Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
458 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 458 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 39  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 39]

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τα τεστ γινονται αξιοπιστα απο την καθυστέρηση και μετά.. το να δειξουν σωστά πριν απο αυτήν είναι θέμα τύχης!! οπότε δν θα σταματήσω να ελπίζω μέχρι να δουμε τι γίνεται!!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εχει και τεστακια που ειναι απο τη μερα συλληψης.ερχεσαι σε επαφη και μετα απο μια βδομαδα δειχνει.το ειχε παρει μια γνωστη μου!

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:τα τεστ γινονται αξιοπιστα απο την καθυστέρηση και μετά.. το να δειξουν σωστά πριν απο αυτήν είναι θέμα τύχης!! οπότε δν θα σταματήσω να ελπίζω μέχρι να δουμε τι γίνεται!!!

ευχαριστω ελλουκο μου!!!!!!!!!!!

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sofouli έγραψε:εχει και τεστακια που ειναι απο τη μερα συλληψης.ερχεσαι σε επαφη και μετα απο μια βδομαδα δειχνει.το ειχε παρει μια γνωστη μου!

σοφουλι μου εγω πηρα το καινουργιο πρεντικτορ λεγεται νεας γενιας...δηλαδη το κανεις 4 μερες πριν την αναμενομενη ημερομηνια περιοδου....επομενως εγω το εκανα την κυριακη και βγηκε αρνητικο... Crying or Very sad

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ελλουκο μου η mariposa μαθαμε αν αδιαθετησε ή οχι???τωρα κοιτουσα τη λιστα σου και περιμενε χθες...

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
έχει πολλές μέρες να μπει και δν γνωρίζω!!!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γκρινιαρα έγραψε:
sofouli έγραψε:εχει και τεστακια που ειναι απο τη μερα συλληψης.ερχεσαι σε επαφη και μετα απο μια βδομαδα δειχνει.το ειχε παρει μια γνωστη μου!

σοφουλι μου εγω πηρα το καινουργιο πρεντικτορ λεγεται νεας γενιας...δηλαδη το κανεις 4 μερες πριν την αναμενομενη ημερομηνια περιοδου....επομενως εγω το εκανα την κυριακη και βγηκε αρνητικο... Crying or Very sad

μη μου στεναχωριεσαι.τα εχω περασει...ενα διαστημα ειχα χρυσωσει τη πρεντικτορ και παντα αρνητικα.δεν ηξερα αν εκανα κατι λαθος και δεν μπορουσα να μεινω...παντου ελεγα 'ας με αξιωσει η παναγια να κανω παιδι'...μετα νομιζα οτι εφταιγε η ηλικια.

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sofouli έγραψε:
γκρινιαρα έγραψε:

μη μου στεναχωριεσαι.τα εχω περασει...ενα διαστημα ειχα χρυσωσει τη πρεντικτορ και παντα αρνητικα.δεν ηξερα αν εκανα κατι λαθος και δεν μπορουσα να μεινω...παντου ελεγα 'ας με αξιωσει η παναγια να κανω παιδι'...μετα νομιζα οτι εφταιγε η ηλικια.

η αληθεια ειναι οτι 1-2 φορες εχω κανει τεστ...οταν εμεινα εγκυος και ειχα 3 μερες καθυστερηση η γιατρος μου συστησε να κανω χοριακη...οποτε τη θεωρω πιο εμπιστη...γιατι πηρα το τεστ αυτη τη φορα δεν ξερω...μαλλον απο ανυπομονησια...αλλα οποιος βιαζεται σκονταφτει... Razz Razz Razz

vasiliki25

vasiliki25
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημέρα τι κάνετε? ακριβώς αυτά που είπες με εκφράζουν και μένα Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 23 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 23 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 23 417472 σε όλες!!!!

γκρινιαρα έγραψε:ααα!!!! με συγκινειτε πολυ σημερα...με το παραμικρο τσουπ! το δακρυ....

για μενα ειστε οι κολλητες που δεν εχω...καθε μερα σκεφτομαι ποτε θα ανοιξω τον υπολογιστη να τα πουμε...

αφου ο αντρας μου αρχιζει και μου κανει παραπονα... Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 23 40746 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 23 40746 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 23 40746

ειστε οι μονοι ανθρωποι που με καταλαβαινουν 100% και ευχομαι να ειμαστε ετσι για παντα αν γινεται...εχετε γεμισει τις ωρες της μοναξιας μου με την καθημερινοτητα σας και σας ευχαριστω ολες που με δεχτηκατε στην παρεα σας...χαιρομαι που η μια σεβεται την αλλη και δεν εχουμε τα μαλλιοτραβηγματα των αλλων θεματων...

Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 23 334590 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 23 334590 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 23 334590

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:έχει πολλές μέρες να μπει και δν γνωρίζω!!!!

μακαρι να λειπει απο το παρεακι μας για καλο σκοπο...!!!

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vasiliki25 έγραψε:καλημέρα τι κάνετε? ακριβώς αυτά που είπες με εκφράζουν και μένα Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 23 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 23 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 23 417472 σε όλες!!!!

γκρινιαρα έγραψε:ααα!!!! με συγκινειτε πολυ σημερα...με το παραμικρο τσουπ! το δακρυ....

για μενα ειστε οι κολλητες που δεν εχω...καθε μερα σκεφτομαι ποτε θα ανοιξω τον υπολογιστη να τα πουμε...

αφου ο αντρας μου αρχιζει και μου κανει παραπονα... Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 23 40746 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 23 40746 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 23 40746

ειστε οι μονοι ανθρωποι που με καταλαβαινουν 100% και ευχομαι να ειμαστε ετσι για παντα αν γινεται...εχετε γεμισει τις ωρες της μοναξιας μου με την καθημερινοτητα σας και σας ευχαριστω ολες που με δεχτηκατε στην παρεα σας...χαιρομαι που η μια σεβεται την αλλη και δεν εχουμε τα μαλλιοτραβηγματα των αλλων θεματων...

Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 23 334590 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 23 334590 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 23 334590

καλημερα βασιλικη μου Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 23 35468 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 23 35468 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 23 35468

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σου Βασιλική μου!!

Εμένα με έχουν πιάσει οι ευαισθησίες μου σήμερα! Μάλλον φταίει ο καιρός που ειναι ετσι μουντος!!!

vasiliki25

vasiliki25
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
boubou έγραψε:Γεια σου Βασιλική μου!!

Εμένα με έχουν πιάσει οι ευαισθησίες μου σήμερα! Μάλλον φταίει ο καιρός που ειναι ετσι μουντος!!!

εμένα από χτες και ο καιρός εδώ σήμερα είναι τέλειος. κλάμα να δεις χτες όλα μου φταίνε Sad

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
είναι γεγονός ότι μόνο οι γυναίκες καταλαβαινόμαστε μεταξύ μας για κάτι τέτοια!!
αν κι εγώ δν νιώθω ότι έχω νεύρα...μόνο μια θλίψη χωρίς λόγο!

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
απ'οτι βλεπω τα κλαμα παει συννεφο...φταινε οι ορμονες μας,ο καιρος και η μεγαλη εβδομαδα...απο σαββατο βραδυ λογικα θα ερθουμε στα συγκαλα μας...

παω να ετοιμαστω θα παω κομμωτηριο να κουρευτω αφου περασω απο το φουρνο να παρω κανα κουλουρι γιατι θα λιποθυμησω απο την πεινα σε λιγο...

θα τα πουμε αργοτερα...φιλακια πολλα...

Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 23 M057Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 23 M057Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 23 M057

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γκρινιαρα έγραψε:απ'οτι βλεπω τα κλαμα παει συννεφο...φταινε οι ορμονες μας,ο καιρος και η μεγαλη εβδομαδα...απο σαββατο βραδυ λογικα θα ερθουμε στα συγκαλα μας...

παω να ετοιμαστω θα παω κομμωτηριο να κουρευτω αφου περασω απο το φουρνο να παρω κανα κουλουρι γιατι θα λιποθυμησω απο την πεινα σε λιγο...

Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 23 M057Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 23 M057Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 23 M057

Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 23 334590 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 23 334590 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 23 125586 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 23 125586

vasiliki25

vasiliki25
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γκρινιαρα έγραψε:απ'οτι βλεπω τα κλαμα παει συννεφο...φταινε οι ορμονες μας,ο καιρος και η μεγαλη εβδομαδα...απο σαββατο βραδυ λογικα θα ερθουμε στα συγκαλα μας...

Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 23 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 23 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 23 417472

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
2 μερες τωρα και εγω μια θλιψη νιωθω.ισως επειδη ειμαι συνεχεια μονη.ευτυχως μιλαω με εσας...ειδαλλως θα ειχα τρελαθει.οσο για το κλαμα....ειπα να φτιαξω το αλμπουμ του γαμου σημερα και εχω πλανταξει....

569Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 23 Empty Help Τετ Απρ 11, 2012 2:19 am

xrisaki86

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλησπερα! Να σας πω και την δική μου ιστορία.. Επαιρνα αντισυλληπτικα για 2 χρονια.. τα σταματησα εδω και 2 μηνες γιατι αποφασισαμε οτι ηρθε η ωρα να κανουμε παιδακι.. τον πρωτο μηνα είχα 4 μέρες καθυστερηση λογικο θεωρώ λογο αντισυλληπτικων..τελευταια περιοδο είχα στισ 5 μαρτιου.. τωρα είναι 11 απριλίου και ακόμα τίποτα..εχω πονους στην κοιλία εδω και 10 μερες αλλα τιποτα...πριν 2 βδομάδεσ ειχα ελαχιστες σταγόνες αίμα για κανα 2 ωρο και μετά τίποτα..Πήγα σήμερα και πήρα ενα self clear..Και μου βγήκε αρνητικό..Περίοδος τίποτα..Λέτε όλα αυτά να είναι επιδράσεις λόγο των αντισυλληπτικών..Υπάρχει καμια κοπέλα που έπερνε αντισυλληπτικα και τα σταμάτησε να με διαφωτίσει λίγο...? Πριν αρχίσω τα αντισυλληπτικά είχα κύκλο 29-30 ημερων.. Ευχαριστώ

vasiliki25

vasiliki25
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
xrisaki86 έγραψε:Καλησπερα! Να σας πω και την δική μου ιστορία.. Επαιρνα αντισυλληπτικα για 2 χρονια.. τα σταματησα εδω και 2 μηνες γιατι αποφασισαμε οτι ηρθε η ωρα να κανουμε παιδακι.. τον πρωτο μηνα είχα 4 μέρες καθυστερηση λογικο θεωρώ λογο αντισυλληπτικων..τελευταια περιοδο είχα στισ 5 μαρτιου.. τωρα είναι 11 απριλίου και ακόμα τίποτα..εχω πονους στην κοιλία εδω και 10 μερες αλλα τιποτα...πριν 2 βδομάδεσ ειχα ελαχιστες σταγόνες αίμα για κανα 2 ωρο και μετά τίποτα..Πήγα σήμερα και πήρα ενα self clear..Και μου βγήκε αρνητικό..Περίοδος τίποτα..Λέτε όλα αυτά να είναι επιδράσεις λόγο των αντισυλληπτικών..Υπάρχει καμια κοπέλα που έπερνε αντισυλληπτικα και τα σταμάτησε να με διαφωτίσει λίγο...? Πριν αρχίσω τα αντισυλληπτικά είχα κύκλο 29-30 ημερων.. Ευχαριστώ

καλησπέρα καλώς ήρθες!!! εγώ δεν μπορώ να σε βοηθήσω δεν έχω πάρει ποτέ υπάρχουν όμως κοπέλες εδώ που μπορούν να σου πουν!!!

matinaki83

matinaki83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΑΙ ΕΜ ΜΠΑΚ!!!!!Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΑΦΑΝΤΟΣ ΑΚΟΜΑ.......ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΛΛΟΥΚΟ ΜΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΙΜΕΝΟΥΛΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΝΟΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 4 Κ ΕΝΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ

ΓΚΡΙΝΙΑΡΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙ ΦΡΕΣΚΑ ΦΡΕΣΚΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ...ΕΛΑ ΚΟΠΕΛΑ......ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΜΕΤΑ..... Laughing Laughing Laughing ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ Η ΕΛΠΙΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ...ΜΕ ΤΗ ΚΟΚΚΙΝΗ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΕΚΑΝΕΣ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΜΕΘΑΥΡΙΟ....ΓΙΟΥ ΝΕΒΕΡ ΝΟΟΥ(ΠΩΣ ΤΟ ΜΙΛΑΩ ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΟΥΤΕ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΝΑ ΗΜΟΥΝΑ)...ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ Laughing Laughing Laughing

matinaki83

matinaki83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
sofouli έγραψε:2 μερες τωρα και εγω μια θλιψη νιωθω.ισως επειδη ειμαι συνεχεια μονη.ευτυχως μιλαω με εσας...ειδαλλως θα ειχα τρελαθει.οσο για το κλαμα....ειπα να φτιαξω το αλμπουμ του γαμου σημερα και εχω πλανταξει....

ΑΜ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΩΡΑ ΣΟΦΑΚΙ ΠΟΥ ΟΙ ΟΡΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΥ.... Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 23 654316
ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΥΧΩΝ Κ ΝΑ ΚΟΛΙΣΩ Κ ΤΙΣ ΕΥΧΗΤΗΡΙΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΧΡΟΝΟ Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 23 40746 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 23 40746 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 23 40746 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 23 40746 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 23 40746

ΠΑΝΤΩΣ ΕΝΤΟΠΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΘΛΙΨΗ ΠΑΝΤΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xrisaki86 έγραψε:Καλησπερα! Να σας πω και την δική μου ιστορία.. Επαιρνα αντισυλληπτικα για 2 χρονια.. τα σταματησα εδω και 2 μηνες γιατι αποφασισαμε οτι ηρθε η ωρα να κανουμε παιδακι.. τον πρωτο μηνα είχα 4 μέρες καθυστερηση λογικο θεωρώ λογο αντισυλληπτικων..τελευταια περιοδο είχα στισ 5 μαρτιου.. τωρα είναι 11 απριλίου και ακόμα τίποτα..εχω πονους στην κοιλία εδω και 10 μερες αλλα τιποτα...πριν 2 βδομάδεσ ειχα ελαχιστες σταγόνες αίμα για κανα 2 ωρο και μετά τίποτα..Πήγα σήμερα και πήρα ενα self clear..Και μου βγήκε αρνητικό..Περίοδος τίποτα..Λέτε όλα αυτά να είναι επιδράσεις λόγο των αντισυλληπτικών..Υπάρχει καμια κοπέλα που έπερνε αντισυλληπτικα και τα σταμάτησε να με διαφωτίσει λίγο...? Πριν αρχίσω τα αντισυλληπτικά είχα κύκλο 29-30 ημερων.. Ευχαριστώ

εγώ επαιρνα για 1 μισι χρόνο αλλά και πριν και μετά τα χάπια είχε σταθερό κύκλο! οπότε δν μπορώ να σου πω με σιγουριά!
ειναι πολύ πιθανό να θέλει ο οργανισμός σου λίγο χρόνο να επανέλθει, αλλά είναι και πιθανό να έχεις κάνει αργότερα απ ότι συνήθως ωορρηξία κι έτσι και να είσαι εγκυος να ήταν καθυστερημένη σύλληψη οπότε το τεστ να μην έδειξε! εγώ θα σου πω να περιμένεις λίγο ακόμη, και αν δεις ότι δν έρχεται η περίοδος, να μιλήσεις στον γιατρό σου! να σου πει κι αυτος τι πιστευει! Ελπίζω μόνο να μην αγχώνεσαι και γι αυτό έχεις καθυστέρηση! Αστο χαλαρά και θα έρθει!! που θα πάει!! Συχνά Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 23 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 23 215994 και θα γίνει το θαυματάκι!

matinaki83

matinaki83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
boubou έγραψε:

εγώ επαιρνα για 1 μισι χρόνο αλλά και πριν και μετά τα χάπια είχε σταθερό κύκλο! οπότε δν μπορώ να σου πω με σιγουριά!
ειναι πολύ πιθανό να θέλει ο οργανισμός σου λίγο χρόνο να επανέλθει, αλλά είναι και πιθανό να έχεις κάνει αργότερα απ ότι συνήθως ωορρηξία κι έτσι και να είσαι εγκυος να ήταν καθυστερημένη σύλληψη οπότε το τεστ να μην έδειξε! εγώ θα σου πω να περιμένεις λίγο ακόμη, και αν δεις ότι δν έρχεται η περίοδος, να μιλήσεις στον γιατρό σου! να σου πει κι αυτος τι πιστευει! Ελπίζω μόνο να μην αγχώνεσαι και γι αυτό έχεις καθυστέρηση! Αστο χαλαρά και θα έρθει!! που θα πάει!! Συχνά Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 23 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 23 215994 και θα γίνει το θαυματάκι!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!!!!
Κ ΕΓΩ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΕ ΑΝΤΙΣΥΛΙΠΤΙΚΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΤΡΙΜΗΝΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΑ 18 Κ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΩΣΕΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ....ΑΛΛΑ Κ ΠΑΛΙ ΣΤΗ ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΗΣ ΑΥΤΗ...ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ....ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΗ ΦΙΛΤΑΤΗ ΕΛΛΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ..!!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
matinaki83 έγραψε:
sofouli έγραψε:2 μερες τωρα και εγω μια θλιψη νιωθω.ισως επειδη ειμαι συνεχεια μονη.ευτυχως μιλαω με εσας...ειδαλλως θα ειχα τρελαθει.οσο για το κλαμα....ειπα να φτιαξω το αλμπουμ του γαμου σημερα και εχω πλανταξει....

ΑΜ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΩΡΑ ΣΟΦΑΚΙ ΠΟΥ ΟΙ ΟΡΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΥ.... Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 23 654316
ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΥΧΩΝ Κ ΝΑ ΚΟΛΙΣΩ Κ ΤΙΣ ΕΥΧΗΤΗΡΙΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΧΡΟΝΟ Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 23 40746 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 23 40746 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 23 40746 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 23 40746 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 23 40746

ΠΑΝΤΩΣ ΕΝΤΟΠΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΘΛΙΨΗ ΠΑΝΤΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ

βρε ας κανουνε παρτυ οι ορμονες αλλα και η μοναξια δε παλευεται.....δε χτυπαει ουτε τηλ.κανεις δε θελει να δει τι κανω???????????????? Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #28 - Σελίδα 23 654655

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 39]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 39  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις