ΑΛΛΟΥΣ " ΚΟΥΡΑΓΙΟ, ΥΠΟΜΟΝΗ, ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ"
ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΩ ΤΙΠΟΤΑ...
evi86 έγραψε:FILIO 83 έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ...
ΑΑΑΑΑΧΧΧ...ΕΥΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΙΡΑ...
ΕΧΩ ΕΧΩ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΧΟΥΝ ΚΟΠΕΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΑΠΟ
ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ... ΣΤΟ ΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΥΛΟ ΑΝ ΦΑΝΕΙ...
ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ...ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΗΤ 9/12 ΧΙΧΙΧΙ...ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΛΕΩ ΕΓΩ...
ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ...ΒΕΒΑΙΑ ΕΓΩ ΤΑ ΛΕΩ ΣΤΟΥΣ ΣΤΟΥ ΑΛΛΟΥΣ " ΚΟΥΡΑΓΙΟ, ΥΠΟΜΟΝΗ, ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ"
ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΩ ΤΙΠΟΤΑ...
Αχ Φιλιω μου δεν ξερεις πως σε νοιωθω.Τουλαχιστον να ειναι καλα τα μωρακια μας και χαλαλι αυτα που περναμε
elxir έγραψε:Όσον αφορά την κοιλιά απο οτι έχω καταλάβει σε κάθε γυναίκα και εγκυμοσύνη είναι διαφορετικά. Εγώ δεν έχω τίποτα ακόμη,μα τίποτα Μία γνωστή μου που είμαστε ακριβώς στις ίδιες μέρες έχει τριπλάσια κοιλιά απο οτι είχε. Πιστεύω οτι μόνο εσύ και ο άντρας σου θα μπορείτε να δείτε την διαφορά προς το παρών.
elxir έγραψε:Το elxir είναι αρχικά απο το ονοματεπώνυμό μου. Η Ελένη είμαι.
Απο ότι καταλαβαίνω και ο δικός σου άντρας είναι στο ίδιο κλαμπ με τον δικό μου. Όλη την ώρα με μπουκώνει κιατί ακόμη δεν έχω πάρει ούτε γραμμάριο και το αστείο είναι οτι μπουκώνεται κι αυτός. Απο την στιγμή που μάθαμε για την εγκυμοσύνη αυτός τρώει για τρείς, όχι μόνο για δύο!!!
elxir έγραψε:Πώς είσαι μέχρι τώρα? Αναγούλες, ναυτίες κλπ?
elxir έγραψε:Τίποτα απολύτως. Γι' αυτό το λόγο γκρινιάζω γιατί δεν νοιώθω καθόλου έγκυος.
FILIO 83 έγραψε:ΗΡΘΑ ΚΙ ΕΓΩ... ΜΟΛΙΣ ΣΧΟΛΑΣΑ...
ΕΛΕΝΗ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ.. ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ...
ΕΥΗ ΜΟΥ ΚΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΟΥ...ΑΡΚΕΤΗ ΘΑ ΕΛΕΓΑ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΜΠΟΥΚΩΝΕΙ...
ΕΥΗ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ...ΟΥΤΕ ΖΑΛΑΔΕΣ...ΟΥΤΕ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ...ΟΥΤΕ ΕΜΕΤΟΥΣ...
ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΚΥΛΗΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ...
evi86 έγραψε:FILIO 83 έγραψε:ΗΡΘΑ ΚΙ ΕΓΩ... ΜΟΛΙΣ ΣΧΟΛΑΣΑ...
ΕΛΕΝΗ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ.. ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ...
ΕΥΗ ΜΟΥ ΚΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΟΥ...ΑΡΚΕΤΗ ΘΑ ΕΛΕΓΑ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΜΠΟΥΚΩΝΕΙ...
ΕΥΗ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ...ΟΥΤΕ ΖΑΛΑΔΕΣ...ΟΥΤΕ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ...ΟΥΤΕ ΕΜΕΤΟΥΣ...
ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΚΥΛΗΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ...
Αα Φιλιω μου εγω δυστυχως τα περναω.Ελπιζω σε λιγο καιρο να σταματησουν
elxir έγραψε:Κορίτσια πρέπει να φύγω. Θα τα πούμε αύριο πάλι. Περιμένω τα νέα σας. Φιλιά πολλά και μην ανησυχείτε. Θα σας σκέφτομαι.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης