Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
371 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 371 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 4]

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
errika έγραψε:wx vlakia ekana sorry den kserw pws na apantw se dhmosieush Razz

Την αναγνωρισε?Αν δεν την εχει αναγνωρισει πηγαινε κ δωσε οτι ονομα θες.Εχεις το καθε δικαιωμα,μετα την αναγνωριση θα κανει οτι θελει.

????????

Επισκέπτης
μπεμπα2012 έγραψε:
arco iris έγραψε:κοπελα μου θελει της μαμας του τελικα ή συμφωνησε στο Ναταλια?? γιατι θα το ξαναπω αν το ζευγαρι συμφωνει οι αλλοι ας κουρευονται αλλα αμα ειναι να του γυρισουν τα μυαλα οι αλλοι τοτε εχεις πολεμο μπροστα σου

εννοητε οτι εχω πολεμο το περιμενω πως και πως

ωχ ρε Ποπη δεν τα καταλαβαινω αυτα.......κουβαλας ενα παιδι εννια μηνες, πονας, σκιζεσαι, ρισκαρεις τη ζωη σου, του δινεις ολο σου το ειναι, για να ερθουν και να απαιτησουν πως θα το φωναζεις.........ειναι τοσο εγωιστικο αυτο!!!!!! καλη αντοχη ευχομαι!!!

Myro

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
arco iris έγραψε:
μπεμπα2012 έγραψε:
arco iris έγραψε:κοπελα μου θελει της μαμας του τελικα ή συμφωνησε στο Ναταλια?? γιατι θα το ξαναπω αν το ζευγαρι συμφωνει οι αλλοι ας κουρευονται αλλα αμα ειναι να του γυρισουν τα μυαλα οι αλλοι τοτε εχεις πολεμο μπροστα σου

εννοητε οτι εχω πολεμο το περιμενω πως και πως

ωχ ρε Ποπη δεν τα καταλαβαινω αυτα.......κουβαλας ενα παιδι εννια μηνες, πονας, σκιζεσαι, ρισκαρεις τη ζωη σου, του δινεις ολο σου το ειναι, για να ερθουν και να απαιτησουν πως θα το φωναζεις.........ειναι τοσο εγωιστικο αυτο!!!!!! καλη αντοχη ευχομαι!!!

ετσι ακριβως ειναι....μονο εμεις το νοιωθουμε τοσο εντονα και ψυχικα κ σωματικα κυριως...κ μας κανουν κ κουμαντο???μονο συνενοησει με τον αντρα δεχομαι τα αλλα ολα ειναι απαραδεκτα..τα λεω κ για μενα για να μην ξεχνιεμε Very Happy

https://www.facebook.com/myrodeve

MissMonkey

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
mamavivo έγραψε:
Myro έγραψε:και ο αντρας μου δεν ηθελα απο την αρχη να δωσει το ονομα του αυτος απο την αρχη το επελεξε ετσι κ αλλοιος...απλως νοιωθει οτι θα τον 'σκοτωσει' αυτος με αυτην την επιλογη.σαφως κ αυτος θυμωνει ακομα πιο πολυ που του ειπε εχθες η μανα του αμα θελετε να τα βρουμε δειξτε καλη θεληση κ βαλτε το ονομα του...
γενικα ζουν σε εναν δικο τους κοσμο..
οι κοθνιαδες μου φυσικα και θα ερθουν ενοειτε οπως ειπαν κ οι ιδιες οτι δεν μπορει να τις πει τι να κανουν.

σιγα μην τον σκοτωσει με αυτην την επιλογη.
αν ηταν ετσι θα ειχαμε πολλους νεκρους...
Very Happy Very Happy
θα λεγοταν η "επιδημια του ονοματος"θεριζει τα πεθερικα Very Happy Very Happy Very Happy

Respect Respect Respect
Χαχαχαχαχα η επιδημία αυτή θα είχε πράγματι πολλά θύματα!!! Και μένα γνώμη μου είναι να δώσετε το όνομα που εσείς επιλέξατε στο μωρό σας από τη στιγμή μάλιστα που δε σας έχουν σταθεί καθόλου.

Myro

σημερα θα παμε μαλλον επισκεψη προς τα εκει...μετα απο ενα μηνα παλι...δεν πηραν τοσο καιρο να πουνε που ειναι το εγγονακι να το δουμε???? Very Happy Very Happy
ποιος ακουει της μπηχτες τις παλι!!!!!!!!! ουφ...ασε που θα περιμενουν μαλλον κιολας να δουν τι αποφασισαμε μετα την συζητη της τριτης του αντρας μου με την πεθερα..
αλλα δεν ειχαμε κατι να αποφασισουμε!!!!!!! το ειπαμε τωρα κ τελος..

vanap

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Myro έγραψε:σημερα θα παμε μαλλον επισκεψη προς τα εκει...μετα απο ενα μηνα παλι...δεν πηραν τοσο καιρο να πουνε που ειναι το εγγονακι να το δουμε???? Very Happy Very Happy
ποιος ακουει της μπηχτες τις παλι!!!!!!!!! ουφ...ασε που θα περιμενουν μαλλον κιολας να δουν τι αποφασισαμε μετα την συζητη της τριτης του αντρας μου με την πεθερα..
αλλα δεν ειχαμε κατι να αποφασισουμε!!!!!!! το ειπαμε τωρα κ τελος..

Γέμισε τις μπαταρίες σου με υπομονή και όλα θα πάνε καλά!!!!!

martina2010

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kati teties katastaseis se kanoun SKYLA kai theleis na KSESKISHS ANTERA......
kai meta sou lene ftene oi nyfes.... den koitane ta moutra tous...... ayto to thema to eixa thn proigoumenh bdomada pou htan diabolobdomada giati skotothika me ton diko mou....
emeis thn vaftisame thn mikrh to kalokairi maria-konstantia (pethera-mama).. skefthkame loipon na thn fonazoume martina gia na syndiasoume kai ta 2 onomata... kanonizame omws xwris ton ksenodoxo!!!
ta petherika otan epernan thlefwno thn elegan maria.. OK!!! ayto einai to onomatis to kanoniko... thn perasmenh bdomada phgame nurberg na doume thn megalh korh tou antra mou kai ekei pou milage me thn pethera rwtaei thn megalh ti kanei h maria??? den thn lene maria (leei h megalh) martina thn lene.... PIOS EIDE TON DYABOLO KAI DEN TON FOBHTHIKE.... ekeinh tin stigmh hthele sonh kai nte na dwsh eksighshs o antras mou GIATI alaksame to onoma tis KORHS MAS kai DEN tous to IPAME.....les kai to alaksame sta xartia (an kai etsi theloun..) TI LE RE LEW?????? NA DWSW ANAFORA SE PION KAI GIA PIO LOGO??????? GIA TO PAIDI MOU???????pou asxeta gia to oti DEN EXW MATHEI na DINW LOGARIASMOA SE KANENAN EDW KAI POLLLLA XRONIA h symperifora tous kata thn diarkia tis eggymosynhs-tis prwths synanthshs me thn mikrh mou -tis prwths episkepshs sto xwrio to kalokairi-tis vaftishs (pou tis kaname tin TIMH na dwsoume to onoma tis kai otan phge mia filh mou na thn sygxarh gyrise kai tis apanthse anti gia EYXARISTW.. oti einai YTHIKH IKANOPIHSH Προβλημα με το ονομα.....κ οχι μονο - Σελίδα 4 654655 Προβλημα με το ονομα.....κ οχι μονο - Σελίδα 4 654655 Προβλημα με το ονομα.....κ οχι μονο - Σελίδα 4 654655 ) kai tou gamou pou htan les kai htan aplh kalesmenh (otan phgena sthn eklhsia me thn mikrh o antras mou epsaxne na tous mazepsh na einai dipla tou kai sto kentro otan mphkame oi treis mas aytoi anti na kathonte sto trapezi me thn mana mou kai tous koumparous kathotan me tous kalesmenous tous dikous tous kai thn epsaxne h kopela apo to kentro gia na erthei na spasw thn kouloura...)fygane meta apo 3 wres me PSEFTIKH PROFASH enw allh agnosth kathisan mexri telous kai POLLLLLLLLLLAAAAAAAAAAA AAAAALLLLLLLLAAAAAA poy ta exw mazemena!!!! HTAN EPIIKOS A.P.A.R.A.D.E.K.T.H kai theloun na bgoun apo panw kai na perash to diko tous??????? EINAI MAKRAN NYXTOMENH....DEN EXOUN DEI THN MALAKIA KAI THN BIDA POU EXEI LASKARH STO KEFALI MOU KAI MIAS KAI TOUS TRWEI O KOLOS TOUS DEN TRABAW KANENA ZORI NA TOUS THN DIKSW..... egw to dylwsa ston antra mou...tha trabhksw to sxoini STA AKRA..... an einai toso MAGKAS as to afhsh na KOPH kai as paei na zhsh me thn manoula tou pou AN HTAN TOOOOOOOSO IKANH den tha eixe kai ta 2 paidia ths sthn ollandia alla dipla ths......
ante kai ston agyristo.....

koritsara mou kane oti goustarhs esy kai o antra sou... o papous afou exei ton eksw apo dw kai thn pethera sou den prokeite na thn bgalh kathari.... kai sto finale an einai kai aytos san thn pethera sou (mou) kai anti na leei na einai kala to mikro kathete kai asxoleite me to onoma sthn katastash tou E TOTE ZWH SE MAS.......

sygnwmh koritsia gia to megalo post alla einai fresko akoma an kai prospathisa na to masw oso mporousa...... Sad

Myro

ποποοοοοο δεν ξερω αν η δικη σου η ηδικη μου ειναι χειροτερη..να μετρηθουμε?? Very Happy Very Happy
κοιτα ο πεθερος γενικα ειναι ενας πολυ ησυχος κ συνεσταλμενος ανθρωπος..με μια πρωτη ματια φαινετε πολυ καλος αλλα κ παλι κ αυτος ηταν εκει οταν δεν προσφεραν τπτ στα παιδια τους..επομενως δεν του δινω κ πολλα ελαφρυντικα αλλα εντακσει η πεθερα ειναι αστα να πανε μεγαλια κακια..ε κ αυτος τωρα με την αρρωστια κ τους μεηαλους πονους που εχει εχει γινει λιγο δυστροπος κ αποτομος ισως κ για αυτο το τοσο μεγαλο ξεσπασμα για το ονομα κ που λεει οτι δεν θε ερθει

maria2010

maria2010
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Δεν μπορώ να καταλάβω κάτι.. Ακόμα και τις καλύτερες σχέσεις να έχετε με γονείς, πεθερικά, κλπ., τι ανάμιξη μπορούν να έχουν όλοι αυτοί σε κάποια απόφαση που ανήκει αποκλειστικά στους γονείς, όπως είναι το όνομα του παιδιού??

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εμας νομιζε ο πεθερος οτι μεχρι τελευταια στιγμη θα αλαξουμε γνωμη και θα γινει το δικο τους, μαλιστα ηρθε στην εκκλησια, μολις ακουσε τον φωτογραφο να φωναζει την μικρη με το ονομα που ειχαμε επιλεξει αποχωρησε, ποιος εγινε ρεζιλι; μονο αυτος και μονο αυτος, οσο για το τι εγινε μετα; μετα απο ενα μηνα του περασε και εκανε σαν να μην συνεβει ποτε τιποτα, δεν μπορω να πω ομως οτι εγω εχω ξεχασει Wink

Myro

Μιλουπακι έγραψε:Εμας νομιζε ο πεθερος οτι μεχρι τελευταια στιγμη θα αλαξουμε γνωμη και θα γινει το δικο τους, μαλιστα ηρθε στην εκκλησια, μολις ακουσε τον φωτογραφο να φωναζει την μικρη με το ονομα που ειχαμε επιλεξει αποχωρησε, ποιος εγινε ρεζιλι; μονο αυτος και μονο αυτος, οσο για το τι εγινε μετα; μετα απο ενα μηνα του περασε και εκανε σαν να μην συνεβει ποτε τιποτα, δεν μπορω να πω ομως οτι εγω εχω ξεχασει Wink
ετσι ακριβως θα γινει κ σε εμας μαλλον..σιγουρα θα πουνε με τετοιο ψυχολογικο πολεμο που θα παει θα το αλλαξει!!!!!

