Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
441 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 441 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 40]

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σου Δήμητρα Very Happy αληθώς ανέστη!

Εσύ τουλάχιστον έχεις καλή δικαιολογία για το δικιλο εμείς πάλι καμιά! Razz χιχιχι

Το θεματάκι ακόμα να ακούσει ευχάριστο Sad

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ειναι κλασικη λυση σωτηριας με το αρνακι της λαμπρης!Θα σου στειλω οσες θες!Ειχα κατι νευρα πριν και τσακωθηκα με τον αντρα μου και τωρα δε σηκωνει το τηλεφωνο!Μου ειπε θα πας γυμναστηριο;του λεω οχι μαλλον γιατι εξω εχει χαλια καιρο , μου λεει να παρεις ομπρελα και να πας γιατι αν ηθελες να πας δε θα σε σταματουσε!Του λεω να παμε να παρουμε ενα δωρο για μια υποχρεωσει και στραβωσε!Στραβωσα κι εγω, του φωναξα και μου το εκλεισε στα μουτρα!Αμαν πια!

demmy5_k χρονια πολλα!Πως παει η εγκυμοσυνη;Ολα καλα ειπε ο γιατρος;Μπραβο!Τωρα θα παρεις μπαμ μπαμ κιλα γιατι στην αρχη κανει κατακρατηση υγρων ο οργανισμος στην περιοχη της κοιλιας και της λεκανης!

demmy5_k

demmy5_k
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ada έγραψε:Γεια σου Δήμητρα Very Happy αληθώς ανέστη!

Εσύ τουλάχιστον έχεις καλή δικαιολογία για το δικιλο εμείς πάλι καμιά! Razz χιχιχι

Το θεματάκι ακόμα να ακούσει ευχάριστο Sad

Όπου να'ναι κοριτσάκι μου θα έχουμε πολλά ευχάριστα, μύρισε ήδη η άνοιξη Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 17 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 17 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 17 215994

demmy5_k

demmy5_k
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ioanna85 έγραψε:Ειναι κλασικη λυση σωτηριας με το αρνακι της λαμπρης!Θα σου στειλω οσες θες!Ειχα κατι νευρα πριν και τσακωθηκα με τον αντρα μου και τωρα δε σηκωνει το τηλεφωνο!Μου ειπε θα πας γυμναστηριο;του λεω οχι μαλλον γιατι εξω εχει χαλια καιρο , μου λεει να παρεις ομπρελα και να πας γιατι αν ηθελες να πας δε θα σε σταματουσε!Του λεω να παμε να παρουμε ενα δωρο για μια υποχρεωσει και στραβωσε!Στραβωσα κι εγω, του φωναξα και μου το εκλεισε στα μουτρα!Αμαν πια!

demmy5_k χρονια πολλα!Πως παει η εγκυμοσυνη;Ολα καλα ειπε ο γιατρος;Μπραβο!Τωρα θα παρεις μπαμ μπαμ κιλα γιατι στην αρχη κανει κατακρατηση υγρων ο οργανισμος στην περιοχη της κοιλιας και της λεκανης!

Αυτό φοβάμαι Ιωάννα μου, γιατί έχω και τρελή τάση για πάχος, αλλά δεν πειράζει, χαλάλι. Γιατί στράβωσε ο άντρας σου με το γυμναστήριο; Δε δικαιούσε κι εσύ μια φορά να τεμπελιάσεις; Όσο για υποχρεώσεις και δώρα, νίπτουν τας χείρας τους. Και ο δικός μου έτσι είναι. Αν δεν με είχε θα γινόταν ρεζίλι σε ουκ ολίγες περιπτώσεις!

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ιωάννα πλάκα πλάκα είναι δύσκολο να χεις φιτ άνδρα Rolling Eyes

Δεν κατάλαβα γιατί στράβωσε, στην τελική μερικές μέρες δεν έχουμε κέφια για πολλά πολλά Rolling Eyes

Όπως κ να χει καυγαδάκι της στιγμής είναι κ θα περάσει, μην τον ξαναπαίρνεις κι εσύ κ πήγαινε μόνη σου να πάρεις το δώρο, αμ πώς! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 17 M059

Δήμητρα απ το στόμα σου κ στου Θεού τ αυτί Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 17 417472

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δημητρα Αν επιτρεπεται ποσα κιλα πηρες μεχρι τωρα;Δεν πρεπει να κανεις διαιτα, δε λεω να τρως σαβουρα αλλα σωστα και υγιεινα!Ειδικα τωρα που βγαινουν τοσα φρουτα και τα φαγητα γινονται πιο αναλαφρα!Ξερω κι εγω γιατι στραβωσε!

Αντα δυσκολο ειναι οντως!Το μαγαζι που θελω να παω ειναι μακρια, φαντασου με το αστικο μιση ωρα κι εχει παλιοκαιρο!Μου ειχε πει καποτε που ηθελα αυτοκινητο, μην ανησυχεις θα σε πηγαινω εγω οπου θες! Mad Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 17 679259

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χμμ τα πράγματα περιπλέκονται...

Ή παίρνεις άλλο δώρο από πιο κοντινό μαγαζί ή δεν παίρνεις τίποτα κ τον βάζεις να βγάλει αυτός το φίδι απ την τρύπα άμα δεν πάτε στην υποχρέωση Twisted Evil

Ή τον βάζεις να πάει να το πάρει μόνος του απ το μαγαζί όταν γυρίσει Twisted Evil (αυτό είναι λίγο κακό Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 17 4872 )

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
με εχει τσαντισει αλλα θα ερθει δε θα ερθει!

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:με εχει τσαντισει αλλα θα ερθει δε θα ερθει!

Όπως έχω ξαναπεί είναι να μην τα βάλει κανείς με ταυρίνα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 17 M195

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ada έγραψε:
ioanna85 έγραψε:με εχει τσαντισει αλλα θα ερθει δε θα ερθει!

Όπως έχω ξαναπεί είναι να μην τα βάλει κανείς με ταυρίνα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 17 M195
Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 17 M131

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΞΑΝΑΡΘΑ.ΕΠΛΥΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΡΟΥΛΑΚΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΑΤΑ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ Η ΜΑΜΑ ΓΑΥΡΟ ΤΗΓΑΝΗΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ.ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΩ ΘΑ ΤΗΓΑΝΗΣΩ ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΟΥΛΕΣ.
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΑ.ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΜΑΓΑΖΙ ΝΑ ΨΩΝΙΣΕΙΣ.

ΑΝΤΑ ΤΗΝ ΓΛΙΤΩΣΑ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ!
ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΤΑ EMOTIONS.

EYXAΡΙΣΤΩ

Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 17 K009

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μωρε εκεινο εχει φθηνα υαλικα για αυτο καιγομαι να παω εκει!Τελος παντων!

Το μωρακι σου βρε Γιαννα ποσο ειναι γιατι το τικερακι σου δεν προχωραει... scratch

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Έλα Γειτόνισσα κι εγώ έχω σπανάκι να πλύνω αλλά δε λέω να σηκωθώ ακόμα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 17 4872
Δεν κάνει τίποτα με τα icons κι εγώ από την Ιωάννα τα πήρα κ από τότε έχω εθιστεί σε επικίνδυνο βαθμό!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 17 M066

Ιωάννα με τρομάζεις ακόμα περισσότερο Razz , τον βλέπω έτσι να ναι στο τέλος Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 17 M198 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 17 M095 χιχιχιχι

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ada έγραψε:Ιωάννα με τρομάζεις ακόμα περισσότερο Razz , τον βλέπω έτσι να ναι στο τέλος Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 17 M198 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 17 M095 χιχιχιχι

Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 17 M146

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:Μωρε εκεινο εχει φθηνα υαλικα για αυτο καιγομαι να παω εκει!Τελος παντων!

Το μωρακι σου βρε Γιαννα ποσο ειναι γιατι το τικερακι σου δεν προχωραει... scratch

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΚΑΛΕ?
ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΝ 5ο.

ΧΑΙΝΤΑ ΣΠΑΝΑΚΙ.ΩΧ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΛΥΣΙΜΟ!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 17 M069

(ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΣΧΕΤΙΚΟ!)

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:

ΧΑΙΝΤΑ ΣΠΑΝΑΚΙ.ΩΧ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΛΥΣΙΜΟ!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 17 M069

(ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΣΧΕΤΙΚΟ!)

Χαχαχαχαχα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 17 M146

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπορει να εκανα λαθος εγω Γιαννα!

demmy5_k

demmy5_k
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ioanna85 έγραψε:Δημητρα Αν επιτρεπεται ποσα κιλα πηρες μεχρι τωρα;Δεν πρεπει να κανεις διαιτα, δε λεω να τρως σαβουρα αλλα σωστα και υγιεινα!Ειδικα τωρα που βγαινουν τοσα φρουτα και τα φαγητα γινονται πιο αναλαφρα!Ξερω κι εγω γιατι στραβωσε!

Αντα δυσκολο ειναι οντως!Το μαγαζι που θελω να παω ειναι μακρια, φαντασου με το αστικο μιση ωρα κι εχει παλιοκαιρο!Μου ειχε πει καποτε που ηθελα αυτοκινητο, μην ανησυχεις θα σε πηγαινω εγω οπου θες! Mad Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 17 679259

Ως τώρα έβαλα 5 Ιωάννα μου, είμαι κανονική. Είχα όμως ένα εικοσακιλο περίσσευμα από πριν. Δε μου φαινόταν ότι είχα είκοσι, αλλά φαινόταν ότι είμαι ζουματούλα, όπως με λέει και ο πολυαγαπημένος μου μπαμπάκας Smile . Φαΐ δεν τρώω πολύ αλλά πίστεψε με, μόνο που αναπνέω παχαίνω!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δημητρα κοιτα αν παρεις μεχρι 14 το πολυ σε ολη την εγκυμοσυνη ειναι καλα, τοσο φτανει το πολυ το εμβρυο με τα υγρα του!Ολα θα τα χασεις μετα με τον καιρο, να μην σκας!Αλλωστε δεν εχεις περασει και λιγα και το σωμα σου εχει καταπονηθει!

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΓΩ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ.ΑΝ ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΘΑ ΜΠΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γιαννα φιλια στη μπουμπου σου! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 17 M057

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ηρθα παλι! ηταν εδω το αφεντικο μου και παρολο που εμπαινα κλεφτα και σας διαβαζα δν προλαβαινα να γραψω χωρις να με δει Razz Razz

Ιωαννακι μου ελειψαν τα σεντονακια σου..επιτελους επεστρεψες!! Very Happy Very Happy

χαιρετω και ολες τις ον, δν θυμαμαι και πολλα να σχολιασω...

Ιωαννακι σε καταλαβαινω για το μεταφορικο θεμα!! με το φιτ οχι Laughing Laughing Laughing Laughing

με εχει πιασει και ενας νευροπονος στο στηθος και με σουβλιζει που και που και υποθετω οτι ειναι επειδη αγχωθηκα που ειδα οτι καταφθανει το νυφικο μου!! πφφφ Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δημητρούλα γεια σου !!
φιλιά στο νινί σου !!

όπως καταλάβατε ξανα ήρθα Laughing Laughing

πέφτει βροχή και εγώ κάνω την δουλειά μου γρήγορα γρήγορα...
κλείνω το φόρμπαγαζ και θυμάμαι οτι τα κλειδιά τα άφησα σε κάποιο σημείο που κουμπώνει το φόρμπαγαζ...
πρώτη φορά το κάνω αφού πάντα πετάω τα κλειδιά στην θέση του οδηγού.....
και μένω χωρίς κλειδιά στη μέση του γαμώτου.... χωρίς κινητο μαζί μου...
πέφτει και η βροχή....
χα λέω σιγά μην πτοηθώ...
παίρνω 3 κατσαβίδια και παραβιάζω την κλειδαριά και να μαι πάλι εδώ Laughing Laughing Laughing
Πάω να ετοιμάσω τραπέζι.

Ιωάννα όρμα του !! γιούργια !!
και μετά Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 17 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 17 215994

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονακι αξια! χαχαχαχ Laughing Laughing Laughing Laughing βλεπω εχεις πολλα χαρισματα!!!

τυχερος ο αντρας που θα σε παρει!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελλη περαστικα σου!Μπορει να κρυωσες με κανενα ρευμα!Κι εμενα μου λειψατε! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 17 379767 Με το καλο να ερθει το νυφικο!

Λεμονακι καλα εισαι απιστευτη! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 17 90233

http://www.pinnokio.gr/arthro/den-einai-ayto-poy-nomizeis

Φαντασου να σε εβλεπε κανεις αντε να εξηγησεις πως δεν ειναι αυτο που φαινεται!Χαχαχαχα!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις