751 Απ: Εγκυούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 μαζευτείτεεεε!!!! Τρι Ιουν 12, 2012 5:31 am
blackfield
Είναι σε καλό δρόμο!
εγω στην κορη μου πεταξα κοιλιτσα στον 5ο!!!!!!τωρα απο τον 2ο!!!!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
blackfield έγραψε:εγω στην κορη μου πεταξα κοιλιτσα στον 5ο!!!!!!τωρα απο τον 2ο!!!!!!!!
ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ.ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΠΩΣ ΠΑΣ?tatijana έγραψε:Τι κάνετε κοπελιες;;;;Είπα να πω γεια σας.Χαλοου λοιπόν.Φουσκωνετε;
ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΣΤΟ ΠΟΤΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΚΟΙΛΙΑ. ΣΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ Η ΚΟΙΛΙΑ ΦΑΝΗΚΕ ΣΤΟΝ 5 ΜΗΝΑ-ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΙΛΑΚΙΑ ΜΟΥ-.ΤΩΡΑ ΦΑΝΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ 11 ΕΒΔΟΜΑΔΑ-ΚΑΙ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ 3 ΚΙΛΑ-.ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΚΙΛΑ,ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΟΙΛΙΑ, ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΑΣΤΑ....ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΘΑΑΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ Η ΚΟΙΛΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.demmy29 έγραψε:Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!Πάντα πρωινή πρωινή εγώ!Πότε βρε κορίτσια αρχίζει και φαίνεται κάποια έγκυος?Δεν καταλαβαίνω!!!Σε ποιά εβδομάδα?Εμένα όλοι με ρωτάνε "Καλά που είναι η κοιλιά σου?" Και δε λέω έχει φουσκώσει, αλλά σαν να έχω φάει πολύ!Κι εμείς αργούμε για γιατρό. Έχουμε δύο εβδομάδες ακόμα!Κοιτάζω την κοιλίτσα και αναρωτιέμαι...Είναι όντως εκεί μέσα???ΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧ!!!Περιμένω νέα κορίτσια να δούμε περισσότερα αγόρια ή κορίτσια το θεματάκι???
μαμακα μου έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΣΤΟ ΠΟΤΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΚΟΙΛΙΑ. ΣΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ Η ΚΟΙΛΙΑ ΦΑΝΗΚΕ ΣΤΟΝ 5 ΜΗΝΑ-ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΙΛΑΚΙΑ ΜΟΥ-.ΤΩΡΑ ΦΑΝΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ 11 ΕΒΔΟΜΑΔΑ-ΚΑΙ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ 3 ΚΙΛΑ-.ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΚΙΛΑ,ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΟΙΛΙΑ, ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΑΣΤΑ....ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΘΑΑΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ Η ΚΟΙΛΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.demmy29 έγραψε:Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!Πάντα πρωινή πρωινή εγώ!Πότε βρε κορίτσια αρχίζει και φαίνεται κάποια έγκυος?Δεν καταλαβαίνω!!!Σε ποιά εβδομάδα?Εμένα όλοι με ρωτάνε "Καλά που είναι η κοιλιά σου?" Και δε λέω έχει φουσκώσει, αλλά σαν να έχω φάει πολύ!Κι εμείς αργούμε για γιατρό. Έχουμε δύο εβδομάδες ακόμα!Κοιτάζω την κοιλίτσα και αναρωτιέμαι...Είναι όντως εκεί μέσα???ΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧ!!!Περιμένω νέα κορίτσια να δούμε περισσότερα αγόρια ή κορίτσια το θεματάκι???
Merjana έγραψε:Καλημέρα! Πήγα να δωσω αίμα πρωί πρωί και με ρώτησαν σε ποια εβδομάδα είμαι και όταν είπα 16η μου είπαν " καλέ δεν σας φαίνεται"! Η αλήθεια είναι ότι ούτε και σε μένα φαίνεται κάτι ακόμα. Μόνο ελάχιστα πάνω από την βουβονική περιοχή έχω ένα μικρό πρηξιματάκι. Από κιλά έχω πάρει 1,5. Προσέχω αρκετά γιατί αμα με αφήσω μπορώ να φάω τα πάντα! Και μετά έχω και τύψεις!
Merjana έγραψε:
Εννοείται ότι περιμένουμε νέα σου από τον γιατρό! Κάτι μου λέει ότι σήμερα θα δεις και το φύλο!
Merjana έγραψε:Μπράβο Zoekopa! Πολύ όμορφα τα νέα σου! Σας την έσκασε το μικρούλι! Η β' επιπέδου ποιες εβδομάδες γίνεται?
ο γιατρος μου ειπε γυρω στις 19-20-21 εβδομαδες, τωρα που θα παρω τηλεφωνο στον γιατρο που θα μου κανει τον υπερυχο θα πει εκεινος ποτε ειναι καλυτερα.markella_p έγραψε:Merjana έγραψε:Μπράβο Zoekopa! Πολύ όμορφα τα νέα σου! Σας την έσκασε το μικρούλι! Η β' επιπέδου ποιες εβδομάδες γίνεται?
αν θυμαμαι καλα, ειχα κανει στην 22η βδομαδα
Hen Hen έγραψε:Μπράβο κορίτσια για τα καλά αποτελέσματα! Να είναι καλά τα μωρακια μας, αν και έχω αγχωθει τις 3 τελευταίες μέρες γιατί έχω έντονους πόνους στη κοιλιά. Νομίζω ότι οι πιο πολλές έχουμε αγοράκια, πάντως όσες ξέρω έχουν αγοράκια!!!
Zoekopa πραγματικά ετοιμάσου να σε κράξουν ειδικά οι παππούδες κ γιαγιάδες αλλά μην σκάς καλοκαίρι πες έχουμε.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης