51 Απ: Προβλημα με το ονομα.....κ οχι μονο Τετ Απρ 04, 2012 9:27 am
vanap
Είναι σε καλό δρόμο!
μπεμπα2012 έγραψε:αχ να σας πω το πονο μ .
πεθερος πεθερα γιωργος γιωργια . η πεθερα μ δεν ζει εδω και 20 χρονια την εχει χασει απο μικρος ο αντρας μ .και αποφασισε ο αντρας μ το πρωτο ν δωσουμε το ονομα της μαμα του οκ δεν υπαρχει προβλημα απο μεριας μ .. το προβλημα ειναι οτι εκανα αγορακι και οτι δεν θα μπει γιωργια αλλα γιωργος του πεθερου δηλαδη καταλβατε ξεχωριζουν θηλικο και αρσενικο αλλο το ενα αλλο γιαυτους .ειχα πει στον αντρα μ πριν γεννησω οτι αν ειναι ν βαλουμε το πρωτο απο την μερια μ και το δευτερο αν θ ειναι κοριτσι να μπει γιωργια ηθελε το πρωτο δεν τ χαλασα χατηρι . τωρα περιμενω δευτερο ειναι κοριτσι κ περιμενουν ν το βγαλω γιωργια
ρε κοριτσια κριμα δεν ειναι δυο αδερφια σε ενα ονομα
Αυτό κι αν είναι χαζό!!! Αν και έχω κάτι γνωστούς που το κάνανε!!
Myro μου βγάλτε το παιδί Φίλιππο όπως το αποφασίσατε και μην τους αφήνετε να σας επηρεάζουν άλλο!! Στην τελική από αυτά που γράφεις δεν νομίζω πως αν πείτε το όνομα του πεθερού σου θα αλλάξει ουσιαστικά η σχέση μεταξύ σας...
Κι εμένα τα δικά μου πεθερικά μέχρι τώρα (9 χρόνια) δεν έχουν ενδιαφερθεί για τίποτα απολύτως, τόσα χρόνια το γιο τους τον έχουν μόνο για αγγαρείες και όταν τον έχουν ανάγκη. Και ο δικός μου δούλευε από τα 13 του σαν τον δικό σου.. σπούδασε αρραβωνιαστήκαμε παντρευτήκαμε όλα μόνοι μας... ερχόταν σαν καλεσμένοι.
Και τώρα το μόνο που ρωτάνε είναι πως θα πούμε τη μπέμπα που θα ρθει το καλοκαίρι!!!