Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
302 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 302 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 40]

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελένη κ Έλλη καλημέρα Very Happy Δεν είδα ότι είσαστε μεσα γιατί έγραφα μανιωδώς το σεντονάκι μου!
Ουφ κατασυγχύστηκα πρωινιάτικα! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 14 M106

Τα λέμε αργότερα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 14 417472

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αντα μου καλημερα!!δν περιμενα οτι θα σε πετυχω τοσο πρωι μεσα.. εισαι σε αδεια και σηκωνεσαι τοσο νωρις??? Respect Respect εγω δν θα το εκανα ειναι η αληθεια Embarassed Embarassed

εσυ θυμωσες...εγω καταστεναχωρηθηκα.... αστα να πανε.. ποσο χαλια κοσμος κυκλοφορει διπλα μας!!!!!

DIMITRA31

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
καλημερα και απο εμενα!! Very Happy

demmy29

demmy29
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα κορίτσια!!! Τι κάνετε? Πως περάσατε? Εμείς πολύ χαλαρά...Ξεκούραση! Αγάπη σου στέλνω πολλά φιλάκια ψυχραιμίας!!!
boubou καλημέραααααααααααααα!!!
Αda καλημέραααααααααααααααα!!!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα στις Δημητρες!

εγω δουλεια ολες τις μερες αλλα δν βαριεσαι?θα ερθουν μερες ξεκουρασης και για μενα που θα παει?? Wink Wink

DIMITRA31

demmy29 έγραψε:Καλημέρα κορίτσια!!! Τι κάνετε? Πως περάσατε? Εμείς πολύ χαλαρά...Ξεκούραση! Αγάπη σου στέλνω πολλά φιλάκια ψυχραιμίας!!!
boubou καλημέραααααααααααααα!!!
Αda καλημέραααααααααααααααα!!!

demnoula φρεσκοεγγυουλα,ε?

goldangel1990

goldangel1990
καλημερα ομορφίες μου,απο σημερα ξερω οτι θα πεσει η διαθεσή μου για τις επομενες μερες!!Φευγουν η κολλητη μου και ο κολλητος μου για να πανε να συνεχισουν τις σπουδες τους ελλαδαSadSad
οταν φευγουν στεναχοριεμε υπερβολικα Sad
αλλα ξερω οτι πρεπει να πανε!το ξερω οτι θα ερθουν καλοκαιρι,αλλα ως τον Ιουλιο θα αντεξω?

Αγαπη δωσε λιγο χρονο στον εκτοράκο,και κανε αυτο που σου ειπε και η ελλη να τον απασχολεις με παιχνιδια!!

ελλη μου τι κανεις?και εγω 3/7 παντρευτηκα περσι,και ετρεχε ο ιδρωτας κατω απο το νυφικο,Αλλα εγω μενω Κυπρο που ειναι υπερβολικα ζεστα το καλοκαιρι!

χριστινάκι μου,που εισαιιι??χαθηκες

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εβελιν καλημερα! Ας ειναι καλα το skype και γενικοτερα το ιντερνετ... αν δν θελεις να χαθεις με τους φιλους σου πλεον ειναι πολυ ευκολο λογω του ιντερνετ... αρα δν υπαρχει λογος να στεναχωριεσαι!! και εχεις και εμας για παρειτσα οταν εισαι μονη σου Wink Wink

Λαρισα το καλοκαιρι φτανει 45 βαθμους.. φτανει τοσο στην Κυπρο? δν ξερω Rolling Eyes Rolling Eyes ελπιζω να μην προλαβουν να πιασουν οι καλες οι ζεστες.. οπως και να εχει θα το αντεξω!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 14 40746

demmy29

demmy29
Dimitra31 Ναι, φρεσκοεγκυούλα! Ούτε που το χω καταλάβει πως είμαι έγκυος!
Εβελιν: Όλα γίνονται, την φιλία δεν την χωρίζουν οι αποστάσεις... Όταν αγαπάς έναν άνθρωπο δεν τον χάνεις...Ασε που δεν είναι και μεγάλη απόσταση!!! Μη στεναχωριέσαι!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ κοριτσακια μου αν οχι σημερα αυριο θα εχω το νυφικο μου....ειδα τωρα και λεει οτι εχει ηδη φτασει στο κεντρο διαλογης της Λαρισας και εχει φυγει ηδη για το ταχυδρομειο μας!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 14 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 14 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 14 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 14 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 14 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 14 654316

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:αχ κοριτσακια μου αν οχι σημερα αυριο θα εχω το νυφικο μου....ειδα τωρα και λεει οτι εχει ηδη φτασει στο κεντρο διαλογης της Λαρισας και εχει φυγει ηδη για το ταχυδρομειο μας!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 14 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 14 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 14 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 14 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 14 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 14 654316

Αυτά είναι!! cheers Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 14 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 14 654316 Με το καλό με το καλό!

Έλλη συγχύζομαι γιατί θεωρώ πως όταν παίρνεις ένα ζωάκι κ ειδικά σκυλάκι, είναι δέσμευση ζωής! Ξέρω ακούγεται απόλυτο αλλά το σκυλί δεν είναι αντικείμενο που όταν το βαρεθείς, είτε χωρίσεις, είτε μετακομίσεις το παρατάς!
Γι αυτό τα χω πάρει με τον γείτονα! Ειδικά αν σκεφτείς πόσα χρόνια είχαν τον Εκτοράκο!

Όσο για το πρωινό ξύπνημα πάντα ξυπνούσα νωρίς κ να μην το ήθελα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 14 M070 κ ζηλεύω τον άνδρα μου που κοιμάται κ πολύ κ εύκολα Twisted Evil

Καλημέρα Δήμητρες!! Very Happy

Ντέμη (για να σας ξεχωρίζω) καρδούλα ακούσατε??

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εννοειται οτι ειναι αποφαση ζωης!!!!..απλα προτιμω αν ειναι να δωσω καπου το συναισθημα μου να ειναι στο σκυλακι...αρα λυπη..
και οχι στο αφεντικο που επειδη εχει οικογενειακα προβληματα επελεξε να την πληρωσει και το σκυλακι που και καλα τοσο αγαπανε!!!δν μπορω να σκεφτω οτι υπαρχει ζωη χωρις τον Τσαρλι,ειναι παιδι μου οσο και να τους πειραζει αυτη η λεξη τους γυρω μου(να δω τι θα κανω οταν ερθει εκεινη η ωρα!)...εδω αλλοι δν σεβονται τα παιδια τους...το σκυλι θα σεβαστουν? τι λεμε τωρα!!! αν μπω λοιπον σε τετοιες σκεψεις φυσικα και θα θυμωσω!!! Mad

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:Εννοειται οτι ειναι αποφαση ζωης!!!!..απλα προτιμω αν ειναι να δωσω καπου το συναισθημα μου να ειναι στο σκυλακι...αρα λυπη..
και οχι στο αφεντικο που επειδη εχει οικογενειακα προβληματα επελεξε να την πληρωσει και το σκυλακι που και καλα τοσο αγαπανε!!!δν μπορω να σκεφτω οτι υπαρχει ζωη χωρις τον Τσαρλι,ειναι παιδι μου οσο και να τους πειραζει αυτη η λεξη τους γυρω μου(να δω τι θα κανω οταν ερθει εκεινη η ωρα!)...εδω αλλοι δν σεβονται τα παιδια τους...το σκυλι θα σεβαστουν? τι λεμε τωρα!!! αν μπω λοιπον σε τετοιες σκεψεις φυσικα και θα θυμωσω!!! Mad

Σωστή!! Respect κ πίστεψέ με βλέπω δυστυχώς πολλά τέτοια παραδείγματα κάθε χρονιά Rolling Eyes

Γιατί να τους πειράζει αυτή η λέξη? Είναι πολύ γλυκό να χεις μια τέτοια σχέση με το σκυλάκι σου Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 14 35468

Όσο για μένα μάλλον μου φταίει κ ο καιρός που όλο λέμε έφτιαξε κ όλο ξαναχαλάει Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 14 654655 Κ ήθελα να πάω λαϊκή να πάρω κανένα φρούτο αλλά δεν κουνήθηκα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 14 M070

Βαριέμαι κ να ξανακάνω ηλεκτρική, αλλά νιώθω ότι χθες που δε ρουφούσε δεν έκανα καλή δουλειά Mad για μπάτσες είμαι Mad

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχαχαχα δν πειραζει για την σκουπα,και αυριο μερα ειναι !! τωρα για την λαικη ειναι αλλο θεμα, γιατι δν ξερω αν εχεις κοντα σας και αλλη μερα εκτος απο σημερα!
*τωρα μου θυμησες οτι πρεπει να παω σουπερμαρκετ, και οτι πρεπει να παρω και φρουτα!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 14 M048

και δν πηρα και τα χαρτακια που ειχα σημειωσει τι ηθελα να ψωνισω... Rolling Eyes πιφ...

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγώ πήγα πριν να μου φύγει από το μυαλό Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 14 M020

Κάθε φορά γράφω κι εγώ χαρτάκι κ ποτέ δεν το ανοίγω όταν μπαίνω μέσα Laughing

Επίτηδες την άφησα έξω την ηλεκτρική από χθες γιατί ήξερα ότι σήμερα θα βαρεθώ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 14 M136

Χάζευα στο ιντερνετ κ βρήκα άρθρο που λέει "Πρώτη στην Ευρώπη η Ελλάδα σε αμβλώσεις" ωραία πρωτιά έχουμε πάλι Rolling Eyes
κ "4 στα 10 ζευγάρια αναπαραγωγικής ηλικίας φαίνεται πως δεν λαμβάνουν κανένα μέτρο προστασίας από ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη" Rolling Eyes Rolling Eyes πιο λογικό να τρέχεις για άμβλωση απ το να προστατευτείς Rolling Eyes

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ? sunny sunny sunny
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗ ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΕΡΧΕΤΕ Ε??
ΜΕ ΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΘΑ ΣΟΥ ΡΘΕΙ?
ΑΧ ΚΑΙ ΕΓΩ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΩ ΛΑΙΚΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΝ ΚΑΙΡΟ ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΣ?ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΛΕΣ ΟΝΤΩΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ?

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πλάκα πλάκα Γειτόνισσα έχει λαϊκή εδώ κοντά Laughing Βρε λες? Laughing Laughing

Τι μούχλα πια!!!φτάνει !!! Mad

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ada έγραψε:Πλάκα πλάκα Γειτόνισσα έχει λαϊκή εδώ κοντά Laughing Βρε λες? Laughing Laughing

Τι μούχλα πια!!!φτάνει !!! Mad

ΛΕΣ? scratch scratch scratch

TA EMOTION ME TA ΜΑΙΜΟΥΔΑΚΙΑ ΠΩΣ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΒΡΩ?

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:

TA EMOTION ME TA ΜΑΙΜΟΥΔΑΚΙΑ ΠΩΣ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΒΡΩ?

Κάνε κλικ πάνω σε ένα από τα δικά μου Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 14 M087

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημέρα Very Happy Very Happy
είχα βάλει πρόγραμμα απο χθες να κατέβω στην πόλη για καφέ και κάτι δουλειές αλλά όταν είδα το πρόσωπό μου στον καθρέφτη είπα, στάκα !!!
που θα πας έτσι μαρή με τέτοια χάλια.

Αγάπη θα συμφωνήσω με όσα είπε η Ελλη περί χαδιών.... και αγκαλιές.
Έχω πει πολλές φορές και το πιστεύω πάρα πολύ πως η βόλτα ενώνει.
Όταν τον πιάνει η κλάψα να τον πηγαίνεις βόλτα !! και γενικά πολλές βόλτες !!!
ενώνει ακόμα και τους χειρότερους εχθρούς (σε σκυλίσια προβλήματα πάντα)

εμάς έχει αύριο παζάρι και λαϊκή μαζί αλλά δεν πηγαίνω ποτέ !!
μου την δίνει !!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Οσες λαμπαδες τα παιδια αναψαν να χαρουνε
τοσες ευχες απο τον Χριστο στο σπιτι σου να μπουνε!
Χρονια πολλα!Χριστος Ανεστη!

Καλοριζικο το νεο θεματακι με πολλες εγκυουλες και καλη εγκυμοσυνη για τις "παλιες" εγκυουλες!

Ευχαριστουμε την Αντα που μας εκανε την τιμη και ευχομαι οταν το επιτρεψουν κι οι γιατροι να γινει συντομα μανουλα!

Μη χαιρεστε!Ακολουθουν σεντονι και φωτο!Χαχαχα!

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αληθώς Ανέστη Ιωάννα !!
τι κάνεις ψύχη ; πως πέρασες ;
περιμένω το σεντόνι Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 14 M035

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αγαπη το εθιμο με το ξυδι δεν το ξερω να πω την αληθεια!Φοβερα στρασοαυγουλακια!Πολυ ωραια σχεδια!Και του χρονου!Ελπιζω να ειναι καλυτερα ο σκυλακος σου!Κι αυτοι οι διπλα γιατι δεν το αφηνουν να ηρεμησει;Αμαν πια!

Αννα κι εγω καλεσμενη ημουν αλλα ξεπατωθηκα!Πως γινεται αυτο;

Αντα πολυ ωραια τα αυγουλακια και φανταστικες οι φατσουλες!Καλε τι ωραια η τεχνικη με τις κλωστες!Αντε και του χρονου με το καλο!Δεν ξερω το εθιμο με το κοκκινο πανι!Πεθαινω για Κιμ και Αγκι!Πεθαινω λεω!Οσο για τα λεφτα αστα!Μην το συζητας καθολου!Χαιρομαι που βρηκες νικητρια με τη μαχη με τη σκουπα!Ωραιες πρωτιες εχουμε!Ντροπη!

Αργυρώ που χανεσαι εσυ καλε;τοσες δουλειες;

Αρτεμις Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 14 417472

Βασιλικη κι εγω με τα τοσα μωρακια γυρω μου τις ιδιες σκεψεις εκανα αλλα που θα παει!Θα ερθει κι η δικη μας η σειρα!Τωρα διαβασα και την αποφαση του αντρα σου...η αποψη μου ειναι ιδια με το Λεμονακι να μιλησεις μαζι του να μαθεις το γιατι!Μπορει αλλωστε να ειναι λογια της στιγμης ή να ειναι κατι πολυ απλο που λυνεται με τη συζητηση!οι αντρες εχουν την ταση να υπερβαλλουν!

Γιαννα το εσωρουχο ηταν κανονικο ή στριγκ;;χαχαχαχα!Κι εγω δεν φοραω πολλα κοσμηματα!Μονο αν θυμηθω!Καλα ειπες πως τα καλυτερα ερχονται!Συμφωνω μαζι σου!

Γκρινιαρα κι εγω αν μεινω εγκυος μονο εσεις και ο αντρας μου θα το ξερετε!Δεν το ξαναπερναω!Ωραια τα αυγουλακια σου!Και του χρόνου!Αντε με την Παλιοαλεκα κοριτσι μου!Δε σκαμε ομως!τον επομενο μηνα με πιο πολλες Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 14 215994 !

DELH καλως ηρθες;! scratch

Δημητρα δεν πειραζει!Τον αλλο μηνα ελπιζω να εισαι εγκυουλα!Πολυ ωραια τα πολυχρωμα με οικολογικα χρωματα βαμμενα αυγα σου!Και του χρονου!

demmy5_k τι εξετασεις εδωσες αν επιτρεπεται;Καλη επιτυχια!Ευχαριστουμε για την εγκυοσκονη!

DIMITRA31 καλως ηρθες στην παρεα μας!Να χαιρεσαι τα παιδακια σου!Ευχομαι συντομα να ερθει και το 3ο!

Εβελιν δεν πειραζει!τον επομενο μηνα θα πανε ολα καλα!Οσο για τις εξετασεις τι να σου πω;ειναι νωρις!αν και μπερδευτηκα 6 μηνες προσπαθεις ή 3;

Ειρηνη κι εσυ φαν του Γεωργουλη;!Αγαπω Γεωργουλη!Χαχαχαχα!Κι εμενα επισης μου αρεσουν οι κοιλιτσες και ο δικος μου ειναι φιτ!Αμαν!Ξερω κι εγω να κανω τετοια κοσμηματα φαγητα αλλα δεν εχω φουρνο τωρα δυστυχως! Mad Ωραια τα αυγα και τα τσουρεκια!Και του χρονου να εισαι καλα κι εσυ και η πεθερα! Wink

Ελενη το ξερω πως ειναι δυσκολο αλλα οσο μπορεις να ξεκουραζεσαι!

Ελλη τι εγινε με το νυφικο;Ελπιζω να πανε ολα καλα με την κουνιαδα σου!Η πρωτη γεννα παντα λενε πως ειναι λιγο πιο δυσκολη αλλα ολα περνανε οταν δεις το μωρακι σου!Οσο για το Παπ λογικα τωρα θα το εχεις κανει!Εμενα δε μου εφερε ποτε η πεθερα λαμπαδα... scratch Με γεια οι πιτζαμουλες!οσο για τα δουλεια ευχομαι του χρονου να εχεις αδεια μηροτητας και να το γιορτασεις το πασχα με το μπεμπακι σου!Τι ευχαριστα νεα για το νυφικο!αντε με το καλο!

Ευη τι λαχταριστα τσουρεκια ηταν αυτα;μας πεθανες!Και τα αυγα τελεια!Καλα ειπα εγω οτι εσυ εισαι εκτος συναγωνισμου!!!Και του χρονου!

Ευουλι γιατι τον εχασες καλε αυτο τον μηνα;Για γουρι στη λιστα,για γουρι!

Θοδωρα ολα καταπληκτικα και τα αυγα και τα τσουρεκια κι η πασχαλινη γωνιτσα!Να εισαι καλα και του χρονου!!Μη στεναχωριεσαι!Παμε τον αλλο μηνα με περισσοτερες Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 14 215994 !

Κλειω αντε που βγηκαν αισχος τα αυγα σου!Να μην λες τετοια!Εμεις εδω δε σε κρινουμε αλλα κανουμε το χαβαλε μας! Wink

KRISTI 1 μακαρι να ηταν ανοιχτοι οι ουρανοι το σαββατο και να ακουσε τις ευχες μας! Very Happy

Λεμονακι κι εγω μια απο τα ιδια ειχα μερες να μπω! Embarassed αλλα το σεντονι σεντονι!Χαχαχα!Λυπαμαι πολυ για το σκυλακι σου!το ξερω πως ειναι δυσκολο για σενα αλλα μην πεφτεις!Ηταν τυχερο που εζησε μια τοσο καλη ζωη κοντα σου με τοση αγαπη!Ελπιζω σημερα να εισαι καλυτερα!

Λενακι βουρ στις Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 14 215994 αυτον τον μηνα!Κανε μια FSH καλου κακου, πιο πολυ για να ηρεμησεις εσυ!

Λιανα βρε εσυ πρεπει να ξεκουραζεσαι!Ποτε εγινες 10 εβδομαδων;! cyclops

Μαρια χαιρομαι που περασατε τοσο καλα το πασχα!

maria.tst Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 14 417472

Μαρια-Ελενη Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 14 417472

natali-maria Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 14 417472

Σοφια φουσκωσε κι αλλο ε;ποσο θα θελα να τη δω!Λατρευω κοιλιτσες! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 14 379767

Τζενη που εισαι παιδι μου;;;;χαιρομαι για τη μαμα σου!Περαστικα να ειναι!Μεχρι να δουμε αιμα ειπαμε δεν απελπιζομαστε! Wink

Χριστινα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 14 417472

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Το δικροκο αυγο μου απλο και με το νυχι (οτι εμεινε δηλαδη) που ηταν ασορτι με τα αναστασιμα ρουχα!

Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 14 20120418114638

Τα κουλουρακια μου....

Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 14 20120418114907

Ο μπακλαβας τσιζκεικ....Ηταν καλυτερος οταν ηταν φρεσκοκομμενος αλλα η γευση παραμενει η ιδια!

Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 14 20120418115046

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι έγραψε:Αληθώς Ανέστη Ιωάννα !!
τι κάνεις ψύχη ; πως πέρασες ;
περιμένω το σεντόνι Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 14 M035

Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 14 M020 τα απλωσα!!!!χαχαχα!

Πως περασα;Πολυ κουραση και πολλες μετακινησεις!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις