Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
568 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 568 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 27 ... 39  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 39]

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευούλι έγραψε:Α!Τις βρήκα και τις δικές μας!http://www.kosmima.gr/product_info.php?manufacturers_id=47&products_id=14871

Ελλη πολύ όμορφες!Καλορίζικες!

πολύ ωραίες οι δικές σας!
τις βρήκα αυτές που ήθελα!
http://www.kosmima.gr/product_info.php?products_id=15449
απλά η πέτρα ήταν καρδούλα
κοιτάξτε τιμή

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δν φταιει η μαρκα κοριτσακι..φταιει οτι εχει διαμαντια και μαλιστα πολλα!! και γι αυτο ειναι τοσο ακριβη!

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μ'αρέσει που έχουμε ειδικούς για κάθε θέμα!Για τεχνολογία η Ελλη μας, για γυναικολογικά η Ιωάννα μας, για γλυκά η Εύη μας κλπ...! Laughing Laughing Laughing

Κανένας άλλος τρόπος ν' ανεβάσω φώτο Ελλούκο;

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:
eirini7 έγραψε:
boubou έγραψε:αυτες ειναι οι δικες μας αλλα οχι με ροζ χρυσο, αλλα κιτρινο εκει που εχει το ροζ!

http://www.kosmima.gr/product_info.php?manufacturers_id=47&products_id=14881

γκρινιαρα τσαμπα η στεναχωρια!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 16 379767

τέλειες είναι..λες να έχουν πέσει οι τιμές;;τι να πω;;εμείς είχαμε ρωτήσει για το σχέδιο που σου είπα πριν και μετά για τις απλές και μας είπε 500.και επειδή είχαμε βρει με 300 το θεωρήσαμε ακριβό

εμεις επειδη για τους αρραβωνες τα πηραμε ολα απο αυτον , μας εκανε καλυτερες τιμες σε ολα!! γιατι πηραμε βερες, σταυρό για τον γαμπρο και ρολοι , και σετ κοσμημα για μενα και ρολοι .... ακομη και τις βερες μονο να κοιταξετε ομως, να ζητησετε καλυτερη τιμη γιατι κανουν παντα!!!
τελειες ειναι...............

mariabel

mariabel
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Έλλη μου, και εγώ στην αρχή στενοχωριόμουν πολύ. Του το είπα πολλές φορές. Τον άφησα να διαλέξει αυτός για να τη φοράει. Όσο ήμαστε αρραβωνιασμένοι, τη φορούσε κάθε μέρα. Μετά το γάμο, όμως, άρχισε να την ξεχνάει σπίτι... Τώρα τη φοράει μόνο σε ειδικές περιστάσεις! Δε με νοιάζει πια, όμως! Smile

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:δν φταιει η μαρκα κοριτσακι..φταιει οτι εχει διαμαντια και μαλιστα πολλα!! και γι αυτο ειναι τοσο ακριβη!

ναι αυτό κατάλαβα τώρα..απλά είχαμε ρωτήσει κατευθείαν γιαυτές επειδή τις είχα δει στη σελίδα του στο ίντερνετ και τις είχα ερωτευτεί..και μόλις άκουσε ο άντρας μου τιμή Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 16 911307 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 16 585182 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 16 585182

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
1,40 το πετρέλαιο είπαν...

εμείς έχουμε ξύλα Laughing Laughing

έχω 23 βαθμούς τώρα αλλά θα φταίει η περίοδος μου και οτι έχω να φάω κρέας απο την καθαρά δευτέρα..

και εγώ θέλω να την φοράει κορίτσια άλλο αν είναι η δουλειά όμως τέτοια που να μην κάνει..
αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα και έτσι θέλω να την φορά !!!
και εγώ όταν θα πηγαίνω για εργασία και χαρά θα την βγάζω..

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εμενα επελεξε απο μονος του να τη φοραει...μεχρι και σημερα που την εχασε και τη βρηκε χαιρομουν που τη φορουσε...τωρα απαιτω να την κρεμασει στον σταυρο του....

εχασα 10 χρονια απο τη ζωη μου με τη στεναχωρια που πηρα σημερα....

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι έγραψε:1,40 το πετρέλαιο είπαν...

εμείς έχουμε ξύλα Laughing Laughing

έχω 23 βαθμούς τώρα αλλά θα φταίει η περίοδος μου και οτι έχω να φάω κρέας απο την καθαρά δευτέρα..

και εγώ θέλω να την φοράει κορίτσια άλλο αν είναι η δουλειά όμως τέτοια που να μην κάνει..
αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα και έτσι θέλω να την φορά !!!
και εγώ όταν θα πηγαίνω για εργασία και χαρά θα την βγάζω..

εμεις εχουμε τηλεθερμανση...ευτυχως!!!σχεδον καθε μερα αναβω τωρα τελευταια αφου κανει ψοφο....

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mariabel έγραψε:Έλλη μου, και εγώ στην αρχή στενοχωριόμουν πολύ. Του το είπα πολλές φορές. Τον άφησα να διαλέξει αυτός για να τη φοράει. Όσο ήμαστε αρραβωνιασμένοι, τη φορούσε κάθε μέρα. Μετά το γάμο, όμως, άρχισε να την ξεχνάει σπίτι... Τώρα τη φοράει μόνο σε ειδικές περιστάσεις! Δε με νοιάζει πια, όμως! Smile
καπως ετσι και εμενα..........την φορουσε στην αρχη και οταν παντρευτηκαμε....αλλα του εκανε παρατηρηση ο εργοδηγος 3-4 φορεσ και τη εβγαλε...στην δουλεια του δικου μου ειναι πολυ επικυνδυνη...ενας συναδελφος εκοψε το δαχτυλο απο βερα..μαγκωθηκε σε νε ασυστημα απο το μηχανημα κ τσουπ.....επειδη θελω ολα τα δαχτυλακια του αντρα μου ας μην τη φοραει και χωρις βερα παλι μαγαπαει....χαχχαχαχα- κοριτσια ασχετο...σε ποσο καιρο σχεσησ αρραβωνιαστηκατε η παντρευτηκατε?εμεις ειμασταν μαζι 5.5 μηνες....πολυ γρηγορα ε?σε 5.5 αρραβωνιαστηκαμε και μετα απο 3.5 χρονια παντρευτηκαμε...τα καναμε ολα γρηγορα αλλα δεν το εχω μετανιωσει ουτε στιγμη

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αα ναι και εγώ κάθε μέρα ανάβω, και τις μέρες που είχε καλό καιρό άναβα απο το μεσημέρι και μετά.
τηλεθέρμανση ; Rolling Eyes
για πες ....

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Aσε Λεμονακι ..κι εμεις εδω δν εχουμε αεριο, αλλα πετρελαιο! πφφφ αντε να καλοκαιριασει μπας και γλυτωσουμε λιγα εξοδα!

Μετα αλλη επιλογη ειναι να χρησιμοποιησεις καποια απο τις σελιδες που ανεβαζεις δωρεαν τις φωτος σου εκει για απλη λυση,αλλα δν ξερω αν θες τις φωτος αυτε τις γαμηλιες στο ιντερνετ!! αλλιως πρεπει να γραφεις σε καποια σελιδα οπως η photobucket και να οριζεις σαν πριβε τις φωτος που ανεβαζεις! να μην μπορει να τις δει αλλος αν δν του δωσεις εσυ το λινκ!

Αρτεμις εμεις αρραβωνιαστηκαμε στα 8 χρονια σχεσης! και θα παντρευτουμε στα 10+

Έχει επεξεργασθεί από τον/την boubou στις Τρι Απρ 10, 2012 5:41 am, 1 φορά

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Συζούσαμε απ' το 2ο μήνα σχέσης.Οταν κλείναμε 1 χρόνο μου έκανε πρόταση γάμου και καπάκι αρραβωνιαστήκαμε.Τον επόμενο χρόνο παντρευτήκαμε!Το μαγικό είναι ότι από την αρχή το ξεραμε κι οι 2...Απλά αφήσαμε λίγο τη σχέση να δοκιμαστεί... Smile

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι έγραψε:αα ναι και εγώ κάθε μέρα ανάβω, και τις μέρες που είχε καλό καιρό άναβα απο το μεσημέρι και μετά.
για πες ....

κατα την επεξεργασια του λιγνιτη στα εργοστασια της δεη χρησιμοποιειται ζεστο νερο...το οποιο διοχετευεται σε σωληνες και ζεσταινει ολη την πτολεμαιδα και την κοζανη (στο περιπου η ολη διαδικασια)

ετσι σε καθε σπιτι τα καλοριφερ λειτουργουν με ζεστο νερο αντι καυσιμου...και ειναι αρκετα φθινοτερα απο το πετρελαιο...δλδ εμεις που το εχουμε ακατεβατα στους 23 εχουμε πληρωσει απο τον οκτωβρη εως το μαρτη 200€....

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εμείς κάναμε σχέση το καλοκαίρι του 2006 κ το 2009, αφού μέναμε ήδη μαζί ένα χρόνο, μου πρότεινε να αρραβωνιαστούμε αλλά δεν ήθελα εγώ.

Ο δικός μου ήξερε τους γονείς μου πριν ακόμα τον γνωρίσω εγώ Shocked
είναι συνάδελφοί... Laughing Laughing
και ήξεραν και τους δικούς του επομένως εγώ το θεωρούσα περιττό...

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αρτεμις εμεις αρραβωνιαστηκαμε μετα απο 6 χρονια σχεσης και παντρευτηκαμε 2,5 χρονια μετα τον αρραβωνα...συνολικα ειμαστε μαζι 10,5 χρονια

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:Aσε Λεμονακι ..κι εμεις εδω δν εχουμε αεριο, αλλα πετρελαιο! πφφφ αντε να καλοκαιριασει μπας και γλυτωσουμε λιγα εξοδα!

Μετα αλλη επιλογη ειναι να χρησιμοποιησεις καποια απο τις σελιδες που ανεβαζεις δωρεαν τις φωτος σου εκει για απλη λυση,αλλα δν ξερω αν θες τις φωτος αυτε τις γαμηλιες στο ιντερνετ!! αλλιως πρεπει να γραφεις σε καποια σελιδα οπως η photobucket και να οριζεις σαν πριβε τις φωτος που ανεβαζεις! να μην μπορει να τις δει αλλος αν δν του δωσεις εσυ το λινκ!

Ασε τότε, θ'αλλάζω απλά το άβαταρ...!

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευούλι έγραψε:Συζούσαμε απ' το 2ο μήνα σχέσης.Οταν κλείναμε 1 χρόνο μου έκανε πρόταση γάμου και καπάκι αρραβωνιαστήκαμε.Τον επόμενο χρόνο παντρευτήκαμε!Το μαγικό είναι ότι από την αρχή το ξεραμε κι οι 2...Απλά αφήσαμε λίγο τη σχέση να δοκιμαστεί... Smile
και εγω ετσι ενιωθα και νομιζω και ο αντρασ μου το ιδιο....οσο περναγε ο καιρος εηξερα οτι εινι για μενα ειναι ο ανθρωπος μου και εγω ειμαι για αυτον......ειμαστε τυχερες που βρηκαμε το αλλο μας μισο.δεν εχουν ολοι οι ανθρωποι αυτη την ευτυχια....νιωθω ευλογημενη που εχω αγαπησει και εχω αγαπηθει πολυ ...δεν υπαρχει μεγαλυτερη ευτυχια απο το να αγαπας και αν σαγαπουν....εινα το παν...το ειπε και ο σεξπηρ

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευούλι έγραψε:Συζούσαμε απ' το 2ο μήνα σχέσης.Οταν κλείναμε 1 χρόνο μου έκανε πρόταση γάμου και καπάκι αρραβωνιαστήκαμε.Τον επόμενο χρόνο παντρευτήκαμε!Το μαγικό είναι ότι από την αρχή το ξεραμε κι οι 2...Απλά αφήσαμε λίγο τη σχέση να δοκιμαστεί... Smile

σε καθε φωτογραφια που αλλαζεις γινεσαι ακομα πιο ομορφη!!!!!φτου...φτου...σκορδα!!!!!!!!!!

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
και μιας που μιλαμε για βερες να οι δικες μας

Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 16 Dsc0127yg

πως σας φαινονται????

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γρινιάρα μια χαρά !!
πολύ καλή φάση !!
να και κάτι καλό απο όλη την υπόθεση..

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευούλι έγραψε:
boubou έγραψε:Aσε Λεμονακι ..κι εμεις εδω δν εχουμε αεριο, αλλα πετρελαιο! πφφφ αντε να καλοκαιριασει μπας και γλυτωσουμε λιγα εξοδα!

Ασε τότε, θ'αλλάζω απλά το άβαταρ...!
ΘΕΑ....κουκλα.....δεν εχω λογια

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γκρινιαρα έγραψε:
Λεμονάκι έγραψε:αα ναι και εγώ κάθε μέρα ανάβω, και τις μέρες που είχε καλό καιρό άναβα απο το μεσημέρι και μετά.
για πες ....

κατα την επεξεργασια του λιγνιτη στα εργοστασια της δεη χρησιμοποιειται ζεστο νερο...το οποιο διοχετευεται σε σωληνες και ζεσταινει ολη την πτολεμαιδα και την κοζανη (στο περιπου η ολη διαδικασια)

ετσι σε καθε σπιτι τα καλοριφερ λειτουργουν με ζεστο νερο αντι καυσιμου...και ειναι αρκετα φθινοτερα απο το πετρελαιο...δλδ εμεις που το εχουμε ακατεβατα στους 23 εχουμε πληρωσει απο τον οκτωβρη εως το μαρτη 200€....

affraid affraid affraid affraid affraid εμεις τοσο δν πληρωνουμε το διμηνο.. βγαινει παραπανω!!! τελικα κατι καλο κανει και το ορυχείο της ΔΕΗ εκει!!!

κι εγω το ήξερα απο την αρχη οτι ηταν ο αντρας της ζωης μου.. απλα το ενιωσα αμεσως!!! απλα δν με ενδιεφεραν οι γαμοι και τετοια πραγματα τοσο μικρη... οταν με ενοιαξαν τα εκανα (και θα τα κανω οσα εκρεμουν)κιολας χιχιχιχι

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
art86 έγραψε:
και εγω ετσι ενιωθα και νομιζω και ο αντρασ μου το ιδιο....οσο περναγε ο καιρος εηξερα οτι εινι για μενα ειναι ο ανθρωπος μου και εγω ειμαι για αυτον......ειμαστε τυχερες που βρηκαμε το αλλο μας μισο.δεν εχουν ολοι οι ανθρωποι αυτη την ευτυχια....νιωθω ευλογημενη που εχω αγαπησει και εχω αγαπηθει πολυ ...δεν υπαρχει μεγαλυτερη ευτυχια απο το να αγαπας και αν σαγαπουν....εινα το παν...το ειπε και ο σεξπηρ

συμφωνω απολυτα μαζι σου..φαντασου οτι εμεις αν δεν πουμε σε καποιον οτι ειμαστε αντρογυνο μας νομιζουν αδερφια....την εχουνε πατησει πολλοι μαζι μας....χαχαχα!!! Wink Wink Wink Wink Razz Razz Razz Razz

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
λεμονακι και μπουμπου ναι ευτυχως περα απο το επιβαρυμενο περιβαλλον εχει και τα καλα της η δεη...

αγαπη ειναι υπεροχες!!!!να ειστε παντα αγαπημενοι!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 39]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 27 ... 39  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις