1 Με έχει τσατίσει η πεθερά μου Πεμ Απρ 05, 2012 10:36 pm
Angelinateacher
Σιωπηλή δύναμη
Καλημέρα κορίτσια! Άνοιξα αυτό το θέμα για να μου πείτε τη γνώμη σας. Λοιπόν, η πεθερά μου πρωτού παντρευτώ μου το έπαιζε φίλη κι εγώ μάλλον τσίμπησα! Με υποστήριζε και στις φασαρίες με τον άντρα μου. Στο γάμο γιατί δεν έχουν εργασία και στηρίζει ο άντρας μου γονείς και αδερφό, δε προσέφεραν τίποτα. Ο.Κ. αφού δε μπορούσαν οικονομικά. Δε θα έπρεπε όμως αφού νοιάζονται για την εγγονή τους σήμερα να βοηθούν αλλιώς? Γύρισα στη δουλειά κι επειδή οι γονείς μου δουλεύουν ερχόταν εκείνη για να πάω αναπληρώτρια σε δημοτικό. Αυτά πέρσι. Φέτος είμαι άνεργη και είναι άφαντη. Με πήραν λοιπόν για 3 ώρες μια φορά την εβδομάδα σε ΙΕΚ. Της τηλ. να ρθει να μείνει με τη μικρή γιατί η μητέρα μου ήταν άρρωστη (κατά τα άλλα την κρατάει εκείνη) κι ο σύζυγος δεν είχε γυρίσει και λέει ναι. Τελικά, όταν έρχεται αρχίζει εε καλά θα γίνει κι άλλη φορά αυτό...θα θέλει να πάει κι η μαμά σου πουθενά κτλ Το αφήνω. Της λέω θα πρέπει να μείνεις μέχρι να ρθει ο άντρας μου να με πάρει (δεν οδηγώ, δεν έχει συγκοινωνία) για να μη μείνει το παιδί μόνο και λέει εεε αφού ήρθα τώρα τι να κάνω θα μείνω. Τελικά σχολάει ο άντρας μου και τα βάζει με εμένα που κάλεσα τη μάνα του ενώ θα ήταν καλύτερα να πάμε τη μικρή εκεί. Να μη τα πολυλέω μαλώσαμε και τελικά πήγα κλαμένη πρώτη μέρα στη δουλειά με τον πατέρα μου! Δε τους ξαναλέω τίποτα, ούτε όταν ήμουν λεχώνα ήρθαν να βοηθήσουν με το σπίτι και πάντα μου το παίζει καλή αλλά πετάει μπηχτές. Είναι άφαντοι βλέπουν το παιδί μία φορά στις 2 βδομάδες στην καλύτερη ενώ μένουν εδώ και μετά τους πειράζει που δένεται η μικρή με τους δικούς μου. Αλλά κι ο άντρας μου πάντα τους δικαιολογεί..Δε φτάνει που για να τους στηρίζει τον βλέπω το βράδυ πάντα εγώ είμαι η κακιά κι όλα εγώ τα παρεξηγώ. Αυτή πάντα θέλει να βοηθήσει αλλά εγώ δεν την καλώ, ενώ τι να πω ξεσκίστηκε στο να μου προτείνει βοήθεια...