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα.Δε θα πω την δικιά μου ιστορία,έχει χιλιό ειπωθεί σε προηγούμενα άπειρα πσστ κ θέματα.
Έχω πει επίσης άπειρες φορές ότι ρόδα είναι κ γυρίζει...Εύχομαι,να με αξιωσει ο Θεός να κάνω μόνο κόρες απο δω κ πέρα και να ξεχειλίζουν απο υγεία ΦΥΣΙΚΑ τα παιδια μου,ώστε η πουτανα η πεθερά μου να μην ακούσει ΠΟΤΕ απο τον γιο της το όνομα της.Που θα μου απαιτήσουν τα κοπροσκυλα.

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
και δεν ειναι θεμα να γινει το δικο μας, ειναι οτι τα παιδια εμεις τα καναμε, εμεις θα τα μεγαλωσουμε, εμεις θα τους μαθουμε τις αξιες τις ζωης και θα τα αφησουμε ελευθερα να φυγουν, δεν εχει κανεις το δικαιωμα να παρεμβει στο τι θα κανεις εσυ με το παιδι σου, αν του δωσεις αυτο το δικαιωμα, δωσε τοτε και ολη σου την ζωη να στην κανονισει αυτος και μετα μην γκρινιαξεις αφου τους αφησες να αποφασισουν για το παιδι σου. (Γενικα μιλαω οχι σε καποιον συγκεκριμενα)

spyridoula1986

spyridoula1986
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Εμεις ειχαμε συμφωνησει απο τον αρραβωνα ακομα πως αν κανουμε ενα κι ενα θα βγουν τα πεθερικα μου μιας και ειναι μοναχογιος και εγω εχω εναν αδερφο να δωσει εστω του πατερα μου το ονομα...αν ομως καναμε το ιδιο φυλλο ενα απο εδω ενα απο εκει...κι ετσι εγινε!!ο πρωτος μου γιος βγηκε απο τον πεθερο,οταν ομως γεννησα τον δευετρο επειδη ειχαμε πολλα προβληματα με τον πατερα μου(ποτε δε χωνεψε τον αντρα μου και τα πεθερικα μου και εκεινη η περιοδος ηταν εξαρση της αντιπαθειας)δεν δεχοταν με τιποτα να βγει ο μικρος Γιαννακης αλλα επειδη καταλαβαινα τους λογους,οσο κι αν με στεναχωρησε ειπα οκ θα βγει Γιωργακης και ειναι τελευταια υποχωρηση(απο τη μανα μου Γεωργια) και το συμφωνησαμε!!!ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΓΙΟΣ του καλαρεσε η αντιστροφη ονοματος και θελει να τον βγαλει Αντωνη απο τη πεθερα μου Αντωνια αλλα δεν υπαρχει περιπτωση που να χτυπιεται κατω!!!!!!Η θα βγει ασχετο ονομα που θα αρεσει και στους δυο μας η θα βγει Γιαννακης που "βολευει" και τις δυο οικογενειες λενε τον πατερα μου και τον αδερφο του πεθερου μου που δε θα το βγαλει ο γιος του γιατι δυστηχως δε μπορει να κανει παιδια....αν δεν δεχτει θα το βγαλουμε ασχετο των ασχετων ονομα παει και τελειωσε!!!!
οσο για το θεμα με τα πεθερικα σου,απο που και ως που απαιτουν και θεωρουν αυτονοητο το ονομα;φερθηκαν σαν παπουδες με ενα λογο παραπανω την ασθενεια να χαρουν το παιδι και να τα βρουν μαζι σας;;;;και απο τη στιγμη που ετσι αποφασισατε ετσι να μεινετε γιατι αν αλλαξετε γνωμη και βγαλεις τον πεθερο θα βρεθει χαραμαδα και θα επεμβουν και σε αλλα....και σε αλλα....ακου που σου λεω...τα περασα κι εμαθα!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 4]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις