276 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 Τρι Απρ 17, 2012 12:29 pm
vasiliki25
Πανταχού παρούσα!
evi27 έγραψε:κορίτσια νύσταξα...τα λέμε αύριο...καληνύχτα
καληνύχτα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
evi27 έγραψε:κορίτσια νύσταξα...τα λέμε αύριο...καληνύχτα
καληνύχταevi27 έγραψε:κορίτσια νύσταξα...τα λέμε αύριο...καληνύχτα
eirini7 έγραψε:κορίτσια τι κάνετε;;;
Ελλη μου με το καλό να δεχτείς το νυφικούλι σου!!έρχεται ε;;;
Αντα ήταν άνιση η μάχη με τη σκούπα τελικά..δεν ήξερε με ποιά τα έβαλε
Βασιλική μήπως σκέφτεται να παντρευτείτε πρώτα και μετά να αρχίσετε προσπάθειες;για να μην σας πέσουν μαζεμένα τα έξοδα;γιατί κι εμείς αυτό αποφασίσαμε αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν αγαπιόμαστε ή ότι δε θέλουμε παιδάκια..καλύτερα να το συζητήσετε.πρέπει να ξέρεις.. γνώμη μου
d]λεμονάκι [/color]
Λεμονάκι έγραψε:καλώς το κορίτσι
τι κάνεις Ειρήνη ;
vasiliki25 έγραψε:
όλες οι γνώμες δεχτές μην ζητάτε συγγνώμη, θα μπορούσε να μου το πει αν ήταν αυτό και φυσικά τον αγαπάω δεν αλλάζει αυτό αλλά αφού δεν θέλει δεν θα τον πιέσω θέλω να γίνει εφόσον το θέλουμε και οι δύο
eirini7 έγραψε:έχω δει αρκετές αλλά στα καταστήματα μου προτείνουν αυτή...λένε πως πρέπει να είναι καλή και ακριβή γιατί οι χύτρες σκάνε γενικά αν ξέρετε καμία άλλη καλή πείτε μου
λεμονάκι εσύ έχεις;
αγαπη έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΤΗ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΡΤΙΣΤΗ ΤΟΥ ΛΑΠΤΟΠ ΑΠΟ ΠΡΟΧΤΕΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΧΑΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΓΟΡΑΣΑ ΑΛΛΟΝ ΦΟΡΤΙΣΤΗ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ ΠΟΛΥ ΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΔΩ??? ΠΑΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 7 ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ...
βασικά είχα πάρει μια της μαμάς μου την οποία επέστρεψα, την χρησιμοποίησα 2 - 3 φορές. Δεν μου έκατσε καλά αλλά ούτε και ποτέ μπήκα στην σκέψη να αγοράσω μια καλύτερη...eirini7 έγραψε:έχω δει αρκετές αλλά στα καταστήματα μου προτείνουν αυτή...λένε πως πρέπει να είναι καλή και ακριβή γιατί οι χύτρες σκάνε γενικά αν ξέρετε καμία άλλη καλή πείτε μου
λεμονάκι εσύ έχεις;
Λεμονάκι έγραψε:
βασικά είχα πάρει μια της μαμάς μου την οποία επέστρεψα, την χρησιμοποίησα 2 - 3 φορές. Δεν μου έκατσε καλά αλλά ούτε και ποτέ μπήκα στην σκέψη να αγοράσω μια καλύτερη...
vasiliki25 έγραψε:
εγώ με την πεθερά μου δεν χρησιμοποιούμε έχει η μαμά μου μία πάρα πολλά χρόνια αλλά δεν θυμάμε μάρκα είναι πολύ καλή πάντως
Λεμονάκι έγραψε:εγώ πάλι λέω πως είναι καλή για
κάστανα
αν δεν ανοίξω την κατσαρόλα να δω τι γίνεται μέσα δεν μπορώ
αν κλείσεις το καπάκι πρέπει να περιμένεις μετά...
δεν βολεύομαι καθόλου ενώ πολλές λένε πως λύνει τα χέρια
Λεμονάκι έγραψε:επιτέλους ρε κοπελιά !!
άντε με το καλό να το πάρεις !!!!
Ο θανάσης ήταν ένα ακόμα θύμα κάποιου απάνθρωπου που ήθελε να του πάρει την ζωή.. έτσι για πλάκα γιατί δεν είχε τι να κάνει...
του έσπασε την ράχη με αποτέλεσμα να νεκρωθεί όλο το μισό πίσω σώμα του..
με πήραν τηλέφωνο και πήγα τον πήρα, τελικά κάναμε ευθανασία...
αλλά δεν έφυγε μόνος του, δεν τον άφησα μόνο του ήμουν εκεί ώσπου να φύγει.. του υποσχέθηκα οτι θα τον συναντήσω ξανά και οτι θα έχει μια μαμά... οτι εκεί που πάει θα τον αγαπούν όλοι και οτι
αυτός που το έκανε θα κλείσει τα μάτια του, μόνος του στο δρόμο σαν αδέσποτος... χωρίς κάποιος να τον φιλήσει τα ματάκια όπως τον Θανάση.
Τον έφερα εδώ μετά και τον έθαψα να είναι κοντά μας...
τον έζησα μία ώρα αλλά η καρδιά μου πονάει τόσο πολύ
Συγνώμη κορίτσια
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης