Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
513 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 513 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 40]

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λιανα κι εμας μας λειπεις πολυ!Μακαρι να περασουν συντομα τα συμπτωματα και να μας λες καθημερινα ποσο φουσκωνει η κοιλιτσα σου!Κι εγω λεω πως ειναι κοριτσακι παντως!

lia-ka

lia-ka
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
γεια σου βασιλικη μου!καλως ηρθες στην παρεα μας!εσυ εχεις μωρακι η πας για το πρωτο?

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:

Λεμονακι εγω εχω μανια!Θελω το σπιτι να ειναι στην εντελεια πριν μπει κανεις μεσα ειδικα η πεθερα κι η κουνιαδα!

Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 16 40746 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 16 40746 επιστάτες ε ; εμένα χθες η κουμπάρα μου έπιασε στα πράσα την αδελφή του να ελέγχει... Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 16 403793

Λιάνα μακάρι !!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 16 90233

Αντα ναι τι έγινε τελικά με την σκούπα σου ;

ήθελα σήμερα να πάω και για σκούπα αλλά...
το είπα στον δικό μου και μου λέει αν είναι να μου τα πρίξεις που δεν ρουφάει πάνε να πάρεις όποια θες Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
το πες ε !! όποια θες !!
το ακούσατε και εσείς ;Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 16 M155

lia-ka

lia-ka
δεν ξερω ιωαννα μου!λενε για τους χτυπους της καρδιας οτι αν ειναι απο 160 και πανω ειναι κοριτσι!εσυ τα ξερεις καλητερα!

vasiliki25

vasiliki25
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Λεμονάκι έγραψε:
ioanna85 έγραψε:

Λεμονακι εγω εχω μανια!Θελω το σπιτι να ειναι στην εντελεια πριν μπει κανεις μεσα ειδικα η πεθερα κι η κουνιαδα!

Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 16 40746 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 16 40746 επιστάτες ε ; εμένα χθες η κουμπάρα μου έπιασε στα πράσα την αδελφή του να ελέγχει... Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 16 403793

Λιάνα μακάρι !!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 16 90233

Αντα ναι τι έγινε τελικά με την σκούπα σου ;

ήθελα σήμερα να πάω και για σκούπα αλλά...
το είπα στον δικό μου και μου λέει αν είναι να μου τα πρίξεις που δεν ρουφάει πάνε να πάρεις όποια θες Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
το πες ε !! όποια θες !!
το ακούσατε και εσείς ;Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 16 M155

μέχρι εδώ ακούστηκε Razz

για το πρώτο πάμε αλλά χτες ο δικός μου άρχισε να λέει οτι δεν θέλει θα το αφήσω τώρα λίγο και βλέπουμε

lia-ka

lia-ka
γιατι βρε δεν θελει?μηπως αχγωθηκε?

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι όρμα στη δυνατότερη!! Razz Μας έχεις μάρτυρες!!
Την ξεβούλωσα τελικά , είχε μαζέψει μέσα στο σωλήνα ένα σκασμό σκόνη , μια κομμάτα να με το συμπάθιο έβγαλα!

Λιάνα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 16 M200 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 16 M035

Ιωάννα ο καλός μου είχε βάλει πρίν από καιρό ηλεκρική Shocked affraid Shocked affraid (μια φορά στο εξάμηνο μεταξύ μας Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 16 M158 ) κ έσπρωξε τόσο τους σωλήνες που δεν μπορούσαν να τους χωρίσω κ να δω πού ήταν το πρόβλημα Rolling Eyes

vasiliki25

vasiliki25
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
lia-ka έγραψε:γιατι βρε δεν θελει?μηπως αχγωθηκε?

δεν ξέρω θα τον αφήσω λίγο να το ξανασκεφτεί δεν θέλω να τον πιέζω

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vasiliki25 έγραψε:
lia-ka έγραψε:γιατι βρε δεν θελει?μηπως αχγωθηκε?

δεν ξέρω θα τον αφήσω λίγο να το ξανασκεφτεί δεν θέλω να τον πιέζω

Βασιλική στο έγραψα κ στο πρωινό μου ποστ άμα το είδες. Αυτή η προσπάθεια είναι συλλογική κ όχι ατομική.

Δεν είπαμε να τον πιέσεις αλλά ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ να σου πει τον λόγο που δεν θέλει! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 16 M059

lia-ka

lia-ka
συμφωνω με την anda!αλλα εσυ ξερεις!κανε αυτο που ξερεις εσυ σωστο!λοιπον σας αφηνω!αρκετα εκατσα και αρχιζω να ζαλιζομαι!πολλα φιλια!οποτε μπορω θα μπαινω! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 16 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 16 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 16 315810

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μου κολλαει το ιντερνετ και χανω την απαντηση και την ξαναγραφω!

Λεμονακι επιστατες δε λες τιποτα!Ασε που ποναει τα κοκκαλα η υγρασια εκει κατω!Και οταν την ειδε η κουμπαρα σου τι ειπε;Εγω ειχα παρει μια σκουπα siemens απο τα ΜΑΚΡΟ με 60€ περιπου και τραβαει τα παντα, ακομα κι εμενα!χαχαχα!

Λιανα η καρδουλα του εμβρυου στην αρχη χτυπαει πολυ γρηγορα μεχρι να συντονιστουν οι παλμοι και να αποκτησει ρυθμο!Δεν ειναι σιγουρο αυτο που λες, αυτα ειναι κυριως εμπειρικα!

Αντα εμενα 2-3 φορες εχει βαλει σκουπα στη ζωη του οχι επειδη καθομουν αλλα αντιθετα επειδη καιγομουν κι εχει και μου το χτυπαει πως μονο αυτος σκουπιζει!Αντρες!Πεταμενα λεφτα!

Βασιλικη κι εγω σου εγραψα πως ειναι καλο να ξερεις γιατι ο λογος μπορει να ειναι κατι χαζο που μπορει να λυθει ευκολα!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λιανα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 16 M057

Παω να μαζεψω τα ρουχα γιατι ο παλαβοαερας δε θα μου αφησει τιποτα!

Ερχομαι....

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα ζουζουνιτσες μου ελπίζω να είστε όλες καλα...διαβάζω κάθε μέρα τα νέα σας αλλα λόγω του κινητού δεν βολευομαι όπως με τον υπολογιστή.

Στεναχωρηθηκα με την παλιοαλεκα και χθες Ήρθε το τελειωτικό χτύπημα με τον θάνατο του μητροπανου...έχω πλανταξει...

Σήμερα θα Πάω στην ξαδερφη μου για φαγητο αν και ο καιρός είναι χάλια κι Εδώ...

Αφήστε που βαρέθηκα τις βόλτες...μου έλειψε η καθημερινότητα μου...

Στέλνω σε όλες τα φιλια μου και την αγαπη μου...μου λείπετε... Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 16 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 16 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 16 334590

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λιάνα φιλάκια πολλά !!

Αντα μην τον αφήσεις να σκουπίσει ξανά...
τα πιάτα καλύτερα... Razz Razz

Ιωάννα δεν έχω πλυντήριο πιάτων..
είχα πλύνει μερικά πιάτα και για να μην χάνω χρόνο σκουπίζοντας έριξα μια πετσέτα απο πάνω να μην πέσουν νερά ζουμιά και διάφορα και λερωθούν...
πήγε αυτή η έξυπνη και σήκωσε την πετσέτα να δει τι έχει απο κάτω και την έπιασε λες και ήταν σκατά λέει η κουμπάρα μου.... δεν είπε τίποτα, μάλλον Embarassed
λέω στην κουμπάρα μου τι περίμενε να δει καμιά πούτσ@ ;
και εγώ την είδα που τάχα πήγε να δει το ενυδρείο στο σαλόνι, ναι καλά...

Βασιλική όλες την ίδια άποψη έχουμε όπως κατάλαβες αλλά εσύ ξέρεις καλύτερα πως πρέπει να κινηθείς...

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γρινιάρα μας έλειψες !!
Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 16 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 16 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 16 379767
άντε καλέ σουρτούκα φτάνει !!

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλώς την Γκρινιάρα ! cheers Άντε καλέ που βαρέθηκες τις βολτες Razz Κρίμα πάντως που σου ήρθε κ ήσουν η ελπίδα μου σ αυτό το θέμα Rolling Eyes

Λεμονάκι άσε κ με τα πιάτα! Κάνει μισή ώρα λες κ γυαλίζει τα ασημικά οπότε τα πιάνω εγώ στο μισό χρόνο Mad
Θα αρχίσω να αναρωτιέμαι άμα το κάνει επίτηδες για να μην κάνει τίποτα scratch

Γεια σου Λιάνα , καλή ξεκούραση Very Happy

Ιωάννα διάβασα ότι έχετε πολύ αέρα κάτω κ σεισμούς! Shocked Τι γίνεται βρε παιδί μου!

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κορίτσια εγώ θα φύγω για μια δουλίτσα και θα επιστρέψω σε καμιά ώρα περίπου, θα το αφήσω ον.
Δεν ξέρω αν σας δω μετά αλλά το βράδυ όμως....Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 16 M155

σι γιου αφτερ σέιβ του λέιτερΑς μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 16 M000

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γκρινιαρα βαρεθηκες εσυ τις βολτες; Shocked Ε τοτε εισαι σοβαρα!Σε πειραζω, μην παρεξηγηθεις!Απλα να μη σκας!Κανε εσυ την προσπαθεια σου κι αφου ηρθε μια θα ξαναρθει κι αλλη!

Λεμονακι αυτη δηλαδη πως το εχει το σπιτι της κι ειναι μη μου απτου;Αντε τωρα!

Αντα σεισμους σημερα;δεν καταλαβα κατι αν κι ειμαι αναισθητη σε αυτα!Αερα φοβερο και παλιοκαιρο!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι έγραψε:κορίτσια εγώ θα φύγω για μια δουλίτσα και θα επιστρέψω σε καμιά ώρα περίπου, θα το αφήσω ον.
Δεν ξέρω αν σας δω μετά αλλά το βράδυ όμως....Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 16 M155

σι γιου αφτερ σέιβ του λέιτερΑς μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 16 M000

Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 16 M057

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ιωάννα εμένα όταν ήρθε η θεία για ... ανάκριση αφού είδε καλά καλά τα πάντα , μέχρι κ τα ντουλάπια μου μέσα στην κουζίνα! Rolling Eyes Βγήκε έξω στο μπαλκόνι Razz

Κ όπως ξέρετε δεν είναι το δυνατό μου σημείο Razz οπότε ευχαριστήθηκε που δεν ήταν όλα τέλεια κ δεν της έμεινε κ το μάτι cyclops

Διάβασα ότι τις τελευταίες μέρες είχε μικροσεισμούς! Το θυμάμαι ότι δε μασας εσύ!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 16 M059

Μπαι μπαι σγουιτ λεμον! Razz

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Α!εγω δε θα κρατιομουν στο τελος κατι θα της ελεγα που ηρθε υποτιθεται να σε δει και ξεκινησε να επιστατευει, να ελεγχει και να βαθμολογει!Το φτυαρι εβγαλε... Mad

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:Α!εγω δε θα κρατιομουν στο τελος κατι θα της ελεγα που ηρθε υποτιθεται να σε δει και ξεκινησε να επιστατευει, να ελεγχει και να βαθμολογει!Το φτυαρι εβγαλε... Mad

Ε ήρθε μια φορά κι από τότε τσούκου χιχιχι Razz

Τι καλό θα κάνετε σήμερα? Εγώ βρήκα μια συνταγή για να αξιοποιήσω το πασχαλινό κατσικάκι που περίσσεψε κ καταχάρηκα!
Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 16 536304

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κρεατοπιτα;

Εγω θα κανω φιλετα μπακαλιαρου με πουρε!

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κάτι τέτοιο πώς το ήξερες? Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 16 M185 δεν παίζω!

Μμμμ μ αρέσει ο μπακαλιάρος , στείλε λίγο μαζί με τα κουλουράκια! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 16 M021

demmy5_k

demmy5_k
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα και Χριστός Ανέστη τσούπρες Very Happy

Τι κάνετε; Σας πεθύμησα, έχω μέρες να μπώ! Πώς τα περάσατε; Εγώ μάλλον πρέπει να έβαλα κανένα δίκιλο μέσα στο Σαββατοκύριακο, στανταράκι! Κατά τα άλλα είμαι μια χαρά, πήγα την προηγούμενη Τρίτη στο γιατρό (νομίζω ότι δε σας ενημέρωσα) και όλα είναι μια χαρά.

Τι νέα έχασα;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις