726 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 Τετ Απρ 11, 2012 12:02 pm
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:Γιαννα δεν ξερω αν θα προλαβω να συμμετασχω!
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΨΕΙΣ ΑΥΓΟΥΛΑΚΙΑ?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ioanna85 έγραψε:Γιαννα δεν ξερω αν θα προλαβω να συμμετασχω!
Λεμονάκι έγραψε:και νύχια ;ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΑΝΤΕ ΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.
ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΛΟΝΥΧΟΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΑΣ?
ααα θα χάσω σίγουρα καλέ, εγώ αγρότισσα είμαι τι νύχια μου λέτε !!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:Λεμονάκι έγραψε:και νύχια ;ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΑΝΤΕ ΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.
ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΛΟΝΥΧΟΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΑΣ?
ααα θα χάσω σίγουρα καλέ, εγώ αγρότισσα είμαι τι νύχια μου λέτε !!
ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΛΕΣ ΕΤΣΙ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΕΥΤΕΙ.
ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΤΣΟΥΡΕΚΑΚΙΑ ΚΛΠ!!
Η ΜΟΝΗ ΑΧΡΗΣΤΗ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΗ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.
boubou έγραψε:Γιαννα μην στεναχωριεσαι ...κι εγω ανεπροκοπη ειμαι!!Εδω δν μαγειρευω τις περισσοτερες μερες την εβδομαδα!! μην κοιτας που οταν κατι αποφασισω να κανω το δειχνω εδω!!! δν προλαβαινω!!
Λεμονακι γινεται να με αφησεις κι εμενα ??? χαχαχαχαχαχα αγροτισα λεει!! που τα πουλας αυτα??? μια χαρα κουκλαρα!!!!!
θοδωρα καληνυχτα κουκλα μου!!!
Βασιλικη το δωρο ηταν σουπερ!! κι εμεις στον αρραβωνα μας πηραμε με καποια απο τα λεφτα playstation και με τα υπολοιπα τον κοντο μου!!!Το καλυτερο δωρο του κοσμου χιχιιχιχ
Γκρινιαρακι
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΜΟΛΙΣ ΤΑ ΕΒΡΑΣΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΤΑ ΒΑΨΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΣΕ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΚΡΗ.ΠΗΓΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΒΑΦΗ ΚΑΙ ΕΛΕΙΨΑ 3 ΩΡΕΣ.Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΤΑ ΕΙΔΕ ΟΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!
Λεμονάκι έγραψε:καληνύχτα λουλού !!
γρινιάρα έτοιμη λοιπόν..
Γιάννα αν δεις τα χέρια μου θα δεις πως το λέω κυριολεκτικά οτι αν παίζει νύχι θα χάσω σίγουρα.
ΚΑΛΈ ΤΙ ΝΎΧΙΑ ΜΟΥ ΛΈΤΕ !!!
Ιωάννα φουλ πρόγραμμα για αύριο βλέπω,
μια απο τα ίδια και εγώ, να μην βάλω ποδιά όμως και το ξεφτιλίσω...
εγώ θα βάλω την κουμπάρα μου να μου κάνει ένα πιστολάκι το Σαββάτο αν έχει κανένα κενό...
λοιπών σας αφήνω για λίγο, θα ρίχνω κλεφτές ματιές που και που
boubou έγραψε:Γιαννα μην στεναχωριεσαι ...κι εγω ανεπροκοπη ειμαι!!Εδω δν μαγειρευω τις περισσοτερες μερες την εβδομαδα!! μην κοιτας που οταν κατι αποφασισω να κανω το δειχνω εδω!!! δν προλαβαινω!!
Λεμονακι γινεται να με αφησεις κι εμενα ??? χαχαχαχαχαχα αγροτισα λεει!! που τα πουλας αυτα??? μια χαρα κουκλαρα!!!!!
θοδωρα καληνυχτα κουκλα μου!!!
Βασιλικη το δωρο ηταν σουπερ!! κι εμεις στον αρραβωνα μας πηραμε με καποια απο τα λεφτα playstation και με τα υπολοιπα τον κοντο μου!!!Το καλυτερο δωρο του κοσμου χιχιιχιχ
Γκρινιαρακι
αγαπη έγραψε:καλησπερα κοριτσακια μου τη κανετε ??? εγω ειμαι ξεθεωμενη εκανα γενικη το σπιτι το απογευμα πηγα στην εκκλησια γυρισα εκανα βολτα τον εκτορακο μου και τωρα ειμαι κομματια για πειτε μου τα νεα σας αυριο ξεκιναει ο σουπερ διαγωνισμος μας με τα αυγουλακια???
γκρινιαρα έγραψε:
μηπως θες να δεις και τα δικα μου νυχια???χαχαχχαχαχα!!!τρατζικ!!!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την boubou στις Τετ Απρ 11, 2012 12:36 pm, 1 φορά
mariabel έγραψε:Ήρθα και εγώ!!
Γκρινιάρα, δεν ήρθε ακόμα, ε; Δε θα'ρθει, δε θα'ρθει!! Αχ, μακάρι να βγει αληθινό το προαίσθημά μου!!
Εύη, αυτοκίνητο; ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ; Ουάου!!!!! Καλά, ο άντρας σου είναι φοβερός!!!
goldangel και Ιωάννα, ευχαριστώ και εσάς για τις ευχές!!
Γιάννα, 3 ώρες ο άντρας σου μόνος με τη μικρή; Εμένα θα είχε σαλτάρει!
αγαπη έγραψε:καλησπερα κοριτσακια μου τη κανετε ??? εγω ειμαι ξεθεωμενη εκανα γενικη το σπιτι το απογευμα πηγα στην εκκλησια γυρισα εκανα βολτα τον εκτορακο μου και τωρα ειμαι κομματια για πειτε μου τα νεα σας αυριο ξεκιναει ο σουπερ διαγωνισμος μας με τα αυγουλακια???
boubou έγραψε:γκρινιαρα έγραψε:
μηπως θες να δεις και τα δικα μου νυχια???χαχαχχαχαχα!!!τρατζικ!!!!!
δν εχετε δει τα δικα μου πως κατέληξαν μετα το ακρυλικο γι αυτο μιλατε!! Αυτα κι αν ειναι ΤΡΑΤΖΙΚ!!περιμενω μπας και εχω λεφτα και χρονο ταυτοχρονα να τα κανω κανα βιολογικο τζελ μπας και ισιωσουν γιατι δν βλεπω προκοπη!!
Μαρια και αγαπη
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης