176 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #27 Πεμ Απρ 05, 2012 7:56 am
γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
γκρινιαρα έγραψε:
λετε αν ειμαι εγκυος να τα παιξει το σπορακι????
art86 έγραψε:δεν νομιζω.ολες πριν το μαθουμε δεν το ξερουμε-διαπιστωση τρομερη ε?-θελω να πω οτι κανουμε πολλα πραγματα χωρις να το ξερουμε,...αν ειναι να κρατηθει ενα μπεμπε κρατιεται κοριτσακι μου γλυκο...αρα μην αγχωνεσαι καθολουγκρινιαρα έγραψε:μιλουσα με την πεθερα κανονιζαμε το μενου της κυριακης των βαιων...
ιωαννα
αν εχω μετακινησεις και βρεχει μου σπανε τα νευρα...ασε!!!!
καλε γιατι δεν το πηρες το μπεμπουλινι...και μετα ας ετρεχες...χιχιχιιχι...
μπουμπου και ιωαννα εβαψα τα μαλλια μου σημερα γιατι αν τελικα ερθει η ακατανομαστη την τεταρτη...ποτε θα βαψω??? βεβαια 5 τριχες ασπρες εχω αλλα το εκανα για την διαθεση μου....
λετε αν ειμαι εγκυος να τα παιξει το σπορακι????
κι εγώ μια απ τα ίδια είμαι ... πολύ τρελλή ώρες ώρες , κατα βάθος είναι σπορ , γιατί του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη , αλλά καμμιά φορά φοβάμαι μην του κάνω και ζημιά στην...''οικογένεια'' απ το πολύ πρήξιμο.... χι χι χι.....art86 έγραψε:εγω το ξεχασα ανοιχτο μια μερα και δεν μου τολεει πηγε να διαβασει αλαλ τον προλαβα...και εγω σαν κοριτσακι καμια φορα κοιταω το κινητο του και νευριαζει......χαχαχαθα επρεπε?αχ κοριτσια ασχετο αλλα εχω κανει μ...κιες απο την ζηλεια μου αμετρητες....τωρα ειμαι πιο κουλ...αλλα οταν ειμασταν ελευθεροι τον ειχα τρελανει τον κακομοιρο....οταν αγαπας ζηλευεις ομως ρε κοριτσια,,,,συμφωνειτε?kleio123 έγραψε:χα χα , πλάκα κάνεις , εγώ σβήνω και το ιστορικό μετά , γιατί θα κάθεται να τα διαβάζει και θα με κοροιδεύει μετά... αυτοί εντωμεταξύ είναι πολύυυ ειρότεροι μεταξύ τους !art86 έγραψε:σαν τη μουσιτσα ερχεται στα ρυφα να δει τι γραφω αλλα δεν τον αφηνω.......ειναι γυναικεια υποθεσηkleio123 έγραψε:μπουμπού μου , τι να σου πω... η αλήθεια είναι οτι κυκλοφορούν 500,000 ερμηνείες για το κάθε τι... πάντως εγώ άσπρο δεν έχω παρατηρήσει και ποτέ..
άρτεμις , εύγε παιδί μου !!! αυτά είναι ρυθμοί , έτσι που πας , πρώτη θα μας τα φέρεις τα μαντάτα.... χιχιχιχιχι , άσε , γενικώς αν δουν οι άντρες μας τι γίνεται εδω μέσα , θα πέσει πολύ παντόφλα.... χα χα χα
kleio123 έγραψε:γεια σου αρτεμούλα !
κορίτσια , άσχετο , αλλά μήπως ξέρετε πως μπορώ να βάψω αυγά φέτος , χωρίς βαφή χημική ? αυτές του εμπορίου πάντα περνάνε και μέσα , και χαραμίζεται όλο το αυγό ? έχω ακούσει για παντζαρόζουμο , το χει δοκιμάσει καμμιά σας ?
kleio123 έγραψε:βρήκα τώρα ένα μπλογκ ,το mikrikouzina για το βάψιμο των αυγών.. νομίζω τελικά με το κρεμμυδόφυλλο είναι το καλύτερο αποτέλεσμα... λέω να το δοκιμάσω φέτος
kleio123 έγραψε:τσούπρες σας αφήνω ... πιάστηκε ο απαυτός μου τόση ώρα στην καρέκλα... αν δεν ξενυχτήσω πάλι το βράδυ , και κλείσει επιτέλους το ματάκι μου , τα λέμε αύριο πάλι... φιλάκια πολλά σε όλες !!!!!!
kleio123 έγραψε:θα το δοκιμάσω σίγουρα κορίτσια.. μ αρέσει πολύ να βάφω τ αυγά , απο μικρή , στο σπίτι μας εγώ τα έβαφα πάντα , αλλά λυπόμουν πάντα τ αυγά που πηγαίναν μετά τσάμπα λόγω βαμμένου εσωτερικού...έχω βρει κι έναν άλλο τρόπο που το είχα δει να γίνεται και σ ένα νηπειαγωγείο που δούλευα κάποτε , μια δασκάλα , ήθελε να κάνει κολιέ απο κοφτά μακαρονάκια για τα μικρά , και βύθιζε σε λεκάνη με ζεστό νερό γκοφρέ χρωματιστά χαρτιά , έριχνε μεσα και το μακαρονάκι ,και βαφόντουσαν πολύ καλά... λέτε να πιάνει και στ αυγά ???
γκρινιάρα μου , δεν τις έχω ακούσει αυτές τις κλωστές... κρίμα να μη θυμάσαι....
Ada έγραψε:Καλησπέρα σας ζηλιαρόγατες χιχιχιχι το ομολογώ ότι δεν τα διάβασα ακόμη όλα αλλά σιγά σιγά θα τα διαβάσω
Τι μου κάνετε?
Εγώ έστειλα τον ανήρ να πάρει κάτι αποτελέσματά μου κ αναμένω.
Κάτι πήρε το μάτι μου για πλύσιμο μπαλκονιών, βεραντών κτλ κτλ ??
Αμ ποιος σας φταιει που τις πλένετε? χιχιχιχιχι
Φιλάκια σε όλες τις ον λαιν
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #27
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης