Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
406 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 406 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 40]

kleio123

kleio123
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γειά σας τσούπρες ! με πιάσαν τα ξενύχτια μου πάλι...

ειρήνη , εγώ έχω χύτρα , της fishler , και την έχω λοιώσει απ την πολλή χρήση , εκτός απο φαγητά φούρνου και μακαρόνια , όοοοοοολα τα άλλα τα κάνω εκεί! πραγματι μου λύνει τα χέρια , η περισσότερη ώρα που έχω βράσει φαγητό είναι 30 λεπτά , και μιλάμε για μοσχάρι ή σκληρά όσπρια.. συνήθως μ ένα τεταρτο είσαι τζετ. είναι ακριβές οι άτιμες , αλλά θεωρώ πως τα κάνεις απόσβεση τα λεφτά τους... όσο για τις πιο φτηνές , δεν ξέρω για μπουμ , απλά ξέρω οτι σίγουρα κάνουν περισσότερο χρόνο.... αν έχεις τη δυνατότητα εγώ στη συστήνω ανεπιφύλακτα... (σαν μεσάζων της φισλερ ακούγομαι ε ? χι χι )
ελπίζω να σε φώτησα...

βασιλική μου , θα συμφωνήσω με τα άλλα κορίτσια... αν άλλαξε τώρα η γνώμη του άντρα σου , έστω και πρόσκαιρα , κάποιος λόγος θα υπάρχει , κάτι θα τον φοβίζει... ο καλύτερος τρόπος να το βρέιτε και να το λύσετε , είναι η κουβεντούλα... όμορφα κι ωραία , είναι δικαίωμα του καθενός να θέλει η να μη θέλει κάποια δεδομένη στιγμή σποράκι , αλλά δικαιωμα έχει και το έτερον ήμισυ να ξέρει το λόγο...μην απογοητεύεσαι καλή μου , κουβεντούλα και θα τα βρείτε μια χαρά...

λεμονάκι, υπάρχει θεία δίκη... μη χαλάς ούτε στιγμή την ψυχούλα σου για τέτοια υποκείμενα... δεν αξίζει ... εσύ έκανες το σωστό , αυτούς άστους , είναι δυστυχισμένοι απο μόνοι τους... ελπίζω αύριο να ξυπνήσεις με καλύτερη διάθεση... Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 13 417472

αγάπη γειά σου !

έλλη ,εγώ είμαι εδώ !!! άντε με το καλό...καλώς το δέχτηκες το νυφικούλι σου !!! επειδή έχω χάσει επεισόδια , πότε με το καλό ο γάμος ?

συγγνώμη για το σεντονάκι κορίτσια....

Έχει επεξεργασθεί από τον/την kleio123 στις Τρι Απρ 17, 2012 1:51 pm, 1 φορά

vasiliki25

vasiliki25
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καληνύχτα Αναστασία Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 13 417472
καληνύχτα Ειρήνη Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 13 417472

καλησπέρα Έλλη δυστηχώς δεν σκέφτονται σαν εμάς θα το αφήσω λίγες μέρες και θα δω τι θα κάνω

vasiliki25

vasiliki25
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλησπέρα Κλειώ σας ευχαριστώ όλες για τις συμβουλές σας Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 13 417472

kleio123

kleio123
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γειά σου κούκλα !

δεν είναι συμβουλές , είναι συμπαράσταση , που όλες δίνουν σε όλες όποτε τη χρειαστούν... γι' αυτό σας αγάπησα βρε εδω μέσα ! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 13 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 13 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 13 417472

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα βασιλικουλα
καλησπερα αναστασια
καλησπερα ειρηνακι τη κανετε σορυ που αργησα αλλα μια που ξεκινησα να διαβαζω μια που με διεκοψε ο αντρας μου για να του βαλω να φαει μια να κανω χαδακια στον εκτορακο μου τωρα θα μου πειτε γιατι δεν κανω χαδια στον αντρουλη οπως στον εκτορα αλλα κοριτσια απο το Μ.Σαββατο ο εκτορας δεν ειναι καλα και δεν ξερω γιατι? μαλλον ξερω αλλα δεν ειμαι σιγουρη κατα τα αλλα απο μενα μην περιμενετε κανενα ευχαριστο νεο απο μενα μιας και εχασα ολες τις πιθανες μερες ωορρηξιας συμφωνα με το λενακι που εδω και 2 3 μηνες εχουμε μαζι περιοδο και ωορρηξια εκεινη σιγουρα θα ελιωσε στις ζουζουνιες εγω ομως ελιωσα στην κουραση και στον υπνο οποτε ακυρος ο μηνας δεν πτοουμε τη να κανουμε συμβαινουν και στις καλυτερες οικογενειες Laughing Laughing

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Eτσι να κανεις Βασιλική μου και μια χαρά θα πάνε τα πράγματα στο τέλος!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 13 M059

Κλειώ μου έχω και τικεράκι στην υπογραφή μου που μετράει αντίστροφα..τον Ιούλιο παντρεύομαι! φτάνει κοντά κοντά ο καιρός!! Very Happy

kleio123

kleio123
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
χι χι , δεν το είχα προσέξει.. έχεις δίκιο ! κι εγώ ιούλιο παντρεύτηκα , πέρσυ , πόσο του μηνός εσείς ? με το καλό κούκλα , κάθε ευτυχία έυχομαι !!! είστε προετοιμασμένοι για πολύυυυ ζέστη ?

vasiliki25

vasiliki25
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kleio123 έγραψε:γειά σου κούκλα !

δεν είναι συμβουλές , είναι συμπαράσταση , που όλες δίνουν σε όλες όποτε τη χρειαστούν... γι' αυτό σας αγάπησα βρε εδω μέσα ! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 13 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 13 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 13 417472

αυτό είναι αλήθεια πάντα βοηθάμε η μια τη άλλη είμαστε καλή παρεούλα και χαίρομαι γι αυτό!!! Very Happy

Μαρίνα θα έρθει και το σποράκι σύντομα περαστικά στον εκτοράκο

vasiliki25

vasiliki25
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kleio123 έγραψε:χι χι , δεν το είχα προσέξει.. έχεις δίκιο ! κι εγώ ιούλιο παντρεύτηκα , πέρσυ , πόσο του μηνός εσείς ? με το καλό κούκλα , κάθε ευτυχία έυχομαι !!! είστε προετοιμασμένοι για πολύυυυ ζέστη ?

αχ κι εγώ καλοκαίρι θέλω αλλά δύσκολο λόγω δουλειάς μόνο χειμώνα βολεύει

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρινα εγω σε καταλαβαινω που κανεις χαδακια στον εκτορακο σου! γιατι ειναι χαλια?φοβηθηκε με τα πυροτεχνήματα?η επειδη του λειπει το παλιο του αφεντικο ? ελπιζω να μην ειναι θεμα υγειας μονο και τα αλλα λυνονται!!

δν πειραζει..κοιτα γενικοτερα να χαιρεστε με τον αντρουλη σας τον ερωτα σας και θα ερθει η στιγμη που δν θα το πιστευεις απο την χαρα σου!! Very Happy Very Happy Very Happy

Κλειω μου παντρευομαι 7/7 και ναι εδω στο καμπο ξερω οτι αμα κανει ζεστη ..κανει ΖΕΣΤΗ!!αλλα αντεχω!! Wink Wink Wink

κοριτσακια μου ωρα για υπνο γιατι αυριο δουλευω πρωι!!

φιλακια πολλα πολλα!!! καληνυχτα και μιλαμε αυριο για πρωινο καφεδακο!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 13 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 13 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 13 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 13 417472

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vasiliki25 έγραψε:
kleio123 έγραψε:χι χι , δεν το είχα προσέξει.. έχεις δίκιο ! κι εγώ ιούλιο παντρεύτηκα , πέρσυ , πόσο του μηνός εσείς ? με το καλό κούκλα , κάθε ευτυχία έυχομαι !!! είστε προετοιμασμένοι για πολύυυυ ζέστη ?

εγω χειμώνα ηθελα γιατι εχουμε επετειο 22/1 και ηθελα τοτε.. αλλα δν ηθελε κανενας αλλος Razz Razz οποτε το πηγαμε καλοκαιρι

vasiliki25

vasiliki25
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
boubou έγραψε:Μαρινα εγω σε καταλαβαινω που κανεις χαδακια στον εκτορακο σου! γιατι ειναι χαλια?φοβηθηκε με τα πυροτεχνήματα?η επειδη του λειπει το παλιο του αφεντικο ? ελπιζω να μην ειναι θεμα υγειας μονο και τα αλλα λυνονται!!

δν πειραζει..κοιτα γενικοτερα να χαιρεστε με τον αντρουλη σας τον ερωτα σας και θα ερθει η στιγμη που δν θα το πιστευεις απο την χαρα σου!! Very Happy Very Happy Very Happy

Κλειω μου παντρευομαι 7/7 και ναι εδω στο καμπο ξερω οτι αμα κανει ζεστη ..κανει ΖΕΣΤΗ!!αλλα αντεχω!! Wink Wink Wink

κοριτσακια μου ωρα για υπνο γιατι αυριο δουλευω πρωι!!

φιλακια πολλα πολλα!!! καληνυχτα και μιλαμε αυριο για πρωινο καφεδακο!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 13 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 13 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 13 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 13 417472

καληνύχτα!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 13 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 13 417472

kleio123

kleio123
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
vasiliki25 έγραψε:

να σου πω βασιλικούλα μου , εμείς λοιώσαμε στον ιδρώτα , και όλοι οι καλεσμένοι φυσικά...κι εμείς λόγω δουλειάς το κάναμε καλοκαίρι... ο χειμώνας για μένα , είναι καλύτερος , όχι στα ντουζένια του όμως... καλύτερα φθινώπορο ή άνοιξη...!

καληνύχτα ελλάκοοοοοοο!!!

vasiliki25

vasiliki25
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kleio123 έγραψε:
vasiliki25 έγραψε:

να σου πω βασιλικούλα μου , εμείς λοιώσαμε στον ιδρώτα , και όλοι οι καλεσμένοι φυσικά...κι εμείς λόγω δουλειάς το κάναμε καλοκαίρι... ο χειμώνας για μένα , είναι καλύτερος , όχι στα ντουζένια του όμως... καλύτερα φθινώπορο ή άνοιξη...!

καληνύχτα ελλάκοοοοοοο!!!

ναι είναι λίγο καλύτερα τότε
σας αφήνω κι γω θα τα πούμε αύριο καληνύχτα!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 13 417472

kleio123

kleio123
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καληνύχτα βασιλική μου... και όχι στεναχώρια ε ? τα λέμε αύριο με το καλό...

είναι κανένα κορίτσι μέσα ή μόνη μου έμεινα ?

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια ο εκτορακος μου ναι μεν φοβηθηκε απο τα πυροτεχνηματα αλλα το Μ.Σαββατο το μεσημερι εγινε το εξης ηρθε η παλια του αφεντικινα να μαζεψει κατι πραγματα που ειχε αφησει απο το απεναντι σπιτι και μολις την ειδε ξεσηκωθηκε την ωρα λοιπον που βγαινω να βαλω φαγητο στο μπολακι του βγαινει και αυτη και μου λεει σε παρακαλω μπορω να τον παρω μια βολτα λιγακι και σε λιγα λεπτα θα στον φερω της λεω ενταξη μισο λεπτο να φαει και σας τον δινω φυσικα ο εκτορας μολις την ειδε ουτε να φαει δεν ειθελε στεκοταν στην πορτα και περιμενε ποτε θα βγει η αλλη απο το σπιτι αφου λοιπον κατεβηκε τον δενω με το λουρακι του και της τον δινω με ρωτησε αν εφαγε και της λεω οχι της δινω το λουρακι με τον εκτορα και τον εκανε μια βολτα εγω σε αναμενα καρβουνα μεχρι να γυρισει στεκομουν στο παραθυρο και περιμενα να ερθουν οταν ειρθαν ανοιγω την πορτα ο εκτορας δεν μπηκε με κοιταγε του λεω "ελα εκτορακο μου" και με το "ελα" μπηκε χωρις δευτερη κουβεντα δεν το περιμενα για να ειμαι ειληκρηνεις γιατι διπλα του ειχε αυτη που ειξερε απο κουταβακι μου λεει η κυρια αν δεν φαει να ξερεις ειναι ισως επειδη ηρθα λεω ενταξη φευγει και με το που φευγει ο εκτορας αρχιζε να κλαιει με λυγμους προσπαθουσα να τον ηρεμησω τον πηρα αγκαλιτσα τον χαιδευα αλλα τιποτα τελος παντον με τα πολλα με τα λιγα η κατασταση χειροτερευει ομως τρωει κανονικα αλλα εχει 3 μερες τωρα που τα βραδια κλαιει και δεν μπορω να τον ηρεμησω σηκωνομε απο το κρεββατι στα μισα της νυχτας για να τον ηρεμισω αλλα κλαει με λυγμους αυριο σκεφτομαι να παρω τον ιδιοκτητη του και να του πω πως εχει η κατασταση δεν μπορω να τον βλεπω ετσι σπαραζει η καρδια μου ακομα και τωρα που σας γραφω ειναι εδω απ'εξω και κλαιει κανει συνεχεια ουυυυυυυυυυυ ουυυυυυ νομιζω πως εχει καταθλιψη το καημενο ακομα και οταν το χαιδευω κλαιει πιστευω πως το μονο καλυτερο που πρεπει να κανω για τον εκτορακο ειναι να τον επιστρεψω πισω στον ιδιοκτητη του δεν θελω να το ταλαιπωρώ το σκυλακι ειναι ηδη ταλαιπωρημενο απο ολη αυτη την κατασταση ειμαι κ εγω πολυ στεναχωρημενη με αυτη την κατασταση Crying or Very sad

kleio123

kleio123
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αγάπη , είναι πολύ κρίμα για το καημένο το σκυλάκι να ταλαιπωρείται... αλλά δε νομίζω οτι φταις εσύ για την ταλαιπωρία του , ίσα ίσα που εσύ του έδωσες μια αγκαλιά όταν οι άλλοι το αρνήθηκαν.... ίσως αν περάσουν λίγες μέρες ακόμα , να ηρεμήσει ο εκτοράκος σου...

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kleio123 έγραψε:αγάπη , είναι πολύ κρίμα για το καημένο το σκυλάκι να ταλαιπωρείται... αλλά δε νομίζω οτι φταις εσύ για την ταλαιπωρία του , ίσα ίσα που εσύ του έδωσες μια αγκαλιά όταν οι άλλοι το αρνήθηκαν.... ίσως αν περάσουν λίγες μέρες ακόμα , να ηρεμήσει ο εκτοράκος σου...

αχ μακαρι να ηρεμησει κλειω μου αλλα τον βλεπω και στεναχωριεμε αραγε τη θα απογινει αν το παλιο του αφεντικο δεν τον παρει πισω??? εγω δεν μπορω να τον αφησω στον δρομο θα τον εχω μαζι μου εχω δεθει με τον εκτορακο το ιδιο και αυτος οι χαρουλες που κανει οταν μας βλεπει δεν περιγραφετε

kleio123

kleio123
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εγώ νομίζω οτι θα ήρεμήσει... πάντως νόμιζα ότι σας τον άφησε για πάντα , γιατί αυτοί δεν μπορούσαν ν αποφασίσουν ποιος θα τον κρατήσει , έτσι δεν έιναι , ή κάνω λάθος ? για ένα διάστημα σας τον άφησε ?

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kleio123 έγραψε:εγώ νομίζω οτι θα ήρεμήσει... πάντως νόμιζα ότι σας τον άφησε για πάντα , γιατί αυτοί δεν μπορούσαν ν αποφασίσουν ποιος θα τον κρατήσει , έτσι δεν έιναι , ή κάνω λάθος ? για ένα διάστημα σας τον άφησε ?

μας τον αφησε για παντα γιατι μας ειπε οτι αυτος θα μεινει σε διαμερισμα και θα ειναι δυσκολο να τον εχει και οτι η γυναικα του δεν ξερει ακομα που θα μεινει αλλα οπου και να μεινει μας ειπε πως αν ερθει και μας πει οτι βρηκε σπιτι με αυλη και μας τον ζητησει να τον παρει πισω να μην της τον δωσουμε γιατι δεν τον μεγαλωσε αυτη στην ουσια αλλα αυτος και ο γιος του παντος το αποτελεσμα ειναι οτι το καημενο στα γεραματα του ειναι δεκα ετων ο εκτορας δηλαδη σε ανθρωπινη ηλικια αν δεν κανω λαθος 60 ετων ειναι πολυ δυσκολο να μας θεωρειση εμας οικογενεια του οσο και να το αγαπαμε να το φροντιζουμε και να το ταιζουμε

kleio123

kleio123
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αγάπη μου πρέπει να κλείσω... πάω για νάνι... πάντως , προσπάθεισε να μη στεναχωριέσαι , και είμαι σίγουρη οτι με την αγάπη που του δείχνετε εκείνος καταλαβαίνει οτι είναι σε καλά χέρια , και όσο κι αν είναι γεράκος , θα ηρεμήσει και θα ζει χαρούμενος με εσάς... ελπίζω να ηρεμήσει γρήγορα και κοντά σ αυτόν κι εσείς...

καλό βράδυ !!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 13 417472

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kleio123 έγραψε:αγάπη μου πρέπει να κλείσω... πάω για νάνι... πάντως , προσπάθεισε να μη στεναχωριέσαι , και είμαι σίγουρη οτι με την αγάπη που του δείχνετε εκείνος καταλαβαίνει οτι είναι σε καλά χέρια , και όσο κι αν είναι γεράκος , θα ηρεμήσει και θα ζει χαρούμενος με εσάς... ελπίζω να ηρεμήσει γρήγορα και κοντά σ αυτόν κι εσείς...

καλό βράδυ !!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 13 417472

καληνυχτα κλεινω κ εγω Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 13 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 13 417472

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε?

Εγώ είμαι καλά, από την Μ. Παρασκευή έχουν μειωθεί οι ναυτίες κ ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι.

Με τον καιρό τα έχω πάρει, πότε θα φτιάξει επιτέλους?!!!!!!
Είχα βάλει χθες πλυντήριο + τη στολή της δουλειάς, κ όταν ξύπνησα το πρωί είδα την απλώστρα αναποδογυρισμένη από τον αέρα κ τα ρούχα χάλια!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 13 679259 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 13 679259 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 13 679259

Έλλη, μόλις παραλάβεις το νυφικό, θέλουμε φωτογραφία!!!!!!!!

Αγάπη μου τι να πω, πιστεύω οτι αν συνεχίζεις να φροντίζεις τον Εκτορα, θα του περάσει σε λίγες μέρες. Κάνε υπομονή!!

Στα υπόλοιπα κορίτσια Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 13 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 13 417472

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kαλημερα !

Αγαπη μου ο εκτορακος αναστατωθηκε επειδη ειδε τα παλια του αφεντικα, αλλα μην στεναχωριεσαι γιατι τα σκυλια ειναι ευκολοπροσαρμοστα και θα προσαρμοστεί μια χαρα και μαζι σας!! σιγουρα εχει μαθει αλλιως και οταν θα βλεπει τα παλια του αφεντικα θα χαιρεται και ισως και να στεναχωριεται αν τον αφηνουν παλι μετα! αλλα με την αγαπη σας θα του περναει!! Αυτο που ΔΕΝ πρεπει να κανεις ειναι να του κανεις χαδια οταν κλαιει γιατι ετσι του ενισχύεις την ανασφάλεια! γενικα το χαδι να σκεφτεσαι οτι ειναι επιβραβευση , ετσι οταν τον χαιδευεις οταν κλαιει αυτος καταλαβαινει οτι εχει δικιο που φοβαται π.χ. αφου τον επιβραβευεις γι αυτο! καταλαβες?καλυτερα να προσπαθεις να τον απασχολησεις με καποιο παιχνιδι η κατι τελος παντων που θα βρεις οτι του αρεσει και του τραβαει την προσοχη για να ξεχαστει!

ειναι κανενα κοριτσακι εδω για πρωινο καφεδουλι??

*καλημερα Ελενη!! ας το παρω και θα σας το δειξω Wink Wink χαιρομαι που λες οτι εισαι καλυτερα! εδω ο καιρος απο χθες ειναι αθλιος..ολο βρεχει..μουχλιασαμε κανονικα... και μου φαινεται και οτι κρυωσε παλι... αχ καλοκαιρακι με τι λαχταρα σε περιμενω!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την boubou στις Τρι Απρ 17, 2012 10:49 pm, 1 φορά

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα!
Είπα κι εγώ να πιω το πρωινό μου καφεδάκι διαβάζοντας τα νέα σας πριν ξεκινήσω τις δουλίτσες μου κ ήδη νιώθω κάπως έτσι! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 13 M106
Από πού να αρχίσω κ πού να τελειώσω!?!

Αγάπη δε μου αρέσει καθόλου ο τρόπος που αντιμετωπίζουν τα παλιά του αφεντικά τον Έκτορα!
Τι πάει να πει "μπορεί κ να τον πάρω εγώ πίσω" ή "άμα τον ζητήσει μην τον δώσετε?"

Τι το πέρασαν το σκυλάκι , κανένα σερβίτσιο με πιάτα κ μαλώνουν τι θα γίνει? Πόσο ανεύθυνοι είναι πια αυτοί οι άνθρωποι που τον είχαν κ χρόνια!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 13 654655

Κ στην τελική τι φταίτε εσείς να σας βάζουν στη μέση κ να τον φροντίζετε τόσο καιρό κ να σας λέει η άλλη ότι μπορεί να τον πάρει πίσω!!

Ξεκαθαρίστε τη θέση σας κ με τους 2 γιατί θεωρώ ότι μπλέξατε άσχημα μαζί τους. Κ εσείς δένεστε περισσότερο κ ο Έκτορας υποφέρει αυτή τη στιγμή που ήρθε η άλλη!

Λεμονάκι με αυτό που διάβασα από σενα να δεις νεύρα που έχω!!! Δε θέλω να στα ξαναθυμίζω αλλά μου ήρθε τόσο έντονη η διάθεση να τον πιάσω από το λαιμό όποιον το έκανε!!
Δυστυχώς επειδή δουλεύω χρόνια σε μικρά μέρη έχω ακούσει μέχρι κ για παιδάκια που κάνουν τέτοια αίσχη! Όπως το είπατε είναι όμως, μπροστά του θα το βρει! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 13 654655

Βασιλική συμφωνώ απόλυτα με αυτά που είπε το Λεμονάκι σ αυτό!Δεν είναι ατομική η προσπάθεια για ένα παιδί κ όπως κι εσύ δεν έχεις το δικαίωμα να τον ζορίσεις, έτσι κι αυτός δεν έχει το δικαίωμα να τραβιέται γιατί έτσι του κάπνισε!
Καθίστε κ συζητήστε για να ξεκαθαρίσετε την κατάσταση!

Ελλη το δικό σου ήταν το μόνο ευχάριστο που διάβασα γιατί αλλιώς θα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 13 M133 Με το καλό να το παραλάβεις κ να σου κάνει γάντι!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 13 328109
Περιμένω με αγωνία φωτό! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 13 M059

Για τη χύτρα έχω κι εγώ ένα ζήτημα αλλά δεν το ξεκινάω τώρα
γιατί θα βγω για τις πρωινές δουλίτσες. Τα λέμε μετά Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 13 417472

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις