226 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #27 Πεμ Απρ 05, 2012 9:56 am
evi27
Πρωταγωνιστής!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
boubou έγραψε:Ξαναρχησες διαιτα κολασμενη?? κι εγω θυμωσα πολυ με τον εαυτο μου που αντι να χασω πηρα κιολας και προσπαθω να μαζευτω!!
Τατιανα πολλες μπριζολες κυριως και θα ερθουν τα αλλα!! ειναι και νυστεια και πολλες απο εδω απεχουν αυτες τις μερες.. εγω δν ειμαι σε αυτες παντως
αγαπη έγραψε:και τωρα ερωτηση τζιζζζ την Μ.Βδομαδα νηστευετε απο την μπριζολα?????
Ada έγραψε:Χαχαχχαχα λατρεμένη πεθερά
Δυστυχώς πολλοί δεν καταλαβαίνουν ότι η αληθινή πίστη δε φαίνεται σε μια βδομάδα νηστείας...
Το πραγματικό νόημα της νηστείας είναι η αποχή από τα πάθη, όποια κ να ναι αυτά .
Όσοι το καταφέρνουν για 40 μέρες τους βγάζω το καπέλο
εγώ δεν μπορώ ...
Ada έγραψε:Κ τώρα τρώω ένα ακτίβια να μοιάσω στη Σμαράγδα την Φιστίκι! Καρύδι!Καρύδη! Whatever!
Λοιπόν αληθινός διάλογος ανάμεσα σε 2 πιτσιρίκια εχθές:
-Τι θα φάτε σήμερα?
-Άσε, η μάνα μου νηστεύει κ όλο κάτι αρακάδες κ φακές μας κάνει...
-Εμείς πάλι όλο βραστό κοτόπουλο τρώμε.
-Νηστεύει κ η δικιά σου μάνα?
-Όχι, κάνει δίαιτα!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την tatijana στις Πεμ Απρ 05, 2012 10:30 am, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : ^$^#$#%&...)
dimitrav έγραψε:Γειά σας κορίτσια!!Λοιπόν για τα αυγά περί βαψίματος κάνουμε το εξής:Για κοκκινο μια κουπα κ παραπανω ψιλοκομμενο παντζάρι με 1 φλιτζ.καφε ξυδι κ νερο μεχρι να καλυφθουν,για καφε κρεμμυδοτσουφλα,για πρασινο 1 κιλο σπανακι το βραζουμε μαζι με 3 λιτρα νερο κ 1φλιτζ.καφ.ξυδι,μωβ με κοκκινο λαχανο βραζουμε με νερο !!Αυτααα ελπίζω να σας καλυψα!!!
ναι μαζι με τα αυγα!!!evi27 έγραψε:dimitrav έγραψε:Γειά σας κορίτσια!!Λοιπόν για τα αυγά περί βαψίματος κάνουμε το εξής:Για κοκκινο μια κουπα κ παραπανω ψιλοκομμενο παντζάρι με 1 φλιτζ.καφε ξυδι κ νερο μεχρι να καλυφθουν,για καφε κρεμμυδοτσουφλα,για πρασινο 1 κιλο σπανακι το βραζουμε μαζι με 3 λιτρα νερο κ 1φλιτζ.καφ.ξυδι,μωβ με κοκκινο λαχανο βραζουμε με νερο !!Αυτααα ελπίζω να σας καλυψα!!!
βράζουμε δλδ και τα αυγά μαζί??θέλω να κάνω τα μωβ
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #27
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης