Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
434 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 434 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 3]

Νενεν

Νενεν
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
florentiab έγραψε:η μαμα είναι πάντα σίγουρη, ο μπαμπάς όμως; Very Happy αστειεύομαι φυσικά.

Ετσι ακριβως!!!!! tongue tongue tongue

Theofania

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Να ρωτήσω ρε κορίτσια, εσείς ποιο όνομα έχετε ???
Του πατέρα σας δεν έχετε? Εγώ είμαι πολύ περήφανη που έχω του μπαμπά μου και δεν θα το άλλαζα ποτέ. Επίσης πολλές φορές χρησιμοποίησα και της μητέρας μου και ας μην το είχα στα χαρτιά απλά γιατί "βοηθούσε" οταν ήθελα κάτι και φυσικά δεν υπήρχε πρόβλημα.
Ναι χαίρομαι που ο γιός μου έχει το όναμα του μπαμπά του και οτι εγώ συνεχίζω να έχω το δικό μου, αν τώρα υπήρχαν προβλήματα ή ένα διαζύγιο ίσως να το σκεφτόμουν διαφορετικά.

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

cyclops

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Ada στις Παρ Απρ 06, 2012 10:20 pm, 1 φορά

andith

andith
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Theofania έγραψε:Να ρωτήσω ρε κορίτσια, εσείς ποιο όνομα έχετε ???
Του πατέρα σας δεν έχετε? Εγώ είμαι πολύ περήφανη που έχω του μπαμπά μου και δεν θα το άλλαζα ποτέ. Επίσης πολλές φορές χρησιμοποίησα και της μητέρας μου και ας μην το είχα στα χαρτιά απλά γιατί "βοηθούσε" οταν ήθελα κάτι και φυσικά δεν υπήρχε πρόβλημα.
Ναι χαίρομαι που ο γιός μου έχει το όναμα του μπαμπά του και οτι εγώ συνεχίζω να έχω το δικό μου, αν τώρα υπήρχαν προβλήματα ή ένα διαζύγιο ίσως να το σκεφτόμουν διαφορετικά.

Και καλα κανεις, εμενα απο την αλλη δεν με νοιαζει, ειτε ειχα της μαμας μου ειτε του μπαμπα μου το ιδιο περηφανη θα ενιωθα, δεν εχει διαφορα, οταν γεννηθηκαμε ομως εμεις ηταν αλλη εποχη και ακομα και η γυναικα επρεπε να παιρνει το επιθετο του αντρα που παντρευοταν, δεν θυμαμαι ποια χρονια καταργηθηκε αυτο.

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δεν το εχω σκεφτει ποτε!!!!και ακομα και οταν καναμε παιδια δεν ηθελα να παρουν το επωνυμο μου γιατι δεν μου αρεσει.....!!!!!
παντως τα παιδια ειτε απο αλλα πατερα,ειτε απο αλλη μανα δεν παυουν να ειναι αδερφια!!!!!

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
andith έγραψε:[
οταν γεννηθηκαμε ομως εμεις ηταν αλλη εποχη και ακομα και η γυναικα επρεπε να παιρνει το επιθετο του αντρα που παντρευοταν, δεν θυμαμαι ποια χρονια καταργηθηκε αυτο.

Το 1983 οι γυναίκες μπορούσαν πλέον να πάρουν το πατρικό τους

mamameli

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Τα χρονια που ημασταν εμεις παιδια και η μαμα μας επαιρνε το επιθετο του μπαμπα μας και ειχαμε ολοι οικογενειακο επιθετο...
τωρα στεναχωριεμαι που ειμαι με την κορη μου και απο την ταυτοτητα μου δεν φαινεται οτι ειμαι η μαμα της..

οσο για το θεμα του Dna 23 απο τον ένα 23 από τον άλλο χρωμοσωματα.Οσο αδερφος είσαι με κοινο πατερα αλλο τοσο με κοινη μανα.Κατα το ημισυ δηλαδη.Και αιμα και γενος και ρατσα που λεει ο λογος!Εκτος αν παμε στο ο αντρας γεννα και η γυναικα τικτει..

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
andith έγραψε:
Theofania έγραψε:Να ρωτήσω ρε κορίτσια, εσείς ποιο όνομα έχετε ???

Και καλα κανεις, εμενα απο την αλλη δεν με νοιαζει, ειτε ειχα της μαμας μου ειτε του μπαμπα μου το ιδιο περηφανη θα ενιωθα, δεν εχει διαφορα, οταν γεννηθηκαμε ομως εμεις ηταν αλλη εποχη και ακομα και η γυναικα επρεπε να παιρνει το επιθετο του αντρα που παντρευοταν, δεν θυμαμαι ποια χρονια καταργηθηκε αυτο.

Εχουμε το επιθετο του πατερα μας διοτι ετσι ηταν τα πράγματα τότε. Αν πχ ηταν το συνηθες να παιρνουν τα παιδια το ονομα της μητερας, υποθέτω οτι θα ειχαμε το επίθετο της μητερας μας.
Δεν εχει να κάνει με το αν νιωθει καποιος περηφανος ή οχι - και σίγουρα το οτι αναρωτιόμαστε ποιο επίθετο πρεπει να πάρει ένα παιδι δε σημαινει οτι δεν θελουμε το επίθετο του πατερα μας.
Απλα ειναι όλα θεμα συνηθειας. Το παιδι ειναι εξίσου και της μητέρας και του πατερα, αν θελουν να δωσουν και τα δύο επίθετα, καλώς, αν όχι, κάποιος πρεπει να υποχωρησει, τι να κάνουμε?
Απλα το κι εμενα μου φαινεται κάπως το οτι το θεωρουμε δεδομενο. Σαν κοινωνία δεν προκειται να δεχτουμε ευκολα το παιδι που εχει το επίθετο της μητερας του χωρις να συντρεχει σοβαρός λογος, πόσο μάλλον τον άντρα που δινει στα παιδια του το επίθετο της γυναικας του.
Ομολογω όμως οτι από όλα τα "δεινα" που αντιμετωπίζουμε, αυτο ειναι οισως το πιο ανωδυνο...

chicken

chicken
Εμένα πάλι μαρέσει το παιδί να παίρνει το επίθετο του πατέρα, αλλά δεν μαρέσει η γυναίκα να παίρνει το επίθετο του αντρός της...!
Δηλαδή, οκ το παιδί μου να το λένε με το επίθετο του άντρα μου, αλλά όταν γεννάω γιατί με φωνάζουν αλλιώς?
Τα είχε ακούσει ο γιατρός μου εκείνη την ημέρα. Μία φορά δεν με έχει φωνάξει με το επίθετό μου και αυτός ο άθρωπος.. Με του αντρός μου απο τότε που με γνώρισε.
Δε λέω, καλό είναι και του στεφανιού μου, αλλά το δικό μου είναι πχιο εύηχο Razz Razz Cool

Οκ το βρήκα! θα τονε χωρίσω.
Μα και να με δέρνει και να δίνει το επίθετό του στο παιδί μας? Razz Razz Razz Razz

Btw, η μικρή είναι σα φωτοτυπία του συζύγου, οπότε και να μην είχε το επίθετο, θα το έβρισκαν πχιανού είναι...!!!!

giorgina

giorgina
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
chicken έγραψε:Εμένα πάλι μαρέσει το παιδί να παίρνει το επίθετο του πατέρα, αλλά δεν μαρέσει η γυναίκα να παίρνει το επίθετο του αντρός της...!
Δηλαδή, οκ το παιδί μου να το λένε με το επίθετο του άντρα μου, αλλά όταν γεννάω γιατί με φωνάζουν αλλιώς?
Τα είχε ακούσει ο γιατρός μου εκείνη την ημέρα. Μία φορά δεν με έχει φωνάξει με το επίθετό μου και αυτός ο άθρωπος.. Με του αντρός μου απο τότε που με γνώρισε.
Δε λέω, καλό είναι και του στεφανιού μου, αλλά το δικό μου είναι πχιο εύηχο Razz Razz Cool

Οκ το βρήκα! θα τονε χωρίσω.
Μα και να με δέρνει και να δίνει το επίθετό του στο παιδί μας? Razz Razz Razz Razz

Btw, η μικρή είναι σα φωτοτυπία του συζύγου, οπότε και να μην είχε το επίθετο, θα το έβρισκαν πχιανού είναι...!!!!

chicken, η γυναίκα πια δεν παίρνει το επίθετο του άντρα της εκτός και αν το αλλάξει από μόνη της. Μόνο στο μαιευτήριο γράφουν το επίθετο του πατέρα πάνω στο κορδελάκι του μωρού και αυτό επειδή το δηλώνεις, αλλιώς μπορείς να πεις το δικό σου και να το γράψουν.
Ασε και μένα πολλές φορές που με παίρναν από το παιδικό και με ζητάγαν σαν κα ..... (με το επίθετο του άντρα μου δηλαδή) πέρναγαν κάποια λεπτά για να καταλάβω ότι ήθελαν εμένα Rolling Eyes Rolling Eyes Shocked Shocked Shocked

didumomama

didumomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Η Συντέκνισσα μου είναι από την Αυστρία.Όταν παντρεύτηκαν της κακοφάνηκε που δεν άλλαξε απότομα το επώνυμο της και έπρεπε να πληρώσει ένα σωρό παράβολα για να γίνει.Δεν τα πλήρωσε φυσικά γιατί ήταν πολλά τα λεφτα και τώρα στη χώρα της την έχουν με το συντέκνου μου το επώνυμο και εδώ με το δικό της.

Όσο για το θέμα μας, δεν θα ήθελα τα παιδιά μου να πάρουν το δικό μου.Καλώς ή κακώς έτσι μεγάλωσα και μου αρέσει αυτό.Δεν θα άλλαζα όμως με τίποτα το δικό μου επώνυμο.28 χρόνια έτσι με λένε, δεν μου πάει να το αλλάξω....

chicken

chicken
giorgina έγραψε:
chicken, η γυναίκα πια δεν παίρνει το επίθετο του άντρα της εκτός και αν το αλλάξει από μόνη της. Μόνο στο μαιευτήριο γράφουν το επίθετο του πατέρα πάνω στο κορδελάκι του μωρού και αυτό επειδή το δηλώνεις, αλλιώς μπορείς να πεις το δικό σου και να το γράψουν.
Ασε και μένα πολλές φορές που με παίρναν από το παιδικό και με ζητάγαν σαν κα ..... (με το επίθετο του άντρα μου δηλαδή) πέρναγαν κάποια λεπτά για να καταλάβω ότι ήθελαν εμένα Rolling Eyes Rolling Eyes Shocked Shocked Shocked

Καλέ το ξέω οτι δεν το παίρνει η γυναίκα το επίθετο του αντρός της βάση νόμου, για το μαιευτήριο λέω και εγώ. Και δεν το καταλαβαίνω το για να μην μπερδευτούν με το επίθετο του αντρός τα καρτελάκια με τα μωρά, μια γραμμούλα παραπάνω θα είχε το χαρτάκι και τέλος! μ!
Ακούς εκεί! Razz
Βασικά είναι λίγο μπέρδεμα για εμάς τις γυναίκες, αλλά οκ, του άντρα μας έχουν το επίθετο, μικρό το κακό Very Happy

giorgina

giorgina
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
chicken έγραψε:
giorgina έγραψε:

Καλέ το ξέω οτι δεν το παίρνει η γυναίκα το επίθετο του αντρός της βάση νόμου, για το μαιευτήριο λέω και εγώ. Και δεν το καταλαβαίνω το για να μην μπερδευτούν με το επίθετο του αντρός τα καρτελάκια με τα μωρά, μια γραμμούλα παραπάνω θα είχε το χαρτάκι και τέλος! μ!
Ακούς εκεί! Razz
Βασικά είναι λίγο μπέρδεμα για εμάς τις γυναίκες, αλλά οκ, του άντρα μας έχουν το επίθετο, μικρό το κακό Very Happy

Το αστείο είναι ότι ο μεγάλος μου θέλει να αλλάξει το επίθετό του και να πάρει το δικό μου. Πολύ γέλιο!!!! Laughing

chicken

chicken
giorgina έγραψε:

Το αστείο είναι ότι ο μεγάλος μου θέλει να αλλάξει το επίθετό του και να πάρει το δικό μου. Πολύ γέλιο!!!! Laughing

χοχοχοχοχο ΠΡΕΠΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ??????????????? - Σελίδα 3 4872 ΠΡΕΠΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ??????????????? - Σελίδα 3 4872 ΠΡΕΠΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ??????????????? - Σελίδα 3 536304 ΠΡΕΠΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ??????????????? - Σελίδα 3 536304

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
joannakuba έγραψε:
tatijana έγραψε:Εγω Ρια δεν στραβωσα μαζι σου,απλα ειπα την γνωμη μου πανω σε αυτο που εγραψες...

Σαλονικιά μουυυυυ Wink Wink
Σε συμπαθούσα που σε συμπαθούσα απο άλλα θεματάκια που διάβαζα...

ΤΩΡΑ ΜΕ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΟΥΛΑ ΣΟΥ....σε συμπαθώ ακόμη περισσότερο....χι χι χι ΠΡΕΠΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ??????????????? - Σελίδα 3 417472 ΠΡΕΠΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ??????????????? - Σελίδα 3 417472 ΠΡΕΠΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ??????????????? - Σελίδα 3 417472 ΠΡΕΠΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ??????????????? - Σελίδα 3 417472

Ωωωωω,τρελλη μου ευχαριστω για τα λογακια σου....αλλα είμαι Αθηναία....απλά μετακομισα Σαλονικα που είχαν έρθει ήδη η μάνα μου κ η αδερφη μου κ έτσι έκανα κ οικογένεια...Μην έχεις άγχος για το μωρο που ερχετε κ θα έχει άλλο επώνυμο,το θέμα είναι να υπάρχει αγάπη κ σίγουρα υπάρχει,έλα να δεις εμάς.....

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εμένα πάλι γουσταρα που στο μαιευτήριο οταν γεννησα κ βγαλαν το μωρο έξω είπαν το δικο μου επώνυμο,μιας κ δεν είμαι παντρεμένη,χαχαχα...

Όσο για την ειρωνία που ανεφερες Ρια,εγω προσωπικά δε σε ειρωνευτηκα,το μόνο ίσως που ειρωνευτηκα ήταν η λέξη "ετεροθαλης" κι αυτο γιατί εγω δε νιώθω την αδερφη μου καν ετεροθαλη....Για μένα Υτη η λέξη είναι ξένη.

trilly

trilly
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εμενα παντως δεν με χαλαει καθολου που η μικρη εχει το επιθετο του πατερα της. μ αρεσει κιολας.
φανταζομαι πως θα ειχα θεμα αν ηταν κανενας καραγκιοζης και ειχαμε προβληματα μεταξυ μας ή αν δεν στεκοταν στο παιδι ως πατερας.
τωρα αν αυτο με κανει μη φεμινιστρια, ας ειναι...

joannakuba

joannakuba
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΩΡΑΙΕΣ ΟΛΕΣ οι απόψεις........και μου άρεσαν....

Οπως είπε και η ΝΕΝΑ...απλά ανταλάσουμε απόψεις..

Κι εγώ ειμαι υπέρ στο να έχει το παιδί το επίθετο του πατέρα, ίσως γιατί έτσι μεγάλωσα κι εγώ....κι όταν ολα ειναι καλά και η οικογένεια ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΗ.....κανένα πρόβλημα ...

Απλά είπα να "ακονίσουμε" λίγο το μυαλό μας...ρίχνοντας μια ματιά στην κοινωνία που ζούμε και βλέποντας συνεχώς ΜΟΝΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ να μεγαλώνουν τα παιδιά τους ΠΡΕΠΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ??????????????? - Σελίδα 3 966307

Προσωπικά.......εκτός απο το θέμα οτι περιμένω παιδί απο το δεύτερο γάμο μου, δεν έχω ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ με τον πρώην σύζυγο και ΜΕ ΟΛΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.....τους λατρεύω και ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ που την έχω ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΝ ΜΑΝΑ!!!!
αλλάααααααααα
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΟΣΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΛΗΓΩΜΕΝΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ??????????????? - Σελίδα 3 966307

ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ....ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ??????????????? - Σελίδα 3 272517

και ευχομαι ΟΛΟΨΥΧΑ........να έχουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ, ευτυχισμένες και ΕΝΩΜΕΝΕΣ οικογένειες που δεν θα χρειάζεται να μας οδηγούν σε τέτοιες σκέψεις και προβληματισμούς ΠΡΕΠΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ??????????????? - Σελίδα 3 417472 ΠΡΕΠΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ??????????????? - Σελίδα 3 417472 ΠΡΕΠΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ??????????????? - Σελίδα 3 417472 ΠΡΕΠΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ??????????????? - Σελίδα 3 417472

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κι εγω όταν πήγαμε για την αναγνώριση κ βιαζομουνα κι ολας ήθελα να μπει το επώνυμο του άντρα μου.Απλά αν είχα μικρότερο επώνυμο δε θα εβγαζα κ το δικο μου στάνταρ.Έχω αλλα δυο αδέρφια.Και οι δυο παντρεμένοι.Ο μεσαιος έκανε ΈΝΑ αγοράκι πήρε το επώνυμο του,ο μεγάλος είπε ότι αν ποτ με τη νύφη μου κάνουν παιδια επειδή είναι μοναχοπαιδι θα βάλουν το επώνυμο της γιατί εμείς απο το σόι είμαστε αρκετοί...Και το βρίσκω γαμάτο.

joannakuba

joannakuba
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tatijana έγραψε:Κι εγω όταν πήγαμε για την αναγνώριση κ βιαζομουνα κι ολας ήθελα να μπει το επώνυμο του άντρα μου.Απλά αν είχα μικρότερο επώνυμο δε θα εβγαζα κ το δικο μου στάνταρ.Έχω αλλα δυο αδέρφια.Και οι δυο παντρεμένοι.Ο μεσαιος έκανε ΈΝΑ αγοράκι πήρε το επώνυμο του,ο μεγάλος είπε ότι αν ποτ με τη νύφη μου κάνουν παιδια επειδή είναι μοναχοπαιδι θα βάλουν το επώνυμο της γιατί εμείς απο το σόι είμαστε αρκετοί...Και το βρίσκω γαμάτο.

ΩΡΑΙΟΣΣΣΣΣΣΣΣ.........ο αδελφός σου!!!!
κι εμένα τώρα ο άντρας μου....επειδή είχα αδικήσει τον πατέρα μου η χαζή στο παρελθόν ΕΠΙΜΕΝΕΙ να βγάλουμε και το όνομα του και ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ λέει να πάρει και το επίθετο αφού ετσι κι αλλιώς θα έχει άλλο επίθετο απο τα αλλα 2 παιδάκια μας.....αλλάααα "δεν μου κάθεται γμτ".
Οι γονείς του άντρα μου δεν ζούνε, οπότε μου λέει γιατί να μην χαρεί κάποιος που είναι "εν ζωή"? ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ????

spyridoula1986

spyridoula1986
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
οταν εκανα τον πολιτικο ο αντιδημαρχος ρωτησε:τα παιδια σας τι επιθετο επιθυμειτε να φερουν;;δεν ξεραμε οτι κανουν τετοια ερωτηση,μας επιασε στον υπνο...αλλα κοιταχτηκαμε με τον αντρα μου στα ματια και λεμε απο κοινου:του πατερα!!!!ηταν αυτονοητο...ετσι μεγαλωσα κι εγω!!αλλωστε το επιθετο θα κανει το παιδι πιο πολυ δικο μας η του αντρα;;;αλλωστε τα παιδακια λεγονται πχ(τυχαιο ονομα,φανταστικο επιθετο συγνωμη αν υπαρξουν ομοιοτητες η συνωνυμιες) Κωστας Κωνσταντινιδης του Κωστα και της Κωνσταντινας το γενος Παπαστρατου......να σου το επιθετο της μαμας...το σερνει κι αυτο μαζι!!!!!
Δεν ηθελα να παρω το επιθετο του αντρα μου γιατι πολυ απλα στις φλεβες μου δε κυλαει το αιμα του...δεν ειμαι Σπυριδουλα Μπ..... ειμαι Σπυριδουλα Μα..... δε νιωθω Μπ.... αλλα τα παιδια μου ειναι Μπ.....!!!!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις