Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
295 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 295 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 40]

vasiliki25

vasiliki25
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημέρα στα κορίτσια τι κάνετε??? Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 15 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 15 417472

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Βασιλικη τι να κανω...μολις απλωσα σεντονακι και τρωω γλυκακι!

Λεμονακι κι εσυ κουραστηκες ειδα αφου μοιραστηκες σε 2 μερη!Περασαν ευτυχως!

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλέ τι όμορφα πιάτα πιρουνάκια είναι αυτά ; ιδικά το πιρουνάκι είναι τρέλα!!
Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 15 M015 εκεί έπεσε το μάτι μου πρώτα !!!
μπακλαβας τσιζκεικΑς μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 15 M153

το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα μόλις άνοιξα τα μάτια μου ήταν ο Θανάσης..
γενικά όμως είμαι καλύτερα..
ο σκύλος ήταν αδέσποτος Ιωάννα μου, με πήραν τηλε. να πάω να τον μαζέψω...
στον δρόμο για τον γιατρό του είπα οτι θα είσαι ο Θανάσης μου εσύ !!
το κατάλαβα οτι ήταν σπασμένη η ράχη του, το χα πει.. αλλά είχα μια μικρή ελπίδα πως δεν θα είναι έτσι...

vasiliki25

vasiliki25
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ioanna85 έγραψε:Βασιλικη τι να κανω...μολις απλωσα σεντονακι και τρωω γλυκακι!

Λεμονακι κι εσυ κουραστηκες ειδα αφου μοιραστηκες σε 2 μερη!Περασαν ευτυχως!

και πολύ βαρύ το σεντόνι σήμερα Razz και γω καλεσμένη ήμουνα αλλά είπα να μην πάω με άδεια χέρια και τα έκανα όλα εκτός από το κατσίκι και το κοκορέτσι αλλά αφού τους άρεσαν χαλάλι

vasiliki25

vasiliki25
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ιωάννα είσαι η μόνη που έβγαλες και το νύχι και όλες οι δημιουργίες πολύ ωραίες εγώ δεν έβαψα αυγά με πρόλαβε η πεθερά και τις είχα πει οτι θέλω να τα βάψω εγώ τι να πεις...

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονακι Σου αρεσε το σετ ε; Εχω ιδια πιατακια του γλυκου, πιατελα, φλυτζανακια του καφε και του τσαγου!Τα πιρουνακια και τα κουταλακια ειναι παρομοια αλλα μοιαζουν παρα πολυ!Μου τα εδωσε η μαμα οταν ηρθα στο νεο σπιτι!Να ειναι καλα η μανουλα μου!Οσο για τον Θαναση να μην στεναχωριεσαι!Ειχε την αγαπη σου και σημασια εχει οτι δεν εφυγε μονος, ησουν κι εσυ πλαι του!Μη βασανιζεις αλλο το μυαλο σου με ασχημες εικονες
(το ξερω πως ειναι δυσκολο) αλλα να τον σκεφτεσαι ομορφα!

Βασιλικη κι εγω στα πεθερικα ημουν αλλα εκανα και γλυκο και κουλουρια και αυγα και μανιταροπιτα και σουφλε και τσουρεκια νηστισιμα και ολα!Δεν μπορω να μην φτιαξω!Με τρωει!Οντως τεραστιο σεντονι αλλα ελειπα μερες!

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ ΙΩΑΝΝΑ.ΥΠΕΡΔΙΠΛΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΕΝΤΟΝΙ ΣΟΥ!!
ΩΡΑΙΟ ΑΥΓΟΥΛΑΚΙ ΚΑΙ ΝΥΧΑΚΙ.ΧΡΥΣΟΧΕΡΑ ΜΟΥ!!
Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 15 Md013

Έχει επεξεργασθεί από τον/την ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ στις Τετ Απρ 18, 2012 1:27 am, 1 φορά

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:KΚΑΛΗΜΕΡΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ ΙΩΑΝΝΑ.ΥΠΕΡΔΙΠΛΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΕΝΤΟΝΙ ΣΟΥ!!
ΩΡΑΙΟ ΑΥΓΟΥΛΑΚΙ ΚΑΙ ΝΥΧΑΚΙ.ΧΡΥΣΟΧΕΡΑ ΜΟΥ!!

Τεντοπανο ηταν οχι σεντονι!χαχαχα!Ευχαριστω για τα καλα σου λογια!τι κανεις;η μπεμπουλα σου; με την υγρασια ολα καλα;

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγώ κορίτσια απο ετοιμασίες έκανα μόνο τσουρέκια, 3 κιλά αλεύρι Shocked
δεν έμεινε τίποτα!!
έδωσα τα μισά στην μαμά μου, στην θεία μου στην κουμπάρα μου και μερικά κράτησα για την δεύτερη μέρα !!

την μέρα που μαζευτήκαμε εδώ, έκανα μόνο σαλάτες πατάτες φούρνου αλοιφές και τα κρεατικά στα κάρβουνα...
γλυκό έτοιμο..

ξεπατώθηκα πάνω κάτω πάνω κάτω !!
ευτυχώς έπλυνε μερικά πιάτα η νύφη μου και τα υπόλοιπα η κουμπάρα μου.Η αδελφή του και η νύφη του ούτε που κουνήθηκαν.. αλλά του είπα την επόμενη θα πάμε σε αυτούς Laughing Laughing Laughing
αυγά έβαψα λίγα, την πέμπτη το μεσημέρι.

Ιωάννα ναι πάρα πολύ όμορφα είναι !!

καλημέρα Γιάννα Very Happy

Βασιλική είναι η νοικοκυρά του σπιτιού και καταλαβαίνεις... είναι και η σχέση νύφης πεθεράς πάντα κάπως...

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΩΡΑ(ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ)
ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΗΣΥΧΑ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!!

Η ΥΓΡΑΣΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΣΤΕΓΝΩΝΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΚΟΜΑ ΒΡΩΜΑΕΙ.ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΜΠΩΧΗΣΟΥΜΕ!
ΕΣΥ ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΕΣ?

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
επανέρχομαι σε λίγο.....

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 15 417472

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονακι κι εμεις στα πεθερικα ειχαμε σκαλα και με κουρασε το πανω κατω!Σιγα μην κουνηθουν αφου βρηκαν εσενα να τα κανεις ολα!Ναι του χρονου εκει και να καθεσαι κυρια!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 15 M057

Γιαννα εμεις πηγαμε Μ.Πεμπτη βραδυ στους δικους μου και φυγαμε Μ.Σαββατο πρωι και πηγαμε στο χωριο του αντρα μου απο οπου φυγαμε Δευτερα του Πασχα!Ολο ταξιδια και τρεξιμο!Ασε και το μαγειρεμα!Κουραστικα ηταν και μελαγχολικα μιας κι ηταν το πρωτο Πασχα μακρια απο τους δικους μου!Η υγρασια θελει καλο αερισμο και να παρεις απο το σουπερ ή το πρακτικερ αφυγραντηρα να τραβαει τα πολλα πολλα!

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ένα σφουγγάρισμα έκανα η γυναίκα κ να σου η Ιωάννα! Razz

Τι κάνεις κούκλα? Μας έλειψες! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 15 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 15 35468

Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια , σύντομα εύχομαι κ για όλες τις κοπέλες που το θέλουν εδώ μέσα! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 15 417472

Πολύ ωραία τα αυγά κ τα φαγητά σου , με λίγωσες πάλι κακούργα!!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 15 M021 Στείλε μου κι εμένα λίγοοοοοοο Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 15 M107

Κ έβαψες κ το νύχι με τέλεια όζα!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 15 M087

Λεμονάκι κ Βασιλική Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 15 M139

Βασιλική όλα καλά? ή θα ρθω να του τραβηξω τα αυτιά!!? Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 15 654655

Λεμονάκι χαράς στο κουράγιο σου , εγώ φέτος εκτός από αυγά δεν έκανα τίποτα άλλο! Razz Όσο για την κουζίνα δεν θέλω κανέναν μέσα στα πόδια μου είτε είναι για βοήθεια! Μα κανέναν!!!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αντα δινεις μαχη με αυτο το σπιτι!Ειπαμε να ξεκουραστεις κι οχι να λιωσεις παιδι μου!
Και για μενα παντως η μαγειρικη-ζαχαροπλαστικη ειναι μοναχικη δουλεια!
Πες τι θες να σου στειλω κι εφυγε....Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 15 M084

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:
Πες τι θες να σου στειλω κι εφυγε....Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 15 M084

Μμμμμ λοιπόν ,μερικά κουλουράκια για τον δεύτερο καφέ μου δεν θα πω όχι ,σε λίγο θα τον βάλω να γίνεται! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 15 M021

Άσε που ανακάλυψα ποιος ήταν πίσω από το σφηνωμένο σωλήνα της ηλεκτρικής Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 15 M067

Άλλο πράγμα όμως όταν νιώθεις το σπίτι καθαρό Razz Κι εγώ τρελαίνομαι για Κιμ κ Άγκι!! Razz

lia-ka

lia-ka
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημερα κοπελιες!τι κανετε?χρονια πολλα και χρηστος ανεστη!ευχομαι να ερθουν μαζι με την ανασταση και πολλα μωρακια!εγω τωρα ηρθα απο τον γιατρο!το ειδαμε το ψυχουλι μας!τωρα αρχιζω να χαλαρωνω!μου ειπε να κοψω και τα χαπια!εχει χερακια και ποδαρακια,και η καρδουλα του χτυπαει πολυ γρηγορα!165 χτυπους εχει!απο αναγουλες εχουμε μπολικες!δεν θελω να βλεπω φαγητο!αλλα ο γιατρος ειπε οτι τωρα θα γινει ο πλακουντας και θα ηρεμησω λιγο!3 μαιου εχω αυχενικη!εσεις ειστε καλα?εχουμε κανενα ευχαριστω?συγνωμη που χανομαι αλλα σπανια ειμαι καλα!μεχρι και ο υπολογιστης με ζαλιζει και μου φερνει αναγουλα!εχω και τα μικρα που εχουν τρελαθει!μαλλον φταιει ο καιρος! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 15 40746 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 15 40746

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ρε κορίτσια μια απορία...
καθαρίζουμε το σπίτι για να υποδεχτούμε κόσμο ενώ ξέρουμε οτι μετά θα γίνει έτσι και αλλιώς Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 15 M039
δεν θα ήταν ποιο σωστό να κάνουμε τα πάνω πάνω για να μην φαίνεται ακατάστατο και να γίνει η γενική μια και καλή ; εσείς τι κάνετε ;

εμένα το σαλόνι μου αν και καθόμασταν έξω έγινε άστα να πάνε με τα παιδιά να μπαινοβγαίνουν Crying or Very sad
είχε σοκολάτα και το χαλί Mad

lia-ka

lia-ka
εγω σκουπιζω και ξεσκονιζω και βαζω μια ταξη το σπιτι!αλλα οχι γενικο!μετα γινετε ο γενικος! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 15 451948

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λιάνα Αληθώς Ανέστη !!
καλέ τι ευχάριστα είναι αυτά ;
χεράκια ποδαράκια Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 15 654316
καλέ έγινε ολόκληρο παιδάκι cheers
Με το καλό και η αυχενική !!!
υπομονή και σε λίγες μέρες θα ηρεμήσεις, θα γίνει και ο καιρός και θα παίρνει τα ζουζούνια σου για βόλτα να κουράζονται και μετά νανάκια Wink

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χαχαχαχα Λεμονάκι πλάκα πλάκα έτσι γίνεται πάντα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 15 M091

Καλώς τη Λιάνα μας! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 15 417472 Άντε σε λίγο να νιώσεις καλύτερα γιατί βλέπω την ...κόρη να σε παιδεύει πολύ! Razz Γιατί για να σε παιδεύει τόσο κόρη είναι δεν υπάρχει περίπτωση! Razz Μεγάλωσε το σποράκι!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 15 328109

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αντα θα σου στειλω οσα θες!Ποιος φταιει τελικα για τη σκουπα;

Λιανα το ειδατε ε;μια χαρα!ευχομαι να πανε ολα καλα!Χαρηκα πολύ!Θα περασουν οι αναγουλες και ολα θα στρωσουν σιγα σιγα!Με το καλο η αυχενικη!

Λεμονακι εγω εχω μανια!Θελω το σπιτι να ειναι στην εντελεια πριν μπει κανεις μεσα ειδικα η πεθερα κι η κουνιαδα!

lia-ka

lia-ka
αυτο λεω και εγω λεμονακι μου!να φτιαξει ο καιρος και να χαλαρωσουμε λιγακι!σε λιγο καιρο και εσεις θα εχετε ενα πλασματακι στην κοιλιτσα σας Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 15 990599!

lia-ka

lia-ka
γεια σου ιωαννα μου!τι κανεις?αχ ποσο μου λειπετε!θα περασουν και θα ειμαι κοντα σας και θα βλεπω την λιστα να μικραινει! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 15 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 15 654316

vasiliki25

vasiliki25
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλησπέρα Λιάνα χρόνια πολλά πολύ χαίρομαι για το μωράκι τι ωραία!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις