Αγαπη το εθιμο με το ξυδι δεν το ξερω να πω την αληθεια!Φοβερα στρασοαυγουλακια!Πολυ ωραια σχεδια!Και του χρονου!Ελπιζω να ειναι καλυτερα ο σκυλακος σου!Κι αυτοι οι διπλα γιατι δεν το αφηνουν να ηρεμησει;Αμαν πια!
Αννα κι εγω καλεσμενη ημουν αλλα ξεπατωθηκα!Πως γινεται αυτο;
Αντα πολυ ωραια τα αυγουλακια και φανταστικες οι φατσουλες!Καλε τι ωραια η τεχνικη με τις κλωστες!Αντε και του χρονου με το καλο!Δεν ξερω το εθιμο με το κοκκινο πανι!Πεθαινω για Κιμ και Αγκι!Πεθαινω λεω!Οσο για τα λεφτα αστα!Μην το συζητας καθολου!Χαιρομαι που βρηκες νικητρια με τη μαχη με τη σκουπα!Ωραιες πρωτιες εχουμε!Ντροπη!
Αργυρώ που χανεσαι εσυ καλε;τοσες δουλειες;
Αρτεμις Βασιλικη κι εγω με τα τοσα μωρακια γυρω μου τις ιδιες σκεψεις εκανα αλλα που θα παει!Θα ερθει κι η δικη μας η σειρα!Τωρα διαβασα και την αποφαση του αντρα σου...η αποψη μου ειναι ιδια με το Λεμονακι να μιλησεις μαζι του να μαθεις το γιατι!Μπορει αλλωστε να ειναι λογια της στιγμης ή να ειναι κατι πολυ απλο που λυνεται με τη συζητηση!οι αντρες εχουν την ταση να υπερβαλλουν!
Γιαννα το εσωρουχο ηταν κανονικο ή στριγκ;;χαχαχαχα!Κι εγω δεν φοραω πολλα κοσμηματα!Μονο αν θυμηθω!Καλα ειπες πως τα καλυτερα ερχονται!Συμφωνω μαζι σου!
Γκρινιαρα κι εγω αν μεινω εγκυος μονο εσεις και ο αντρας μου θα το ξερετε!Δεν το ξαναπερναω!Ωραια τα αυγουλακια σου!Και του χρόνου!Αντε με την Παλιοαλεκα κοριτσι μου!Δε σκαμε ομως!τον επομενο μηνα με πιο πολλες
!
DELH καλως ηρθες;!
Δημητρα δεν πειραζει!Τον αλλο μηνα ελπιζω να εισαι εγκυουλα!Πολυ ωραια τα πολυχρωμα με οικολογικα χρωματα βαμμενα αυγα σου!Και του χρονου!
demmy5_k τι εξετασεις εδωσες αν επιτρεπεται;Καλη επιτυχια!Ευχαριστουμε για την εγκυοσκονη!
DIMITRA31 καλως ηρθες στην παρεα μας!Να χαιρεσαι τα παιδακια σου!Ευχομαι συντομα να ερθει και το 3ο!
Εβελιν δεν πειραζει!τον επομενο μηνα θα πανε ολα καλα!Οσο για τις εξετασεις τι να σου πω;ειναι νωρις!αν και μπερδευτηκα 6 μηνες προσπαθεις ή 3;
Ειρηνη κι εσυ φαν του Γεωργουλη;!Αγαπω Γεωργουλη!Χαχαχαχα!Κι εμενα επισης μου αρεσουν οι κοιλιτσες και ο δικος μου ειναι φιτ!Αμαν!Ξερω κι εγω να κανω τετοια κοσμηματα φαγητα αλλα δεν εχω φουρνο τωρα δυστυχως!
Ωραια τα αυγα και τα τσουρεκια!Και του χρονου να εισαι καλα κι εσυ και η πεθερα!
Ελενη το ξερω πως ειναι δυσκολο αλλα οσο μπορεις να ξεκουραζεσαι!
Ελλη τι εγινε με το νυφικο;Ελπιζω να πανε ολα καλα με την κουνιαδα σου!Η πρωτη γεννα παντα λενε πως ειναι λιγο πιο δυσκολη αλλα ολα περνανε οταν δεις το μωρακι σου!Οσο για το Παπ λογικα τωρα θα το εχεις κανει!Εμενα δε μου εφερε ποτε η πεθερα λαμπαδα...
Με γεια οι πιτζαμουλες!οσο για τα δουλεια ευχομαι του χρονου να εχεις αδεια μηροτητας και να το γιορτασεις το πασχα με το μπεμπακι σου!Τι ευχαριστα νεα για το νυφικο!αντε με το καλο!
Ευη τι λαχταριστα τσουρεκια ηταν αυτα;μας πεθανες!Και τα αυγα τελεια!Καλα ειπα εγω οτι εσυ εισαι εκτος συναγωνισμου!!!Και του χρονου!
Ευουλι γιατι τον εχασες καλε αυτο τον μηνα;Για γουρι στη λιστα,για γουρι!
Θοδωρα ολα καταπληκτικα και τα αυγα και τα τσουρεκια κι η πασχαλινη γωνιτσα!Να εισαι καλα και του χρονου!!Μη στεναχωριεσαι!Παμε τον αλλο μηνα με περισσοτερες
!
Κλειω αντε που βγηκαν αισχος τα αυγα σου!Να μην λες τετοια!Εμεις εδω δε σε κρινουμε αλλα κανουμε το χαβαλε μας!
KRISTI 1 μακαρι να ηταν ανοιχτοι οι ουρανοι το σαββατο και να ακουσε τις ευχες μας!
Λεμονακι κι εγω μια απο τα ιδια ειχα μερες να μπω!
αλλα το σεντονι σεντονι!Χαχαχα!Λυπαμαι πολυ για το σκυλακι σου!το ξερω πως ειναι δυσκολο για σενα αλλα μην πεφτεις!Ηταν τυχερο που εζησε μια τοσο καλη ζωη κοντα σου με τοση αγαπη!Ελπιζω σημερα να εισαι καλυτερα!
Λενακι βουρ στις
αυτον τον μηνα!Κανε μια FSH καλου κακου, πιο πολυ για να ηρεμησεις εσυ!
Λιανα βρε εσυ πρεπει να ξεκουραζεσαι!Ποτε εγινες 10 εβδομαδων;!
Μαρια χαιρομαι που περασατε τοσο καλα το πασχα!
maria.tst Μαρια-Ελενη natali-maria Σοφια φουσκωσε κι αλλο ε;ποσο θα θελα να τη δω!Λατρευω κοιλιτσες!
Τζενη που εισαι παιδι μου;;;;χαιρομαι για τη μαμα σου!Περαστικα να ειναι!Μεχρι να δουμε αιμα ειπαμε δεν απελπιζομαστε!
Χριστινα