Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
378 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 378 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 4]

vanap

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
μπεμπα2012 έγραψε:αχ να σας πω το πονο μ .
πεθερος πεθερα γιωργος γιωργια . η πεθερα μ δεν ζει εδω και 20 χρονια την εχει χασει απο μικρος ο αντρας μ .και αποφασισε ο αντρας μ το πρωτο ν δωσουμε το ονομα της μαμα του οκ δεν υπαρχει προβλημα απο μεριας μ .. το προβλημα ειναι οτι εκανα αγορακι και οτι δεν θα μπει γιωργια αλλα γιωργος του πεθερου δηλαδη καταλβατε ξεχωριζουν θηλικο και αρσενικο αλλο το ενα αλλο γιαυτους .ειχα πει στον αντρα μ πριν γεννησω οτι αν ειναι ν βαλουμε το πρωτο απο την μερια μ και το δευτερο αν θ ειναι κοριτσι να μπει γιωργια ηθελε το πρωτο δεν τ χαλασα χατηρι . τωρα περιμενω δευτερο ειναι κοριτσι κ περιμενουν ν το βγαλω γιωργια
ρε κοριτσια κριμα δεν ειναι δυο αδερφια σε ενα ονομα

Αυτό κι αν είναι χαζό!!! Αν και έχω κάτι γνωστούς που το κάνανε!!

Myro μου βγάλτε το παιδί Φίλιππο όπως το αποφασίσατε και μην τους αφήνετε να σας επηρεάζουν άλλο!! Στην τελική από αυτά που γράφεις δεν νομίζω πως αν πείτε το όνομα του πεθερού σου θα αλλάξει ουσιαστικά η σχέση μεταξύ σας...

Κι εμένα τα δικά μου πεθερικά μέχρι τώρα (9 χρόνια) δεν έχουν ενδιαφερθεί για τίποτα απολύτως, τόσα χρόνια το γιο τους τον έχουν μόνο για αγγαρείες και όταν τον έχουν ανάγκη. Και ο δικός μου δούλευε από τα 13 του σαν τον δικό σου.. σπούδασε αρραβωνιαστήκαμε παντρευτήκαμε όλα μόνοι μας... ερχόταν σαν καλεσμένοι.
Και τώρα το μόνο που ρωτάνε είναι πως θα πούμε τη μπέμπα που θα ρθει το καλοκαίρι!!!

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
με τον αντρα μ αποφασισαμε ναταλια να δωσουμε το δευτερο . το σοι του αντρα μ και ειδικα η γιαγια του περιμενει γιωργια
τι λες καλε που θα τα βγαλω ενα ονομα τα παιδια μ ονοματα δεν υπαρχουν . απλα μεχρι στιγμης το κρυβυμε το φυλο μολις μαθευτει εχει να γινει [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πεθερος πεθερα γιωργος γιωργια . η πεθερα μ δεν ζει εδω και 20 χρονια την εχει χασει απο μικρος ο αντρας μ .και αποφασισε ο αντρας μ το πρωτο ν δωσουμε το ονομα της μαμα του οκ δεν υπαρχει προβλημα απο μεριας μ .. το προβλημα ειναι οτι εκανα αγορακι και οτι δεν θα μπει γιωργια αλλα γιωργος του πεθερου δηλαδη καταλβατε ξεχωριζουν θηλικο και αρσενικο αλλο το ενα αλλο γιαυτους .ειχα πει στον αντρα μ πριν γεννησω οτι αν ειναι ν βαλουμε το πρωτο απο την μερια μ και το δευτερο αν θ ειναι κοριτσι να μπει γιωργια ηθελε το πρωτο δεν τ χαλασα χατηρι . τωρα περιμενω δευτερο ειναι κοριτσι κ περιμενουν ν το βγαλω γιωργια

Ο αντρας μου ειναι Νικολας.Η αδερφη του που γεννηθηκε πριν τον αντρα μου,βγηκε Νικολετα.Ποντιακα μυαλα.Οτι ναναι.Δε ξερω μικρη μου,αλλα εγω δε θα εβγαζα κ δευτερο με το ιδιο ονομα κ ας χωριζα και εκανες κ το χατηρι του αντρα σου.Δλδ ας σκεφτουν λιγο κ σενα δεν κατουρησες σε κανα πηγαδι...
Αντε ρε με τα κολλημενα μυαλα.

Ερρικα εσυ δεν εχεις παντρευτει ακομη,στο εχει αναγνωρισει το παιδι?Αν θυμαμαι καλα την τελευταια φορα που μιλησαμε στο φεις δεν ειχε γινει ουτε καν η αναγνωρισει,πηγαινε κοπελα μου στην ονοματοδοσια μονη σου και δηλωσε οπως γουσταρεις το κοριτσακι σου κ ασε μετα να κουρευονται,

????????

Επισκέπτης
μπεμπα2012 έγραψε:με τον αντρα μ αποφασισαμε ναταλια να δωσουμε το δευτερο . το σοι του αντρα μ και ειδικα η γιαγια του περιμενει γιωργια
τι λες καλε που θα τα βγαλω ενα ονομα τα παιδια μ ονοματα δεν υπαρχουν . απλα μεχρι στιγμης το κρυβυμε το φυλο μολις μαθευτει εχει να γινει [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

αμα συμφωνειτε το ζευγαρι .......τιποτα δε θα γινει ας τους να λενε!!!!!!!!ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΝΑΤΑΛΙΑ!!!!!!!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την arco iris στις Τετ Απρ 04, 2012 9:35 am, 1 φορά

????????

Επισκέπτης
[quote="tatijana"][
Ο αντρας μου ειναι Νικολας.Η αδερφη του που γεννηθηκε πριν τον αντρα μου,βγηκε Νικολετα.Ποντιακα μυαλα.Οτι ναναι./quote]

αντε καλε! κι εμεις ποντιοι ειμαστε και βαζουμε ενα κι ενα........και μαλιστα αν καποιος ειναι πεθαμενος και απ της κοπελας τη μερια να ειναι προηγειται........τωρα τα ζευγαρια κανουν οτι θελουν δεν ακουνε κανεναν και καλα κανουν! το παιδι μια ζωη θα το εχει το ονομα......και αντε αυτα που λετε ειναι και ωραια ολα.........εχει κατι αλλα........απαπα

Έχει επεξεργασθεί από τον/την arco iris στις Τετ Απρ 04, 2012 9:36 am, 1 φορά

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ως νυφη παθουσα που εβαλα τον πεθερο κωνσταντινο και στο δευτερο η πεθερα επεσε να πεθανει και βγαλαμε ελενη το δικο της ονομα εχω να πω ενα!
μαλακιες τουμπανα!εχεις κι εσυ γονεις κοπελα μου!να βαλεις το ονομα της μανας σου και να μη σε νοιαζει τι θα πει ο καθε ενας απο το σοι του αντρα σου!αυτοι οταν κανανε παιδια σε ρωτησαν εσυ τι ονομα θες-περιμενεις να δωσεις στα παιδια σου?????και επιπλεον να πεις στον καθενα οτι αν θελει να βαλει γεωργια να κανει αυτος παιδι και να βγαλει οσες γεωργιες θες!!!!!!!!!!αντε γιατι και μονο που τα ακουω συγχιζομαι!!!!!!!!που θα γιορταζουν τα παιδια μου την ιδια μερα και δε θα ξερουμε που να πρωτοπαμε,που αν ειναι δυνατον να μην μπορει ο αδερφος να παει στην αδερφη στη γιορτη της και το αναποδο γιατι η κλαψομουνα θυμηθηκε οτι ειναι γιαγια μονο τοτε και ποτε ξανα απο τοτε ή πριν απο τοτε...........................αντε στο διαολο ολες οι σκροφες πια!!!!!!!!!!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Silversmokey

Silversmokey
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
μπεμπα2012 έγραψε:με τον αντρα μ αποφασισαμε ναταλια να δωσουμε το δευτερο . το σοι του αντρα μ και ειδικα η γιαγια του περιμενει γιωργια

ean einai na pesei xilo eimai mesa...eho na deiro orismenes petheres...vale kai tin diki sou stin seira...

http://www.iliadasantorini.gr

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δεν εχω πεθερα ειπα ο αντρας μ την εχασε μικρος η μαμα του πεθανε 27 χρονων απο σκληρηνση καζαμπλανκας; ελπιζω ν τ λεω σωστα

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
arco iris έγραψε:

αντε καλε! κι εμεις ποντιοι ειμαστε και βαζουμε ενα κι ενα........και μαλιστα αν καποιος ειναι πεθαμενος και απ της κοπελας τη μερια να ειναι προηγειται........τωρα τα ζευγαρια κανουν οτι θελουν δεν ακουνε κανεναν και καλα κανουν! το παιδι μια ζωη θα το εχει το ονομα......και αντε αυτα που λετε ειναι και ωραια ολα.........εχει κατι αλλα........απαπα

Ε η δικια μου ειναι μαλακισμενη μη το ψαχνεις....

Silversmokey έγραψε:

ean einai na pesei xilo eimai mesa...eho na deiro orismenes petheres...vale kai tin diki sou stin seira...

Και την δικια μου....
Επισης ΥΠΕΡΟΧΟ ονομα το Αριαδνη...

????????

Επισκέπτης
μπεμπα2012 έγραψε:δεν εχω πεθερα ειπα ο αντρας μ την εχασε μικρος η μαμα του πεθανε 27 χρονων απο σκληρηνση καζαμπλανκας; ελπιζω ν τ λεω σωστα

σκληρυνση κατα πλακας..........ενταξει την εχασε τη μανουλα του, κατανοητο, τοτε επρεπε να βαλετε ενα απο σενα και μετα τη μαμα του γιατι τωρα ειναι και τα δυο απ τη μερια του, κι εσυ γονεις εχεις δε φυτρωσες........αν του εξηγησεις μια χαρα αφου συμφωνει με το Ναταλια μη σκας.........

Έχει επεξεργασθεί από τον/την arco iris στις Τετ Απρ 04, 2012 9:44 am, 1 φορά

Silversmokey

Silversmokey
μπεμπα2012 έγραψε:δεν εχω πεθερα ειπα ο αντρας μ την εχασε μικρος η μαμα του πεθανε 27 χρονων απο σκληρηνση καζαμπλανκας; ελπιζω ν τ λεω σωστα

kataplakas...den peirazei tha deiro ti dikia mou twice

Myro

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
tatijana έγραψε:Δεν διαβασα ολα τα ποστακια των κοριτσιων.
Ακου να δεις...Μεχρι εκει που διαβασα θα σου πω ενα πραγματακι..Δεν θα παθει τιποτα ο γερος...Ειναι μαλακιες μπας και...Οχι ρε φιλε,δε θα βγαλετε ονομα που δεν ειναι αξιοι...Ας ηταν σωστος να μη ηταν ετοιμος να τα τιναξει τωρα....Αυτα ολα αν ισχυουν ειναι τα "καλα" που κανανε στα παιδια τους.Να σε ρωτησω κατι εχει κι αλλα αδερφια ο αντρας σου?Γιατι δεν τα βγαζουν εκεινοι το ονομα του γερου?Ρε ουστ!!!Μακαρι να ειχα κ εγω τον αντρα μου διπλα μου σε κατι τετοιο.Αλλα που θα παει δε θα ερθει η κορη?Εκει να δεις πως θα "ψοφαει" και η δικια μου και πως θα τα "τιναζει" συνεχεια και πως θα ειναι του "θανατα"....Ασε και τους εχwουμε μαθει....
Very Happy Very Happy Very Happy ...
εχει 2 αδερφες ..η μια εχει και αυτη ενα αγορακι συνομιλικο με τον δικο μου κ αυτη οπου να΄ναι θα βαφτισει κ θα βαλει του πεθερου της αλλα ο ανθρωπος ειναι πολυ καλος,,,

https://www.facebook.com/myrodeve

Silversmokey

Silversmokey
tatijana έγραψε:
arco iris έγραψε:

Ε η δικια μου ειναι μαλακισμενη μη το ψαχνεις....

Silversmokey έγραψε:

Και την δικια μου....
Επισης ΥΠΕΡΟΧΟ ονομα το Αριαδνη...

pare arithmo protereotitas...thanks

Myro

ε ναι δεν ειναι ωραιο να εχουν τοιδιο ονομα...λιγο κοθλο μου φαινετε κ στο κατω κατω διαλεξε αυτος το πρωτο τωρα ειναι σειρα σου..

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Σκληρυνση κατα πλακας μικρη μου.

????????

Επισκέπτης
[quote

τι λες καλε που θα τα βγαλω ενα ονομα τα παιδια μ ονοματα δεν υπαρχουν . απλα μεχρι στιγμης το κρυβυμε το φυλο μολις μαθευτει εχει να γινει

για να καταλαβουμε πιο καλα, ο συζυγος ειναι μαζι σου στο Ναταλια και φοβασαι τους συγγενεις η φοβασαι οτι μολις πεσει η ανακοινωση θα αλλαξει και ο συζυγος γνωμη δεν εχουμε καταλαβει!!!!!

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ενταξει οκ το εξηγησα το συζητησαμε πριν γεννηθει ο γιωργακης . σκεψου στο γιωργο μια εδβομαδα πριν την βαφτηση θελανε ο πετρος ν αλαξει το ονομα , εμεις πο την ημερα π γεννηθηκε τ ονομασαμε και τ φωναζαμε. αλλα ευτηχως δεν περασε το δικοτους . τωρα θα γινει μεγαλος πολεμος ,εδω ακομα δεν ηξεραα τ φυλο ο πετρος μ εταξε ν βγειτ ονομα της μητερας τ πολυ απλα ειπα ασ βγει γερο και βλεπουμε δεν ηθελα απο τοσο νωρις ν εχω διαμαχες . αλλα σε 3 μηνες θα εχουμε συγουρα

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλα οκ μην με δειρετε κιολας
φοβαμαι οτι θα πεσει τοσο πρηξιμο που θ αλαξει γνωμη αλλα συγα μην τους κανω την χαρη

????????

Επισκέπτης
κοπελα μου θελει της μαμας του τελικα ή συμφωνησε στο Ναταλια?? γιατι θα το ξαναπω αν το ζευγαρι συμφωνει οι αλλοι ας κουρευονται αλλα αμα ειναι να του γυρισουν τα μυαλα οι αλλοι τοτε εχεις πολεμο μπροστα σου

Silversmokey

Silversmokey
μπεμπα2012 έγραψε:καλα οκ μην με δειρετε κιολας
φοβαμαι οτι θα πεσει τοσο πρηξιμο που θ αλαξει γνωμη αλλα συγα μην τους κανω την χαρη

filenada i giagia mou elege...lege lege to kopeli kanei ti gria kai thelei...

o epimenon NIKA....

me tropo...xereis esi Προβλημα με το ονομα.....κ οχι μονο - Σελίδα 3 604962

tsihi

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
καλα δε θελω να χαρακτηρισω τον πεθερο σου!!ανθρωπος ετοιμος να τα τιναξει και αντι να ερθετε πιο κοντα και να χαρει οσο μπορει το εγγονι του καθετε και τα παιρνει για το ονομα??? Shocked Shocked και δε θα ερθει και στη βαφτηση?? Shocked Shocked ε οχι κοπελα μου δεν του αξιζει αυτη η τιμη..ελπιζω να μην αλλαξετε γνωμη

Myro

tsihi έγραψε:καλα δε θελω να χαρακτηρισω τον πεθερο σου!!ανθρωπος ετοιμος να τα τιναξει και αντι να ερθετε πιο κοντα και να χαρει οσο μπορει το εγγονι του καθετε και τα παιρνει για το ονομα??? Shocked Shocked και δε θα ερθει και στη βαφτηση?? Shocked Shocked ε οχι κοπελα μου δεν του αξιζει αυτη η τιμη..ελπιζω να μην αλλαξετε γνωμη
αυτο λεω κ εγω αντι να χαρει στιγμες μαζι του θυμονουν κ χανουν και αλλο χρονο..οχι δεν θα αλλαξουμε γνωμη..καταρχην θα εκτεθουμε εμεις οι ιδιοι αν τι κανουμε γιατι ολοι το ξερουν πως θα τα πουμε κ ολοι τον φωναζουν με το ονομα του..εκτος απο αυτους..αφου παμε εκει κ δεν μπορω να φωναξω το παιδι μου με το ονομα του..μπεμπη κ μπεμπη τον λεω εκει ακομα μεχρι να το χαψουν.κ δεν μαρεσει καθολου το μπεμπης ελεος

errika

errika
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!

Ερρικα εσυ δεν εχεις παντρευτει ακομη,στο εχει αναγνωρισει το παιδι?Αν θυμαμαι καλα την τελευταια φορα που μιλησαμε στο φεις δεν ειχε γινει ουτε καν η αναγνωρισει,πηγαινε κοπελα μου στην ονοματοδοσια μονη σου και δηλωσε οπως γουσταρεις το κοριτσακι σου κ ασε μετα να κουρευονται,[/quote]

Smile ε θα το κανει για να τη βαπτισουμε αλλιωσ θα πηγαινε 18 κ θα βαπτιζοταν μονη τησ αχαχαχαχα

errika

errika
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
wx vlakia ekana sorry den kserw pws na apantw se dhmosieush Razz

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
arco iris έγραψε:κοπελα μου θελει της μαμας του τελικα ή συμφωνησε στο Ναταλια?? γιατι θα το ξαναπω αν το ζευγαρι συμφωνει οι αλλοι ας κουρευονται αλλα αμα ειναι να του γυρισουν τα μυαλα οι αλλοι τοτε εχεις πολεμο μπροστα σου

εννοητε οτι εχω πολεμο το περιμενω πως και πως

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 4]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις