976 Απ: Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012-Νο 2!!!!! Πεμ Μάης 03, 2012 11:27 pm
sofouli
Πρωταγωνιστής!!
κατα ενα παραξενο τροπο σταματησε να ριχνει ασπρακια.....σσσσ....να μη ξανα-αρχισουνε!!!!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 39, 40, 41
vgog65 έγραψε:Καλημέρα ρε Κατ3ρινιώ ...και Σοφάκο!!!
Κατ3ρινιώωωωωωωωωωω με ανησύχησες ρώταγα που είσαι και τι κάνεις??????
Καλά είμαι εγώ και μάθαμε φύλλο επιτέλους ΑΓόρι [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Εσύ πως είσαι??? Τρώς τίποτις???¨Εχω Β επιπέδου 21/05 και περιμένω πως και πως!!!!
ΑΑΑ γνωριστήκαμε και μέσω Fb αν έχεις και θές κάνε με add στο Vicky Gogoglou
vgog65 έγραψε:Κατ3ρινιώ είμαι σαν μπαλόνις μου βάζεις ένα κορδόνι και με αφήνεις και φεύγω σαν μπαλόνι
Πάλι καλά που σταματήσανε οι εμετοί δεν λές!!!Καούρες έχω και εγώ βγαίνουν τα μαλάκια λέει για αυτό!!!!Το νιώθεις καθόλου τώρα????κανα γαργαλητό????Εμένα όπως λέει και το Σοφούλι με πεθαίνει στη κλωτσιά συγκεκριμένη ώρα το απόγευμα κιόλας(τελικά κατάλαβα κλωτσιές και εγώ κάθε μέρα την ίδια ώρα αρχίζει και με χτυπάει από μέσα κάτω χαμηλά)αλλά νιώθω και το γαργαλητό!!!
vgog65 έγραψε:xaxxxaxaxa !!!!Ναι Σοφούλι αυτό πρέπει να είναι φαντάζομαι!!!!
Κατ3ρινάκι τι καλά το ένιωσες άντε ωραία!!!Μακάρι να ήτανε το θέμα μου μόνο τα σουτιέν δεν μου κάνει τίποτα..... έχω κάνει κοιλούμπα(έχω πάρει καινούργιο κινητό και δεν ξέρω να με βγάλω φωτογραφία και να τη περάσω να δείτε θα πεθάνετε στο γέλιο)και είμαι + 7,5 κιλα
sofouli έγραψε:να μην αγχωνεσαι.και εγω ετσι ειμαι αλλα πρεπει να σκεφτομαστε πως τα μικρα καταλαβαινουνε τα παντα!και σημερα μονη ειμαι και δε ξερω τι να κανω αλλα ειπαμε ειμαστε μια παρεα και συμπαραστεκομαστε η μια στην αλλη![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
sofouli έγραψε:δυσκολες στιγμες εχουμε περασει ολοι...εγω περασα ενα πολυ δυσκολο χρονο περσι.αλλα να θυμασαι πως ο Θεος μας δινει τοσα οσα μπορουμε να αντεξουμε.δε μπορω να πω οτι ειμαι παντα στα τρελα κεφια αλλα προσπαθω γιατι αν καλοσκεφτεις ο κοσμος εχει σοβαρα προβληματα...εχεις ενα αγγελουδι στη κοιλιτσα σου και περιμενει μονο αγαπη απο σενα![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Kristinaki έγραψε:sofouli έγραψε:δυσκολες στιγμες εχουμε περασει ολοι...εγω περασα ενα πολυ δυσκολο χρονο περσι.αλλα να θυμασαι πως ο Θεος μας δινει τοσα οσα μπορουμε να αντεξουμε.δε μπορω να πω οτι ειμαι παντα στα τρελα κεφια αλλα προσπαθω γιατι αν καλοσκεφτεις ο κοσμος εχει σοβαρα προβληματα...εχεις ενα αγγελουδι στη κοιλιτσα σου και περιμενει μονο αγαπη απο σενα![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
αχ σοφακι τι γλυκια που εισαι. ναι πρεπει να σκεφτομαστε οτι τα δυσκολα μας καναν ακομα πιο δυνατες και αυτο που ειμαστε σημερα. ευχαριστω για τα καλα σου λογια. το μπεμπε σου ζωηρουλι ε;
τυχερη εισαι αλλα και να παρεις ειναι φυσιολογικο δεν παιζει ρολο ποσο τρωμε.
και να τρωμε δηλαδη χαλαλι μας! εγκυουλες δεν ειμαστε;
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 39, 40, 41
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης