251 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #27 Πεμ Απρ 05, 2012 10:55 am
boubou
Πρωταγωνιστής!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
η πεθερα μου γλυκια μου τα βαφει με κρεμμυδοφυλλαkleio123 έγραψε:γεια σου αρτεμούλα !
κορίτσια , άσχετο , αλλά μήπως ξέρετε πως μπορώ να βάψω αυγά φέτος , χωρίς βαφή χημική ? αυτές του εμπορίου πάντα περνάνε και μέσα , και χαραμίζεται όλο το αυγό ? έχω ακούσει για παντζαρόζουμο , το χει δοκιμάσει καμμιά σας ?
boubou έγραψε:Ευη πολυ μου αρεσουν τα χρωματα σας!! παρα πολυ ομως!
Γιαννα το ιδιο προβλημα εχω κι εγω οταν μπαινω σε αυτο το θεματακι!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:boubou έγραψε:Ευη πολυ μου αρεσουν τα χρωματα σας!! παρα πολυ ομως!
Γιαννα το ιδιο προβλημα εχω κι εγω οταν μπαινω σε αυτο το θεματακι!!
ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΦΑΩ ΠΑΓΩΤΟ!!
αγαπη έγραψε:
παιρνω πατατες μεσαιου μεγεθους εμεις που ειμαστε δυο ατομα βαζω περιπου 8 πατατες της κοβω ροδελες
παιρνω το ταψι και βαζω πολυ λιγο βουτηρο απο κατω ριχνω της ωμες πατατες κοβω μπολικο μπεικον εγω βαζω 2 συσκευασιες παιρνω ενταμ και το κοβω σε κυβους το ριχνω ανακατευω με τα χερια μου να παει παντου στην συνεχεια εμενταλ και αυτο σε κυβους μετα περνω μπολικο ρεγκατο τριμενο και ριχνω ανακατευω παλι να πανε παντου τα υλικα και στο τελος ριχνω την κρεμα γαλακτος και βουαλαααα
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #27
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης