Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
591 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 591 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 40]

vasiliki25

vasiliki25
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
evi27 έγραψε:κορίτσια νύσταξα...τα λέμε αύριο...καληνύχτα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 12 417472

καληνύχτα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 12 417472

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Βασιλική εσύ ξέρεις καλύτερα...

εγώ αν ήμουν στην θέση σου δεν θα το άφηνα έτσι, θα απαιτούσα μια απάντηση και λογική όχι αρλούμπες...
καλύτερα να πληγωθώ παρά να είμαι στην άγνοια.

Συζητώντας θα βρείτε μια λύση για τον λόγο που δεν θέλει και θα αποφασίσετε μαζί !! Wink
όλα θα πάνε καλά !!

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evi27 έγραψε:κορίτσια νύσταξα...τα λέμε αύριο...καληνύχτα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 12 417472
καληνύχτα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 12 523139

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κορίτσια τι κάνετε;;;
Ελλη μου με το καλό να δεχτείς το νυφικούλι σου!!έρχεται ε;;; Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 12 654316
Αντα ήταν άνιση η μάχη με τη σκούπα τελικά..δεν ήξερε με ποιά τα έβαλε Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 12 654655
Βασιλική μήπως σκέφτεται να παντρευτείτε πρώτα και μετά να αρχίσετε προσπάθειες;για να μην σας πέσουν μαζεμένα τα έξοδα;γιατί κι εμείς αυτό αποφασίσαμε αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν αγαπιόμαστε ή ότι δε θέλουμε παιδάκια..καλύτερα να το συζητήσετε.πρέπει να ξέρεις.. Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 12 667478 γνώμη μου
d]λεμονάκι [/color] Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 12 417472

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλώς το κορίτσι Very Happy
τι κάνεις Ειρήνη ;

vasiliki25

vasiliki25
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
eirini7 έγραψε:κορίτσια τι κάνετε;;;
Ελλη μου με το καλό να δεχτείς το νυφικούλι σου!!έρχεται ε;;; Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 12 654316
Αντα ήταν άνιση η μάχη με τη σκούπα τελικά..δεν ήξερε με ποιά τα έβαλε Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 12 654655
Βασιλική μήπως σκέφτεται να παντρευτείτε πρώτα και μετά να αρχίσετε προσπάθειες;για να μην σας πέσουν μαζεμένα τα έξοδα;γιατί κι εμείς αυτό αποφασίσαμε αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν αγαπιόμαστε ή ότι δε θέλουμε παιδάκια..καλύτερα να το συζητήσετε.πρέπει να ξέρεις.. Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 12 667478 γνώμη μου
d]λεμονάκι [/color] Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 12 417472

όλες οι γνώμες δεχτές μην ζητάτε συγγνώμη, θα μπορούσε να μου το πει αν ήταν αυτό και φυσικά τον αγαπάω δεν αλλάζει αυτό αλλά αφού δεν θέλει δεν θα τον πιέσω θέλω να γίνει εφόσον το θέλουμε και οι δύο

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι έγραψε:καλώς το κορίτσι Very Happy
τι κάνεις Ειρήνη ;

καλά είμαι..λίγο κουρασμένη..κατεβάζω να δω μια ταινιούλα μέχρι να νυστάξω..εσύ όλα καλά;δε γιόρταζες διάβασα..σαν τη γιαγιά μου που γιορτάζει Δεκέμβριο

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vasiliki25 έγραψε:

όλες οι γνώμες δεχτές μην ζητάτε συγγνώμη, θα μπορούσε να μου το πει αν ήταν αυτό και φυσικά τον αγαπάω δεν αλλάζει αυτό αλλά αφού δεν θέλει δεν θα τον πιέσω θέλω να γίνει εφόσον το θέλουμε και οι δύο

εννοείται ότι θα γίνει όταν το θέλετε και οι δύο..απλά σκεφτόμουν μήπως τον απασχολεί κάτι και πρέπει να τον ρωτήσεις

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι Ειρήνη τον Δεκέμβριο και εγώ σαν την γιαγιά Razz Razz

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εχει καμία αυτή τη χύτρα της fissler να μου πει εντυπώσεις;
Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 12 Images?q=tbn:ANd9GcR37agZzZvAbGzVf041LndDgs_KHPewECulnGUTfpItTupyEo96

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγώ δεν έχω για να σου πω, σκέφτεσαι να την αγοράσεις ;

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
έχω δει αρκετές αλλά στα καταστήματα μου προτείνουν αυτή...λένε πως πρέπει να είναι καλή και ακριβή γιατί οι χύτρες σκάνε affraid γενικά αν ξέρετε καμία άλλη καλή πείτε μου
λεμονάκι εσύ έχεις;

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΤΗ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΡΤΙΣΤΗ ΤΟΥ ΛΑΠΤΟΠ ΑΠΟ ΠΡΟΧΤΕΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΧΑΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΓΟΡΑΣΑ ΑΛΛΟΝ ΦΟΡΤΙΣΤΗ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ ΠΟΛΥ ΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΔΩ??? ΠΑΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 7 ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ...

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γειά σου Αγάπη!!!

vasiliki25

vasiliki25
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
eirini7 έγραψε:έχω δει αρκετές αλλά στα καταστήματα μου προτείνουν αυτή...λένε πως πρέπει να είναι καλή και ακριβή γιατί οι χύτρες σκάνε affraid γενικά αν ξέρετε καμία άλλη καλή πείτε μου
λεμονάκι εσύ έχεις;

εγώ με την πεθερά μου δεν χρησιμοποιούμε έχει η μαμά μου μία πάρα πολλά χρόνια αλλά δεν θυμάμε μάρκα είναι πολύ καλή πάντως

vasiliki25

vasiliki25
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αγαπη έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΤΗ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΡΤΙΣΤΗ ΤΟΥ ΛΑΠΤΟΠ ΑΠΟ ΠΡΟΧΤΕΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΧΑΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΓΟΡΑΣΑ ΑΛΛΟΝ ΦΟΡΤΙΣΤΗ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ ΠΟΛΥ ΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΔΩ??? ΠΑΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 7 ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ...

καλησπέρα!!!

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eirini7 έγραψε:έχω δει αρκετές αλλά στα καταστήματα μου προτείνουν αυτή...λένε πως πρέπει να είναι καλή και ακριβή γιατί οι χύτρες σκάνε affraid γενικά αν ξέρετε καμία άλλη καλή πείτε μου
λεμονάκι εσύ έχεις;
βασικά είχα πάρει μια της μαμάς μου την οποία επέστρεψα, την χρησιμοποίησα 2 - 3 φορές. Δεν μου έκατσε καλά αλλά ούτε και ποτέ μπήκα στην σκέψη να αγοράσω μια καλύτερη...

Αγάπη γεια σου !!

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι έγραψε:
βασικά είχα πάρει μια της μαμάς μου την οποία επέστρεψα, την χρησιμοποίησα 2 - 3 φορές. Δεν μου έκατσε καλά αλλά ούτε και ποτέ μπήκα στην σκέψη να αγοράσω μια καλύτερη...

vasiliki25 έγραψε:

εγώ με την πεθερά μου δεν χρησιμοποιούμε έχει η μαμά μου μία πάρα πολλά χρόνια αλλά δεν θυμάμε μάρκα είναι πολύ καλή πάντως

αν δεν την βολευτείς από την αρχή δεν την χρησιμοποιείς συνήθως.η μαμά μου έχει μια πολύ καλή και τη χρησιμοποιεί και σαν κατσαρόλα(μεγάλη).μαγειρεύει σε 5 λεπτά..σου λύνει τα χέρια..

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγώ πάλι λέω πως είναι καλή για
κάστανα Razz Razz
αν δεν ανοίξω την κατσαρόλα να δω τι γίνεται μέσα δεν μπορώ Laughing
αν κλείσεις το καπάκι πρέπει να περιμένεις μετά...
δεν βολεύομαι καθόλου ενώ πολλές λένε πως λύνει τα χέρια

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι έγραψε:εγώ πάλι λέω πως είναι καλή για
κάστανα Razz Razz
αν δεν ανοίξω την κατσαρόλα να δω τι γίνεται μέσα δεν μπορώ Laughing
αν κλείσεις το καπάκι πρέπει να περιμένεις μετά...
δεν βολεύομαι καθόλου ενώ πολλές λένε πως λύνει τα χέρια

γιατί να ανοίξεις την κατσαρόλα;;αφού σφυράει και είναι έτοιμο!!
αυτό που σου είπα κι εγώ..είναι να την βολευτείς

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τι να σου πω, θέλω να βλέπω το φαγητό όταν βράζει Razz Razz

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κι εγώ το κάνω αυτό όταν πεινάω πολύ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 12 40746 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 12 40746 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 12 564595

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σας αφήνω να δω ταινιούλα
καληνύχτα κοριτσάκια μου Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 12 417472

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ειρήνη εγώ θα κλείσω σιγά σιγά..
οι άλλες που είναι ;
Βασιλική, αγάπη ;

καλό βράδυ, φιλάκια πολλά !!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι έγραψε:
boubou έγραψε:ξεκόλλησε το νυφικό μου απο το τελωνείο Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 12 M000Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 12 M000Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 12 M000

επιτέλους.. αντε να δουμε ποτε θα το παραλάβω!!!!
επιτέλους ρε κοπελιά !!
άντε με το καλό να το πάρεις !!!!

Ο θανάσης ήταν ένα ακόμα θύμα κάποιου απάνθρωπου που ήθελε να του πάρει την ζωή.. έτσι για πλάκα γιατί δεν είχε τι να κάνει...
του έσπασε την ράχη με αποτέλεσμα να νεκρωθεί όλο το μισό πίσω σώμα του..
με πήραν τηλέφωνο και πήγα τον πήρα, τελικά κάναμε ευθανασία...
αλλά δεν έφυγε μόνος του, δεν τον άφησα μόνο του ήμουν εκεί ώσπου να φύγει.. του υποσχέθηκα οτι θα τον συναντήσω ξανά και οτι θα έχει μια μαμά... οτι εκεί που πάει θα τον αγαπούν όλοι και οτι
αυτός που το έκανε θα κλείσει τα μάτια του, μόνος του στο δρόμο σαν αδέσποτος... χωρίς κάποιος να τον φιλήσει τα ματάκια όπως τον Θανάση.
Τον έφερα εδώ μετά και τον έθαψα να είναι κοντά μας...
τον έζησα μία ώρα αλλά η καρδιά μου πονάει τόσο πολύ
Συγνώμη κορίτσια

με συγκίνησες τόσο πολύ!!! ... δν μπορώ να διανοηθώ σε τι ψυχολογική κατάσταση μπορεί να βρίσκεται ένας "άνθρωπος" για να κάνει κάτι τέτοιο σε μια ψυχούλα... αλλά σώας τας φρένας δν ειναι σίγουρα!!!!!! Sad Sad Sad Sad

Βασιλική μου ....πωπω πολύ στενάχωρο το θεματάκι μας σήμερα!!εγώ λέω να τον αφήσεις λίγο να ηρεμήσει μήπως πιέστηκε απο κάτι και γι αυτό κάνει πίσω και να το ξανασυζητήσετε λίγο αργότερα μήπως το δει αλλιώς πάλι!!
Aυτό που λέει και η Ειρήνη μήπως όταν παντρευτείτε και μαζέψετε λεφτά να νιώσει πιο άνετα.. εγώ νιώθω πιο άνετα ήδη λόγω αυτού..γιατί κι εμεις ειμαστε δύσκολα οικονομικά! ... πάντως ακόμη και τώρα εγώ το θέλω πολύ περισσότερο απο τον άντρα μου να κάνουμε παιδάκι..εγώ το θέλω χθες.. ενώ αυτός το θέλει γενικά χωρις να καιγεται για το πότε! δν σκέφτονται συνήθως σαν εμας οι άντρες να ξέρεις!

Εγώ απο χύτρα ταχυτητος έχω μια της izzy αν δν κάνω λάθος και μια χαρά ειναι!!μου την πηρε δωρο η πεθερα μου πέρυσι στα γενέθλια μου χιχιχ

είναι καμια εδω τωρα? Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 12 M086

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις