Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
373 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 373 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 4]

Myro

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
KRISTI 1 έγραψε:ειναι στεναχωρο αυτο με τον πεθερο σου αλλα κανονικα θα επρεπε να του δινει χαρα η χαρα και η επιλογη του παιδου του και οχι αυτο που συμβαινει τωρα..επικεντρωθειτε τωρα στην βαφτιση του παιδιου να το χαρειτε οσο μπορειτε και οταν περασει η μερα εκεινη εχει ο θεος..βλεπετε και κανετε.ωραιο το ονομα Very Happy
το κανονικα σαν χαρακτηριστικο παει μαλλον σε "κανονικους" γονεις confused

https://www.facebook.com/myrodeve

errika

errika
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
k egw antimetwpizw xontro provlhma eixa pei stn diko m na mh dwsoume oute ths manas msthn korh m oute omws k ths dikias t pou th lene EUAGGELIA k sto telos na m peta oti tou aresei to onoma Eua k oti den einai to idio me to euaggelia Sad tsakwmoi ktl se katalavainw apoluta emeis s ena mhna th vaftizoume k dn exoume vrei onoma gt m kanei spasimo p den thelw to Eua dn t aresei kanena Sad

Myro

errika έγραψε:k egw antimetwpizw xontro provlhma eixa pei stn diko m na mh dwsoume oute ths manas msthn korh m oute omws k ths dikias t pou th lene EUAGGELIA k sto telos na m peta oti tou aresei to onoma Eua k oti den einai to idio me to euaggelia Sad tsakwmoi ktl se katalavainw apoluta emeis s ena mhna th vaftizoume k dn exoume vrei onoma gt m kanei spasimo p den thelw to Eua dn t aresei kanena Sad

Shocked και ποια ειναι η ευαγγελια?προφανως καμια γελια....λενε οι mazoo and the zoo.... Very Happy
αχ τι να πω..εγω τουλαχιστον εχω μονο με πεθερικα κ οχι κ με τον αντρα μου..

τατιανα

τατιανα
Myro έγραψε:γενικα παντα ακουγα τετοιες ιστοριες περι ονοματος κ γελουσα κ ελεγα κοιτα να δεις πως κανουν ετσι μωρε μερικοι γονεις..κ ειχα ως αυτονοητο οτι ποτε δεν θα αντιμετωπισω τετοιο προβλημα..κ ειδικα οταν γνωρισα κ τους συγκεκριμενους κ τους ειδα γενικα αδιαφορους κ οτι ποτε δεν ειχαν ως φυσικο οτι γιορτες κτλ θα βρισκοταν ως οικογενεια για να φανε ολοι μαζι να τα πουνε κλ...κ παντα σκεφτομουν οτι ειναι τοσο αδιαφοροι κ ζουν περα απο τα τυπικα οικογενειακα οτι ετσι κ αλοιος δεν θα τους ενοιαζε κατι τετοιο εαν ποτε καναμε παιδι..
κ να λοιπον που συμβαινουν παντου αυτα κ ποτε μην λες ποτε...
αυτα που "κοροιδευα" να τωρα που τα αντιμετωπιζω κ εγω..

Ακριβως ετσι ελεγα κ εγω κ οντος αυτα που κοροιδευεις τα λουζεσε στο τελος Very Happy
Εγω ηθελα ασχετο ονομα αλλα ο αντρας μου ηθελε της μαμας μου γιατι του αρεσει πολυ σαν ονομα κ συμφωνησα γιατι μου αρεσει κ εμενα κ γιατι το αξιζει κιολας μας εχει βοηθηση πολυ..ελα ομως που η πεθερα ξινιστικε γιατι λεει ολοι της λεγανε "αντε σε λιγο θα γεννηθει η ιωαννα ε?"(το ονομα της). κ κοριτσια ετσι ειναι ο κοσμος ειναι κολημενος, ξερετε ποσο τον εχουν πρηξει τον αντρσ μου?και γιατι να δωσεις της πεθερας,κ δεν ειναι σωστο κ με λιγα λογια οτι ειναι φλωρος κ εγω τον κανω οτι θελω...
Το φιλιππος παντως πολυ ωραιο ονομα, κ εγω το ηθελα αν ειχα αγορι!!

Myro

τατιανα έγραψε:
Myro έγραψε:γενικα παντα ακουγα τετοιες ιστοριες περι ονοματος κ γελουσα κ ελεγα κοιτα να δεις πως κανουν ετσι μωρε μερικοι γονεις..κ ειχα ως αυτονοητο οτι ποτε δεν θα αντιμετωπισω τετοιο προβλημα..κ ειδικα οταν γνωρισα κ τους συγκεκριμενους κ τους ειδα γενικα αδιαφορους κ οτι ποτε δεν ειχαν ως φυσικο οτι γιορτες κτλ θα βρισκοταν ως οικογενεια για να φανε ολοι μαζι να τα πουνε κλ...κ παντα σκεφτομουν οτι ειναι τοσο αδιαφοροι κ ζουν περα απο τα τυπικα οικογενειακα οτι ετσι κ αλοιος δεν θα τους ενοιαζε κατι τετοιο εαν ποτε καναμε παιδι..

Ακριβως ετσι ελεγα κ εγω κ οντος αυτα που κοροιδευεις τα λουζεσε στο τελος Very Happy
Εγω ηθελα ασχετο ονομα αλλα ο αντρας μου ηθελε της μαμας μου γιατι του αρεσει πολυ σαν ονομα κ συμφωνησα γιατι μου αρεσει κ εμενα κ γιατι το αξιζει κιολας μας εχει βοηθηση πολυ..ελα ομως που η πεθερα ξινιστικε γιατι λεει ολοι της λεγανε "αντε σε λιγο θα γεννηθει η ιωαννα ε?"(το ονομα της). κ κοριτσια ετσι ειναι ο κοσμος ειναι κολημενος, ξερετε ποσο τον εχουν πρηξει τον αντρσ μου?και γιατι να δωσεις της πεθερας,κ δεν ειναι σωστο κ με λιγα λογια οτι ειναι φλωρος κ εγω τον κανω οτι θελω...
Very Happy ενοειτε οτι διαλεγει ενας αντρας που δεν αρεσει στους γονεις τους σημαινει αυτοματα οτι η γυναικα ειναι η μεγαιρα κ τον κανει κουμαντο...
καλα που να σκεφτομασταν να βαζαμε και του πατερα μου θα γινοτανε της κακομοιρας προφανος αν κρινω απο αυτην την αντιδραση τους..σιγα μην πρεπει να τους παρουμε κ την αδεια...τι να πω???σε αυτηντην οικογενεια μονο προβληματα βλεπουν κ ολο πρεπει να μιλανε κ να μιλανε να λυνουν κ καλα προβληματα..εχθες παλι ηταν ο αντρας μου με την μανα του μονο για καφε γιατι ηθελε να του μιλησει και καλα για να τα βρουμε κ να λυσουμε ολες τις παρεξηγισεις..μονοι τους δημιουργουν παρεξηγησεις στο εν το μεταξυ απο το τιποτα.

τατιανα

τατιανα
Myro έγραψε:

Very Happy ενοειτε οτι διαλεγει ενας αντρας που δεν αρεσει στους γονεις τους σημαινει αυτοματα οτι η γυναικα ειναι η μεγαιρα κ τον κανει κουμαντο...
καλα που να σκεφτομασταν να βαζαμε και του πατερα μου θα γινοτανε της κακομοιρας προφανος αν κρινω απο αυτην την αντιδραση τους..σιγα μην πρεπει να τους παρουμε κ την αδεια...τι να πω???σε αυτηντην οικογενεια μονο προβληματα βλεπουν κ ολο πρεπει να μιλανε κ να μιλανε να λυνουν κ καλα προβληματα..εχθες παλι ηταν ο αντρας μου με την μανα του μονο για καφε γιατι ηθελε να του μιλησει και καλα για να τα βρουμε κ να λυσουμε ολες τις παρεξηγισεις..μονοι τους δημιουργουν παρεξηγησεις στο εν το μεταξυ απο το τιποτα.

εχω τη αισθηση οτι τετοιου ειδους ανθρωποι ζουνε μεσα απο αυτο, δημιουργουν προβληματα τσακωνονται συμφιλιωνονται κ φτου απτην αρχη..
ευτυχως συμφωνειται με τον αντρα σου κ αυτο ειναι το πιο σημαντικο!να σου ζησει το παιδακι σου. Smile

moroulou

moroulou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ααααχχχχχ αυτη η ιστορια με το ονομααα.....μιλαμε ,δεν λενε να ξεκολησουν...και να εχεις κ τον αντρα με το μερος σου οκ κανεις οτι θες.οταν θελει το ονομα της μαμας ομως τι να του πεις??και να φανταστητε,οτι κ εγω καποτε τα κοροιδευα αυτα,και ο αντρας μου νεο παιδι,με συγχρονες αποψεις,δεν μπορουσα να φανταστω την εξελιξη..."θα θυμωσει η μανα μου","εμεις ετσι τοχουμε"κτλ.δεν πιστευα στα αυτια μου οτι μιλαγε ετσι...οσο τα σκεφτομαι τσαντηζομαι και ξενερωνω..αντε!

τατιανα

τατιανα
moroulou έγραψε:ααααχχχχχ αυτη η ιστορια με το ονομααα.....μιλαμε ,δεν λενε να ξεκολησουν...και να εχεις κ τον αντρα με το μερος σου οκ κανεις οτι θες.οταν θελει το ονομα της μαμας ομως τι να του πεις??και να φανταστητε,οτι κ εγω καποτε τα κοροιδευα αυτα,και ο αντρας μου νεο παιδι,με συγχρονες αποψεις,δεν μπορουσα να φανταστω την εξελιξη..."θα θυμωσει η μανα μου","εμεις ετσι τοχουμε"κτλ.δεν πιστευα στα αυτια μου οτι μιλαγε ετσι...οσο τα σκεφτομαι τσαντηζομαι και ξενερωνω..αντε!

Δυστηχως ο περιγυρος επηρεαζει παρα πολυ..ο κοσμος δουλεια δεν εχει και ασχολειται με το ποιανου το ονομα δινεις..Οσο συγχρονος και να ειναι καποιος σε αυτα υπαρχει μεγαλη πιεση..

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σας κοριτσια...αυτο με τα ονοματα κι εμενα μου τη δινει στα νευρα...δλδ το ονομα παιζει πια τοσο σημαντικο ρολο για τους γονεις και τα πεθερικα???οχι αν το παιδακι θα ειναι υγιες και ευτυχισμενο????

δλδ αν εχει ασχετο ονομα δεν ανηκει στην οικογενεια???δεν θα το αγαπουν???

σκασιλα μου τοτε...μη σωσουν και το δουν ποτε!!!!!

επειδη εχασα ηδη ενα μωρο και ειχαν συμβει και καποια γεγονοτα παλια στη σχεση μας με τον αντρα μου ειχαμε αποφασισει σχεδον πριν παντρευτουμε οτι το μωρο θα το ταξουμε στην χαρη ΤΗΣ....οποιος θελει το δεχεται...αλλιως καρφι δεν μου καιγεται....

να υπαρχει ηρεμια στην οικογενεια μου...αυτο μετραει!!!!!!!!!!

Myro

γκρινιαρα έγραψε:γεια σας κοριτσια...αυτο με τα ονοματα κι εμενα μου τη δινει στα νευρα...δλδ το ονομα παιζει πια τοσο σημαντικο ρολο για τους γονεις και τα πεθερικα???οχι αν το παιδακι θα ειναι υγιες και ευτυχισμενο????

δλδ αν εχει ασχετο ονομα δεν ανηκει στην οικογενεια???δεν θα το αγαπουν???

σκασιλα μου τοτε...μη σωσουν και το δουν ποτε!!!!!

επειδη εχασα ηδη ενα μωρο και ειχαν συμβει και καποια γεγονοτα παλια στη σχεση μας με τον αντρα μου ειχαμε αποφασισει σχεδον πριν παντρευτουμε οτι το μωρο θα το ταξουμε στην χαρη ΤΗΣ....οποιος θελει το δεχεται...αλλιως καρφι δεν μου καιγεται....

να υπαρχει ηρεμια στην οικογενεια μου...αυτο μετραει!!!!!!!!!!
αυτοο ακριβως ειπα κ εγω εχθες δεν τους νοιαζει αν ειναι υγιεις??κ εγω εχω τσατιστει γιατι ειχα καποια ζορια στην εγκυμοσυνη εκανα κ αμνιοπαρακεντηση κ επι 2εβδομαδες εκλαιγα...που ηταν αυτοι????????πουθενα...βεβαια τωρα λενε οτι εμεις δεν τους το ειπαμε κ δεν καναμε επαφη μαζι τους..

μπεμπινι 1

μπεμπινι 1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!

Rolling Eyes

Έχει επεξεργασθεί από τον/την μπεμπινι 1 στις Παρ Μάης 25, 2012 8:46 am, 1 φορά

Myro

μπεμπινι 1 έγραψε:μπορεις να κανεις και κατι αλλο, αν δεις οτι ο αντρας σου καπου κολλαει και ειναι σκεπτικος και δε θελει να εχει κανενα κριμα και βαρος στη συνηδειση του,λεμε τωρα,προτινε του να βαλετε το ονομα του πεθερου δευτερο ετσι ωστε και εσυ να φανεις καλη και σωστη και τα στοματα τους να τους κλεισεις.και βεβαια θα το φωναζεις με το πρωτο ονομα το παιδι,φιλιπος.
αυτο μας το προτειναν οι αδεφες του αν θα μπορουσαμε να το κανουμε για να τον κανουμε λιγο να χαρει επειδη ειναι πολυ χαλια οπως μας ειπαν κ καταστεναχωρεμενος..αλλα εμενα μου φαινετε ακομα περισσοτερο κοροιδεια αυτο...κ αυτοι ειναι ικανοι να θυμοσουν ακομα παραπανω με αυτο..ξερω εγω?ικανους τους εχω..κ θα φωναζουμε ολοι τον μικρο φιλιππο κ αυτοι οι 2μονο με το δικο τους ονομα..υπαρχει τετοιο διλλημα ειναι η αληθεια αλλα οπως ειπε κ ο αντρας μου τι θα το κανουμε τσιρκο το παιδι??δεν ξερω,δεν νομιζω να μας αρεσει κ αυτο το ενδεχομενο.

Myro

μπεμπινι 1 έγραψε:μπορεις να κανεις και κατι αλλο, αν δεις οτι ο αντρας σου καπου κολλαει και ειναι σκεπτικος και δε θελει να εχει κανενα κριμα και βαρος στη συνηδειση του,λεμε τωρα,προτινε του να βαλετε το ονομα του πεθερου δευτερο ετσι ωστε και εσυ να φανεις καλη και σωστη και τα στοματα τους να τους κλεισεις.και βεβαια θα το φωναζεις με το πρωτο ονομα το παιδι,φιλιπος.
παντος ο καημενος ζει ακριβως αυτο που λες παραπανω

μπεμπινι 1

μπεμπινι 1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Myro έγραψε:
αυτο μας το προτειναν οι αδεφες του αν θα μπορουσαμε να το κανουμε για να τον κανουμε λιγο να χαρει επειδη ειναι πολυ χαλια οπως μας ειπαν κ καταστεναχωρεμενος..αλλα εμενα μου φαινετε ακομα περισσοτερο κοροιδεια αυτο...κ αυτοι ειναι ικανοι να θυμοσουν ακομα παραπανω με αυτο..ξερω εγω?ικανους τους εχω..κ θα φωναζουμε ολοι τον μικρο φιλιππο κ αυτοι οι 2μονο με το δικο τους ονομα..υπαρχει τετοιο διλλημα ειναι η αληθεια αλλα οπως ειπε κ ο αντρας μου τι θα το κανουμε τσιρκο το παιδι??δεν ξερω,δεν νομιζω να μας αρεσει κ αυτο το ενδεχομενο.

Rolling Eyes

Έχει επεξεργασθεί από τον/την μπεμπινι 1 στις Παρ Μάης 25, 2012 8:47 am, 1 φορά

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αμαν αυτά τα ονόματα!!

ελεος πια!!

απλά θα σου πω οτι εγω ενω έβαλα στο πρωτο το όνομα της πεθεράς μου, μετα οπως ηταν φυσικο , εβαλα στο δεύτερο της μαμας μου...
ενω λοιπον ειχα ηδη βαλει το ονομα της που το ειχε ξανακουσει κιολας...στη δευτερη βαφτιση δεν εκανε τον κοπο να ερθει ουτε πηρε να ευχηθει...
την παρακαλαγε ο γιος της να παμε να τη δουμε την τελευταια μερα πριν φυγουμε (τοτε γυρισε απο τις διακοπες της)..και εμεις λογω στρατου πηγαιναμε παλι στον τοπο που μενουμε..

οποτε καταλαβαινεις πως και με το ονομα δεν αλλαζουν πολλά..
αν ο αλλος ειναι προβληματικος...ετσι θα ειναι για παντα!

κανε οτι θες για να εισαι καλα με τον αντρα σου και μη σκας!

stefaniandreas

stefaniandreas
αχ τα ιδια ελεγα και εγω αλλα και ο αντρας μου ,οτι οι δικοι του ειναι ανοιχτομυαλοι κλπ
οταν καναμε νυξη οτι δε θα βγει ο πεθερος εγινε χαμος(εμενα βεβαια δεν τολμησανε να μου πουνε κατι,μονο στο γιο τους)
αλλα επειδη ειναι μεγαλος σε ηλικια ο πεθερος μου και επειδη μας εχουν στηριξει παρα πολυ και οικονομικα και κρατανε το παιδι υποχωρησα και θα το βγαλω στον πεθερο

http://stefxon@gmail.com

Myro

stefaniandreas έγραψε:
αχ τα ιδια ελεγα και εγω αλλα και ο αντρας μου ,οτι οι δικοι του ειναι ανοιχτομυαλοι κλπ
οταν καναμε νυξη οτι δε θα βγει ο πεθερος εγινε χαμος(εμενα βεβαια δεν τολμησανε να μου πουνε κατι,μονο στο γιο τους)
αλλα επειδη ειναι μεγαλος σε ηλικια ο πεθερος μου και επειδη μας εχουν στηριξει παρα πολυ και οικονομικα και κρατανε το παιδι υποχωρησα και θα το βγαλω στον πεθερο
κ μενα φυσικα αυτα τα οικογενειακα μονο στο γιο τα λενε..ευτυχως δηλαδη..εσεις εχετε κ μια βοηθεια τουλαχιστον να πεις...εμεις τιποτα πουθενα..οικονομικα ειδικα παντελως τπτ..οθτε στον γαμο βοηθησαν ουτε στο σπιτι που αγορασααμε...γενικα ειναι απων σε ολη τη ζωη του αντρα μου μεχρι σημερα..

Myro

bou-boukitsa έγραψε:αμαν αυτά τα ονόματα!!

ελεος πια!!

απλά θα σου πω οτι εγω ενω έβαλα στο πρωτο το όνομα της πεθεράς μου, μετα οπως ηταν φυσικο , εβαλα στο δεύτερο της μαμας μου...
ενω λοιπον ειχα ηδη βαλει το ονομα της που το ειχε ξανακουσει κιολας...στη δευτερη βαφτιση δεν εκανε τον κοπο να ερθει ουτε πηρε να ευχηθει...
την παρακαλαγε ο γιος της να παμε να τη δουμε την τελευταια μερα πριν φυγουμε (τοτε γυρισε απο τις διακοπες της)..και εμεις λογω στρατου πηγαιναμε παλι στον τοπο που μενουμε..

οποτε καταλαβαινεις πως και με το ονομα δεν αλλαζουν πολλά..
αν ο αλλος ειναι προβληματικος...ετσι θα ειναι για παντα!

κανε οτι θες για να εισαι καλα με τον αντρα σου και μη σκας!
ουτα καν ηρθε ε???κ εμας ετσι μας βλεπω..

Myro

μπεμπινι 1 έγραψε:
Myro έγραψε:

αυτο που σου προτινα,στο λεω απο προσωπικη εμπειρια.το παιδι θα μαθει και θα ακουει στο ονομα που θελετε εσεις.αν θα το κανεις θα το κανεις για εσας και οχι γι'αυτους.πες τους οτι η μονη παραχωρηση που μπορω να κανω ειναι αυτη και μεχρι εκει.εξαλλου αν το παιδι το ειχες ταμμενο σε αγιο το ιδιο δε θα γινοταν με τα ονοματα? Wink
αυτοι θα ηταν ικανοι να τα βαλουν κ με τον αγιο Very Happy Very Happy

stefaniandreas

stefaniandreas
Myro έγραψε:
stefaniandreas έγραψε:
κ μενα φυσικα αυτα τα οικογενειακα μονο στο γιο τα λενε..ευτυχως δηλαδη..εσεις εχετε κ μια βοηθεια τουλαχιστον να πεις...εμεις τιποτα πουθενα..οικονομικα ειδικα παντελως τπτ..οθτε στον γαμο βοηθησαν ουτε στο σπιτι που αγορασααμε...γενικα ειναι απων σε ολη τη ζωη του αντρα μου μεχρι σημερα..
για αυτο και δεχτηκα γιατι γενικως ειναι πολυ ενταξει σαν πεθερικα και παπουδες

http://stefxon@gmail.com

Myro

stefaniandreas έγραψε:
Myro έγραψε:
stefaniandreas έγραψε:
για αυτο και δεχτηκα γιατι γενικως ειναι πολυ ενταξει σαν πεθερικα και παπουδες
αυτο ειναι πολυ σημαντικο,να ειναι τουλαχιστον σωστη...

Lida R

Lida R
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
markella01 έγραψε:Να πεις στον άντρα σου ότι ο Θεούλης του έδωσε μια ευκαιρία να είναι ο πατέρας που δεν είχε ποτέ ο ίδιος σαν παιδί. Και ότι προτεραιότητα έχει η οικογένειά σας και οι ισορροπίες σας. Νομίζω ότι ο άντρας σου δεν είναι χαζός και αντιλαμβάνεται τον εκβιασμό. Το να δώσετε το όνομα του παππού φαντάζομαι δεν θα τον γιατρέψει, έτσι δεν είναι? Ούτε πρόκειται αν τελικά κάποια στιγμή "φύγει" ο παππούς να τον φέρει πίσω ή να του δώσει χαρά εκεί που θα είναι. Κι αν σκέφτεται ο άντρας σου τι θα πει ο κόσμος που θα λείπουν οι γονείς του και οι αδερφές του, να μην σκάει καθόλου να του πεις. Ξέρεις πόσοι αντιμετωπίζουν προβλήματα σχέσεων ανάμεσα στα σόγια? Οι πρώτοι θα είστε ή οι τελευταίοι? 'Η αυτό σας κάνει κακούς ανθρώπους? Δυστυχώς καλή μου τους συγγενείς δεν τους διαλέγουμε... Άστους να λένε και κάντε εσείς αυτό που θέλετε.Εγώ αυτό θα έκανα.

ΥΓ. Κινήσεις καλής θέλησης, θεωρούνται μια επίσκεψη συμφιλίωσης, ένα τραπέζι κτλ. Οχι κάτι που επηρρεάζει τόσο άμεσα το μωρό σας, ούτε που υπονομεύει τις αποφάσεις σας σα γονείς.

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ .........

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δεν διαβασα ολα τα ποστακια των κοριτσιων.
Ακου να δεις...Μεχρι εκει που διαβασα θα σου πω ενα πραγματακι..Δεν θα παθει τιποτα ο γερος...Ειναι μαλακιες μπας και...Οχι ρε φιλε,δε θα βγαλετε ονομα που δεν ειναι αξιοι...Ας ηταν σωστος να μη ηταν ετοιμος να τα τιναξει τωρα....Αυτα ολα αν ισχυουν ειναι τα "καλα" που κανανε στα παιδια τους.Να σε ρωτησω κατι εχει κι αλλα αδερφια ο αντρας σου?Γιατι δεν τα βγαζουν εκεινοι το ονομα του γερου?Ρε ουστ!!!Μακαρι να ειχα κ εγω τον αντρα μου διπλα μου σε κατι τετοιο.Αλλα που θα παει δε θα ερθει η κορη?Εκει να δεις πως θα "ψοφαει" και η δικια μου και πως θα τα "τιναζει" συνεχεια και πως θα ειναι του "θανατα"....Ασε και τους εχουμε μαθει....

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ να σας πω το πονο μ .
πεθερος πεθερα γιωργος γιωργια . η πεθερα μ δεν ζει εδω και 20 χρονια την εχει χασει απο μικρος ο αντρας μ .και αποφασισε ο αντρας μ το πρωτο ν δωσουμε το ονομα της μαμα του οκ δεν υπαρχει προβλημα απο μεριας μ .. το προβλημα ειναι οτι εκανα αγορακι και οτι δεν θα μπει γιωργια αλλα γιωργος του πεθερου δηλαδη καταλβατε ξεχωριζουν θηλικο και αρσενικο αλλο το ενα αλλο γιαυτους .ειχα πει στον αντρα μ πριν γεννησω οτι αν ειναι ν βαλουμε το πρωτο απο την μερια μ και το δευτερο αν θ ειναι κοριτσι να μπει γιωργια ηθελε το πρωτο δεν τ χαλασα χατηρι . τωρα περιμενω δευτερο ειναι κοριτσι κ περιμενουν ν το βγαλω γιωργια
ρε κοριτσια κριμα δεν ειναι δυο αδερφια σε ενα ονομα

????????

Επισκέπτης
μπεμπα2012 έγραψε:αχ να σας πω το πονο μ .
πεθερος πεθερα γιωργος γιωργια . η πεθερα μ δεν ζει εδω και 20 χρονια την εχει χασει απο μικρος ο αντρας μ .και αποφασισε ο αντρας μ το πρωτο ν δωσουμε το ονομα της μαμα του οκ δεν υπαρχει προβλημα απο μεριας μ .. το προβλημα ειναι οτι εκανα αγορακι και οτι δεν θα μπει γιωργια αλλα γιωργος του πεθερου δηλαδη καταλβατε ξεχωριζουν θηλικο και αρσενικο αλλο το ενα αλλο γιαυτους .ειχα πει στον αντρα μ πριν γεννησω οτι αν ειναι ν βαλουμε το πρωτο απο την μερια μ και το δευτερο αν θ ειναι κοριτσι να μπει γιωργια ηθελε το πρωτο δεν τ χαλασα χατηρι . τωρα περιμενω δευτερο ειναι κοριτσι κ περιμενουν ν το βγαλω γιωργια
ρε κοριτσια κριμα δεν ειναι δυο αδερφια σε ενα ονομα

Τι κουφο ειναι αυτο? Σου ειπε οτι θελει και Γεωργια μετα το Γιωργακη? Λιγο υπερβολικο δεν ειναι? Εχω ακουσει Κωστα και Ελενη αδερφια αλλα Γιωργο και Γεωργια.....

Απ τη μια με μια γιορτη θα γλυτωνεις και τα εξοδα δυσκολοι οι καιροι, ξερω γω! Αλλα νομιζω με λιγη κουβεντουλα θα τη βρειτε τη λυση!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 4]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις