201 Απ: Η τέλεια απόδειξη ότι ο Θεός υπάρχει - Σαβ Απρ 07, 2012 12:01 pm
Kat3rina
Είναι σε καλό δρόμο!
Αλήθεια,τον τελευταίο πειρασμό τον έχει διαβάσει καμία?Κάνει ιδιαίτερο λόγο για όσους πιστεύουν περιμένοντας ανταπόδοση..
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
marinaki <3 <3 έγραψε:ακριβως θεοσ υπαρχει γι αυτους που τον πιστευουν,κ εγω πιστευω κ θα τον πιστευω για μια ζωη μπωρει να μν πηγαινω συχνα εκλησια αλλα πιστευω κ στην παναγια με βοηθησε πολυ κ το πιστευω
Mpiskotaki79 έγραψε:η εκφραση <<θεος υπαρχει γι΄αυτους που τον πιστευουν>> υποδηλωνει οτι εαν υπαρχει θεος τοτε βοηθαει μονο οσους τον πιστευουν η εγω το εξελαβα λανθασμενα?
μα δεν ειπα οτι με θιγει απλα με επιβεβαιωνει!natali-maria έγραψε:marinaki <3 <3 έγραψε:ακριβως θεοσ υπαρχει γι αυτους που τον πιστευουν,κ εγω πιστευω κ θα τον πιστευω για μια ζωη μπωρει να μν πηγαινω συχνα εκλησια αλλα πιστευω κ στην παναγια με βοηθησε πολυ κ το πιστευωMpiskotaki79 έγραψε:η εκφραση <<θεος υπαρχει γι΄αυτους που τον πιστευουν>> υποδηλωνει οτι εαν υπαρχει θεος τοτε βοηθαει μονο οσους τον πιστευουν η εγω το εξελαβα λανθασμενα?
]b]Μπισκοτάκι οχι δεν το εξέλαβες λανθασμένα!Το πιστεύω και εγω αυτο!Απο την στιγμή που πιστεύεις οτι δεν υπάρχει Θεός άρα δεν περιμένεις την βοήθεια Του ποιος ο λόγος να το αναφέρεις?
Μάλιστα γράφεις ακριβώς εαν υπαρχει θεος τοτε βοηθαει μονο οσους τον πιστευουν..
Δεν καταλαβαίνω τον λόγο που σε θ'ιγει η συγκεκριμένη φράση![/b]
Mpiskotaki79 έγραψε:μα δεν ειπα οτι με θιγει απλα με επιβεβαιωνει!natali-maria έγραψε:marinaki <3 <3 έγραψε:ακριβως θεοσ υπαρχει γι αυτους που τον πιστευουν,κ εγω πιστευω κ θα τον πιστευω για μια ζωη μπωρει να μν πηγαινω συχνα εκλησια αλλα πιστευω κ στην παναγια με βοηθησε πολυ κ το πιστευωMpiskotaki79 έγραψε:η εκφραση <<θεος υπαρχει γι΄αυτους που τον πιστευουν>> υποδηλωνει οτι εαν υπαρχει θεος τοτε βοηθαει μονο οσους τον πιστευουν η εγω το εξελαβα λανθασμενα?
]b]Μπισκοτάκι οχι δεν το εξέλαβες λανθασμένα!Το πιστεύω και εγω αυτο!Απο την στιγμή που πιστεύεις οτι δεν υπάρχει Θεός άρα δεν περιμένεις την βοήθεια Του ποιος ο λόγος να το αναφέρεις?
Μάλιστα γράφεις ακριβώς εαν υπαρχει θεος τοτε βοηθαει μονο οσους τον πιστευουν..
οτι τελικα εφοσον ισχυει αυτη η φραση οτι δηλαδη <<ο θεος υπαρχει μονο για οσους πιστευουν>>= ο θεος βοηθαει οσους πιστευουν
αρα μιλαμε για εναν πολυ εγωιστη θεο ο οποιος θελει να τον πιστευουμε για να μας κανει τα χατηρια?
δεν υπαρχει κατι τετοιο με την καμια ομως.
αρα επιβεβαιωνομαι στον εαυτο μου για τα πιστευω μου ακομη μια φορα.
αυτο ηθελα να πω απλα.
natali-maria έγραψε:Mpiskotaki79 έγραψε:μα δεν ειπα οτι με θιγει απλα με επιβεβαιωνει!natali-maria έγραψε:marinaki <3 <3 έγραψε:ακριβως θεοσ υπαρχει γι αυτους που τον πιστευουν,κ εγω πιστευω κ θα τον πιστευω για μια ζωη μπωρει να μν πηγαινω συχνα εκλησια αλλα πιστευω κ στην παναγια με βοηθησε πολυ κ το πιστευωMpiskotaki79 έγραψε:η εκφραση <<θεος υπαρχει γι΄αυτους που τον πιστευουν>> υποδηλωνει οτι εαν υπαρχει θεος τοτε βοηθαει μονο οσους τον πιστευουν η εγω το εξελαβα λανθασμενα?
οτι τελικα εφοσον ισχυει αυτη η φραση οτι δηλαδη <<ο θεος υπαρχει μονο για οσους πιστευουν>>= ο θεος βοηθαει οσους πιστευουν
αρα μιλαμε για εναν πολυ εγωιστη θεο ο οποιος θελει να τον πιστευουμε για να μας κανει τα χατηρια?
αυτο ηθελα να πω απλα.
Πως επιβεβαίωνεσε δηλαδή?Απο την στιγμή που δεν πιστεύεις καν?Σου είναι κάτι αδιάφορο,δεν υπάρχει καν για εσένα και μου λες οτι επιβεβαίωνεσε για τα πιστεύω σου?
Mpiskotaki79 έγραψε:natali-maria έγραψε:Mpiskotaki79 έγραψε:μα δεν ειπα οτι με θιγει απλα με επιβεβαιωνει!natali-maria έγραψε:marinaki <3 <3 έγραψε:ακριβως θεοσ υπαρχει γι αυτους που τον πιστευουν,κ εγω πιστευω κ θα τον πιστευω για μια ζωη μπωρει να μν πηγαινω συχνα εκλησια αλλα πιστευω κ στην παναγια με βοηθησε πολυ κ το πιστευωMpiskotaki79 έγραψε:η εκφραση <<θεος υπαρχει γι΄αυτους που τον πιστευουν>> υποδηλωνει οτι εαν υπαρχει θεος τοτε βοηθαει μονο οσους τον πιστευουν η εγω το εξελαβα λανθασμενα?
αυτο ηθελα να πω απλα.
Πως επιβεβαίωνεσε δηλαδή?Απο την στιγμή που δεν πιστεύεις καν?Σου είναι κάτι αδιάφορο,δεν υπάρχει καν για εσένα και μου λες οτι επιβεβαίωνεσε για τα πιστεύω σου?
το πιστευω μου ειναι οτι δεν υπαρχει θεος.
και με το παραπανω που ρωτησα αν ισχυει και τελικα μου ειπατε πως ναι ισχυει απλα επιβεβαιωθηκα στον ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ. οτι οντως τελικα δεν υπαρχει θεος.
για ακομα μια φορα.
αυτο εννοουσα.
οτι δεν ειναι δυνατον ενας υπερφυλευσπλαχνος θεος να αγαπαει μονο οσους τον πιστευουν και να τους κανει τις χαρες.
αυτο ειναι τελειως εγωιστικο .
δεν υπαρχει περιπτωση να υφισταται τετοιος θεος.
αυτο εννοουσα λοιπον.
Mpiskotaki79 έγραψε:σε καταλαβαινω απολυτα
mama katerina έγραψε:Mpiskotaki79 έγραψε:σε καταλαβαινω απολυτα
valerakievelinaki έγραψε:δεν-εχω-παρακολουησει-το-θεμα-αλλα-ενα-θα-πω:να-πεθανει-η-κατσικα-του-γειτονα.........
παρε μωρο μ εσυ!tatijana έγραψε:mama katerina έγραψε:Mpiskotaki79 έγραψε:σε καταλαβαινω απολυτα
Επ?Τι ματακια ειν' τουτα????Αγαπηθηκατε?Θελω κι εγω λαβ,εχω πονολαιμο και θελω αγαπη,στοργη κ προδερμ....
mama katerina έγραψε:valerakievelinaki έγραψε:δεν-εχω-παρακολουησει-το-θεμα-αλλα-ενα-θα-πω:να-πεθανει-η-κατσικα-του-γειτονα.........
αυτο ποιος το ειπε βρε Μπαρμπι?παρε μωρο μ εσυ!tatijana έγραψε:mama katerina έγραψε:Mpiskotaki79 έγραψε:σε καταλαβαινω απολυτα
Επ?Τι ματακια ειν' τουτα????Αγαπηθηκατε?Θελω κι εγω λαβ,εχω πονολαιμο και θελω αγαπη,στοργη κ προδερμ....
tatijana έγραψε:mama katerina έγραψε:valerakievelinaki έγραψε:δεν-εχω-παρακολουησει-το-θεμα-αλλα-ενα-θα-πω:να-πεθανει-η-κατσικα-του-γειτονα.........
αυτο ποιος το ειπε βρε Μπαρμπι?παρε μωρο μ εσυ!tatijana έγραψε:mama katerina έγραψε:Mpiskotaki79 έγραψε:σε καταλαβαινω απολυτα
Ευτυχως δεν αργησες γιατι πεθαινα...Μου εδωσες λιγη ζωη,τωρα πρεπει κ απο το μπισκοτινι...Ευχαριστω,καλε τι με επιασε σημερις....αινεται το Κλειουλακι μου αναψε τα κεφια....
valerakievelinaki έγραψε:ο-κυριος-κυριος-χριστοδουλος-ο-συγχωρεμενος-το-ειχε-πει!!!
επισης να του γκρεμιστει και η στανη για να μη παρει ποτε αλλες κατσικεςvalerakievelinaki έγραψε:δεν-εχω-παρακολουησει-το-θεμα-αλλα-ενα-θα-πω:να-πεθανει-η-κατσικα-του-γειτονα.........
KRISTI 1 έγραψε:το μαρινακι νομιζω εννοουσε οτι ο θεος υπαρχει γιαυτους που πιστευουν οτι υπαρχει.για αυτους που δεν πιστευουν δεν υπαρχει.πολυ απλο και φυσιολογικο.δεν ειναι θεμα χατηριων.
Kat3rina έγραψε:Αλήθεια,τον τελευταίο πειρασμό τον έχει διαβάσει καμία?Κάνει ιδιαίτερο λόγο για όσους πιστεύουν περιμένοντας ανταπόδοση..
Mpiskotaki79 έγραψε:
ΤΑΤ παρε μια αγαπη και απο μενα!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης