Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
595 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 595 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 40]

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι-ράμπο!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 18 M157
Μπράβο κοπέλα μου ! Cool

Έλλη γιατί να αγχωθείς τώρα? Αφού ξεκόλλησε από το τελωνείο τον έφαγες το γάιδαρο, έμεινε η ουρά! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 18 328109

Ιωάννα ωραίο το λινκ σου Laughing Laughing Laughing

Έκανα την προετοιμασία του φαγητού να δούμε τι θα μας βγει Rolling Eyes

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
να μας βαλεις φωτο να λιωσουμεεεεεεε!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
παω για Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 18 517142

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ ναι Ελλη περιμένουμε φώτο !!
καλέ είναι θέμα ωρών να το πάρεις στα χέρια σου Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 18 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 18 654316

Ιωάννα πολύ καλό το βιντεάκι σου !!!

το έπαθα αυτό με το αυτοκίνητο του αδελφού μου...
είχε πρόβλημα η κλειδαριά του οδηγού και άνοιγε μόνο από του συνοδηγού με δυσκολία. Είμουν σχεδόν στο κέντρο παρκαρισμένη οπότε κάποια στιγμή πάω να το πάρω και φανταστείτε την εικόνα...
ξανθιά, λευκή φούστα με λουλούδια άσπρο τιραντάκι και δεκάποντο ασιμή πέδιλο να προσπαθώ να ανοίξω το αυτοκίνητο απο του συνοδηγού, σε κάποια φάση κοιτώ πίσω μου και βλέπω 3 παππούδες.... τι κάνεις εκεί κοπέλα μου, δικό σου είναι το αυτοκίνητό ;
όχι αλλά βαριέμαι να πάω σπίτι με τα πόδια και είπα να πάρω ένα....
(ήταν παραμονή γάμου του αδελφού μου)

demmy5_k

demmy5_k
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ioanna85 έγραψε:Δημητρα κοιτα αν παρεις μεχρι 14 το πολυ σε ολη την εγκυμοσυνη ειναι καλα, τοσο φτανει το πολυ το εμβρυο με τα υγρα του!Ολα θα τα χασεις μετα με τον καιρο, να μην σκας!Αλλωστε δεν εχεις περασει και λιγα και το σωμα σου εχει καταπονηθει!

Exeis dikio Ioanna mou, afou ta teleftea 6-7 kila ta evala ton telefteo xrono, meta tin epemvasi, apo to agxos mou. Me to kalo molis genniso tha mpo se programma.

loulou_29

loulou_29
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλησπερα κουκλιτσες μου!!!!!τι κανετε?????
Εγω χαλια......με τις δουλειες που εκανα εχθες και με τον βρωμοκαιρο που εχει αρπαξα ενα παααααρα πολυ ωραιο κρυωματακι και ειμαι ταβλα στο κρεβατι με υψηλο πυρετο...κοκκαλα να πονανε και ολα τα καλα...... Twisted Evil Twisted Evil

Ελλουκο με το καλο να παραλαβεις το νυφικουλι σου για να σου φυγει αυτο το αγχος!!!!!!!
Βασιλικη οπως σου ειπαν και τα κοριτσια η συζητηση ειναι οτι καλυτερο σε ενα ζευγαρι και λυνει ολα τα προβληματα!!!! Wink
Ιωαννακι μου σε ευχαριστω πολυ!!!!!τελεια ειναι και τα δικα σου οοοοολα.....ο μπακλαβας τσιζκεικ σαν να μου κλεινει το ματι Wink
Αντα Κιμ και Αγκι ακουω και τρελενομαιιιιιιιιι Razz Razz μεγαλη αδυναμια Laughing Laughing
Λιανα μου ετσι μπραβο να χαλαρωσεις τωρα και ολα θα πανε καλα και με την αυχενικη και θα φυγουν και σε λιγο καιρο και οι ατιμες οι αναγουλες!!!!!
Λεμονακι και εγω ολο ετσι λεω οτι θα κανω τα πανω πανω αλλα ποτε δεν το τηρω..... Twisted Evil
Οσο για την κουνιαδα αστην να ελεγχει κακο του κεφαλιου της...... ελιωσα με αυτο που ειπες Respect Respect

Γκρινιαρουλι και εμας μας ελειψες....αλλα απολαυσε τωρα τις βολτες και ασε τα βαρεθηκα!!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 18 417472
Δημητρουλι μια χαρα εισαι με τα κιλακια και οπως σου ειπε και η ιωαννα μεχρι 14 ειναι καλα.....οποτε εχεις περιθωριο!!!!!!! Wink
Σε οσες On/και μη ξεχασα πολλα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 18 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 18 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 18 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 18 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 18 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 18 667478 αλλα φταιει ο πυρετουλης!!!!! Embarassed Embarassed Embarassed

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σου Λουλού και περαστικά σου,
πήρες τίποτα, κανένα παυσίπονο κάτι ;
Αυτός ο καιρός.. Mad Mad

loulou_29

loulou_29
Σε ευχαριστω πολυ κοριτσι μου....δεν ειμαι και πολυ των φαρμακων και οταν ανεβαζω πυρετο παιρνω ντεπον....προσπαθω με γιατροσοφια να την περασω Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι αλλά πρόσεχε,
έχεις απο χθες πυρετό ; έπεσε καθόλου ;
ο πυρετός είναι ύπουλος και θέλει γιατρό όχι γιατροσόφια

loulou_29

loulou_29
Εχθες εκανα το μεσημερι 38.5 και το βραδυ εφτασα μεχρι 39.4
Σημερα εχω κανει μεχρι 38.0 προς το παρων.....αν συνεχιστει ετσι μεχρι αυριο θα παω....το ξερω οτι δεν ειναι για να το αφηνω..... Embarassed Embarassed Embarassed

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
loulou_29 έγραψε:Εχθες εκανα το μεσημερι 38.5 και το βραδυ εφτασα μεχρι 39.4
Σημερα εχω κανει μεχρι 38.0 προς το παρων.....αν συνεχιστει ετσι μεχρι αυριο θα παω....το ξερω οτι δεν ειναι για να το αφηνω..... Embarassed Embarassed Embarassed
ε ναι, και μάλιστα αν ανέβει ξανά σήμερα 39 πάνε σε κανένα νοσοκομείο.
Μην περιμένεις δλδ και αύριο !!

πως πέρασες ;

loulou_29

loulou_29
Λεμονάκι έγραψε:
loulou_29 έγραψε:Εχθες εκανα το μεσημερι 38.5 και το βραδυ εφτασα μεχρι 39.4
ε ναι, και μάλιστα αν ανέβει ξανά σήμερα 39 πάνε σε κανένα νοσοκομείο.
Μην περιμένεις δλδ και αύριο !!

πως πέρασες ;
σε ευχαριστω πολυ κουκλα μου!!!!!!!
παρα πολυ ωραια περασαμε(τα ξεφαντωματα πληρωνω τωρα Razz )αν και πρωτη χρονια ηταν που κατσαμε αθηνα και δεν φυγαμε!!!!!!!
εσυ πως τα περασες?

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γειά σας κοριτσάκια μου!!τι κάνετε;;σήμερα είμαι πτώμα..δουλειά μετά 2 ώρες γυμναστήριο να κάψω τη μαγειρίτσα και το αρνί(και γενικά ό,τι καταβρόχθισα αυτές τις μέρες)..τώρα ξεκουράζομαι λίγο και μετά θα πάμε σε μια φίλη μου που έχει γενέθλια.. Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 18 911307 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 18 911307
loulou πώς τα κατάφερες και αρρώστησες;αλλά θα μου πεις με αυτόν τον καιρό δεν ξέρεις τι να φορέσεις..σαν κι εμένα κι εσύ..δεν παίρνω ποτέ φάρμακα..περαστικά Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 18 417472
ιωάννα πού χάθηκες εσύ;;τι τέλειο γλυκό είναι αυτό;;; affraid δεν το είχα ξαναακούσει.όποτε δε βαριέσαι γράψε τη συνταγή..
Λεμονάκι πολύ γέλασα με τη διάρρηξη που έκανες!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 18 40746 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 18 40746 κι εγώ μπορώ να ανοίξω πόρτες σπιτιού και όποιος μένει απέξω με φωνάζει(αλλά μην το πείτε πουθενά!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 18 40746 )
Ελλη μέχρι κι εγώ αγχώθηκα όταν είπες ότι έρχεται το νυφικό σου πόσο μάλλον εσύ..άντε με το καλό!!
φιλάκια σε όλες!!!!!!!!!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονακι τα εστειλες τα γεροντακια οχι μονο με το αμαξι που υποτιθεμενα διερρηξες αλλα και με την εμφανιση... Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 18 40746

Δημητρα να μην σε ανησυχουν τωρα τα κιλα!δε λεω να αφεθεις και να βαλεις υπερβολικο βαρος ομως γιατι δε κανει καλο!Οταν γεννησεις και θηλασεις θα αλλαξει ο μεταβολισμος σου, θα δεις!Αν παλι ανησυχεις θα σου δωσω αν θες ενα υποδειγμα διατροφης 1800 ή 2000 θερμιδων απο τον γιατρο για να εχεις εναν οδηγο!

Θοδωρα μου περαστικα σου κοριτσι μου! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 18 379767 Οσο για τον γιατρο και τα γιατροσοφια συμφωνω με το Λεμονακι, αργει να στο γυρισει σε καμια πνευμονια-κατι που το αντευχομαι βεβαια!

Ειρηνη να την χαιρεστε τη φιλη σου!Χρονια της πολλα!Ναι το γλυκο ηταν πολυ ωραιο και πρωτοτυπο...ειναι ενα γλυκο που σιγουρα κανεις δεν εχει ξαναφαει!Η συνταγη ειναι του Παρλιαρου και θα σου αναρτησω το λινκ, το θεμα ειναι οτι δε σε βγαζει κατευθειαν στη συνταγη και θελει να την ψαξεις με το βελακι...
http://www.megatv.com/glykesalximies/default.asp?catid=21916#toppage

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λουλού τα συνηθισμένα, γενικά τις γιορτές δεν τις πολύ συμπαθώ...
φάγαμε σκάσαμε γελάσαμε...

πως είσαι τώρα ; καλύτερα ;

Ειρήνη γεια σου !!
λίγο πολύ όλες είμαστε λίγο Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 18 911307
Αν σε χρειαστώ για συνεργώ θα σε έχω στα υπόψιν μου Razz Razz

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα σε όλες!Τι κάνετε;Εγώ μόλις γύρισα από το γυναικολόγο για το συνηθισμένο τεστ-παπ.Αυτός ο άνθρωπος είναι τόσο ήρεμος και σου τα λέει τόσο απλά που νιώθω ηλίθια που αγχώνομαι με το θέμα μπεμπέ...Μόνο που δε με έβρισε όταν του είπα πόσο καιρό προσπαθούμε!Μου είπε αυτό που ξέρουμε όλες: Δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ λόγος ανησυχίας αν δεν περάσει τουλάχιστον χρόνος!Το τονίζω μπας και το χωνέψω εγώ πρώτη...!Επίσης μου είπε ότι καθε 3 μέρες επαφές καθ'όλη τη διάρκεια του κύκλου είναι μια χαρά...

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πω,πω!Πάλι ησυχία έπεσε...! Sleep

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
προσπάθησα να κοιμηθω αλλά δν προλαβα ούτε μισή ώρα πφφφ.. το βραδυ πάλι..

Λουλού περαστικα σου κοριτσάκι μου!!!!

Λεμονάκι σε φαντάστηκα σουπερ ουαου σεξυ γκομενάκι έτσι που το περιέγραψες..μόνο για το αυτοκίνητο δν σκέφτηκα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 18 M155

Δημητρουλα τωρα προέχει να ειναι καλά το μωράκι που εχεις στην κοιλιτσα σου και ολα θα γινουν με το καλο οταν γεννησεις.. τα κιλα να ειναι το τελευταιο πράγμα που να σκέφτεσαι!! (πραγματικά σκεφτομαι εμεις που προσπαθουμε τοσο καιρο και λεμε ας γινει και δν θα σκεφτω καθολου τα κιλα.. οταν θα ερθει η ωρα που θα ειμαστε φουσκες, θα το θυμώμαστε αυτό ή θα το ξεχάσουμε μαγικά ?? Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 18 M083

Αχ Ιωάννα μου οχι αλλα γλυκα!!! δν θα χοράω να περάσω από τις πόρτες..όχι μεσα στο νυφικο μόνο!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 18 M011

Ευούλι την Δευτερα έχω κι εγώ ραντεβού για Παπ!! δν ξέρω αν μπορεί να μου πει κάτι ο γιατρός να μου βγάλει απο το μυαλό ότι δν πρέπει να περιμένω ενα χρονο αλλα να αρχίσω από τωρα να το ψάχνωΑς μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 18 M056

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλώς την Ελλη!Και είχα αρχίσει να νιώθω μοναξιά! Razz Διάβασα ότι το νυφικό σου καταφθάνει,ε;Τέλεια!!!Εύχομαι να είναι ακόμη πιο ωραίο απ'ό,τι το έχεις φανταστεί! Οσο για τις εξετάσεις, αν σου πω ότι δεν σε καταλαβαίνω θα 'μαι ψεύτρα...Εδώ εγώ από τώρα και το σκέφτομαι...Αλλά, βρε Ελλούκο, όταν προσπαθώ να το σκεφτώ πιο προσγειωμένα σκέφτομαι ότι προφανώς δεν είναι τυχαίο που επιμένουν ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας!Κάτι ξέρουν παραπάνω!Κι έχω και το παράδειγμα του αδερφού μου που με καθησυχάζει, που πιάσαν το μπεμπούλι μας πάνω στο χρόνο!Την Κυριακή θα το βαφτίσουμε το κουκλί μας! Very Happy

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελλη μπορείς να του πεις οτι θες να αρχίσεις απο τώρα ! ξέρεις πόσες εξετάσεις υπάρχουν ; ούού !!
και κάθε μία γίνεται συγκεκριμένη μέρα του κύκλου, επομένως μπορείς σε κάθε κύκλο να κάνεις και απο μία ξεκινώντας για παράδειγμα παρακολούθηση κύκλου με υπέρηχο, απο τα απλά δλδ. Και φυσικά με ένα σπερμοδιάγραμμα που πρέπει να γίνεται πριν από οποιαδήποτε άλλη εξέταση.
Σκέψου και τον χρόνο που θα σου πάρει για να πείσεις τον άντρα σου να το κάνει... Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 18 4872

Ευούλι πόσο καιρό προσπαθείτε ;

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 18 M139

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι από τα Χριστούγεννα με ένα μήνα "αποχής" λόγω Σαρακοστής!
Ιωαννα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 18 417472

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσακια μου ενα πραγμα θα σας πω...το ξερω πως ειναι δυσκολο αλλα οσο πιο γρηγορα ξεκολλησει το μυαλο σας απο το θεμα παιδι τοσο πιο γρηγορα θα ερθει κι αν σας βοηθα να ξεμπλοκαρετε να κανετε εξετασεις τοτε μιληστε με εναν γιατρο και ακολουθηστε τις οδηγιες του!Δεν υπαρχουν κανονες διχως εξαιρεσεις!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ποσο καιρό προσπαθείτε Ευη? δν θυμάμαι..εμείς πάμε για 11 μήνες αυτό το μήνα αν το παω απο τότε που έχουμε ελευθερες
*τωρα ειδα οτι λες πολύ λίγο... αρα ναι και εμένα μου φαίνεται νωρίς.. μόνο 3μήνες?μια χαρά είσαι!!

Λεμονάκι έχω ήδη πείσει τον άντρα μου! Wink Ευτυχώς... αρκετή στεναχώρια έφαγα τόσους μήνες τωρα!προτιμώ να ξέρω ότι δν έχουμε τίποτα να μου φύγει η ένοια και μετά να έρθει και το σποράκιο!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την boubou στις Τετ Απρ 18, 2012 10:22 am, 1 φορά

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευούλι έγραψε:Λεμονάκι από τα Χριστούγεννα με ένα μήνα "αποχής" λόγω Σαρακοστής!
Ιωαννα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 18 417472
ρε Ευούλι καλά σου λέει ο ντακ σου!!
ακόμα δεν άρχισες καν
τις προσπάθειες Razz Razz

η νύφη σου πόσο χρονών ήταν όταν έμεινε έγκυος γιατί παίζει και αυτό ρόλο όπως θα ξέρεις.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις