Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
456 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 456 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 33 ... 39  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 39]

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Συμπολίτισσα σ'ευχαριστώ!!!!! Very Happy Very Happy
δείξε στον δικό σου το ποστ με το δώρο μου!!χιχιχιιχ

μόλις κατάλαβα ότι δεν πήρα απ'τον άντρα μου την καρτ ρίντερ!!!και τώρα πως θα σας βάλω φωτό που έφυγε για την δουλειά?? οεο????που το έχω το μυαλό μου η ξεμυαλισμένη????

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ada έγραψε:
Έλλη οι ορμόνες μας κλασικά είναι μια έτσι κ μια αλλιώς. Αυτές τις 2 φορές που σου ήρθε από λίγο δεν σκέφτηκες για τεστάκι έτσι? Συγνώμη που το λέω, ξέρεις δε μ αρέσει να ξεσηκώνω αλλά τόση διαφορά ο κύκλος από παλιά? Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 28 M083
Μάνες όλες θα γίνουμε είπαμε, απλά την καταλληλότερη στιγμή! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 28 M059

ε ναι τις πρωτες φορες ξεσηκωθηκα και ειχα κανει 2 φορες τεστ, αφου εχω και τα φθηνα! αλλα καμια απο εκεινες δν ημουν και πλεον το εχω σαν φυσιολογικο!!!

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευη τι σούπερ δώρο είναι αυτό ;
αυτά είναι δώρα Razz Razz
καλοτάξιδο και να προσέχεις !!

Ελλη εγώ είμαι πάντα έτσι, είμαι και εγώ στην 3η μέρα και έχω καφέ, για 2 μέρες ακόμα το πολύ. Λόγο ορμονών, ο θυροειδής...

και εγώ περιμένω το φεγγάρι μου να μου φέρει τα υλικά για τα τσουρέκια, θα κάνω την συνταγή που κάνω απο το 2006 και δεν την αλλάζω με τίποτα!!
Θα κάνω και κριτσίνια με ταχίνι και μέλι και ίσως μεθαύριο καρυδόπιτα γιατί την δεύτερη μέρα θα έχουμε κόσμο στην αυλή Rolling Eyes πφφ...

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσακια θα σας αφησω γιατι εχω ενα κεφαλι.....Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 28 M097

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Συμπολίτισσα δεν ξέρω τι θα κάνεις εγώ θέλω φωτό των τσουρεκιών!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 28 M079 Του το γραφα με γκρίνια το προηγούμενό μου ποστ αλλά τίποτα αυτός!! Mad

Ελλη συγνώμη δεν το θυμόμουν καθόλου , απλά μου έκανε εντύπωση γιατί εμένα κλασικά είναι μια βδομάδα ατελείωτη Mad

Λεμονάκι χαράς στο κουράγιο σου με τον κόσμο,κ με τις ετοιμασίες!

Κορίτσια βγαίνω κι εγώ γιατί ο καλός μου ,μου γκρινιάζει Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 28 M020

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι έγραψε:Ευη τι σούπερ δώρο είναι αυτό ;

σ'ευχαριστώ κούκλα μου!!!!ναι ήταν τέλεια έκπληξη!!!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι έγραψε:Ευη τι σούπερ δώρο είναι αυτό ;

Ελλη εγώ είμαι πάντα έτσι, είμαι και εγώ στην 3η μέρα και έχω καφέ, για 2 μέρες ακόμα το πολύ. Λόγο ορμονών, ο θυροειδής...

και εγώ περιμένω το φεγγάρι μου να μου φέρει τα υλικά για τα τσουρέκια, θα κάνω την συνταγή που κάνω απο το 2006 και δεν την αλλάζω με τίποτα!!
Θα κάνω και κριτσίνια με ταχίνι και μέλι και ίσως μεθαύριο καρυδόπιτα γιατί την δεύτερη μέρα θα έχουμε κόσμο στην αυλή Rolling Eyes πφφ...

μοιρασου καλε την συνταγη και με εμας! Razz Razz Razz
ειχα κανει περυσι εξεταση να δω αν εχω θυροειδη και ημουν μια χαρα!
τι να πω??? θα παω στον γυναικολογο στις 23 και θα δουμε τι θα μου πει απο εκει και περα!! ξεκιναω παντως απο τωρα να το ψαχνω.. δν θα περιμενω να χρονισει που ελεγα! γιατι θα με φαει η στεναχωρια μεχρι τοτε!!

Σοφουλι καλη ξεκουραση!!!!

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αντα και σοφούλι φιλάκια !!

Ελλη μπορεί να είναι απλά το άγχος σου, είναι ο γάμος είναι και η μετακόμισή που πέρασες.. ξέρεις εμάς τις γυναίκες μας επηρεάζουν πολύ όλα αυτά και δυστυχώς οι ορμόνες μας είναι ευαίσθητες....

όσο για τα τσουρέκια έχει
2 κιλά αλεύρι κατά προτίμηση Αγίου Γεωργίου.
200g μαγιά
1 κούπα νερό χλιαρό
3 κούπες ζάχαρη
1 κ.γ. μαχλέ και κακουλέ
1 γάλα
8 αυγά
1 βιτάμ.

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αγαπη πολυ ωραιες οι φωτο σου!Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 28 M062Δεν μπορω να ξεχωρισω καλα τις βερες αλλα μαλλον εχουμε παρομοιες, μαλλον!Καλε τι εγινε στο θεμα Η τέλεια απόδειξη ότι ο Θεός υπάρχει που λες;Δεν το διαβασα καθολου! Rolling EyesΕισαι καλυτερα σημερα απο τις ξινιλες;

Γιαννα σου το ειχα πει για την υγρασια!Δεν ξεμπερδευεις ετσι ευκολα!Ειναι δικο σας ή με ενοικιο;

Γκρινιαρα χιονι;;Μπρρρρρρ...κρυωνω μονο και που το σκεφτομαι!Τη βρηκε τη βερα;!Ευτυχως!Οντως πολυ φθηνη η θερμανση!Εμεινα!Φτασατε καλα;;;Δεν πιστευω να αδιαθετησες;Βρε αφου θα πηγαινες στη μαμα σου γιατι κουρευτηκες εκει;

Ελλη αντε με το καλο να λαβεις το νυφικο σου!Ειδες η πεθερα;Μια χαρα τα κανονισε! RespectΠολυ ωραιες οι βερες σας! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 28 536304Η αληθεια ειναι πως κι εγω αν εβγαζα το προγραμμα της δουλειας τα χειροτερα θα τα εβαζα σε μενα για να μην λενε αλλα παντα στο τελος βρισκουν και λενε!Δε ζητας πολλα ζητας τα απαραιτητα για το σπιτι σου!

Αρτεμις χρονια πολλα! Ευχομαι και σε σενα συντομα με ενα μωρακι αγκαλια!Χιλιοχρονη!Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 28 C50πως εγιναν τα τσουρεκια σου;Αντε και του χρονου!Διαβασα την ιστορια για τη βερα....καλα απιστευτο!Οντως πολυ Large ο αντρας σου!Χαχαχαχα!Αρραβωνιαστηκαμε μετα απο 16μηνες σχεσης και παντρευτηκαμε μετα απο 3 χρονια σχεσης!Μενεις με τα πεθερικα ε;

demmy29 συγχαρητηρια κοριτσι μου!Ευχομαι μια τελεια εγκυμοσυνη και συντομα ενα μωρακι στην αγκαλια σου! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 28 50580 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 28 50580 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 28 50580

Ευη χρονια πολλα!Ευχομαι συντομα μανουλα!!!!!!!!!Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 28 C50Αυτοκινητο σου πηρε;;; cyclops Καλοριζικο και καλοταξιδο κουκλα μου!Καλη επιτυχια με τα τσουρεκια!

Λεμονακι οσο για τις βερες βλεπεις πιο σχεδιο σου αρεσει, σου περνουν μετρα και μετα απο 1βδομαδα περιπου ειναι ετοιμες!Οι δικες μας ειναι και χρυσο και λευκοχρυσο και εκαναν 300€!Αν θες σου βαζω και φωτο!Καλε εσει περασατε μεγαλη περισταση με τον αποπανω σας!Παναγια μου!

Βασιλικη τι κουβαρδου κουμπαρα εχετε εσεις καλε;

Ειρηνη ο δικος μου θα νηστεψει ολη τη Μ. Βδομαδα αλλα μαλλον δε θελει να κοινωνησει!Οσο για την εκκλησια λιγο δυσκολο μιας και γυρναει στις 6+ καθημερινα, μεχρι να φαει, να κανει μπανιο...αντιο ζωη!Καλε σε κοσμηματοπωλειο πηγες για τις βερες ή σε φαρμακειο;;;

Χριστίνα Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 28 417472

Αντα κερνας λεμονοπιτα να ερθω να κανω το σιδερωμα; Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 28 517142Γιατι εχεις αιμα βρε κοριτσι μου;Ενταξει η εξεταση ε;Μπραβο!

Αννα Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 28 417472

Εβελιν ευχαριστουμε για το κερακι!Με γεια τα παπουτσια!

Εουλι πολυ ωραια η φωτογραφια σου και για την ακριβεια πολυ ωραια εσυ!Και οι βερες ειναι πολυ ομορφες!

Θοδωρα τι βλεπω καλε!Τσουρεκια, αυγα, κουλουρια!Ολα τελεια!Και του χρονου με το καλο να ξαναφτιαξεις!

Δημητρα μεχρι να δουμε αιμα ειπαμε ελπιζουμε!Να δουμε!

Λενακι Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 28 417472

Λιανα μην κουραζεσαι και πολυ, ετσι;

Μαρια χρονια πολλα στο ζουζουνι σου!Να το χαιρεσαι!!!!!!!Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 28 C50

Στεφανία καλως ήρθες!να σας ζησει το μωρακι σας και ευχομαι συντομα να γινεις μανουλα ξανα!Εμεις προσπαθουμε για το πρωτο παιδακι μετα απο μια ατυχη εγκυμοσυνη!

Κλειω καφεσκατί χρωμα τα αυγα;;χαχαχαχαχα!!!Τι αναλογια εχεις για το φυλλο;

blackrose ευχαριστουμε για την εγκυμοσυνοσκονη!

Ματινα τι ειναι οι φλαουνες;Φτασατε Ζακυνθο;Αχ!παντα μου αρεσε το Πασχα εκει απο τις περιγραφες!Ευχαριστουμε για το κερακι!

Σοφια αν δε σε ξαναπετυχω καλο ταξιδι αυριο! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 28 328109Ειναι της εγκυμοσυνης τωρα ολα αυτα τα ορμονικα...μην αφησεις να σε παρει ομως απο κατω, δεν το λεω ετσι!προσεξε το απλα!Περαστικα σου!

KRISTI 1 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 28 417472

xrisaki86 αν η καθυστερηση συνεχισει παρε τηλεφωνο τον γιατρο σου!Απλα να ρωτησω πριν τα χαπια τι κυκλο ειχες;

Μαρια χρονια του πολλα!!!Να τον χαιρεστε!Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 28 86

Μαρκελλα Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 28 417472

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
2 κιλα αλευρι???? ποσα τσουρεκια βγαινουν????200γρ ξηρη μαγια η νωπη?
γαλα φανταζομαι φρεσκο οχι εβαπορε ε?

Ιωαννα γεια Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 28 125586 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 28 125586 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 28 125586

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ιωαννάκι που είσαι ;
έχω καιρό να σε πετύχω !!
είσαι καλά ;
για βάλε να δούμε και τις δικές σας βερούλες !! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 28 654316

Ελλη αρκετά, κάνω και μικρά και δεν θυμάμαι ακριβώς πόσα μου βγαίνουν αλλά νομίζω 6 κανονικά περίπου...
νωπή είναι.
θα σου πω αύριο πόσα είναι ακριβώς..

μόλις έκλεισα ραντεβού για αυριο με το βαφτιστικό μου να πάμε
για λαμπάδα Laughing Laughing Laughing

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Λεμονάκι στις Τετ Απρ 11, 2012 10:21 am, 2 φορές συνολικά

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελλη Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 28 09

dimitrav

dimitrav
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 28 1334166536828

Γειά σας κορίτσια τι κανετε?αυτα είναι γυψινα ζωάκια κ τα εφτιαξα για την βαφτιση τοθ ανιψιου μου για μπομπονιερα!!!πως σας φαινονται?

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονακι καλα ειμαι αν και κουρασμενη! Εκανα 3 δοσεις νηστισιμα τσουρεκια, κουλουρακια και πολλα αλλα!Εμεις την λαμπαδα την στειλαμε απο τη Δευτερα στη Αθηνα και λογικα σημερα θα την εχει λαβει!Φυσικα και τα τζαμπο μας εσωσαν!Θα στις βαλω σε ενα λεπτακι...

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
dimitrav έγραψε:Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 28 1334166536828

Γειά σας κορίτσια τι κανετε?αυτα είναι γυψινα ζωάκια κ τα εφτιαξα για την βαφτιση τοθ ανιψιου μου για μπομπονιερα!!!πως σας φαινονται?
μπράβο !!!
καλέ αυτά έχουν πολύ δουλειά,
βλέπω και την λεπτομέρεια που έκανες Shocked ξανά μπράβο !!!!!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δημητρα ειναι πρωτοτυπη μπομπονιερα!Χαρα στο κουραγιο σου!Πολυ ωραια!

Λεμονακι
Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 28 Dsc02602r

Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 28 Dsc02603yb

dimitrav

dimitrav
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Λεμονάκι έγραψε:
dimitrav έγραψε:Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 28 1334166536828

μπράβο !!!
καλέ αυτά έχουν πολύ δουλειά,
βλέπω και την λεπτομέρεια που έκανες Shocked ξανά μπράβο !!!!!
ευχαριστω πολυ λεμονακι μου!! Very Happy Very Happy είναι με καλουπι ακόμη δεν τελείωσα έχω νσ βαψω κ σε πρασινο κ κιτρινο,οτι εχουν δουλιτσα εχουν αλλα μ'αρεσει πολυ κ σκεφτομαι να το κανω κ σαν επαγγελμα!!!ευχαριστω ιωαννα μου!!

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ααααα Ιωάννα πολύ όμορφες !!! Very Happy

Δήμητρα αυτά με το κίτρινα θα ήθελα πραγματικά να τα δω... νομίζω πως θα είναι εντυπωσιακά σε αυτό το χρώμα.

κορίτσια πάω να κάνω ένα μπανάκι την μικρή μου γιατί σήμερα όλη μέρα είναι στην αυλή και τριβόταν στο γκαζόν..
έπλυνα και το κρεβατάκι της...

dimitrav

dimitrav
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Λεμονάκι έγραψε:ααααα Ιωάννα πολύ όμορφες !!! Very Happy

Δήμητρα αυτά με το κίτρινα θα ήθελα πραγματικά να τα δω... νομίζω πως θα είναι εντυπωσιακά σε αυτό το χρώμα.

κορίτσια πάω να κάνω ένα μπανάκι την μικρή μου γιατί σήμερα όλη μέρα είναι στην αυλή και τριβόταν στο γκαζόν..
έπλυνα και το κρεβατάκι της...

θα ανεβασω αυτες τις μερες δεν πηρα ακομη τα υπολοιπα χρωματα κ εννοειτε κ τελειωμενες θα βαλω φωτο!!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 28 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 28 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 28 417472

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευχαριστω Λεμονακι μου!

Διαβασα μια μεγαλη αληθεια και γελασα:

Η Μ.Βδομαδα για τις γιαγιαδες ειναι οτι
το μουντιαλ για τους αντρες!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 28 M086

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχαχαχ Ιωαννα μας ψαχνεις???

αρχισαν οι αδειες και θα ειναι ολες οι μερες σαν τα ΣΚ!!
παει η πολυλογια που ξεραμε!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 28 40746

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:Ευχαριστω Λεμονακι μου!

Διαβασα μια μεγαλη αληθεια και γελασα:

Η Μ.Βδομαδα για τις γιαγιαδες ειναι οτι
το μουντιαλ για τους αντρες!
χαχαχαχαχαχα!!!!!
δεν υπάρχει καλύτερο παράδειγμα !!!

μπανιαριστήκαμε Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 28 Smileys-bath-551193

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι καλε που χαθηκατε ολες!Η αληθεια ειναι οτι κι εγω αυτη τη βδομαδα εξαφανισμενη ειμαι! Rolling Eyes

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 28 M086

εμενα ψαχνεις???χαχαχα!!!!

γλυκια μου ιωαννιτσα αυριο κατηφοριζω στα πατρια εδαφη!!!!κουρευτηκα εδω γιατι η μαμα μου απο αυριο και περα δεν κουρευει λογω των ημερων...και την αλλη βδομαδα μαλλον θα'μαι αθηνα στον αδερφουλη μου....

οχι ακομα δεν αδιαθετησα αλλα ολη την ωρα νοιωθω βρεγμενη... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

λεω να παω για χοριακη...αλλα ποτε???
την προηγουμενη πηγα αφου ειχα 3 μερες καθυστερηση...λες να παω την τριτη του πασχα αν δεν εχει ερθει η ηλιθια????

και του χρονου να'σαι καλα να ξανακανεις λιχουδιες...καλη ανασταση!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 39]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 33 ... 39  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις