576 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 Πεμ Απρ 19, 2012 2:13 pm
boubou
Πρωταγωνιστής!!
αγαπη έγραψε:ειναι κανενα κοριτσακι εδω η παλι μονη μου ειμαι???
χεχε νυχτοπουλι μου εσυ!! εγω εδώ ειμαι!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
αγαπη έγραψε:ειναι κανενα κοριτσακι εδω η παλι μονη μου ειμαι???
boubou έγραψε:αγαπη έγραψε:ειναι κανενα κοριτσακι εδω η παλι μονη μου ειμαι???
χεχε νυχτοπουλι μου εσυ!! εγω εδώ ειμαι!!!
boubou έγραψε:ναι!!μετα απο τοσο καιρο που το εχω και το παιδευω! εχω κολλήσει εδω μέσα και δν κάνω τπτ αλλο.. χιχι
αλλα ηταν πολύ ωραιο!!!
τωρα ψάχνω τι να πάρω πάλι και ξεχασα την κωμικη συγγραφέα που μου ειχες προτείνει!!
boubou έγραψε:σ ευχαριστώ πολύ αγάπη μου.. τα σημείωσα αυτή τη φορά μην τα ξεχάσω!!!!
λέω να σε αφήσω κι εγώ τώρα να πάω να ξαπλώσω για να μην ξυπνήσω μεσημέρι πάλι αυριο!! κοιμήσου κι εσύ για να πιουμε το πρωινό μας καφεδακι παρεούλα!!
goldangel1990 έγραψε:Μακαρι χριστινάκι μου,οτι θελει ο θεος βεβαια!
eirini7 έγραψε:καλημέρα κοριτσάκια μου!!
τι κάνετε;;;
ιωάννα ευχαριστώ για τη συνταγή!
loulou,χριστίνα,Εβελιν,Ελλη,Αννα,Σοφούλι
boubou έγραψε:εδω που ειμαι εχει εναν αερα... βγηκα εξω και κόντεψα να πεταξω!!!
δοκιμαστικό μακιγιαζ κανόνισα παλι για την Κυριακή να δοκιμάσουμε και άλλα χρώματα.. αυτή τη φορά θα καταλήξουμε σε ένα χρώμα στα μάτια να το σιγουρέψουμε και μετα θα το κάνουμε ολοκληρωμένο! για τα αλλα ξεκινάμε απο Δευτέρα να οργανωνόμαστε... την Τριτη θα παω να κλεισω τις προσκλήσεις!και Δευτερα αν προλάβω θα πάω να κλεισω τις μπομπονιέρες!Δευτερα μέχρι Τεταρτη έχω χρόνο να κάνω κάτι! Κυριακή θα παρω και την κομμώτρια να κλεισουμε ραντεβου για δοκιμαστικό!
Ειρηνάκιιιιιιιι καλημέρα!!!!
boubou έγραψε:νυχια ξερω που θα κάνω οποτε δν θα το κανονισω απο τώρα! θα κλεισω την κανα 2βδομαδες πριν και σιγουρα θα μου βρει ραντεβου!
η τιμή για τα μαλλιά ειναι 200 και για το μακιγιάζ, θα μου το κανει μια φιλη μου αισθητικος και ακομη δν μου εχει πει...λεει θα δουμε δν πιστευω οτι θα ειναι πολυ!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης