Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
430 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 430 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 40]

mariabel

mariabel
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Λεμονάκι, γεια σου! Αληθώς ανέστη!! Πώς πέρασες; Απ'ό,τι ξέρω δεν έχουμε κανένα ευχάριστο ακόμα.
Έλλη, βλέπω ότι πλησιάζει η μέρα μου ΔΕΝ περιμένω. Βγάλε με από τη λίστα, γιατί αυτό το μήνα δεν κάναμε κάτι, οπότε την περιμένω... Εκτός και αν μείνω έγκυος με προσπερματικά, πράγμα απίθανο, αφού γενικά δε μένω πολύ εύκολα έγκυος. Τον Ιούνιο μάλλον θα αρχίσουμε ξανά προσπάθειες. Θα σου πω να με προσθέσεις τότε στη λίστα.
Βασιλική, και εγώ πέρασα πολύ όμορφα. Πήγαμε στο χωριό μου για 3 μέρες και ήταν φανταστικά!!! Ο καιρός δεν ήταν καλός, αλλά και μέσα που καθίσαμε, περάσαμε τέλεια!!
Ειρήνη, καλά είσαι εσύ;
Γκρινιάρα, διάβασα τα νέα σου και στενοχωρήθηκα. Ήμουν σίγουρη ότι είσαι έγκυος με αυτά τα συμπτώματα που είχες. Τελικά δεν πρέπει να είμαστε σίγουρες για τίποτα μέχρι αποδείξεως.
Άντα, τι κάνεις; Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 8 417472
Τα κορίτσια, που ΔΕΝ περιμένουν, γιατί έχουν εξαφανιστεί και μας κρατάνε σε αγωνία;

lenaki1982

mariabel έγραψε:
Τα κορίτσια, που ΔΕΝ περιμένουν, γιατί έχουν εξαφανιστεί και μας κρατάνε σε αγωνία;

confused confused

mariabel

mariabel
Γεια σου, Λενάκι!!

lenaki1982

Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 8 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 8 417472
mariabel έγραψε:Γεια σου, Λενάκι!!

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρία τα συνηθισμένα,
την μία μέρα στην μαμά μου και την άλλη εδώ σε εμάς..
ξεπατώθηκα. Τώρα ξεκούραση.
Του χρόνου ούτε για πλάκα δεν το ξανακάνω!!

Αντα τι έγινε με την σαλπιγγ. ;
τι σου είπε ο σούπερ ντούπερ ντακ ;

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα Μαρία, Λεμονάκι,Ειρήνη, Λενάκι Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 8 417472

Άσε Μαρία στεναχωριέμαι λίγο με την ηλεκτρική γιατί δεν μπορώ να χωρίσω τους σωλήνες να δω αν έχει σκαλώσει κάτι. Άμα βάλω λίγο λαδάκι λες να γλιστρήσει κ να τα καταφέρω? Laughing

Λεμονάκι να σου ευχηθώ χρόνια πολλά κ για τη γιορτή σου (με μικρή καθυστέρηση Embarassed ) , να σαι γερή , τυχερή κ σύντομα διπλή!
Δεν έχουμε νέα, τελικά τζούφιο το κόβω το θεματάκι που άνοιξα Crying or Very sad Εκτός άμα μπει κανένα από τα κορίτσια τώρα κ με διαψεύσει Crying or Very sad

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευχαριστώ πολύ Αντα αν και γιορτάζω 22 Δεκέμβρη της Αγ. Αναστασίας.
τις ευχές τις κρατώ όμως ε Razz Razz

άνοιξες θέμα ; δεν είδα..
για να δω ..

mariabel

mariabel
Λεμονάκι, μόλις ετοιμαζόμουν να σου στείλω και εγώ χρόνια πολλά! Very Happy Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 8 417472
Άντα, δεν τραβάει η ηλεκτρική; Άλλαξες σακούλα;

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι έγραψε:
Αντα τι έγινε με την σαλπιγγ. ;
τι σου είπε ο σούπερ ντούπερ ντακ ;

Ο σούπερ ντούπερ ντοκ είπε ότι είναι οκ κ δεν έχω κάποιο κατασκευαστικό "στένωμα" που να μπλοκάρει την έξοδο. Πω πω πώς τα γράφω η γυναίκα! Cool Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 8 585182 Λες κ μιλάω για πάρκινγκ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 8 585182

Με έστειλε για κάτι νέες κολπικές γιατί είχε περάσει λίγος καιρός κ ...ξεσυνήθισα χαχαχαχαΑς μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 8 M146 Άσε που ζήτησα από το διαγνωστικό να μου βγάλουν κάρτα μέλους! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 8 M137 εμ πώς !!!

Υ.Γ Ααα δεν το ξερα. Οι μισές γιορτάζετε τώρα κ οι μισές τότε κ έχω καταμπερδευτεί cyclops

Υ.Γ 2 Αυτό το θέμα που μιλάμε το 29 εγώ το άνοιξα, ήταν το ...καπαρωμένο Razz

Μαρία 2 σακούλες άλλαξα αλλά κάτι έχει μπουκώσει στο σωλήνα
γιατί έβγαλα μια σακούλα χνούδια από μέσα!! Mad

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρία Very Happy

λενάκι τι κάνεις ;

Αντα που είναι το θέμα που άνοιξες ;
δεν το βλέπω...

Αχ πρέπει να πάρω και εγώ μια ηλεκτρική γιατί αυτή που έχω τα έχει παίξει, δεν ρουφάει ποια καλά Twisted Evil

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σας κοπελιές!!!ήρθα κι εγώ!!!Χρόνια Πολλά,Χριστός Ανέστη και πάλι?αρχίσαμε να μαζευόμαστε??? Very Happy

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evi27 έγραψε:γεια σας κοπελιές!!!ήρθα κι εγώ!!!Χρόνια Πολλά,Χριστός Ανέστη και πάλι?αρχίσαμε να μαζευόμαστε??? Very Happy
Αληθώς Ανέστη !!
τι κάνεις ;

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Να τη κ η Συμπολίτισσα! Very Happy

Τι κάνεις? Wink

Λεμονάκι πάρε ηλεκτρική γιατί τζάμπα κόπο κάνεις! Όπως εγώ σήμερα Crying or Very sad κλαψ

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλά είμαι κορίτσια μου!πήγα για αποτριχώσεις και μποτέ σήμερα και πριν λίγι γύρισα Very Happy και τώρα τρώω παρέα σας γιατί ο άντρας μου λείπει!

εσείς πως είστε?

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αντα άσε Twisted Evil
αν δεν τα βγάλω στο μπαλκόνι να τινάξω δεν τα ρουφάει τα σκουπίδια, αλλά σκουπίδια δεν έχω τόσο γιατί είναι νόμος να μην μπαίνει κανείς !! στο σπίτι με παπούτσια.
το πρόβλημα είναι οι τρίχες... !!!

Ευη μου εγώ να πω την αλήθεια σήμερα δεν ξεκίνησε καλά η μέρα μου..

mariabel

mariabel
Άντα μου, μέχρι να τελειώσει το θέμα, κάποια θα μας ανακοινώσει ευχάριστα. 3 είναι οι κοπελιές που είναι στην αρχή της λίστας, αλλά έχουν καιρό να μπουν. Ειλικρινά δεν ξέρω τι θα κάνεις με τη σκούπα... Sad Να βάλεις ένα κοντάρι σκούπας/σφουγγαρίστρας να σπρώξεις; Για το λαδάκι πλάκα έκανες, έτσι δεν είναι; Very Happy
Εύη, γεια σου!! Αληθώς ανέστη!!

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι έγραψε:Αντα άσε Twisted Evil
αν δεν τα βγάλω στο μπαλκόνι να τινάξω δεν τα ρουφάει τα σκουπίδια, αλλά σκουπίδια δεν έχω τόσο γιατί είναι νόμος να μην μπαίνει κανείς !! στο σπίτι με παπούτσια.
το πρόβλημα είναι οι τρίχες... !!!

Ευη μου εγώ να πω την αλήθεια σήμερα δεν ξεκίνησε καλά η μέρα μου..

κορίτσια να πάρετε μια σκούπα αλλά να κοιτάτε πόση δύναμη έχει στο πέλμα...για να ρουφάει σίγουρα...

γιατί δεν ξεκίνησε καλά η μέρα σου Αναστασία μου?τι έπαθες?

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σου Μαράκι!!το ζουζούνι σου καλά?

kleio123

kleio123
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλησπέρα κορτσούδια !!!
χριστόν ανέστη ! χρόνια πολλά σε όλες , να είστε γερές και χαρούμενες εσείς και οι οικογένειές σας !!! και σύντομα ευχάριστα απο όλες !!!

οι γιορτές ήταν ήσυχες , όμορφες , αλλά και λίγες γαμώτο , αυτές οι μέρες για τη δουλειά του αγοριού , ήταν οι πιο δύσκολες ! οπότε , χαλαρώσαμε και ξεκουραστήκαμε ! α , και κορίτσια , έχουμε αρχίσει πολύ δυναμικά τα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 8 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 8 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 8 215994 χα χα χα!έρθει δεν έρθει σπορούλης , τουλάχιστον να βγάζουμε γούστα !!! χι χι!

γκρινιαρούλα , μη μασάς , μερικές φορές η κωλοαλέκα παίζει με τον πόνο μας , κι εγώ δυο μήνες πριν , το ίδιο είχα πάθει , με 7 μέρες καθυστέρηση , και μια μέρα πριν πάω για χοριακή , μπουμ !!! έσκασε μύτη ! ξέρω οτι στεναχωρέθηκες , φυσιολογικό είναι , κι εγώ το είχα πάθει , αλλά να δεις που μετά απ αυτό , θες δε θες , θα είσαι πιο χαλαρή , και θα έρθει απο κει που δεν θα το περιμένεις !!! Wink

άντα , μη βάλεις λάδι στην ηλεκτρική ρε συ , μην τυχόν και τα παίξει τελείως ! δεν έχεις κοντά σου κάνα ΄σερβις να την πας ?

σε όλες τις υπόλοιπες τσούπρες Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 8 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 8 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 8 417472

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγώ μάλλον θα πάρω της ''Miele Cat & Dog'' Laughing Laughing Laughing

Εύη άστο καλύτερα...
δεν θέλω να χαλάσω το κλίμα.
Απλά το προσπερνάμε και αύριο είναι μια καινούργια μέρα με διαφορετικές περιπέτειες !! ευχάριστες ας ελπίσω Laughing

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mariabel έγραψε:Δεν πέτυχα καμιά μέσα; Πάω και εγώ να κάνω δουλίτσες. Θα έχω ανοιχτό τον υπολογιστή.

Έλλη, δεν είναι ο δικός σου Τσαρλούκος αυτός που χάθηκε, έστι δεν είναι;

όχι προς Θεού..αν ηταν ο δικός μου δν θα ήμουν στο ίντερνετ... θα ήμουν στους δρόμους μέχρι να τον βρώ!!!
δν χρειάζεται να σε βγάλω απο την λίστα.. απλά να την ανανεώνω μέχρι την κατάλληλη στιγμή!! Wink

έχω λιώσει στις δουλειές, γιατί ρεπάρω απο την δουλειά σημερα και βάλθηκα να τα τελειώσω όλα Rolling Eyes ..ευτυχώς έκανε φαγητάκι η πεθερά μου.. παστίτσιο μιαμ μιαμ και εφαγα.. και τώρα μπηκα να πω ενα γεια ακόμη και να ξεκινήσω Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 8 517142

λεμονάκι ελπιζω αν και δν ξεκίνησε καλα η μέρα σου να συνεχίσει παραπάνω απο καλά!
το θέμα που γράφουμε τώρα εννοεί η Αντα ότι άνοιξε!

Ευάκι ζηλεύω ..θέλω κι εγώ να κάνω μποτέ αλλά όλο κάτι αλλο κάνω και το αναβάλω Razz

Κλείω χρόνια πολλά κοριτσάκι μου!Χαιρομαι που πέρασες καλά, έτσι είναι όλα τα καλά κρατάνε λίγο!

Αντα εγώ που δν έχω καταλάβει γιατί κάνεις όλες αυτές τις εξετάσεις πειράζει? Rolling Eyes scratch

πολλα φιλια σε ολες τις ον!!!και οχι μονο!

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρία δεν έκανα πλάκα το σκέφτομαι ειλικρινά Embarassed γιατί μου χει μπει στο μυαλό ότι έχει ρουφήξει κάλτσα Mad

Λεμονάκι κ εγώ δεν αντέχω τις τρίχες, αλλά μαδάω χειρότερα κι από τα σκυλάκια Razz λόγω σιδήρου. Πες τα να τα βγάλεις από μέσα σου, είπαμε είμαστε κ για τα καλά κ τα κακά! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 8 M059 Τζάμπα ψυχοθεραπεία λέμε! Razz

Γεια σου Κλειώ! Έτσι σε θέλω με ανεβασμένα κέφια ! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 8 328109 Το λαδάκι θα το βάλω εκεί που ενώνονται οι σωλήνες μεταξύ τους . Βαζελίνη θα βαζα αλλά δεν έχω Embarassed

Καλά όποιος μας διαβάζει τώρα... Embarassed Embarassed

Έλλη τις κάνω για να ξεκαθαριστεί άμα το εξωμήτριο ήταν τυχαίο ή όχι Cool Αλλιώς είμαι μια μαζόχα που λατρεύει τις γυναικολογικές εξετάσεις κ τα έξοδα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 8 M137 χιχιχι

kleio123

kleio123
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ελλάκι , καλά βρε , μια μέρα έχεις να ξεκουραστείς και πλακώνεσαι στις δουλειές...? άστο το σπίτι , και να μην το καθαρίσεις μια φορά δε χάλασε ο κόσμος , κάτσε λίγο να χαλαρώσεις να πάει το παστιτσακι στη θέση του !!! χι χι , αχ... παστίτσιο , μιαμ μιάμ !!!

αντούλα , χα χα χα , ελπίζω να μη μας διαβάζουν παιδάκια πάντως !!! βάλε καμμιά κρέμα χεριών αν έχεις , γιατί το λάδι βγαίνει δύσκολα... α, και ότι κάνεις , εκτός πρίζας ε !!! άντε καλή δύναμη στη μάχη με το θηρίο !!!

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σου Ελλη !!!
κλείω γεια !!!

Αντα όχι άστο καλύτερα..

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αναστασία μου εσύ ξέρεις!!

Έλλη μου κάτσε καλέ να ξεκουραστείς αφού έχεις ρεπό!!

Συμπολίτισσα κάλτσα???μα κάλτσα ρε 'συ?? Razz

Κλειώ γειαααααα!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις