Αγαπη πολυ ωραιες οι φωτο σου!
Δεν μπορω να ξεχωρισω καλα τις βερες αλλα μαλλον εχουμε παρομοιες, μαλλον!Καλε τι εγινε στο θεμα Η τέλεια απόδειξη ότι ο Θεός υπάρχει που λες;Δεν το διαβασα καθολου!
Εισαι καλυτερα σημερα απο τις ξινιλες;
Γιαννα σου το ειχα πει για την υγρασια!Δεν ξεμπερδευεις ετσι ευκολα!Ειναι δικο σας ή με ενοικιο;
Γκρινιαρα χιονι;;Μπρρρρρρ...κρυωνω μονο και που το σκεφτομαι!Τη βρηκε τη βερα;!Ευτυχως!Οντως πολυ φθηνη η θερμανση!Εμεινα!Φτασατε καλα;;;Δεν πιστευω να αδιαθετησες;Βρε αφου θα πηγαινες στη μαμα σου γιατι κουρευτηκες εκει;
Ελλη αντε με το καλο να λαβεις το νυφικο σου!Ειδες η πεθερα;Μια χαρα τα κανονισε!
Πολυ ωραιες οι βερες σας!
Η αληθεια ειναι πως κι εγω αν εβγαζα το προγραμμα της δουλειας τα χειροτερα θα τα εβαζα σε μενα για να μην λενε αλλα παντα στο τελος βρισκουν και λενε!Δε ζητας πολλα ζητας τα απαραιτητα για το σπιτι σου!
Αρτεμις χρονια πολλα! Ευχομαι και σε σενα συντομα με ενα μωρακι αγκαλια!Χιλιοχρονη!
πως εγιναν τα τσουρεκια σου;Αντε και του χρονου!Διαβασα την ιστορια για τη βερα....καλα απιστευτο!Οντως πολυ Large ο αντρας σου!Χαχαχαχα!Αρραβωνιαστηκαμε μετα απο 16μηνες σχεσης και παντρευτηκαμε μετα απο 3 χρονια σχεσης!Μενεις με τα πεθερικα ε;
demmy29 συγχαρητηρια κοριτσι μου!Ευχομαι μια τελεια εγκυμοσυνη και συντομα ενα μωρακι στην αγκαλια σου!
Ευη χρονια πολλα!Ευχομαι συντομα μανουλα!!!!!!!!!
Αυτοκινητο σου πηρε;;;
Καλοριζικο και καλοταξιδο κουκλα μου!Καλη επιτυχια με τα τσουρεκια!
Λεμονακι οσο για τις βερες βλεπεις πιο σχεδιο σου αρεσει, σου περνουν μετρα και μετα απο 1βδομαδα περιπου ειναι ετοιμες!Οι δικες μας ειναι και χρυσο και λευκοχρυσο και εκαναν 300€!Αν θες σου βαζω και φωτο!Καλε εσει περασατε μεγαλη περισταση με τον αποπανω σας!Παναγια μου!
Βασιλικη τι κουβαρδου κουμπαρα εχετε εσεις καλε;
Ειρηνη ο δικος μου θα νηστεψει ολη τη Μ. Βδομαδα αλλα μαλλον δε θελει να κοινωνησει!Οσο για την εκκλησια λιγο δυσκολο μιας και γυρναει στις 6+ καθημερινα, μεχρι να φαει, να κανει μπανιο...αντιο ζωη!Καλε σε κοσμηματοπωλειο πηγες για τις βερες ή σε φαρμακειο;;;
Χριστίνα Αντα κερνας λεμονοπιτα να ερθω να κανω το σιδερωμα;
Γιατι εχεις αιμα βρε κοριτσι μου;Ενταξει η εξεταση ε;Μπραβο!
Αννα Εβελιν ευχαριστουμε για το κερακι!Με γεια τα παπουτσια!
Εουλι πολυ ωραια η φωτογραφια σου και για την ακριβεια πολυ ωραια εσυ!Και οι βερες ειναι πολυ ομορφες!
Θοδωρα τι βλεπω καλε!Τσουρεκια, αυγα, κουλουρια!Ολα τελεια!Και του χρονου με το καλο να ξαναφτιαξεις!
Δημητρα μεχρι να δουμε αιμα ειπαμε ελπιζουμε!Να δουμε!
Λενακι Λιανα μην κουραζεσαι και πολυ, ετσι;
Μαρια χρονια πολλα στο ζουζουνι σου!Να το χαιρεσαι!!!!!!!
Στεφανία καλως ήρθες!να σας ζησει το μωρακι σας και ευχομαι συντομα να γινεις μανουλα ξανα!Εμεις προσπαθουμε για το πρωτο παιδακι μετα απο μια ατυχη εγκυμοσυνη!
Κλειω καφεσκατί χρωμα τα αυγα;;χαχαχαχαχα!!!Τι αναλογια εχεις για το φυλλο;
blackrose ευχαριστουμε για την εγκυμοσυνοσκονη!
Ματινα τι ειναι οι φλαουνες;Φτασατε Ζακυνθο;Αχ!παντα μου αρεσε το Πασχα εκει απο τις περιγραφες!Ευχαριστουμε για το κερακι!
Σοφια αν δε σε ξαναπετυχω καλο ταξιδι αυριο!
Ειναι της εγκυμοσυνης τωρα ολα αυτα τα ορμονικα...μην αφησεις να σε παρει ομως απο κατω, δεν το λεω ετσι!προσεξε το απλα!Περαστικα σου!
KRISTI 1 xrisaki86 αν η καθυστερηση συνεχισει παρε τηλεφωνο τον γιατρο σου!Απλα να ρωτησω πριν τα χαπια τι κυκλο ειχες;
Μαρια χρονια του πολλα!!!Να τον χαιρεστε!
Μαρκελλα