701 Απ: Εγκυούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 μαζευτείτεεεε!!!! Σαβ Ιουν 09, 2012 12:09 am
demmy29
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα κοριτσάκια μου!!! Λέω να κάνω καμιά δουλίτσα και βαριέμαι!!! Φιλάκια στις κοιλίτσες!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
demmy29 έγραψε:Καλημέρα κοριτσάκια μου!!! Λέω να κάνω καμιά δουλίτσα και βαριέμαι!!! Φιλάκια στις κοιλίτσες!!!
demmy29 έγραψε:Πόσο βαριέμαι!!! Έλα πίεσε με λίγο!!! Χα χα!
Hen Hen έγραψε:Καλημέρα κορίτσια ,πως είστε σήμερα; Άργησα πολύ να ξύπνησω σήμερα κ δεν προλαβαίνω τις δουλειές μου! Μπράβο που δεν πήρατε ακόμα κιλακια, μακάρι να ήμουν κ γω τόσο τυχερή!!! Πάντα έπαιρνα εύκολα κ Χανω πολύ δύσκολα. Από Δευτέρα θα προσέχω πιο πολύ γιατί Σκ θα πάμε στους δικούς μου οπότε είναι δύσκολο.
Hen Hen έγραψε:Κορίτσια τι κάνετε; Είχαμε πολύ ζεστό Σκ και σήμερα το ίδιο. Πραγματικά evi πολύ ζέστη σήμερα! Δεν θες να κουνηθεις για κανένα λόγο. Και μόλις ξεκίνησε το καλοκαίρι!!!
evi86 έγραψε:Geia sou markella.Sugnwmh koritsia pou sas grafw sta agglika alla exei ena provlhma to laptop mou kai exw varethei na grafw apo to plhktrologio othonhs.
Anupomonw na paw ksana ston gatro mou kai na dw to mikraki mou....
REINE έγραψε:καλημερα κι απο μενα!!
πολλή ζέστη και φανταστείτε να γεννούσαμε μέσα στο καλοκαίρι και να είμασταν με μια τεράστια κοιλιά τώρα!!
να ρωτησω κάτι άσχετο και σχετικό:
θα μπαίνατε στη διαδικασία να κάνατε αμνιοπαρακέντηση μονο και μόνο για προληπτικούς λόγους, από τη στιγμή που όλες οι μετρήσεις και τα αποτελεσματα τα αιματολογικά σας ήταν όλα φυσιολογικά??
άκουσα μια περίπτωση προχθες που η κοπέλα είχε όλες τις εξετάσεις Α και Β επιπέδου κτλ όλα απόλυτα καλά και φυσιολογικά και το παιδί βγήκε με σύνδρομο!! ετών 32!!
περιττό να σας πω σε τι κατάσταση ήταν το ζευγάρι μετά!! το φαντάζεστε??
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης