876 Απ: Εγκυούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 μαζευτείτεεεε!!!! Παρ Ιουν 15, 2012 12:42 am
Merjana
Πανταχού παρούσα!
Ευχαριστώ πολύ πολύ Μαρκέλλα! Ο,τι επιθυμείς κι εσυ! Να χαίρεστε το κοριτσάκι σας και με το καλό να έρθει και το δεύτερο!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Merjana έγραψε:Ευχαριστώ πολύ πολύ Μαρκέλλα! Ο,τι επιθυμείς κι εσυ! Να χαίρεστε το κοριτσάκι σας και με το καλό να έρθει και το δεύτερο!
markella_p έγραψε:Merjana έγραψε:Ευχαριστώ πολύ πολύ Μαρκέλλα! Ο,τι επιθυμείς κι εσυ! Να χαίρεστε το κοριτσάκι σας και με το καλό να έρθει και το δεύτερο!
να 'σαι καλα κοριτσακι μου. θυμησε μου παλι, ποτε πας για την αμνιο? συγνωμη που ξαναρωταω, αλλα ρε παιδια, ακομα μπερδευομαι. ποια γενναει ποτε, ποια εκανε αυχενικη και ποια οχι, δεν μπορω να τα συγκρατησω.
μηπως να φτιαχναμε μια λιστα με τις ΠΗΤ μας, να οργανωθουμε λιγακι? (μπας και σταματησω να ρωταω τα ιδια και τα ιδια)
mariaro έγραψε:markella_p έγραψε:Merjana έγραψε:Ευχαριστώ πολύ πολύ Μαρκέλλα! Ο,τι επιθυμείς κι εσυ! Να χαίρεστε το κοριτσάκι σας και με το καλό να έρθει και το δεύτερο!
να 'σαι καλα κοριτσακι μου. θυμησε μου παλι, ποτε πας για την αμνιο? συγνωμη που ξαναρωταω, αλλα ρε παιδια, ακομα μπερδευομαι. ποια γενναει ποτε, ποια εκανε αυχενικη και ποια οχι, δεν μπορω να τα συγκρατησω.
μηπως να φτιαχναμε μια λιστα με τις ΠΗΤ μας, να οργανωθουμε λιγακι? (μπας και σταματησω να ρωταω τα ιδια και τα ιδια)
mariaro ΠΗΤ 23/12/12 (μπορει να αλλαξει στην πορια? μου βγαζει αυτη την ημερομηνια με ενδοκολπικο υπερηχο ενω στο κοιλιακο βγαζει αλλη μεταγενεστερη. Τι ισχυει τελικα? Συγγνωμη που ρωταω αλλα ειναι η πρωτη φορα και ειμαι λιγο ασχετη
evi86 έγραψε:Καλησπερα κοριτσια μου.Βλεπω μπηκανε κοπελες που δεν μας επιστευτονταν συχνα αλλα ευχομαι απο εδω και περα να τα λεμε πιο συχνα...Ηθελα να σας ρωτησω κατι.Κουραζεστε γρηγορα τωρα με την εγκυμοσυνη;Εγω αν και ακομα ειμαι στην αρχη(που να φτασω και 8-9 μηνων)δεν μπορω να παρω τα ποδια μου.Μια ατονια αλλο πραγμα ολη μερα και συνεχεια χαλια ψυχολογια...Εσεις το παθαινετε;
REINE έγραψε:evi86 έγραψε:Καλησπερα κοριτσια μου.Βλεπω μπηκανε κοπελες που δεν μας επιστευτονταν συχνα αλλα ευχομαι απο εδω και περα να τα λεμε πιο συχνα...Ηθελα να σας ρωτησω κατι.Κουραζεστε γρηγορα τωρα με την εγκυμοσυνη;Εγω αν και ακομα ειμαι στην αρχη(που να φτασω και 8-9 μηνων)δεν μπορω να παρω τα ποδια μου.Μια ατονια αλλο πραγμα ολη μερα και συνεχεια χαλια ψυχολογια...Εσεις το παθαινετε;
Άσε από κούραση άλλο τίποτα...
εγώ είμαι στη δουλειά κάθε μερά 8 ώρες και σέρνομαι...ευτυχως ειναι δουλειά γραφείου αλλά και πάλι κουράζομαι απίστευτα!!
mariaro έγραψε:Συμφωνα με την τελευταια μου περιοδο εχω ΠΗΤ 29/12/12...
mariaro έγραψε:Χρονια Πολλα Merjana!!!!
Να εισαι παντα καλα και με το καλο να φερεις στον κοσμο ενα γερο μωρακι!!!
Δεν μας κουραζεις καθολου... Αλλωστε εμεις που ειμαστε για πρωτη φορα εγκυες ειναι λογικο να εχουμε περισσοτερες φοβιες και ανησυχιες για το παραμικρο...Δεν το εχουμε ξαναζησει και ανησυχουμε μηπως κατι δεν παει καλα. Το ιδιο συμβαινει και για τις εξετασεις που κανουμε...
Ευχομαι ολα να πανε καλα με την αμνιο και να μην εχεις κανενα προβλημα!!
Με τους γονεις σου πως τα πας? Το συνηθισαν ή ακομα δεν το εχουν δεχτει. Ειχα διαβασει σε ενα αλλο post για την αντιδραση τους οταν τους ειπες οτι περιμενεις παιδακι...
Ειμαι κι εγω μοναχοπαιδι και σε καταλαβαινω απολυτα!
markella_p έγραψε:[
REINE έγραψε:να σου πω την αλήθεια, εγώ τον ρώτησα την τελευταία φορά και μου είπε ότι μπορώ να κάνω αλλά όχι τις ώρες με πολύ ήλιο και να είναι καθαρή η θάλασσα!!
αλλά να σας πω, προσωπικά φοβάμαι...
markella_p έγραψε:merjana, μας τρως λαχανο ε? πρωτη πρωτη
Merjana έγραψε:markella_p έγραψε:merjana, μας τρως λαχανο ε? πρωτη πρωτη
χαχαχαχχαχα νομίζω ότι υπάρχουν αρκετές πριν από μένα. θα μπουν να μας πουν σύντομα ελπίζω!
Πωπω δεν έχω καμία όρεξη για δουλειά σήμερα όπως βλέπετε
Hen Hen έγραψε:Κοριτσια μου τι κανετε? Πως ειστε σημερα? Εγω δεν ειμαι και πολυ καλα, να σας πω τι επεθα σημερα!!! Εφυγα απο το σπιτι με το αυτοκινητο για να παω να κανω καποιες δουλειες εξω. Εκει που πηγαινα ωραια και καλα βλεπω 2 γονεις με τα 2 παιδακια τους, το μικρο το κρατουσε ο μπαμπας καλα και το μεγαλο ηταν πιο μπροστα με τη μαμα του. Το ειδα και λεω απο μεσα μου κατι θα κανει και οντως ετσι εγινε. Με ειδε η μαμα του και πηγε να το πιασει και αυτο επειδη δεν ηθελε να το κρατησει η μαμα του πεταχτηκε μπροστα μου , για να περασει απεναντι. Κοριτσια δεν μπορειτε να φανταστειτε πως ενιωσα!!! Ευτυχως το καταλαβα οτι κατι θα εκανε και πηγαινα παρα πολυ σιγα και προλαβα να σταματησω!!! Εκεινη τη στιγμη επιασα κατευθειαν τη κοιλια μου απο το φοβο και την αγωνια, εβαλα τα κλαματα και δεν μπορουσα να ηρεμησω με τπτ!!! Οι γονεις του μου ζητησαν χιλιες φορες συγνωμη αλλα κοριτσια τι να το κανω? Αν το χτυπουσα ? Τι κι αν δεν εφταιγα, πως θα ενιωθα μετα? Τι θα εκανα μετα? Και σαν να μην εφτανε αυτο απο εκεινη τη στιγμη εχω μερικα πονακια κατω στη κοιλια, και εχω αγχωθει λιγο! Ολα σε μενα πια????
Α!!! Πιθανη ημερομηνια τοκετου εχω 24 Νοεμβριου, σε 9 μερες μπαινω στον 5 μηνα, ελπιζω και ευχομαι!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης