501 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 Τρι Απρ 10, 2012 2:32 pm
αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
sofouli έγραψε:καλημερα!!!!!! ντεμυ, !!!!!!!! τι κανετε???
loulou_29 έγραψε:sofouli έγραψε:καλημερα!!!!!! ντεμυ, !!!!!!!! τι κανετε???
καλημερα κοριτσακι!!!!!τι κανεις εσυ το νινακι σου?????
sofouli έγραψε:loulou_29 έγραψε:sofouli έγραψε:καλημερα!!!!!! ντεμυ, !!!!!!!! τι κανετε???
καλημερα κοριτσακι!!!!!τι κανεις εσυ το νινακι σου?????
καλα ειμαι!κλασσικα μονη και σημερα αλλα φευγουμε αυριο!το νινι κοβει βολτες μεσα....συνηθως 11 το βραδυ και 6 το πρωι!!! εσυ καλα εισαι?
demmy29 έγραψε:Καλημέρα κορίτσια!!! Τι κάνετε? Εύχομαι σε όλες σας το καλύτερο! Μας είπε η γιατρός ότι καλύτερα είναι να το δούμε την άλλη εβδομάδα, αλλά ναι η καρδούλα ακούγεται σε αυτές τις τιμές χοριακής. Μας το είπε η γιατρός. Θα περιμένουμε καρτερικά μέχρι την επόμενη εβδομάδα! Σας φιλώ και σας ευχαριστώ!!!
demmy29 έγραψε:Σοφούλι γειά σου! Πόσο μηνών είσαι?
matinaki83 έγραψε:ΠΑΩ ΖΑΚΥΝΘΟ!!!!Κ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΕΚΕΙ Κ ΕΧΩ ΝΑ ΔΩ Κ ΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΟΝΤΑ 4 ΜΗΝΕΣ Κ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.......
ΕΣΕΙΣ???
matinaki83 έγραψε:ΠΑΩ ΖΑΚΥΝΘΟ!!!!Κ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΕΚΕΙ Κ ΕΧΩ ΝΑ ΔΩ Κ ΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΟΝΤΑ 4 ΜΗΝΕΣ Κ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.......
ΕΣΕΙΣ???
γκρινιαρα έγραψε:matinaki83 έγραψε:ΠΑΩ ΖΑΚΥΝΘΟ!!!!Κ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΕΚΕΙ Κ ΕΧΩ ΝΑ ΔΩ Κ ΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΟΝΤΑ 4 ΜΗΝΕΣ Κ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.......
ΕΣΕΙΣ???
καλημερα ματινακι μου...ολες ετοιμαζουμε βαλιτσα....
sofouli έγραψε:εχω ενα σωρο δουλιτσες αλλα σημερα ειμαι μοναχουλα και θα τα κανω αργοτερα!!!!!!
matinaki83 έγραψε:sofouli έγραψε:εχω ενα σωρο δουλιτσες αλλα σημερα ειμαι μοναχουλα και θα τα κανω αργοτερα!!!!!!
ΕΣΥ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ Κ ΑΡΓΑ ΑΡΓΑ...ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΗ...ΑΛΛΑ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΤΕΛΕΙΑ ΠΑΡΕΑ!!!!!!!!ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗ ΚΟΥΡΑΣΕΙΣ
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης