751 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #27 Σαβ Απρ 07, 2012 8:42 am
eirini7
Πρωταγωνιστής!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
xristina_29 έγραψε:
διπλα ειμαστε καλε!!!!χιχιιχιχιιχι
eirini7 έγραψε:xristina_29 έγραψε:
διπλα ειμαστε καλε!!!!χιχιιχιχιιχι
πού είσαι;;;
eirini7 έγραψε:τουλάχιστον είμαστε αττική!χαχα!καμία άλλη νομίζω δεν είναι από αθήνα(μπορεί να κάνω και λάθος)κερατσίνι είμαι εγώ.άντε έλα για καφεδάκι τώρα που άνοιξε ο καιρός να δεις το λιμάνι μας!!
goldangel1990 έγραψε:γκρινιαρα μου σε ευχαριστω παρα πολλλυυυ για την συνταγη!!!θα την κανω απο δευτερα γιατι φενετε τελειαα!!να σε ρωτησω κατι?ποιο κακαο περνεις?γιατι εμενα το κακαο που εχω σπιτι εχει γαλακτοποιητες μεσα..!!
xristina_29 έγραψε:
οντως τα περισσοτερα κοριτσια ειναι απο επαρχια...κριμα γιατι θα ηταν ωραια να βρισκομασταν ολες μαζι..κ το ρωτας???οποτε θες!!!!χαρα μου!!!!!!!!
eirini7 έγραψε:xristina_29 έγραψε:
οντως τα περισσοτερα κοριτσια ειναι απο επαρχια...κριμα γιατι θα ηταν ωραια να βρισκομασταν ολες μαζι..κ το ρωτας???οποτε θες!!!!χαρα μου!!!!!!!!
τι ωραία!!
καλά άσχετο.τώρα μιλούσα με μια φίλη μου που είναι έγκυος στον 8ο μήνα και ενώ ήξερε ότι έχει κοριτσάκι τελικά είναι αγόρι..και τα πήρε όλα ροζ!χαχαχα!έχει πάθει πλάκα!
γειά σου Αργυρώ
xristina_29 έγραψε:eirini7 έγραψε:
τι ωραία!!
καλά άσχετο.τώρα μιλούσα με μια φίλη μου που είναι έγκυος στον 8ο μήνα και ενώ ήξερε ότι έχει κοριτσάκι τελικά είναι αγόρι..και τα πήρε όλα ροζ!χαχαχα!έχει πάθει πλάκα!
γειά σου Αργυρώ
αμαν!!!!!!και τωρα τι θα κανει???μπορει να τα αλλαξει???γεια σου Αργυρω μου!!!!!!!
Αργυρώ030509 έγραψε:Γειά σας κοριτσούδια!!!
Εδώ άρχισε να βρέχει!!!
eirini7 έγραψε:την κάνω κι εγώ..πάμε βολτούλα..φιλιά
vasiliki25 έγραψε:κοριτσάκια τι κάνετε?? όλα καλά?? εμένα μου ήρθε η ακατανόμαστη σήμερα και 2 μέρες νωρίτερα
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #27
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης