726 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #27 Σαβ Απρ 07, 2012 6:59 am
matinaki83
Η ψυχή της παρέας!
γκρινιαρα έγραψε:matinaki83 έγραψε:γκρινιαρα έγραψε:matinaki83 έγραψε:γκρινιαρα έγραψε:κοριτσια ριχνει μια βροχη εξω...αλλο να σας λεω και αλλο να το βλεπετε...μεσα σε 5 λεπτα πλυμμηρισαν οι δρομοι...εχει αρχισει και μπουμπουνιζει.... ευτυχως που γυρισε ο αντρας μου αλλιως θα πεθαινα απο το φοβο μου....
τρομερη μπορα παντως...σας τις αυγουστιατικες!!!!
μου εμειναν τα ντολμαδακια απο μαγειρικη...να κρυωσει η γεμισει,να τα τυλιξω και να βαλω λιγο κ@@λο κατω γιατι παρακουραστηκα μου φαινεται..........
MIAM..MIAM...ΝΤΟΛΜΑΔΑΚΙΑ ΕΕΕ???? ΜΑ ΤΙ ΑΧΡΗΣΤΗ ΜΑΓΕΙΡΙΣΣΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ....
γιατι καλε αυτοαποκαλεισαι αχρηστη???
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...ΑΥΤΑ Κ ΤΟ ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΕΚΟ......ΚΡΙΣΗ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΥ ΗΤΑΝ ΜΗ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ....ΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ΝΤΟΛΜΑΔΑΚΙΑ ΣΤΟ 4 ΠΑΡΑΚΑΛΩ
εφτασσσσσεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!
κυρια μου με τζατζικακι ή ανευ???
γαλακτομπουρεκι εκανα τις αποκριες...ηταν καλο οχι...υπεροχο!!!!
κοιτα...ο,τι και αν μαγειρεψω (εκτος απο τα κλασσικα φαγακια) ολα τα αλλα τα διαβαζω απο βιβλια συνταγων...το ιδιο εκανα και με τα ντολμαδακια...
οσο ζουμε μαθαινουμε και γευομαστε...οποτε ασε τις κρισεις υποβιβασμου...
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ..Κ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ...Κ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΦΟΡΑ Κ ΜΑΘΑΙΝΑ ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ...Κ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ.....ΜΙΛΑΜΕ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΑΛΛΑ ΕΙΔΙΚΕΥΕΤΑΙ ΣΕ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΕΣ...Κ ΕΙΜΑΣΤΕ Κ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΕΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?????Κ ΑΦΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΒΟΛΤΟΥΛΑ....Κ ΟΠΟΤΕ ΜΠΑΙΝΩ ΚΟΥΖΙΝΑ ΦΤΙΑΧΝΩ Κ ΕΓΩ ΤΑ ΚΛΑΣΙΚΑ....ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΣΤΑ ΤΟΣΟ ΚΛΑΣΙΚΑ ΑΚΟΜΑ.......ΜΕ ΤΖΑΤΖΙΚΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩΩