Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
653 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 653 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 25 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 41]

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σου Αντα ..κι εγω τα ιδια τους λεω για τις αυλες αλλα δν με ακουνε Razz Razz Razz

καλο απογευμα Κλειω μου!

παντως αυτο που λετε για τα αυγα, εγω διαβασα οτι δν πρεπει να τα πλενουμε οταν τα παιρνουμε γιατι φευγει ο προστατευτικος μανδυας που εχουν και περναει η βαφη μεσα... μονο να τα σκουπιζουμε λιγο αν εχουν σκουπιδακια απο την φωλια...τα αγοραστα δν ξερω αν ειναι πλυμένα και γι αυτο βαφουν!
και αυτα με τα χρωματα απο χαρτι και τετοια πραγματα, παλι χημικο δν ειναι το χρωμα του χαρτιου? αρα δν νομιζω να αλλαξει κατι..τωρα με τα αλλα που λετε πατζαρια και τετοια δν εχω ιδεα! Γενικα δν βαφω αυγα..παντα καποιος τα βαφει για μενα.. Razz Razz

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evi27 έγραψε:καλώς την Συμπολίτισσα! τι κάνεις καλέ?άντε 1 και σήμερα!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #27 - Σελίδα 9 328109 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #27 - Σελίδα 9 328109

τη μια και σημερα??? πειτε και μενα θα σκασω η περιεργη Laughing Laughing Laughing

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αγάπη Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #27 - Σελίδα 9 M139

Έλλη είσαι μέσα?Τι κουλά είναι αυτά με το κέντρο??? Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #27 - Σελίδα 9 654655 καλά κάνεις κ πατάς πόδι Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #27 - Σελίδα 9 654655 τι θα πει είναι "φίλος"? Οι καιροί είναι δύσκολοι κ γι αυτό ακριβώς υπάρχουν κ αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια!
Αι στο καλό του συγχύστηκα! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #27 - Σελίδα 9 654655

Όσο για το νυφικό στο ξαναείπα , πάρε ένα τηλέφωνο αύριο για σιγουριά.

Γεια σου Συμπολίτισσα Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #27 - Σελίδα 9 536304
τα μάζευα τα πράγματά μου πριν αλλά με πολύ κακή διάθεση .Αλλά πού θα πάει θα ανέβω! Είναι να μη με πιάσει το τρελό μου Razz

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγαπη έγραψε:
evi27 έγραψε:καλώς την Συμπολίτισσα! τι κάνεις καλέ?άντε 1 και σήμερα!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #27 - Σελίδα 9 328109 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #27 - Σελίδα 9 328109

τη μια και σημερα??? πειτε και μενα θα σκασω η περιεργη Laughing Laughing Laughing

για να κλείσουν τα σχολεία για Πάσχα και να έρθει προς Θεσ/νικη Very Happy

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τρελοάντα ανέβα ν'ανεβάσεις κι εμάς γιατί η βροχή μ'έχει ρίξει πολύ!! Razz

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι τη βροχή μου μέσα Mad έλεος μ αυτόν τον καιρό φέτος , μας τα χει πρήξει!

Τα αποτελέσματά μου σούπερ, είμαι καθαρή σα φρεσκοπλυμένο σεντονάκι Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #27 - Σελίδα 9 M027
Μου φυγε ένα βάρος!Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #27 - Σελίδα 9 M020

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Aντα μου αρχιζουν οι διακοπες σου και θα σε βρουν με κακη διαθεση??? οχιιιιιιιιιιιιι!!! να φροντισεις να ειναι καλη!!και να περασετε τελεια!! θυμησε μου βρε κοριτσαρα μου, απο ποτε και μετα θα ξαναξεκινησετε Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #27 - Σελίδα 9 215994 με σκοπο??? φτανει ο καιρος???

ολους μας ριχνει τελικα η βροχη! Rolling Eyes

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ada έγραψε:Ναι τη βροχή μου μέσα Mad έλεος μ αυτόν τον καιρό φέτος , μας τα χει πρήξει!

Τα αποτελέσματά μου σούπερ, είμαι καθαρή σα φρεσκοπλυμένο σεντονάκι Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #27 - Σελίδα 9 M027
Μου φυγε ένα βάρος!Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #27 - Σελίδα 9 M020

άντε μπράβο!πάντα τέτοια σούπερ αποτελέσματα!! Very Happy

δεν φαντάζεσαι τι νερό ρίχνει εδώ και ώρες... Twisted Evil

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Έλλη στάνταρ ημερομηνία δεν υπάρχει κ ούτε θέλω να βάλω στο μυαλό μου μην αγχωθώ Rolling Eyes

Το μόνο σίγουρο είναι ότι (όταν με το καλό) βγουν κ οι τελευταίες εξετάσεις μου οκ θα τον πρήξω τον σούπερ ντούπερ ντοκ μπας κ μας δώσει το ελεύθερο Razz

Κ μετά θα έχει σεισμικές δονήσεις μέχρι την Καλαμάτα!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #27 - Σελίδα 9 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #27 - Σελίδα 9 215994

Σχετικό -άσχετο: από τότε που αρχίσαμε ελεύθερα απογειωθήκαμε ζουζουνιστικά ακόμα παραπάνω Embarassed ίσως λόγω του ότι δεν υπήρχε ο περιορισμός , τι να πω? Οπότε μου λείπει ακόμα παραπάνω!!! Mad Mad
Εσάς κορίτσια σας συνέβη? Embarassed

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελπιζω να σας δωσει το οκ συντομα ο σουπερ ντοκ λοιπον!!! αμα κανει σεισμο θα ξερω χεχεχεχε Laughing Laughing Laughing Laughing

εμας γενικοτερα απο οταν ειπαμε οτι κανουμε Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #27 - Σελίδα 9 215994 με σκοπο, μας εφερε πολυ πιο κοντα η ολη κατασταση και σαν να εγιναν ολα πιο ομορφα ακομη στο Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #27 - Σελίδα 9 215994 και οχι μονο χιχιχιχι
μαλλον ψυχολογικο καθαρα ειναι βεβαια, αλλα συνεβη!

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ada έγραψε:Έλλη στάνταρ ημερομηνία δεν υπάρχει κ ούτε θέλω να βάλω στο μυαλό μου μην αγχωθώ Rolling Eyes

Το μόνο σίγουρο είναι ότι (όταν με το καλό) βγουν κ οι τελευταίες εξετάσεις μου οκ θα τον πρήξω τον σούπερ ντούπερ ντοκ μπας κ μας δώσει το ελεύθερο Razz

Κ μετά θα έχει σεισμικές δονήσεις μέχρι την Καλαμάτα!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #27 - Σελίδα 9 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #27 - Σελίδα 9 215994

Σχετικό -άσχετο: από τότε που αρχίσαμε ελεύθερα απογειωθήκαμε ζουζουνιστικά ακόμα παραπάνω Embarassed ίσως λόγω του ότι δεν υπήρχε ο περιορισμός , τι να πω? Οπότε μου λείπει ακόμα παραπάνω!!! Mad Mad
Εσάς κορίτσια σας συνέβη?
Embarassed

δεν μπορουσα να μην απαντησω θα εσκαγα Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #27 - Σελίδα 9 M184 συμφωνω μαζι σου απολυτα

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
anta μου γιατι εισαι πεσμενη???ελα...να ανεβαινουμε λιγο....πας διακο[ες απο αυριο μεσημερι!!!!!!

οσο για Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #27 - Σελίδα 9 215994 ακριβως ετσι νοιωθω κι εγω...αφου σκεφτομαι οταν θα κανουμε μωρο και μετα θα παιρνουμε παλι προφυλαξεις και οτι δεν θα ειναι το ιδιο και απογοητευομαι!!!!

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ακριβώς έτσι είναι κορίτσια!νομίζω υπαρχει βελτίωση! Very Happy σε όλα τα επίπεδα!

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χαχαχαχα Αγάπη μη σκάσεις Laughing Laughing

Γκρινιάρα μάλλον φταίει ο καιρός Rolling Eyes

Ελλη τελικά όλα στο μυαλό είναι ,φτιάχνομαι ακόμα κ στην ιδέα του να ξαναρχίσουμε ...η κολασμένη...Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #27 - Σελίδα 9 M054 Razz

Κορίτσια πεινάω αλλά δε θέλω άλλη σαλάτα Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #27 - Σελίδα 9 M079

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλοριζικο το 27αρι....
Καλες μπριζολες ολες μας και καλα μαντατα ευχομαι,
ναι??????????????????????????????

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαχαχα Τατιάνα "αυτά είναι"! cheers

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ξαναρχησες διαιτα κολασμενη?? κι εγω θυμωσα πολυ με τον εαυτο μου που αντι να χασω πηρα κιολας και προσπαθω να μαζευτω!!

Τατιανα πολλες μπριζολες κυριως και θα ερθουν τα αλλα!! ειναι και νυστεια και πολλες απο εδω απεχουν αυτες τις μερες.. εγω δν ειμαι σε αυτες παντως Razz Razz Razz Razz

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Βρε Έλλη , βρε Έλλη, δεν απέχουν είπαμε...τσικ τσικ τσικ Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #27 - Σελίδα 9 M145 απλά τρώνε ...καλαμάρι χιχιχιχιχι Razz Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #27 - Σελίδα 9 M131

Κάνω τη διάσημη δίαιτα της Άντας! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #27 - Σελίδα 9 M171 στο χωριό σαλάτα κ στην πόλη τα πάντα!!! Twisted Evil Twisted Evil

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
και τωρα ερωτηση τζιζζζ την Μ.Βδομαδα νηστευετε απο την μπριζολα????? Wink

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πηρα ροδελες καλαμαρακια παναρισμενα κι εφαγα 10 τετοιες μολις τωρα με λιγο ψωμι και ταραμοσαλατα....

και το αποτελεσμα ειναι πως θελω να Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #27 - Σελίδα 9 M061

με το ζορι κρατιεμαι...σημερα με το φαι εχω θεμα...ολο σουβλακια μου μυριζουν Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #27 - Σελίδα 9 M097 (με πατατες τηγανιτες...)

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγαπη έγραψε:και τωρα ερωτηση τζιζζζ την Μ.Βδομαδα νηστευετε απο την μπριζολα????? Wink

ναι καθε χρονο...φετος ομως νηστευω και αυτη τη βδομαδα...

δεν εχω καθολου ορεξη για μπριζολοκαλαμαρο...τι εχω παθει χριστε μου???ανοργασμικια καταντησα???????

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μόλις παραγγείλαμε πίτσα μιαμ μια Very Happy

Τατιάνα εννοείται!!

αγάπη έτσι λέω!

Άντα με σαλάτες θα χορτάσεις καλέ?

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγαπη έγραψε:και τωρα ερωτηση τζιζζζ την Μ.Βδομαδα νηστευετε απο την μπριζολα????? Wink

Όχι Αγάπη δε νηστεύω Wink

Τελικά την έκανα τη σαλάτα Rolling Eyes

Κακούργα Συμπολίτισσα λυπήσου με!!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #27 - Σελίδα 9 M140

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ada έγραψε:

Όχι Αγάπη δε νηστεύω Wink

Τελικά την έκανα τη σαλάτα Rolling Eyes

Κακούργα Συμπολίτισσα λυπήσου με!!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #27 - Σελίδα 9 M140

σε λυπάμαι πουλάκι μου!!τι σαλάτα έκανες?

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ντοματούλα με ντάκο, τυράκι , πράσινες ελίτσες κ καφτερές πιπερίτσες τουρσι!

Αλλά τώρα που άκουσα για πίτσα θέλω πίτσα!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #27 - Σελίδα 9 M140

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 25 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις