Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
743 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 743 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ria28 έγραψε:ΒΡΕ ΑΝDITH ΜΟΥ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ,ΑΠΛΩΣ ΑΝ ΤΟ ΔΕΙΣ ΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΕΤΣΙ ΤΟ ΑΝΕΛΥΣΑ..ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΑΠΙΔΙΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ DNA KAI TΩΝ 2,ΑΠΛΩΣ ΕΓΩ ΤΟ ΑΝΕΛΥΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΕΥΡΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ.
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΣΗ ΤΗΣ,ΚΟΝΤΡΑ ΘΑ ΠΑΜΕ??
ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΣΕ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ.ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.
ΤΩΡΑ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΣ ΠΟΥ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΑΛΛΙΩΣ..
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ..ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΞΕΘΕΣΑ ΟΠΩΣ ΣΕΒΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ!!ΦΙΛΑΚΙΑ!

αφου αγαπητη μου φίλη ξεκαθαρίζεις ότι ειναι γνώμη σου, καλό θα ήταν να ανέβεις στο προηγουμενο πόστ σου και να σβησεις την λέξη 'ΓΕΓΟΝΟΣ' στο επίμαχο κομμάτι του κειμένου σου Very Happy

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δεν είμαι του αντρός μου
Δεν είμαι του πατρός μου
Θέλω να είναι ο εαυτός μου

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ria28 έγραψε:ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΗΝ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ,ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΙΟΛΑΣ ΑΝ ,Ε ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΤΕ ΠΡΟΣΕΒΑΛΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΤΕ ΕΘΙΞΑ.ΕΓΩ ΤΟ ΠΗΡΑ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΝΕΥΡΙΑΣΑΤΕ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ,ΤΙ ΝΑ ΠΩ.
Ανυποστατο εντελως ειναι αυτο που εγραψες, απο "καθαρα βιολογικη" πλευρα...

joannakuba

joannakuba
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ria28 έγραψε:ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΗΝ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ,ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΙΟΛΑΣ ΑΝ ,Ε ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΤΕ ΠΡΟΣΕΒΑΛΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΤΕ ΕΘΙΞΑ.ΕΓΩ ΤΟ ΠΗΡΑ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΝΕΥΡΙΑΣΑΤΕ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ,ΤΙ ΝΑ ΠΩ.

Ολα καλά βρε Ρία μου...... Very Happy Very Happy
Ο.Κ ας μήν ξεφεύγουμε....απλά....

ΜΑΝΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ!!!!

Δεν ξέρω για φούρνους και λαλακίες, ΕΝΑ ΞΕΡΩ....

Με εναν δορητή σπέρματος.....
ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΙΔΙ...
Με σπέρμα σκέτο.......
ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ Wink Wink

Κι εγώ ειμαι ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ ΑΡΧΩΝ (τρομάρα μου) για αύτο και δίνω τα παιδιά μου το επιθετο των συζύγων...ουτε κληρονομικά περιμένω ουτε τπτ (μην σου πω, οτι θα πρεπε να δώσω το δικό μου απο αυτή την άποψη Wink )

απλά ανοιξα το θεματάκι για να μας βάλω στη σκέψη:

MHΠΩΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, που οι χωρισμοί δυστυχώς πληθαίνουν, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΤΗΣ ΜΑΝΟΥΛΑΣ???? Wink

ria28

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΟΚ ΠΕΣΜΟΥ ΠΩΣ ΤΟ ΣΒΗΝΩ ΝΑ ΤΟ ΣΒΗΣΩ.

ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΚΙΟΛΑΣ ΤΙ ΝΑ ΠΩ

ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΤΟ ΣΒΗΝΩ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ??

andith

andith
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!

Αγαπητη μου Ρια, εχεις κανει βιολογια οντως???Δεν ειναι αυτη η βιολογικη πλευρα!!ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!!!αλλο προσωπικη αποψη και αλλο βιολογικη!!!ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ!ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ!

joannakuba

joannakuba
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
litsakos έγραψε:Δεν είμαι του αντρός μου
Δεν είμαι του πατρός μου
Θέλω να είναι ο εαυτός μου

ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Wink Wink

ΠΡΕΠΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ??????????????? - Σελίδα 2 328109 ΠΡΕΠΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ??????????????? - Σελίδα 2 328109 ΠΡΕΠΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ??????????????? - Σελίδα 2 328109 ΠΡΕΠΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ??????????????? - Σελίδα 2 328109

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ria28 έγραψε:ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΝΑΙ ΠΡΕΠΕΙ..ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗ ΓΕΝΝΙΑ ΤΟΥ,ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ,ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ.ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ.ΠΑΡΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑ ΕΝΑ ΦΟΥΡΝΟ.ΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΨΩΜΙ ΜΕΣΑ ΨΩΜΙ ΘΑ ΨΗΣΕΙ,ΠΙΤΑ ΠΙΤΑ ΘΑ ΨΗΣΕΙ.Ο ΦΟΥΡΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ..Ο ΑΝΤΡΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΥΟΦΟΡΕΙ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΑΝ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ 2 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΚΕΙΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΔΕΡΦΙΑ.ΑΝ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ 2 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΕΡΟΘΑΛΗ,ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΓΕΝΟΣ,ΑΛΛΟ ΣΠΕΡΜΑ ΑΛΛΟ ΓΕΝΝΗΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ
ΤΩΡΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΖΗΤΗΜΑ.
ΕΠΙΣΗΣ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΓΟΝΙΩΝ ΜΕ ΜΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ 2.

Δεν διαβασα τα παρακατω...Θα σου πω ενα πραγμα....

Οταν ενας πατερας κανει δευτερη οικογενεια,δεν εχουν σχεδον καμια επαφη τα παιδια με τον πρωτο γαμο...Γιατι ειναι αλλη οικογενεια...Ενω η μανα οταν κανει δευτερη οικογενεια τα αδερφια ΕΣΤΩ κ ετεροθαλη,ειναι αδερφια...Μαζι.

Εγω εχω μια αδερφη απο αλλον πατερα εκεινη και δυο μεγαλυτερα απο τον μπαμπα μου,σε πληροφορω με την "ετεροθαλη" αδερφη μου ειμαστε κωλος κ βρακι...

Οποτε η μανα ενωνει την οικογενεια κι οχι ο πατερας...

Εγω εχω μεγαλο επωνυμο ειδαλως θα εβαζα κ το δικο μου....Αλλα ειναι ολοκλρηρος σιδηροδρομος...

ria28

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΕΛΥΣΑ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΜΗΝ ΘΥΜΩΝΕΤΕ,ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΤΟ ΣΒΗΣΩ ΠΕΣΤΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΣΥΓΧΙΖΩ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΚΑΙ ΓΩ.ΑΛΛΙΩΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΘΕΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΩ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΗΛΑΔΗ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΘΥΜΩΣΑΝΕ.ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΤΙ ΔΙΑΤΥΠΩΝΩ ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΕΣ ΟΛΕΣ ΤΩΡΑ ???

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ria28 έγραψε:ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΕΛΥΣΑ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΜΗΝ ΘΥΜΩΝΕΤΕ,ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΤΟ ΣΒΗΣΩ ΠΕΣΤΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΣΥΓΧΙΖΩ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΚΑΙ ΓΩ.ΑΛΛΙΩΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΘΕΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΩ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΗΛΑΔΗ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΘΥΜΩΣΑΝΕ.ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΤΙ ΔΙΑΤΥΠΩΝΩ ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΕΣ ΟΛΕΣ ΤΩΡΑ ???

Δεν τιθεται θεμα του να ζητησεις συγγνωμη - εμενα αυτο που με παραξενεψε ειναι το οτι απο τα λεγομενα σου φαινεται οτι δεν εχεις ιδεα για τον τροπο με τον οποιο γινονται τα παιδια... Shocked

joannakuba

joannakuba
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ria28 έγραψε:ΟΚ ΠΕΣΜΟΥ ΠΩΣ ΤΟ ΣΒΗΝΩ ΝΑ ΤΟ ΣΒΗΣΩ.

ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΚΙΟΛΑΣ ΤΙ ΝΑ ΠΩ

ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΤΟ ΣΒΗΝΩ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ??

Ο.Κ ............

ας βάλουμε τέλος κουκλες..... Very Happy Very Happy

Ρια μου, σου εύχομαι ΟΛΟΨΥΧΑ...να σου πάνε στη ζωή σου ΟΛΑ ΡΟΔΙΝΑ.....να έχεις εναν αξιο αντρα δίπλα σου να σε αγαπάει και να σε στηρίζει και να μην νοιώσεις ΠΟΤΕΕΕ την αναγκη να θυμιθείς

"την φόνισσα" του Παπαδιαμάντη... Wink

Γιατί στην εποχή μας ή σαν την "φόνισσα" θα καταλήξουμε να σκεφτόμαστε Ή να γυρίσει η πλάκα με ΟΣΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ Very Happy

ria28

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΙΣΧΥΡΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΡΟΛΟ ΠΟΛΛΑ.ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΡΧΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ.
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Η ΜΑΝΑ Η ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Η ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΑΝΑ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΡΟΛΟ.ΟΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΙΟΥΝΤΑΙ.ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.ΕΙΤΕ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΑΤΕΡΑ ΕΙΤΕ ΟΧΙ.
ΕΓΩ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ.

joannakuba

joannakuba
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΠΑΡΕΑΚΙ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ.....

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...ΓΙΑ ΧΑΡΗ μου....σταματήστε... Very Happy Very Happy

Να αναφέρω οτι ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ που διαβάζω κοπέλες να είναι τόσο δεμένες με τα "ετεροθαλή" αδέλφια τους.

ΜΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ Very Happy

Επίσης να σας πώ εγώ (σαν μανούλα), ο λόγος που αποφάσισα να κάνω κι άλλο παιδάκι, ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ "ΔΕΘΕΙ" περισσότερο η ΝΕΑ ΜΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ...που ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ....ειναι ίδη πολύ πολύ δεμένη.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ I love you I love you

Ευχομαι ΝΑ ΜΗΝ ΧΩΡΙΖΟΥΝ οι ανθρωποι όταν υπάρχουν παιδιά....αλλάαααααα
ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΛΟΓΟΣ (σε μας υπήρχε αλκοολισμός χρόνιως και αθεράπευτος)
ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΟΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ.....ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΕΑ ΥΓΙΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!

ΠΡΕΠΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ??????????????? - Σελίδα 2 417472 ΠΡΕΠΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ??????????????? - Σελίδα 2 417472 ΠΡΕΠΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ??????????????? - Σελίδα 2 417472 ΠΡΕΠΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ??????????????? - Σελίδα 2 417472 ΠΡΕΠΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ??????????????? - Σελίδα 2 417472 ΠΡΕΠΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ??????????????? - Σελίδα 2 417472

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγω Ρια δεν στραβωσα μαζι σου,απλα ειπα την γνωμη μου πανω σε αυτο που εγραψες...

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
joannakuba έγραψε:ΠΑΡΕΑΚΙ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ.....

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...ΓΙΑ ΧΑΡΗ μου....σταματήστε... Very Happy Very Happy

Να αναφέρω οτι ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ που διαβάζω κοπέλες να είναι τόσο δεμένες με τα "ετεροθαλή" αδέλφια τους.

ΜΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ Very Happy

Επίσης να σας πώ εγώ (σαν μανούλα), ο λόγος που αποφάσισα να κάνω κι άλλο παιδάκι, ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ "ΔΕΘΕΙ" περισσότερο η ΝΕΑ ΜΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ...που ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ....ειναι ίδη πολύ πολύ δεμένη.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ I love you I love you

Ευχομαι ΝΑ ΜΗΝ ΧΩΡΙΖΟΥΝ οι ανθρωποι όταν υπάρχουν παιδιά....αλλάαααααα
ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΛΟΓΟΣ (σε μας υπήρχε αλκοολισμός χρόνιως και αθεράπευτος)
ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΟΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ.....ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΕΑ ΥΓΙΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!

ΠΡΕΠΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ??????????????? - Σελίδα 2 417472 ΠΡΕΠΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ??????????????? - Σελίδα 2 417472 ΠΡΕΠΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ??????????????? - Σελίδα 2 417472 ΠΡΕΠΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ??????????????? - Σελίδα 2 417472 ΠΡΕΠΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ??????????????? - Σελίδα 2 417472 ΠΡΕΠΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ??????????????? - Σελίδα 2 417472

Εμενα η μανα μου χωρισμενη δυο φορες ειναι.Παρ'ολα αυτα, πριν χωρισει με τον δευτερο,εκεινος γυρισε κ της ειπε οτι "θελω εσενα κ την κορη μας μονο,τα αλλα τρια δε τα θελω"....Η μανα μου λοιπον του ειπε οτι με γνωρισες με αυτα τα τρια και παω πακετο με τα 4..Στον ηλιο μοιρα δεν ειχε η μανα μου που λεει ο λογος αλλα τα 4 μαζι μας ειχε παντα ενωμενα,ολα λοιπον αρχιζουν απο την μανα.Εκεινη ενωνει,εκεινη διαλυει.Τελος.Αυτο ειναι το δικο μου πιστευω..

joannakuba

joannakuba
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tatijana έγραψε:Εγω Ρια δεν στραβωσα μαζι σου,απλα ειπα την γνωμη μου πανω σε αυτο που εγραψες...

Σαλονικιά μουυυυυ Wink Wink
Σε συμπαθούσα που σε συμπαθούσα απο άλλα θεματάκια που διάβαζα...

ΤΩΡΑ ΜΕ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΟΥΛΑ ΣΟΥ....σε συμπαθώ ακόμη περισσότερο....χι χι χι ΠΡΕΠΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ??????????????? - Σελίδα 2 417472 ΠΡΕΠΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ??????????????? - Σελίδα 2 417472 ΠΡΕΠΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ??????????????? - Σελίδα 2 417472 ΠΡΕΠΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ??????????????? - Σελίδα 2 417472

supermom

supermom
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Για να απαντήσω σε αυτο που ρωτάει η joanna...

Δεν το είχα σκεφτεί είναι αλήθεια να μην παίρνει καθόλου το παιδι το επίθετο του πατέρα αλλά επειδή το έθεσες σαν θέμα θα μου άρεζε να παίρνουν κ τα δύο επίθετα κ να ήταν αυτός ο κανόνας...

Εμείς πάντως έχουμε κ τα δύο...

Όσο για την άποψή σου Ρία έχω πραγματικά απορία αν αυτό απλά το πιστεύεις εσύ (περί αληθινών και ετεροθαλών[?] αδερφών) ή το διάβασες κάπου/ σου το είπε κάποιος; Νομίζω σε ρώτησαν αλλά δεν απάντησες...

ria28

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΝΑΙ ΔΕΝ ΣΤΡΑΒΩΣΑΤΕ ΓΙΑΥΤΟ ΟΛΕΣ ΜΕ ΠΗΡΑΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΤΕ.ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΔΕΡΦΩΝ ΕΤΕΡΟΘΑΛΩΝ Η ΟΧΙ ΥΙΟΘΕΤΗΜΕΝΩΝ Η ΟΧΙ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΑ ΕΚΕΙ.ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΗΡΙΖΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΛΩΣ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΤΥΠΩΣΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΡΘΑ.ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΒΑΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ.

ΕΙΡΗΝΗ ΥΜΙΝ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ!!ΦΙΛΑΚΙΑ!!

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ria28 έγραψε:ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΙΣΧΥΡΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΡΟΛΟ ΠΟΛΛΑ.ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΡΧΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ.
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Η ΜΑΝΑ Η ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Η ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΑΝΑ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΡΟΛΟ.ΟΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΙΟΥΝΤΑΙ.ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.ΕΙΤΕ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΑΤΕΡΑ ΕΙΤΕ ΟΧΙ.

Η "άλλη διάσταση" όπως λές αναφερθηκε στη βιολογια. Βιολογικα λοιπόν δεν εχουν βάση αυτα που λες. Με γνωμονα την επιστημη, εδω εισαι λάθος.

Τωρα, αν συναισθηματικά δεθουν περισσοτερο με την μετεπειτα οικογενεια του ενος ή του άλλου γονες, δεν μπορω να το γνωρίζω. Τεινω να πιστευω οτι η μανα ειναι αυτη που προκαλει το δεσιμο της οικογενειας, χωρις να αγνοω την επιρροη του πατερα. Αλλα, βιολογικα, ειτε προερχονται απο την ιδια μανα και απο άλλο πατερα, ειτε απο τον ιδιο πατερα και άλλη μάνα, ειναι το ιδιο αδέλφια.

Αυτο ηθελά να πω.

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Nena έγραψε:
ria28 έγραψε:ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΙΣΧΥΡΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΡΟΛΟ ΠΟΛΛΑ.ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΡΧΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ.

Η "άλλη διάσταση" όπως λές αναφερθηκε στη βιολογια. Βιολογικα λοιπόν δεν εχουν βάση αυτα που λες. Με γνωμονα την επιστημη, εδω εισαι λάθος.

Τωρα, αν συναισθηματικά δεθουν περισσοτερο με την μετεπειτα οικογενεια του ενος ή του άλλου γονες, δεν μπορω να το γνωρίζω. Τεινω να πιστευω οτι η μανα ειναι αυτη που προκαλει το δεσιμο της οικογενειας, χωρις να αγνωω την επιρροη του πατερα. Αλλα, βιολογικα, ειτε προερχονται απο την ιδια μανα και απο άλλο πατερα, ειτε απο τον ιδιο πατερα και άλλη μάνα, ειναι το ιδιο αδέλφια.

Αυτο ηθελά να πω.

Γι αυτο "σε πηραμε απο τα μουτρα", γιατι επιστημονικα δεν ισχυει αυτο που λες.Αλλα αυτο που πραγματικα λες ειναι οτι η γυναικα ειναι πλασμα β'κατηγοριας.

Εγω παλι δεν πιστευω οτι η μανα ενωνει...ειναι δουλεια 2 ανθρωπων η οικογενεια, δεν μπορει το βαρος να πεφτει στην μανα...οποτε "χαλαει ενα σπιτι" που λενε το σχολιο που ακολουθει ειναι οτι φταιει η γυναικα, γιατι δεν το κρατησε το σπιτι."Γυναικα σκυφτη, σπιτι ορθιο" το εχετε ακουσει?Μπρρρρρρρ....

ria28

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ,ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΕΝ ΤΕΛΕΙ..ΟΣΟ ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ.ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΩ ΚΑΜΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΟΛΑ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΕΡΝΑΜΕ.ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΔΙΚΙΟ?
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ,ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑΥΜΑΖΩ ΟΣΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ Φ,Χ,Ψ, ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΛΠ ΚΛΠ.ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΑ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ.ΤΟ ΞΑΝΑΕΙΠΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΝ ΣΥΝΤΡΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ.ΑΣΧΕΤΟ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ.ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!Very Happy

τουρτιτσα

τουρτιτσα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
xara έγραψε:Eδω ρε παιδια γινεται πολεμος και για το ονομα,θα παρουν τα παιδια το επιθετο της γυναικας??στην ελλαδα???χαχαχχα...
σωστηηηηηηηηηηη!

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
litsakos έγραψε:
Nena έγραψε:

Τωρα, αν συναισθηματικά δεθουν περισσοτερο με την μετεπειτα οικογενεια του ενος ή του άλλου γονες, δεν μπορω να το γνωρίζω. Τεινω να πιστευω οτι η μανα ειναι αυτη που προκαλει το δεσιμο της οικογενειας, χωρις να αγνωω την επιρροη του πατερα. Αλλα, βιολογικα, ειτε προερχονται απο την ιδια μανα και απο άλλο πατερα, ειτε απο τον ιδιο πατερα και άλλη μάνα, ειναι το ιδιο αδέλφια.

Αυτο ηθελά να πω.

Γι αυτο "σε πηραμε απο τα μουτρα", γιατι επιστημονικα δεν ισχυει αυτο που λες.Αλλα αυτο που πραγματικα λες ειναι οτι η γυναικα ειναι πλασμα β'κατηγοριας.

Εγω παλι δεν πιστευω οτι η μανα ενωνει...ειναι δουλεια 2 ανθρωπων η οικογενεια, δεν μπορει το βαρος να πεφτει στην μανα...οποτε "χαλαει ενα σπιτι" που λενε το σχολιο που ακολουθει ειναι οτι φταιει η γυναικα, γιατι δεν το κρατησε το σπιτι."Γυναικα σκυφτη, σπιτι ορθιο" το εχετε ακουσει?Μπρρρρρρρ....

Ποσο σκυφτη,στα 4 ας πουμε???

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:
litsakos έγραψε:
Nena έγραψε:

Αυτο ηθελά να πω.

Παντα στα 4!

bell

bell
litsakos έγραψε:
tatijana έγραψε:
litsakos έγραψε:
Nena έγραψε:

Αυτο ηθελά να πω.

Παντα στα 4!

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις