426 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 Τετ Απρ 18, 2012 4:31 am
Ada
Πρωταγωνιστής!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ioanna85 έγραψε:Δημητρα κοιτα αν παρεις μεχρι 14 το πολυ σε ολη την εγκυμοσυνη ειναι καλα, τοσο φτανει το πολυ το εμβρυο με τα υγρα του!Ολα θα τα χασεις μετα με τον καιρο, να μην σκας!Αλλωστε δεν εχεις περασει και λιγα και το σωμα σου εχει καταπονηθει!
ε ναι, και μάλιστα αν ανέβει ξανά σήμερα 39 πάνε σε κανένα νοσοκομείο.loulou_29 έγραψε:Εχθες εκανα το μεσημερι 38.5 και το βραδυ εφτασα μεχρι 39.4
Σημερα εχω κανει μεχρι 38.0 προς το παρων.....αν συνεχιστει ετσι μεχρι αυριο θα παω....το ξερω οτι δεν ειναι για να το αφηνω.....
σε ευχαριστω πολυ κουκλα μου!!!!!!!Λεμονάκι έγραψε:ε ναι, και μάλιστα αν ανέβει ξανά σήμερα 39 πάνε σε κανένα νοσοκομείο.loulou_29 έγραψε:Εχθες εκανα το μεσημερι 38.5 και το βραδυ εφτασα μεχρι 39.4
Σημερα εχω κανει μεχρι 38.0 προς το παρων.....αν συνεχιστει ετσι μεχρι αυριο θα παω....το ξερω οτι δεν ειναι για να το αφηνω.....
Μην περιμένεις δλδ και αύριο !!
πως πέρασες ;
Έχει επεξεργασθεί από τον/την boubou στις Τετ Απρ 18, 2012 10:22 am, 1 φορά
ρε Ευούλι καλά σου λέει ο ντακ σου!!Ευούλι έγραψε:Λεμονάκι από τα Χριστούγεννα με ένα μήνα "αποχής" λόγω Σαρακοστής!
Ιωαννα
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης