Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
523 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 523 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 39  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 39]

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι έγραψε:γκρινιάρα βλέπω πάντα το αβατάρ σου και λέω πότε θα έχω και εγώ ένα τέτοιο κορμάκι τόσο δα να το αγκαλιάζω, να το ζουλάω, να το καμαρώνω όταν κοιμάται όταν ξυπνά όταν γελά όταν κάνει κακάκια του !!!
αχ...

πραγματικα δν μπορω να μπω και σε τετοιες σκεψεις τωρα...

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ada έγραψε:Κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις ,θα πάρω σίγουρα πλέον ! Είναι να μην μου μπει ιδέα!

Καλησπέρα Συμπολίτισσα Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 27 417472 τώρα το κοιτάω το λινκ να ξεχάσω την πείνα μου Razz

Γκρινιάρα δηλαδή το νερό πρέπει να το βάζεις σε όλο το σύστημα κ όχι στον κάδο? scratch Είμαι εντελώς άσχετη!

Λεμονάκι Shocked Shocked Shocked Δεν το ήξεραν για το σωλήνα ή δεν τους ένοιαξε? Shocked Shocked Τι γαίδαρος ο τύπος! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 27 654655

οχι αντουλα μου θα γεμισεις το μποιλερ (2 λιτρα) με νερο θα το αφησεις να ζεσταθει και μετα αρχιζεις σιδερωμα...αν τελειωσει το νερο τοτε πρεπει να περιμενεις να κρυωσει το μποιλερ να το ξαναγεμισεις και να συνεχισεις...εμενα μου ετυχε μονο 2 φορες αλλα ειχα 6 πλυντηρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γρινιάρα μου μακάρι να είχα μια απάντηση αν όχι για μένα τουλάχιστον για σένα !!

Αντα μετά απο 40 χρόνια που να θυμάται τι έκαναν...
άσε που τελικά δεν πέρασε και τον ηλιακό του... Mad Mad

Ελλη τι χάλια πρόγραμμα είναι αυτό που έκανες... σε χαντάκωσες.

σας αφήνω για λίγο..

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλά είμαι Λεμονάκι μου!!

κορίτσια μου πετάγομαι να πάρω γάλα κι επανέρχομαι!!!

mariabel

mariabel
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Κορίτσια, ξύπνησε ο μικρός μου και ίσα που προλαβαίνω να σας γράψω ένα μήνυ...
demmy, πολύ χάρηκα με τη χοριακή σου! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 27 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 27 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 27 654316 Όλα καλά να πάνε, εύχομαι!! Στείλε εγκυόσκονη μπόλικη!!
Έλλη, εγώ επιμένω να βάλεις και τα άλλα κορίτσια, που έμειναν έγκυος, όσα θυμόμαστε... Τη Λιάνα, την KRISTI, τη sofouli, τη Δέσποινα και όποια άλλη θυμηθούμε στη συνέχεια ή μπει και μιλήσουμε μαζί της... Ευχαριστώ για τις ωραίες ευχές!! Εύχομαι να πραγματοποιηθούν!! Το λουλουδάκι μου το αγαπάω πολύ-πολύ!!!
Άντα, σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!!! Έχω και εγώ σίδερο με ατμό και είναι τέλειο!!
Γκρινιάρα, έχω ένα καλό προαίσθημα για εσένα. Ελπίζω μέσα από την καρδιά μου αύριο το τεστάκι να είναι θετικότατο!!! Η συχνοουρία είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης. Very Happy
Γιάννα, πόπο, τι έπαθες με τους έξυπνους μαστόρους από πάνω σας!! Sad Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 27 417472

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γκρινιαρα έγραψε:
οχι αντουλα μου θα γεμισεις το μποιλερ (2 λιτρα) με νερο θα το αφησεις να ζεσταθει και μετα αρχιζεις σιδερωμα...αν τελειωσει το νερο τοτε πρεπει να περιμενεις να κρυωσει το μποιλερ να το ξαναγεμισεις και να συνεχισεις...εμενα μου ετυχε μονο 2 φορες αλλα ειχα 6 πλυντηρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χμμμμ ...6 ε? Κ πελαγώνω εγώ με τα 3? Laughing

Έλλη πες μου πώς να σε ανεβάσω , πώς? Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 27 M036

Πεινάω!!!Πότε θ ανοίξει η πόρτα ???? Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 27 679259 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 27 679259

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mariabel έγραψε:Κορίτσια, ξύπνησε ο μικρός μου και ίσα που προλαβαίνω να σας γράψω ένα μήνυ...
demmy, πολύ χάρηκα με τη χοριακή σου! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 27 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 27 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 27 654316 Όλα καλά να πάνε, εύχομαι!! Στείλε εγκυόσκονη μπόλικη!!
Έλλη, εγώ επιμένω να βάλεις και τα άλλα κορίτσια, που έμειναν έγκυος, όσα θυμόμαστε... Τη Λιάνα, την KRISTI, τη sofouli, τη Δέσποινα και όποια άλλη θυμηθούμε στη συνέχεια ή μπει και μιλήσουμε μαζί της... Ευχαριστώ για τις ωραίες ευχές!! Εύχομαι να πραγματοποιηθούν!! Το λουλουδάκι μου το αγαπάω πολύ-πολύ!!!
Άντα, σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!!! Έχω και εγώ σίδερο με ατμό και είναι τέλειο!!
Γκρινιάρα, έχω ένα καλό προαίσθημα για εσένα. Ελπίζω μέσα από την καρδιά μου αύριο το τεστάκι να είναι θετικότατο!!! Η συχνοουρία είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης. Very Happy
Γιάννα, πόπο, τι έπαθες με τους έξυπνους μαστόρους από πάνω σας!! Sad Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 27 417472

καθε τρεις και λιγο παω στο μπανιο και κοιταω αν ηρθε η ακατανομαστη...ακομα αγνοειται.... Razz Razz Razz

ευχομαι να πανε ολα καλα οχι μονο για μενα αλλα για ολες μας... I love you I love you I love you

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ada έγραψε:
γκρινιαρα έγραψε:

Χμμμμ ...6 ε? Κ πελαγώνω εγώ με τα 3? Laughing

Έλλη πες μου πώς να σε ανεβάσω , πώς? Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 27 M036

Πεινάω!!!Πότε θ ανοίξει η πόρτα ???? Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 27 679259 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 27 679259

α!δεν ειναι τπτ...ειδικα αν τα εχω βαλει και στεγνωτηριο ξεμπερδευω γρηγορα...απλα σιδερωνω καθε 15 μερες γιατι τοτε μονο μαζευονται 3!!!

περιμενεις το τρελο αγορι για να φατε???τι καλο???

mariabel

mariabel
Λεμονάκι, Γκρινιάρα και Εύη, σας ευχαριστώ πολύ-πολύ!!! Τώρα είδα τα μηνύματα σας!!
Κορίτσια, είμαι πολύ χαρούμενη και πολύ συγκινημένη! Εύχομαι όλες να το ζήσετε αυτό! Σας φιλώ! Πρέπει να φύγω, γιατί ήρθε ο άντρας μου!

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γκρινιαρα έγραψε:

α!δεν ειναι τπτ...ειδικα αν τα εχω βαλει και στεγνωτηριο ξεμπερδευω γρηγορα...απλα σιδερωνω καθε 15 μερες γιατι τοτε μονο μαζευονται 3!!!

Α εσύ έχεις κ στεγνωτήριο, φουλ έξτρα!

Σήμερα έκανα καλαμαράκια με ρύζι λαχανικών με κάρυ κ τώρα έκοψα κ μια ντομάτα για σαλάτα.

Μιαμ μιαμ μιαμ , εσείς τι καλό έχετε? Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 27 M021

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mariabel έγραψε:

ζουζουνα ειναι πολυ μεγαλη η υπογραφη μου και δν με αφηνει να βαζω αλλα!! πφφ ουτε να την τροποποιησω με αφηνει με χρωματα και τετοια, κανω μια αλλαγη και μετα απο λιγο επανερχεται εκει που ηταν!!!! αν θελει καποια απο εσας να βαλει στην υπογραφη της αυτες που πετυχαν πολυ ευχαριστως να το κανει!!!

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ada έγραψε:
γκρινιαρα έγραψε:

Α εσύ έχεις κ στεγνωτήριο, φουλ έξτρα!

Σήμερα έκανα καλαμαράκια με ρύζι λαχανικών με κάρυ κ τώρα έκοψα κ μια ντομάτα για σαλάτα.

Μιαμ μιαμ μιαμ , εσείς τι καλό έχετε? Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 27 M021

ναι με τα λεφτα του γαμου εξοπλιστηκαμε πληρως...

σημερα δεν τρωμε λαδι οποτε αρκεστηκαμε σε κουλουρι θεσ/νικης...

παντως το φαγακι μου με ξελιγωσε...καλη σας ορεξη!!!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ada έγραψε:Χμμμμ ...6 ε? Κ πελαγώνω εγώ με τα 3? Laughing

6? affraid εγω μεχρι 4 εχω φτασει το περισσοτερο!!
εγω εχω πλανο να παρω, σιδερωστρα που χαμηλωνει πολυ για να καθομαι σε καρεκλα να σιδερωνω, σιδερο με μποιλερ, στεγνωτηριο, πληντυριο πιατων και φουρνο μικροκυμματων..ζηταω πολλα λετε???? χιχιχιχχιιχ

Αντα μου γλυκια.. ασε με εχουν πιασει ολα τα στραβα μου σημερα!! με μεγαλυτερο το "Εγω ποτε θα γινω μανα!"...οποτε δν ξερω αν μπορεις να κανεις κατι... ισως ειναι και πειραγμενες οι ορμονες μιας και ειμαι στην 3η μερα περιοδου...που ειναι σαν να μην εχω καθολου...απο χθες το βραδυ μεχρι σημερα, μονο καθαρισματα εχω παλι.... 3η η 4η φορα που συμβαινει αυτο?? μονο 2 μερες περιοδος!! Ισως γι αυτο να τα επαιξαν οι ορμονες και μου βγηκε σε μαυριλα!! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
θα περασει!!

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ααααααααααχχχχχχχχχ!!!!!!το ευχαριστηθηκα!!!!εριξε ενα κλαμα...μα ενα κλαμα...ολα τα λεφτα...ετσι διχως λογο κ αφορμη...ειπε κανεις για ορμονες???οι δικες μου βαρανε κοκκινο σημερα...

ελλη μου για τις ορμονες δεν θα σχολιασω τπτ γιατι κι εγω εχω τα μαυρα μου τα χαλια...αλλα για τις οικοσυσκευες δεν ζητας πολλα...ετσι κι αλλιως γι'αυτο θα μαζεψεις λεφτα στο γαμο σου για να παρεις χρησιμα πραγματα που απο μονη σου δεν μπορεις!!!!!!

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ήρθα πάλι!!δεν σας προλαβαίνω!και τώρα ετοιμάζομαι να ζυμώσω!θα είμαι ον λάιν όμως!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evi27 έγραψε:ήρθα πάλι!!δεν σας προλαβαίνω!και τώρα ετοιμάζομαι να ζυμώσω!θα είμαι ον λάιν όμως!

1 ερωτηση μονο!! Τι δωρο σου πηρε???
χιχιιχ ειμαι πολυ περιεργη το ξερω!!! Laughing Laughing Laughing

φανταζομαι παλι τζουρεκακια κανεις ε?

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evi27 έγραψε:ήρθα πάλι!!δεν σας προλαβαίνω!και τώρα ετοιμάζομαι να ζυμώσω!θα είμαι ον λάιν όμως!

τι ζυμωνεις τσουπρα???τα υπεροχα τσουρεκια σου???καλη επιτυχια!!!

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:

κορίτσια αχ ναι δεν σας είπα!!!!μου πήρε αυτοκίνητο!!!!!!!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 27 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 27 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 27 654316

και ναι τσουρέκια θα κάνω!!

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evi27 έγραψε:
boubou έγραψε:

κορίτσια αχ ναι δεν σας είπα!!!!μου πήρε αυτοκίνητο!!!!!!!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 27 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 27 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 27 654316

αληθεια λεςςςςςςςςςςςςςςςςςς?????????????

ουαααααααααααααααααααααααοοοοοοοοοοοοοοοοοουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ.....καλοταξιδο και να προσεχεις!!!!!!!μα τι αντρας θεε μου!!!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evi27 έγραψε:
boubou έγραψε:

Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 27 585182 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 27 585182 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 27 585182 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 27 585182 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 27 585182 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 27 585182 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 27 585182

εχεις τον καλυτεροτερο αντρα του κοσμου!!ελπιζω να το ξερεις!!! Respect Respect

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλήθεια γκρινιάρα μου!!!μεταχειρισμένο αλλά πολύ καλό!!αχ ναι ο καλός μου!για να μην ταλαιπωρούμαι με τα λεωφορεία!!!! Very Happy Very Happy

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:

Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 27 585182 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 27 585182 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 27 585182 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 27 585182 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 27 585182 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 27 585182 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 27 585182

εχεις τον καλυτεροτερο αντρα του κοσμου!!ελπιζω να το ξερεις!!! Respect Respect

το ξέρω Έλλη μου!!!!τον λατρεύω!!! Very Happy Very Happy

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 27 M175

Ααααααχ στυλώθηκα !

Έλλη οι ορμόνες μας κλασικά είναι μια έτσι κ μια αλλιώς. Αυτές τις 2 φορές που σου ήρθε από λίγο δεν σκέφτηκες για τεστάκι έτσι? Συγνώμη που το λέω, ξέρεις δε μ αρέσει να ξεσηκώνω αλλά τόση διαφορά ο κύκλος από παλιά? Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 27 M083
Μάνες όλες θα γίνουμε είπαμε, απλά την καταλληλότερη στιγμή! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 27 M059

Γκρινιάρα εγώ στη ντοματούλα κ στο κρεμμυδάκι δε βάζω λάδι. Η γιαγιά μου κάνει μακαρόνια με ντομάτα αλάδωτα κ γίνονται σούπερ !! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 27 328109

Συμπολίτισσα ΓΟΥΑΟΥ! Καλοτάξιδο το αυτοκινητάκι κ θα συμφωνήσω με τα κορίτσια , μπράβο στον άνδρα σου! Εμένα ακόμα δε μου πήρε δώρο Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 27 M067
Περιμένω φωτό από τσουρέκια!!

ΚΟρίτσια θα μαι μέσα αλλά όχι κοντά στο pc , θα μπαίνω όμως να σας ρίχνω ένα βλέφαρο Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 27 M018

markella01

markella01
mariabel έγραψε:Κορίτσια, ξύπνησε ο μικρός μου και ίσα που προλαβαίνω να σας γράψω ένα μήνυ...

Πάντως αν θέλετε ημερομηνίες, εγώ με την Κρίστι είχαμε ΤΕΡ 3/10 και μείναμε έγκυες στο #3 θεματάκι... Φιλιά πολλά κοκόνες μου, καλά μωράκια Πασχαλινά σας εύχομαι...

goldangel1990

goldangel1990
να σου ζήσει ο αντωνάκης σου χρονια του πολλα!!

εγω πηγα την βολτουλα μου,αγορασα και παπουτσια!!Smile

εχω ακομα πονακια περιοδου,δεν λεω συνεχομενα..ελαφρια και αραια και που..

αλλα νομιζω οτι θα δω πιο γρηγορα!!και κανονικα θα ειχα ακομα 3 μερες!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 39]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 39  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις