Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
527 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 527 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 24 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 41]

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αργυρώ030509 έγραψε:Δεν τελειώνουν οι δουλειές...δυστυχώς!!!
Τώρα και με την λασποβροχή,θέλουν ξανά πλύσιμο οι βεράντες!!! Twisted Evil

γκρρρρρρρ και εγω το μισω αυτο Twisted Evil Twisted Evil

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:ηρθε ο αντρας και βαζω να φαμε!θα τα πουμε!
τα ξανα λεμε πιο μετα κοριτσακι

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Aργυρω αυτη ειναι μια τελεια δικαιολογια για εμας τις ανεπρόκοπες που δν πλενουμε βεραντες και αυλες χιχιχιχι (Αντα ακους Laughing Laughing )

Ιωαννα ειναι λες και μας κανουν μαγια αυτα τα μικρα τα μωρουλια..κι εγω ξετρελαινομαι ,που γενικοτερα για παιδακια αλλων δν μπορω να πω οτι πολυσκαω..αλλα για τοσο μικρα μπεμπακια λιωωωωωννωωωωω!!!

Ευη πες στον αντρα σου να σου κανει καμια εκπληξη εστω και την πιο μικρη οταν σχολασει, να νιωσεις διαφορετικη την μερα!!!

Γεια σου Κλειω μου!!

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:ηρθε ο αντρας και βαζω να φαμε!θα τα πουμε!

καλη ορεξη

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:Εδω εριξε βροχη το πρωι αλλα τωρα εχει μια ηλιο μια συννεφια!

να φανταστείς ακόμη καλοριφέρ ανάβουμε... Rolling Eyes

καλή όρεξη!

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:
Ευη πες στον αντρα σου να σου κανει καμια εκπληξη εστω και την πιο μικρη οταν σχολασει, να νιωσεις διαφορετικη την μερα!!!

Έλλη μου μου είπε ήδη ότι μου έχει μια έκπληξη Very Happy κάτι μου πήρε...άντε να δούμε Very Happy

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evi27 έγραψε:
boubou έγραψε:

Έλλη μου μου είπε ήδη ότι μου έχει μια έκπληξη Very Happy κάτι μου πήρε...άντε να δούμε Very Happy

αντε ωραια!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #27 - Σελίδα 7 328109 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #27 - Σελίδα 7 328109 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #27 - Σελίδα 7 328109 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #27 - Σελίδα 7 328109

kleio123

kleio123
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
στο καλό ιωάννααα ! κι εγώ τα ίδια παθαίνω , ευτυχώς σε κάνα δυό βδομάδες γεννάει η γυναίκα του αδερφού μου , που μένουν δίπλα μας , κι έτσι θα ξεχαρμανιάσω λίγο με τον ανηψάκο μου !!!

άντε μπράβο άρτεμις , μπορεί να ναι και απ τη ωορηξία αυτά που νοιώθεις ? ή εννοείς το στήθος εσωτερικά ?

γεια σου ελλο-μπουμπού !!!

εύη τι μου θύμισες , κάποτε δούλευα στα μέρη σας !

kleio123

kleio123
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
art86 έγραψε:
kleio123 έγραψε:γειά σου αρτεμούλα... δε διάβασα όλες τις σελίδες , είσαι καλύτερα σήμερα ?

γειά σου εύη , τούμπα οέο !!! εσύ ?
καλυτερα .λιγο το στηθοσ μ ποναει αλλα οκ...ειναι απο την αλλαγη του καιρου...εσυ...πως εισαι?

εγώ ... συνεχίζω να περνάω απέραντες στιγμές ευτυχίας με τη βρωμοκόκκινη !!!

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kleio123 έγραψε:στο καλό ιωάννααα ! κι εγώ τα ίδια παθαίνω , ευτυχώς σε κάνα δυό βδομάδες γεννάει η γυναίκα του αδερφού μου , που μένουν δίπλα μας , κι έτσι θα ξεχαρμανιάσω λίγο με τον ανηψάκο μου !!!

άντε μπράβο άρτεμις , μπορεί να ναι και απ τη ωορηξία αυτά που νοιώθεις ? ή εννοείς το στήθος εσωτερικά ?

γεια σου ελλο-μπουμπού !!!

απο την οωρρηξια εχω πονο στις οωθηκες και πολλα υγρα.το στηθος ποναει λογω του καιρου..μαλλον-ειχα κανει εγχειρηση στο στηθος πριν 1.5 χρονο περιπου και οταν αλλαζει ο καιρος με ταλαιπωρει λιγο

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kleio123 έγραψε:

ελπίζω καλά πράγματα να σου θύμισα Very Happy

που δούλευες καλέ?αν θες να πεις βέβαια!

Αργυρώ030509

Αργυρώ030509
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Εεε όχι και ανεπρόκοπες...έτσι είναι οι ανεπρόκοπες?!!!
Αγάπη...έτσι ακριβώς!!! Twisted Evil

kleio123

kleio123
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ωχ , κατάλαβα... υπομονή πουλάκι μου , που θα πάει , δε θα στρώσει ο χαζόκαιρος ??? μετά θα ηρεμήσεις... πάντως μια και μου λες υγρά , δεν ξέρω αν αυτό που θα σου πω είναι παραπληροφόρηση , πάντως κάποια στιγμή είχα διαβάσει κάπου οτι μόλις τελειώσουν αυτά τα υγρά , τότε είναι που πραγματοποιείται η ωορηξία... αρα μήπως δεν έγινε ακόμα ?? μήπως να... Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #27 - Σελίδα 7 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #27 - Σελίδα 7 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #27 - Σελίδα 7 215994
Wink

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω Κλειω μου εχω διαβασει οτι στην αρχη τα υγρα ειναι προς το ασπρο..και οταν γινονται διαφανη τοτε γινεται η ωορρηξια,και οταν τελειωνει μετα ξαναγινονται προς το ασπρο! ...

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kleio123 έγραψε:ωχ , κατάλαβα... υπομονή πουλάκι μου , που θα πάει , δε θα στρώσει ο χαζόκαιρος ??? μετά θα ηρεμήσεις... πάντως μια και μου λες υγρά , δεν ξέρω αν αυτό που θα σου πω είναι παραπληροφόρηση , πάντως κάποια στιγμή είχα διαβάσει κάπου οτι μόλις τελειώσουν αυτά τα υγρά , τότε είναι που πραγματοποιείται η ωορηξία... αρα μήπως δεν έγινε ακόμα ?? μήπως να... Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #27 - Σελίδα 7 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #27 - Σελίδα 7 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #27 - Σελίδα 7 215994
Wink
μπορει αλλα εγω ειχα ακουσει οτι πιο γονιμες μερεσ ειναι 1 μερα πριν και μια μερα μετα πριν την οωρρηξια...παντως παραπαραπροχθες παρα προχθες και χθεσ του δωσαμε και καταλαβε Wink Wink Wink Wink Wink δλδ 4 μερες με μια διακοπη προχθες..ε τι σκατα δεν 8α το πιασαμε το σποριδιο....?μακαρι παανγιτσα μ

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
art86 έγραψε:
kleio123 έγραψε:ωχ , κατάλαβα... υπομονή πουλάκι μου , που θα πάει , δε θα στρώσει ο χαζόκαιρος ??? μετά θα ηρεμήσεις... πάντως μια και μου λες υγρά , δεν ξέρω αν αυτό που θα σου πω είναι παραπληροφόρηση , πάντως κάποια στιγμή είχα διαβάσει κάπου οτι μόλις τελειώσουν αυτά τα υγρά , τότε είναι που πραγματοποιείται η ωορηξία... αρα μήπως δεν έγινε ακόμα ?? μήπως να... Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #27 - Σελίδα 7 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #27 - Σελίδα 7 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #27 - Σελίδα 7 215994
Wink
μπορει αλλα εγω ειχα ακουσει οτι πιο γονιμες μερεσ ειναι 1 μερα πριν και μια μερα μετα την οωρρηξια...παντως παραπαραπροχθες παρα προχθες και χθεσ του δωσαμε και καταλαβε Wink Wink Wink Wink Wink δλδ 4 μερες με μια διακοπη προχθες..ε τι σκατα δεν 8α το πιασαμε το σποριδιο....?μακαρι παναγιτσα μ
καλα αν παρει γραμμη ο αντρας μ οτι γραφω καθε ποτε το κανουμε θα με σκισει....χαχαχαχχαχαχαχχα

Έχει επεξεργασθεί από τον/την art86 στις Πεμ Απρ 05, 2012 7:45 am, 1 φορά

kleio123

kleio123
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
evi27 έγραψε:
kleio123 έγραψε:

ελπίζω καλά πράγματα να σου θύμισα Very Happy

που δούλευες καλέ?αν θες να πεις βέβαια!

χμμμ... καλά ήταν επειδή ήμουν με παιδάκια , κατα τ' άλλα ήταν μια περίοδος με πολλή καταπίεση... σ' ένα απ τα μεγάλα ιδ.εκπαιδευτήρια (ονομα και μη χωριό), εκεί δίπλα στο ''αντίθετο΄΄ αν ξέρεις !

kleio123

kleio123
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
μπουμπού μου , τι να σου πω... η αλήθεια είναι οτι κυκλοφορούν 500,000 ερμηνείες για το κάθε τι... πάντως εγώ άσπρο δεν έχω παρατηρήσει και ποτέ..

άρτεμις , εύγε παιδί μου !!! αυτά είναι ρυθμοί , έτσι που πας , πρώτη θα μας τα φέρεις τα μαντάτα.... χιχιχιχιχι , άσε , γενικώς αν δουν οι άντρες μας τι γίνεται εδω μέσα , θα πέσει πολύ παντόφλα.... χα χα χα tongue

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kleio123 έγραψε:μπουμπού μου , τι να σου πω... η αλήθεια είναι οτι κυκλοφορούν 500,000 ερμηνείες για το κάθε τι... πάντως εγώ άσπρο δεν έχω παρατηρήσει και ποτέ..

άρτεμις , εύγε παιδί μου !!! αυτά είναι ρυθμοί , έτσι που πας , πρώτη θα μας τα φέρεις τα μαντάτα.... χιχιχιχιχι , άσε , γενικώς αν δουν οι άντρες μας τι γίνεται εδω μέσα , θα πέσει πολύ παντόφλα.... χα χα χα tongue
σαν τη μουσιτσα ερχεται στα ρυφα να δει τι γραφω αλλα δεν τον αφηνω.......ειναι γυναικεια υποθεση

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μιλουσα με την πεθερα Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #27 - Σελίδα 7 M150 κανονιζαμε το μενου της κυριακης των βαιων...

ιωαννα Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #27 - Σελίδα 7 M057

αν εχω μετακινησεις και βρεχει μου σπανε τα νευρα...ασε!!!!
καλε γιατι δεν το πηρες το μπεμπουλινι...και μετα ας ετρεχες...χιχιχιιχι...Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #27 - Σελίδα 7 M044

μπουμπου και ιωαννα εβαψα τα μαλλια μου σημερα γιατι αν τελικα ερθει η ακατανομαστη την τεταρτη...ποτε θα βαψω??? βεβαια 5 τριχες ασπρες εχω αλλα το εκανα για την διαθεση μου....

λετε αν ειμαι εγκυος να τα παιξει το σπορακι????

Αργυρώ030509

Αργυρώ030509
Κοριτσάκια,πάω σιγά σιγά!!!
Άν προλάβω θα ξαναμπώ!!!
Φιλιά πολλά σε όλες!!!
Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #27 - Σελίδα 7 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #27 - Σελίδα 7 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #27 - Σελίδα 7 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #27 - Σελίδα 7 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #27 - Σελίδα 7 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #27 - Σελίδα 7 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #27 - Σελίδα 7 417472
Λιάνα,ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ για χτες!!!Να χαίρεσαι την οικογένεια και με το καλό το νινάκι σας!!!
Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #27 - Σελίδα 7 130627 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #27 - Σελίδα 7 12978 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #27 - Σελίδα 7 130627

kleio123

kleio123
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
art86 έγραψε:
kleio123 έγραψε:μπουμπού μου , τι να σου πω... η αλήθεια είναι οτι κυκλοφορούν 500,000 ερμηνείες για το κάθε τι... πάντως εγώ άσπρο δεν έχω παρατηρήσει και ποτέ..

σαν τη μουσιτσα ερχεται στα ρυφα να δει τι γραφω αλλα δεν τον αφηνω.......ειναι γυναικεια υποθεση
χα χα , πλάκα κάνεις , εγώ σβήνω και το ιστορικό μετά , γιατί θα κάθεται να τα διαβάζει και θα με κοροιδεύει μετά... αυτοί εντωμεταξύ είναι πολύυυ ειρότεροι μεταξύ τους !

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γκρινιαρα έγραψε:μιλουσα με την πεθερα Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #27 - Σελίδα 7 M150 κανονιζαμε το μενου της κυριακης των βαιων...

ιωαννα Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #27 - Σελίδα 7 M057

αν εχω μετακινησεις και βρεχει μου σπανε τα νευρα...ασε!!!!
καλε γιατι δεν το πηρες το μπεμπουλινι...και μετα ας ετρεχες...χιχιχιιχι...Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #27 - Σελίδα 7 M044

μπουμπου και ιωαννα εβαψα τα μαλλια μου σημερα γιατι αν τελικα ερθει η ακατανομαστη την τεταρτη...ποτε θα βαψω??? βεβαια 5 τριχες ασπρες εχω αλλα το εκανα για την διαθεση μου....

λετε αν ειμαι εγκυος να τα παιξει το σπορακι????
δεν νομιζω.ολες πριν το μαθουμε δεν το ξερουμε-διαπιστωση τρομερη ε?-θελω να πω οτι κανουμε πολλα πραγματα χωρις να το ξερουμε,...αν ειναι να κρατηθει ενα μπεμπε κρατιεται κοριτσακι μου γλυκο...αρα μην αγχωνεσαι καθολου

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κορίτσια πετάγομαι για μια δουλίτσα κι έρχομαι...

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kleio123 έγραψε:
art86 έγραψε:

χα χα , πλάκα κάνεις , εγώ σβήνω και το ιστορικό μετά , γιατί θα κάθεται να τα διαβάζει και θα με κοροιδεύει μετά... αυτοί εντωμεταξύ είναι πολύυυ ειρότεροι μεταξύ τους !
εγω το ξεχασα ανοιχτο μια μερα και δεν μου τολεει πηγε να διαβασει αλαλ τον προλαβα...και εγω σαν κοριτσακι καμια φορα κοιταω το κινητο του και νευριαζει......χαχαχαθα επρεπε?αχ κοριτσια ασχετο αλλα εχω κανει μ...κιες απο την ζηλεια μου αμετρητες....τωρα ειμαι πιο κουλ...αλλα οταν ειμασταν ελευθεροι τον ειχα τρελανει τον κακομοιρο....οταν αγαπας ζηλευεις ομως ρε κοριτσια,,,,συμφωνειτε?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 24 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις