Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
536 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 536 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 34 ... 39  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 39]

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:Γιαννα δεν ξερω αν θα προλαβω να συμμετασχω! Rolling Eyes Crying or Very sad

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΨΕΙΣ ΑΥΓΟΥΛΑΚΙΑ?

loulou_29

loulou_29
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Λεμονακι και Γιαννα σας αφηνω εγω εδω μονες σας???θα ειμαι κ εγω εδω!!!!!
ιωαννα μου δεν το σκεφτηκα καθολου η χαζη,τωρα θα ημουν ξενοιαστη.
κοριτσακια μου σας αφηνω....παω για νανακια για να σηκωθω πρωι!!!!!
καλο ξημερωμα σε ολες!!!!!! Φιλακιααααα

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βαλιτσες τελος...καλλυντικα κομπλε...τσουρεκια-κουλουρια οκ!

μου εμειναν τα παπουτσια να βαλω στην τσαντα και βεβαια να βαψω τα αυγουλακια για τη μαμα μου...

νομιζω νυσταξα παλι...εφαγα και μια πιτα με μπιφτεκι λαχανικων και μου εκατσε βαρια μαλλον επειδη ολη μερα την εβγαλα με 2 κουλουρια...

εμενα μου τη σπανε οι γιορτες γιατι ξοδευουμε ενα σωρο λεφτα που δεν μας περισσευουν κιολας...ουφφφφφφφφ.........

vasiliki25

vasiliki25
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ήρθα κι γω τι κάνετε?
Ιωάννα πολύ ωραίες οι βέρες από που τις πήρατε? είναι τρελή η κουμπάρα είναι το δώρο που θα βαφτίσουμε την κόρη της αν και δεν ήξερα οτι δίνουν δώρο στον κουμπάρο
Εύη καλοτάξιδο και πάντα τέτοια δωράκια!!!
Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 30 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 30 417472 σε όλες!!!!

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
loulou_29 έγραψε: Λεμονακι και Γιαννα σας αφηνω εγω εδω μονες σας???θα ειμαι κ εγω εδω!!!!!
ιωαννα μου δεν το σκεφτηκα καθολου η χαζη,τωρα θα ημουν ξενοιαστη.
κοριτσακια μου σας αφηνω....παω για νανακια για να σηκωθω πρωι!!!!!
καλο ξημερωμα σε ολες!!!!!! Φιλακιααααα

καληνυχτα λουλουκα μου Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 30 M032

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι έγραψε:
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΑΝΤΕ ΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΛΟΝΥΧΟΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΑΣ?
και νύχια ; Shocked Shocked
ααα θα χάσω σίγουρα καλέ, εγώ αγρότισσα είμαι τι νύχια μου λέτε !!

ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΛΕΣ ΕΤΣΙ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΕΥΤΕΙ.
ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΤΣΟΥΡΕΚΑΚΙΑ ΚΛΠ!!

Η ΜΟΝΗ ΑΧΡΗΣΤΗ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΗ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ loulou_29

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γιαννα αυριο θα ξυπνησω πρωι να βαψω αυγα, να μαγειρεψω και να μαζεψω τα πραγματα μου γιατι θα παμε το βραδυ στους δικους μου, στις 3 εχω κομμωτρια και μετα κατι ψωνια τελευταιας στιγμης!Αρα στο ποδι ολη μερα!Ελα βρε που εισαι αχρηστη, μη λες τετοια!Δεν εχεις γνωρισει εμενα μαλλον αλλα δεν το βαζω κατω!Παλευω και οτι δεν παει καλα εω ειναι ο σκουπιδοντενεκες! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 30 883208

Λεμονακι γκαστρωσε μας να σε γκαστρωσουμε κι εμεις να δουμε προκοπη! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 30 40746

Θοδωρα καληνυχτα κι ονειρα γλυκα!
Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 30 Md044

Γκρινιαρα απο εξοδα αλλο τιποτα αυτες τις μερες! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 30 235182

Βασιλικη σε ευχαριστω!Της πηραμε στην Πατρα, 300€ περιπου το 2009!

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Λεμονάκι έγραψε:
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΑΝΤΕ ΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΛΟΝΥΧΟΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΑΣ?
και νύχια ; Shocked Shocked
ααα θα χάσω σίγουρα καλέ, εγώ αγρότισσα είμαι τι νύχια μου λέτε !!

ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΛΕΣ ΕΤΣΙ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΕΥΤΕΙ.
ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΤΣΟΥΡΕΚΑΚΙΑ ΚΛΠ!!

Η ΜΟΝΗ ΑΧΡΗΣΤΗ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΗ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.

εσυ κανεις το υπερτατο...εισαι ΜΑΝΑ και αυτο μας αρκει...μακαρι να αξιωθω να γινω κι εγω και δεν προκειται να ασχοληθω με τσουρεκακια-κουλουρακια-αυγουλακια....

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καληνύχτα λουλού !!

γρινιάρα έτοιμη λοιπόν..

Γιάννα αν δεις τα χέρια μου θα δεις πως το λέω κυριολεκτικά οτι αν παίζει νύχι θα χάσω σίγουρα.

ΚΑΛΈ ΤΙ ΝΎΧΙΑ ΜΟΥ ΛΈΤΕ !!!

Ιωάννα φουλ πρόγραμμα για αύριο βλέπω,
μια απο τα ίδια και εγώ, να μην βάλω ποδιά όμως και το ξεφτιλίσω...
εγώ θα βάλω την κουμπάρα μου να μου κάνει ένα πιστολάκι το Σαββάτο αν έχει κανένα κενό...

λοιπών σας αφήνω για λίγο, θα ρίχνω κλεφτές ματιές που και που

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γιαννα μην στεναχωριεσαι ...κι εγω ανεπροκοπη ειμαι!!Εδω δν μαγειρευω τις περισσοτερες μερες την εβδομαδα!! Razz Razz Razz μην κοιτας που οταν κατι αποφασισω να κανω το δειχνω εδω!!! δν προλαβαινω!!

Λεμονακι γινεται να με αφησεις κι εμενα Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 30 990599 ??? χαχαχαχαχαχα αγροτισα λεει!! που τα πουλας αυτα??? μια χαρα κουκλαρα!!!!!

θοδωρα καληνυχτα κουκλα μου!!!

Βασιλικη το δωρο ηταν σουπερ!! κι εμεις στον αρραβωνα μας πηραμε με καποια απο τα λεφτα playstation και με τα υπολοιπα τον κοντο μου!!!Το καλυτερο δωρο του κοσμου χιχιιχιχ

Γκρινιαρακι Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 30 315810 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 30 315810 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 30 315810

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΜΟΛΙΣ ΤΑ ΕΒΡΑΣΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΤΑ ΒΑΨΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΣΕ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΚΡΗ.ΠΗΓΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΒΑΦΗ ΚΑΙ ΕΛΕΙΨΑ 3 ΩΡΕΣ.Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΤΑ ΕΙΔΕ ΟΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:Γιαννα μην στεναχωριεσαι ...κι εγω ανεπροκοπη ειμαι!!Εδω δν μαγειρευω τις περισσοτερες μερες την εβδομαδα!! Razz Razz Razz μην κοιτας που οταν κατι αποφασισω να κανω το δειχνω εδω!!! δν προλαβαινω!!

Λεμονακι γινεται να με αφησεις κι εμενα Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 30 990599 ??? χαχαχαχαχαχα αγροτισα λεει!! που τα πουλας αυτα??? μια χαρα κουκλαρα!!!!!

Βασιλικη το δωρο ηταν σουπερ!! κι εμεις στον αρραβωνα μας πηραμε με καποια απο τα λεφτα playstation και με τα υπολοιπα τον κοντο μου!!!Το καλυτερο δωρο του κοσμου χιχιιχιχ

Γκρινιαρακι Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 30 315810 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 30 315810 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 30 315810

ΜΠΑ ΕΛΛΗ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΟ ΤΑΠΕΡΑΚΙ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ!!!!!!!!!!!!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αυτο λεω Γιαννα μου! οτι εχεις λογο! Δν προλαβαινεις..κ εγω δν προλαβαινω!!!!!!οποτε....

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα κοριτσακια μου τη κανετε ??? εγω ειμαι ξεθεωμενη εκανα γενικη το σπιτι το απογευμα πηγα στην εκκλησια γυρισα εκανα βολτα τον εκτορακο μου και τωρα ειμαι κομματια για πειτε μου τα νεα σας αυριο ξεκιναει ο σουπερ διαγωνισμος μας με τα αυγουλακια???

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΜΟΛΙΣ ΤΑ ΕΒΡΑΣΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΤΑ ΒΑΨΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΣΕ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΚΡΗ.ΠΗΓΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΒΑΦΗ ΚΑΙ ΕΛΕΙΨΑ 3 ΩΡΕΣ.Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΤΑ ΕΙΔΕ ΟΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!

δεν ηταν ωραια ομως???ειχες 3 ολοκληρες ωρες μονο για σενα...!!!

ολες καλοχτενισμενες θα ειμαστε απο αυριο!!!

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι έγραψε:καληνύχτα λουλού !!

γρινιάρα έτοιμη λοιπόν..

Γιάννα αν δεις τα χέρια μου θα δεις πως το λέω κυριολεκτικά οτι αν παίζει νύχι θα χάσω σίγουρα.

ΚΑΛΈ ΤΙ ΝΎΧΙΑ ΜΟΥ ΛΈΤΕ !!!

Ιωάννα φουλ πρόγραμμα για αύριο βλέπω,
μια απο τα ίδια και εγώ, να μην βάλω ποδιά όμως και το ξεφτιλίσω...
εγώ θα βάλω την κουμπάρα μου να μου κάνει ένα πιστολάκι το Σαββάτο αν έχει κανένα κενό...

λοιπών σας αφήνω για λίγο, θα ρίχνω κλεφτές ματιές που και που

μηπως θες να δεις και τα δικα μου νυχια???χαχαχχαχαχα!!!τρατζικ!!!!!

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:Γιαννα μην στεναχωριεσαι ...κι εγω ανεπροκοπη ειμαι!!Εδω δν μαγειρευω τις περισσοτερες μερες την εβδομαδα!! Razz Razz Razz μην κοιτας που οταν κατι αποφασισω να κανω το δειχνω εδω!!! δν προλαβαινω!!

Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 30 M085Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 30 M085Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 30 M085

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγαπη έγραψε:καλησπερα κοριτσακια μου τη κανετε ??? εγω ειμαι ξεθεωμενη εκανα γενικη το σπιτι το απογευμα πηγα στην εκκλησια γυρισα εκανα βολτα τον εκτορακο μου και τωρα ειμαι κομματια για πειτε μου τα νεα σας αυριο ξεκιναει ο σουπερ διαγωνισμος μας με τα αυγουλακια???

καλως την αγαπη!!! τελικα αυτη τη βδομαδα τα'χουμε παιξει με τις δουλειες...υπομονη μετα το πασχα θα χαλαρωσουμε παλι...

ναι αυριο ειναι ο ξακουστος διαγωνισμος!!!!μολις διαβασα τις οδηγιες βαψιματος και βαρεθηκα απο τωρα να σου πω την αληθεια....

ο εκτορακος σου τι κανει???πως παει η συμβιωση???

vasiliki25

vasiliki25
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
μήπως να μπουν και τα χτενίσματα στον διαγωνισμό? όλες οι κοκέτες εδώ είμαστε Razz Razz

mariabel

mariabel
Ήρθα και εγώ!!

Γκρινιάρα, δεν ήρθε ακόμα, ε; Δε θα'ρθει, δε θα'ρθει!! Αχ, μακάρι να βγει αληθινό το προαίσθημά μου!! Smile
Εύη, αυτοκίνητο; ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ; Ουάου!!!!! Καλά, ο άντρας σου είναι φοβερός!!!
goldangel και Ιωάννα, ευχαριστώ και εσάς για τις ευχές!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 30 417472
Γιάννα, 3 ώρες ο άντρας σου μόνος με τη μικρή; Εμένα θα είχε σαλτάρει!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γκρινιαρα έγραψε:

δν εχετε δει τα δικα μου πως κατέληξαν μετα το ακρυλικο γι αυτο μιλατε!! Αυτα κι αν ειναι ΤΡΑΤΖΙΚ!!περιμενω μπας και εχω λεφτα και χρονο ταυτοχρονα να τα κανω κανα βιολογικο τζελ μπας και ισιωσουν γιατι δν βλεπω προκοπη!!

Μαρια και αγαπη Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 30 334590 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 30 334590 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 30 334590 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 30 334590

Έχει επεξεργασθεί από τον/την boubou στις Τετ Απρ 11, 2012 12:36 pm, 1 φορά

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mariabel έγραψε:Ήρθα και εγώ!!

Γκρινιάρα, δεν ήρθε ακόμα, ε; Δε θα'ρθει, δε θα'ρθει!! Αχ, μακάρι να βγει αληθινό το προαίσθημά μου!! Smile
Εύη, αυτοκίνητο; ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ; Ουάου!!!!! Καλά, ο άντρας σου είναι φοβερός!!!
goldangel και Ιωάννα, ευχαριστώ και εσάς για τις ευχές!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 30 417472
Γιάννα, 3 ώρες ο άντρας σου μόνος με τη μικρή; Εμένα θα είχε σαλτάρει!

δεν ηρθε...δεν ηρθε...κοριτσακι μου...μακαρι το προαισθημα σου να βγει αληθινο...κι εγω μετα ο,τι θες θα κανω...αμα ειναι και κορη θα τη δωσω στο γιοκα σου...χαχαχαχαχα!!!!

τι λεω η τρελη θεε μου....

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγαπη έγραψε:καλησπερα κοριτσακια μου τη κανετε ??? εγω ειμαι ξεθεωμενη εκανα γενικη το σπιτι το απογευμα πηγα στην εκκλησια γυρισα εκανα βολτα τον εκτορακο μου και τωρα ειμαι κομματια για πειτε μου τα νεα σας αυριο ξεκιναει ο σουπερ διαγωνισμος μας με τα αυγουλακια???

ΟΡΙΣΤΕ!! ΗΡΘΕ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΠΑΣΤΡΩΘΟΔΩΡΑ! ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΕΠΛΥΝΑ!
ΓΕΝΙΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!1 ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ! ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ!

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:
γκρινιαρα έγραψε:

δν εχετε δει τα δικα μου πως κατέληξαν μετα το ακρυλικο γι αυτο μιλατε!! Αυτα κι αν ειναι ΤΡΑΤΖΙΚ!!περιμενω μπας και εχω λεφτα και χρονο ταυτοχρονα να τα κανω κανα βιολογικο τζελ μπας και ισιωσουν γιατι δν βλεπω προκοπη!!

Μαρια και αγαπη Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 30 334590 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 30 334590 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 30 334590 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 30 334590

τα νυχια μου ειναι καλα τα πετσακια ειναι...τρατζικ...γιατι απο το αγχος ή την ανησυχια τα τρωω και μερικες φορες γινονται πληγες... No No No

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 39]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 34 ... 39  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις